Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν. Επειδή το ζαχαρωνα πριν πάρω το OnePlus 5t ανεβάστε καμία φωτογραφία να δούμε πως τα πάει ρε παίδες το θηρίο. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι είναι από τις 2-3 πιο όμορφες συσκευές.

Sent from my ONEPLUS 5T

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ guys..

Άντε με το καλό να έρθει.. Κι εγώ προσωπικά το θεωρώ το πιο όμορφο εκεί έξω, με πολλά καλούδια. Το fingerprint πίσω να μην είχε και θα ήταν τέλειο.

Ευχαριστώ guys..

Άντε με το καλό να έρθει.. Κι εγώ προσωπικά το θεωρώ το πιο όμορφο εκεί έξω, με πολλά καλούδια. Το fingerprint πίσω να μην είχε και θα ήταν τέλειο.

Ολοι οι παικτες οι δυνατοι 98% πισω το εχουν δε μπορώ να καταλαβω που κολατε. Κοιτα να το χαρεις :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ολοι οι παικτες οι δυνατοι 98% πισω το εχουν δε μπορώ να καταλαβω που κολατε. Κοιτα να το χαρεις :)
Δεν είχα ποτέ κινητό με πίσω το δακτυλικό. Ίσως γι'αυτό το "φοβάμαι". Θα δούμε.. Ευτυχώς έχει face unlock για τις περιπτώσεις που θέλεις να το ξεκλειδώσεις χωρίς να το σηκώσεις (πχ κατά την οδήγηση).

Τελικα ραδιοφωνο εχει το V30 ή οχι??
Κι αν δεν έχει, μπαίνει με apk, απ'όσο έχω δει στο xda.

Επίσης, άσχετο, έχει γίνει port και η κάμερα του Pixel και για τους 2 φακούς.

Καλησπερα, βλεπω κινηση στο νημα και το θηριο ειναι απο τα κινητα που μου αρεσαν εξ αρχης.

Για οσους το αποκτησαν απο εξωτερικο θα ηθελα να προτεινουν αξιοπιστες προτασεις, το V20 το ειχα αγορασει απο eglobal αλλα μετα διαβασα καποια παραπονα.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

παιδες καπου παραπανω διαβασα οτι στο plus δεν θα ισχυει η εγγυηση ενω στο απλο ναι ,και τα δυο αν υποθεσουμε οτι ειναι αγορασμενα απο εξω.Αλλα γιατι?ενα plus που ειναι αγορασμενα απο ebay uk ή amazon γιατι να μην εχει κανονικα εγγυηση εδω?Αφου και στο skroytz υπαρχει το plus.

Το plus δεν προορίζεται για Ευρώπη.

Αν αγοράσεις το Plus από ebay,amazon.t-dimmension ή skroutz θα έχεις εγγύηση καταστήματος με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Το στέλνεις λογικά στο κατάστημα και μετά αναλαμβάνουν αυτοί!

Αντιθέτως αν αγοράσεις το απλό έχεις κανονικά service από την procordia.

παιδες καπου παραπανω διαβασα οτι στο plus δεν θα ισχυει η εγγυηση ενω στο απλο ναι ,και τα δυο αν υποθεσουμε οτι ειναι αγορασμενα απο εξω.Αλλα γιατι?ενα plus που ειναι αγορασμενα απο ebay uk ή amazon γιατι να μην εχει κανονικα εγγυηση εδω?Αφου και στο skroytz υπαρχει το plus.

ξερει κανεις αν τα ακουστικα b&o τα εχει μονο το plus μοντελο?

Eπισης εσεις που το εχετε μηπως το εχετε δει διπλα σε ενα s8 να πειτε 2 λογια για την οθονη του σε σχεση με την κορυφαια οθονη των samsung?Γιατι πχ του mate 10 pro αν και αυτη amoled οταν την βαζεις διπλα στο s8 φενεται σαν αρχαια.

