tsak8 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Για το battery drain εγώ θα έσβηνα όλες τις εφαρμογές και θα τις πέρναγα από την αρχή μία-μία. Δεν μπορεί το playstore να κάνει σε 2-3 άτομα και να μην κάνει σε όλους τους άλλουςΚαταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά ειλικρινά απο τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας έχω την "απαίτηση" να μην ασχολούμαι με αυτά. Προς το παρόν έκλεισα location, notification απο τις google play services και εκανα και restart και το store δεν εμφανίζεται. Είμαι στο 65% με 1μιση ώρα οθόνη. Σχετικά ικανοποιητικά Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά ειλικρινά απο τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας έχω την "απαίτηση" να μην ασχολούμαι με αυτά. Προς το παρόν έκλεισα location, notification απο τις google play services και εκανα και restart και το store δεν εμφανίζεται. Είμαι στο 65% με 1μιση ώρα οθόνη. Σχετικά ικανοποιητικά Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπααα.. μπορει και πολυ καλυτερα.. εχτες εβγαλα 5.30 ωρες sot, σε 18ωρες απο 100%-->15%, δηλαδη 6ωρακι το ειχε στο νερο.. ολη μερα με 4g γιατι ημουν εκτος σπιτιου.. fb, instagram, κανα 40λεπτο κλησεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά ειλικρινά απο τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας έχω την "απαίτηση" να μην ασχολούμαι με αυτά. Προς το παρόν έκλεισα location, notification απο τις google play services και εκανα και restart και το store δεν εμφανίζεται. Είμαι στο 65% με 1μιση ώρα οθόνη. Σχετικά ικανοποιητικά Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα, δεν εχω καταλαβει ακομα τι σου προκαλει το προβλημα, αλλα αν στο προκαλει πχ το viber δεν μπορει να φταιει το τηλεφωνο...μου εχει τυχει ακομα και γνωστες εφαρμογες να προκαλουν drain, οποτε μηπως δε φταιει η συσκευη. Στη θεση θα εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων και θα το εστηνα απο την αρχη με μια μια τις εφαρμογες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα... Το τηλέφωνο έχει πολύ δυνατή μπαταρία.. Εγώ το φορτίζω κάθε μιάμιση μέρα περίπου και δεν το αφήνω από το χέρι μου.. Ειδικα τώρα που μετακομίζω και δεν έχω ούτε PC το έχω σαν δεύτερο mini υπολογιστή..και με βγάζει πάνω από πεντεμιση ώρες οθόνης στο χαλαρό.. Και απο εφαρμογές μέσα να φάνε και οι κότες. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχυει, αν θυμάσαι στο είχα πει ότι μπλεδιζει πολύ αλλά σε δύσκολα σκηνικά με κακό dynamic range της στοκ βοηθάει..και το wb το φτιάχνεις μετάΝίκο καλημέρα.. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την στοκ κάμερα που σπάνια θα ασχοληθώ με gcam. Εκεί μόνο που βλέπω τεράστια διαφορά είναι στις σελφι.. Εκεί ναι η διαφορά είναι χαοτική με την στοκ αλλά και πάλι υπάρχει θέμα γιατί βγαίνουν ανάποδες.. (το αριστερό ειναι δεξί και το ανάποδο). Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Σήμερα σταμάτησε το πρόβλημα με την μπαταρία μέχρι στιγμή και δείχνει ενθαρρυντική. Πρώτες εντυπώσεις από την συσκευη : Γρήγορο για τα δικά μου γούστα και άνετο στο χέρι. Καλύτερη οθόνη, Θέλει όμως συνήθεια η καινούρια αναλογία. Μπροστά στο mate 8 μοιάζει παιχνιδάκι αλλά και πανέμορφο! Μόνο σημαντικό αρνητικό μέχρι στιγμής το ηχείο του που είναι μεν ικανοποιητικής έντασης αλλά δυστυχώς η ποιότητα του κάτω του μετρίου. Βέβαια με ακουστικά είναι άψογο. Όλα αυτά σε σύγκριση με το Mate. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα παιδιά. Όπως έχω ξαναγράψει πρόσφατα εδώ, είμαι κοντά στο να μπω κι εγώ στο κλαμπ κατόχων της συσκευής. Μετά από 4,5 χρόνια σχεδόν με το άψογο (για την εποχή του) LG G2 έφτασε η ώρα της αντικατάστασης. Με δεδομένη τη σημαντική πτώση τιμής του V30 τους τελευταίους 6 μήνες (πάνω από 100 ευρώ), αξίζει πιστεύετε να περιμένω 1-2 μήνες ακόμα (μέχρι μέσα Νοέμβρη το πολύ) για την αγορά του V30 μπας και πετύχω τιμή γύρω στα 400 ευρώ, από τα 440-450 που το βλέπω σήμερα στο σκρουτζομάγαζα; Επίσης, να προτιμήσω για την αγορά κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; Προσωπικά τείνω προς τα: Phonegallery Πειραιά & Kaizershop. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα παιδιά. Όπως έχω ξαναγράψει πρόσφατα εδώ, είμαι κοντά στο να μπω κι εγώ στο κλαμπ κατόχων της συσκευής. Μετά από 4,5 χρόνια σχεδόν με το άψογο (για την εποχή του) LG G2 έφτασε η ώρα της αντικατάστασης. Με δεδομένη τη σημαντική πτώση τιμής του V30 τους τελευταίους 6 μήνες (πάνω από 100 ευρώ), αξίζει πιστεύετε να περιμένω 1-2 μήνες ακόμα (μέχρι μέσα Νοέμβρη το πολύ) για την αγορά του V30 μπας και πετύχω τιμή γύρω στα 400 ευρώ, από τα 440-450 που το βλέπω σήμερα στο σκρουτζομάγαζα; Επίσης, να προτιμήσω για την αγορά κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; Προσωπικά τείνω προς τα: Phonegallery Πειραιά & Kaizershop. Πάρε το από best price στα 370 περίπου και είσαι άρχοντας Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μόνο σημαντικό αρνητικό μέχρι στιγμής το ηχείο του που είναι μεν ικανοποιητικής έντασης αλλά δυστυχώς η ποιότητα του κάτω του μετρίου. Βέβαια με ακουστικά είναι άψογο. Όλα αυτά σε σύγκριση με το Mate. Ένα IP68 water proof ηχείο έχει περιορισμούς στην απόδοση πάντα σε σχέση με ένα απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 παιδια η τοσο μεγαλη διαφορα στις σελφι μεταξυ gcam και στοκ καμερα που οφείλεται ? το εγραψα και πιο πανω στο ενα βγαινεις λιγο "κέρινος" μερικες φορες ενω στην gcam φαινεται και η τελευταια τρίχα απο το μουσι σου ... το κακο βεβαια ειναι οπως επισης ειπα πανω οτι στην gcam η σελφι βγαινουν ανάποδες ... (το αριστερο παει δεξια κτλ ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 παιδια η τοσο μεγαλη διαφορα στις σελφι μεταξυ gcam και στοκ καμερα που οφείλεται ? το εγραψα και πιο πανω στο ενα βγαινεις λιγο "κέρινος" μερικες φορες ενω στην gcam φαινεται και η τελευταια τρίχα απο το μουσι σου ... το κακο βεβαια ειναι οπως επισης ειπα πανω οτι στην gcam η σελφι βγαινουν ανάποδες ... (το αριστερο παει δεξια κτλ ...)Τα 5mp της κάμερας δεν βοηθούν οπότε η όποια παρέμβαση software σε αυτά τα mp κάνει μεγάλη διαφορά! Γι Αυτό η gcam στην προκειμένη περίπτωση κάνει θαύματα με βάση το software της Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Τα 5mp της κάμερας δεν βοηθούν οπότε η όποια παρέμβαση software σε αυτά τα mp κάνει μεγάλη διαφορά! Γι Αυτό η gcam στην προκειμένη περίπτωση κάνει θαύματα με βάση το software της Βασικά τα 5mp είναι υπέρ αρκετά. Αυτό που φταίει είναι ότι δεν έχει φωτεινό διάφραγμα και σίγουρα πολύ μικρό αισθητήρα. Με f 2.2 βγαίνει πολύ σκοτεινή οπότε εκεί παρεμβαίνει το sw να καθαρίσει θόρυβο και καθαρίζει και το πρόσωπο. Απλά η gcam το κάνει καλύτερα ίσως. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Άντε με το καλό να φτάσεις τις αυτονομίες που συζητούσαμε εδώ μέσα πριν λίγο καιρό. Πχ τώρα είμαι με 26 ώρες χρήση και 6,5 ώρες οθόνη και 30% υπόλοιπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Έχει πολύ δυνατή αυτονομία παιδιά το κινητό ότι και να λέμε Εγώ τώρα είμαι με 37% φτάνω 5 ώρες οθόνη και θα βγω σε λίγο από το σπίτι χωρίς να το φορτίσω.. Γενικά βασίζεσαι πάνω στο κινητό δεν είναι το μυαλό σου στο φορτιστή συνεχώς (v10 πχ που είχα πριν) και το ξαναλέω από εφαρμογές έχω να φάνε και οι κότες. μέχρι και εφαρμογή που κόβει τις διαφημίσεις γενικώς και πάλι πρόβλημα με την αυτονομία δεν είδα. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 καλημερα, δεν εχω καταλαβει ακομα τι σου προκαλει το προβλημα, αλλα αν στο προκαλει πχ το viber δεν μπορει να φταιει το τηλεφωνο...μου εχει τυχει ακομα και γνωστες εφαρμογες να προκαλουν drain, οποτε μηπως δε φταιει η συσκευη. Στη θεση θα εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων και θα το εστηνα απο την αρχη με μια μια τις εφαρμογες.Νίκο, θεωρητικά το προκαλούσε το google services και μετά το playstore. Τώρα που μιλάμε, 2ος κύκλος φόρτισης μετά τις αλλαγες μου είμαι στο 81% με 1 ωρα 9 λεπτά οθόνη. Ποια εφαρμογή προτείνετε για αξιόπιστη παρακολούθηση της κατανάλωσης μπαταρίας σε non root συσκευή; Κατά τα αλλα το τηλέφωνο είναι υπερπληρες, χαίρεσαι να το δουλεύεις, πολύ όμορφο και το καραγουσταρω! Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Νίκο