Edited by droper_05
Dhamher_00

Εγώ το πάτησα.. Δεν άντεξα.. Ασημί. Τελική 600 με μεταφορικά.

Bonnes Electroniques

Φιλε επειδη ειμαι ετοιμος και εγω να πατησω το κουμπι στα 600 αυτο το Bonnes Electoniques αν δεις διευθυνση κλπ ενας κινεζος πρεπει να ειναι seller.Λες να εχουμε κανενα θεμα?Επισης μπας και ρωτησες τι ακουστικα εχει μεσα?

Το plus δεν προορίζεται για Ευρώπη.

Αν αγοράσεις το Plus από ebay,amazon.t-dimmension ή skroutz θα έχεις εγγύηση καταστήματος με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Το στέλνεις λογικά στο κατάστημα και μετά αναλαμβάνουν αυτοί!

Αντιθέτως αν αγοράσεις το απλό έχεις κανονικά service από την procordia.

Ευχαριστώ φίλε μου άλλη μια ερώτηση αν αγοράσουμε από αυτο το bonnes θα έχουμε εγγύηση από procordia κανονικά;

Edited by Fredometrios

Μάγκες μου μπαίνουν τα διαολια!! Έπεσε το s8 στα 500 βγάλε ΦΠΑ δηλαδή περίπου 400 και λίγο και το σκέφτομαι...είναι ωραίο το γαμιολικο αλλά δεν είχα ποτέ σαμυ και ούτε θέλω να πάω προς τα κει.τι λέτε?

Στις ερωτήσεις-απαντήσεις για το προϊόν αναφέρεται ότι έχει τα b&o.

Λογικά δεν θα έχεις θέμα με εγγύηση.

Φιλε επειδη ειμαι ετοιμος και εγω να πατησω το κουμπι στα 600 αυτο το Bonnes Electoniques αν δεις διευθυνση κλπ ενας κινεζος πρεπει να ειναι seller.Λες να εχουμε κανενα θεμα?Επισης μπας και ρωτησες τι ακουστικα εχει μεσα?

Ευχαριστώ φίλε μου άλλη μια ερώτηση αν αγοράσουμε από αυτο το bonnes θα έχουμε εγγύηση από procordia κανονικά;

Ρώτησα μόνο από που στέλνει. Από Ολλανδία μου είπε. Καλό feedback έχει, και έχει και πολλές πωλήσεις. Δεν νομίζω να έχουμε θέμα. Απλά δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο..

Ρώτησα μόνο από που στέλνει. Από Ολλανδία μου είπε. Καλό feedback έχει, και έχει και πολλές πωλήσεις. Δεν νομίζω να έχουμε θέμα. Απλά δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο..

Eγγυηση θα εχουμε κανονικα εδω περα ή θα χρειαστει να στειλουμε εξωτερικο?

paypal ή χρεωστικη πληρωσες?

Eγγυηση θα εχουμε κανονικα εδω περα ή θα χρειαστει να στειλουμε εξωτερικο?

paypal ή χρεωστικη πληρωσες?

Απ'τη στιγμή που είναι ευρωπαϊκό μοντέλο θα έχουμε κανονικά εγγύηση, γι'αυτό και το πήρα από εκεί, αλλιώς παίζει το v30+ πιο φθηνό και σε μαύρο που το ήθελα. Χρεωστική χρησιμοποίησα..

Δεν είχα ποτέ κινητό με πίσω το δακτυλικό. Ίσως γι'αυτό το "φοβάμαι". Θα δούμε.. Ευτυχώς έχει face unlock για τις περιπτώσεις που θέλεις να το ξεκλειδώσεις χωρίς να το σηκώσεις (πχ κατά την οδήγηση).

ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ καλο ειναι να μη σηκωνουμε τηλεφωνα απαραδεκτο υπαρχουν και τα μπλε δοντια.:lol:

Κι αν δεν έχει, μπαίνει με apk, απ'όσο έχω δει στο xda.

Επίσης, άσχετο, έχει γίνει port και η κάμερα του Pixel και για τους 2 φακούς.

ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ καλο ειναι να μη σηκωνουμε τηλεφωνα απαραδεκτο υπαρχουν και τα μπλε δοντια.:lol:

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι όσοι το πήρατε το δίνετε αμέσως έχει αρχιζει να γεμίζει το διπλανό φόρουμ αγγελίες με V30.

Τι το στραβό έχει Πείτε μας και εμας μην το κρατατε κρυφό. :D

Απ'τη στιγμή που είναι ευρωπαϊκό μοντέλο θα έχουμε κανονικά εγγύηση, γι'αυτό και το πήρα από εκεί, αλλιώς παίζει το v30+ πιο φθηνό και σε μαύρο που το ήθελα.

Ακριβώς. Εφόσον είναι μονόκαρτο 64gb (Η930) είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο και έχει εγγύηση κανονικά απο την LG άσχετα απο το που το αγοράζει κάποιος

Στην περίπτωση σου το γράφει και στο amazon fr που το βρήκες:

Garantie constructeur: 2 year warranty provided by the manufacturer from date of purchase

Για αυτούς που ρωτάνε για το V30+ (Η930DS) ακόμα και αν πωλείται σε ελληνικό κατάστημα ή οποιοδήποτε ευρωπαϊκό δεν θα έχει επίσημη εγγύηση από την LG. Θα δίνει εγγύηση το κατάστημα που σημαίνει ότι αν χρειαστεί service το δίνεις στο κατάστημα και το στέλνουν αυτοί Hong Kong ή όπου αλλού έχουν service για αυτές τις συσκευές

Για κάποιον που ρώτησε για τις B&O εκδόσεις δεν είναι μόνο σε V30+ είναι και σε V30. Βασικά είναι όλα τα V30 πλην των Αμερικάνικων μοντέλων και κάποιων Ασιατικών.

Edited by FJ_12

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατι όσοι το πήρατε το δίνετε αμέσως έχει αρχιζει να γεμίζει το διπλανό φόρουμ αγγελίες με V30.

Το τηλεφωνο μια χαρά ειναι δεν εχει τιποτα στραβό αλλα αυτοι που το παίρνουν ετσι κανουν με ολες σχεδον τις συσκευες λογω "αρρώστιας" αλλάζουν συνεχώς η δεν ξερουν τι θελουν :lol: το ειχα παθει και γω πριν 2 χρόνια αλλα συνηλθα. :lol:

Το τηλεφωνο μια χαρά ειναι δεν εχει τιποτα στραβό αλλα αυτοι που το παίρνουν ετσι κανουν με ολες σχεδον τις συσκευες λογω "αρρώστιας" αλλάζουν συνεχώς η δεν ξερουν τι θελουν :lol: το ειχα παθει και γω πριν 2 χρόνια αλλα συνηλθα. :lol:

Κάποιοι το παίρνουν πιο φτηνά από εκεί που το παίρνουν και θέλουν να βγάλουν μεροκάματο, αν το πουλήσουν...

Και έχουν πάντα την επιλογή να το κρατήσουν, αν δεν το πουλήσουν...

Και να φέρουν άλλο αν το πουλήσουν...;)

Καλημερα φιλε Fj_12 ανκαι ρωτησα και πιο πισω ,μηπως εχει τυχει να βαλεις το V30 διπλα σε ενα S8 ή Note(σε καποιο PLaisio μηπως) για να μας πεις για την ποιοτητα του Panel και ποσο μακρυα-κοντα ειναι στην ομολογουμενος πολυ καλη οθονη των samsung?
Dhamher_00

Ενημερωτικά και αν κάποιος έχει άκρες με Γερμανία υπάρχουν Ευρωπαϊκά -σφραγισμένα στα 500-550 εδώ:

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/

Συνήθως υπάρχει και το Paypal ως τρόπος πληρωμής.

• The title was changed to LG V30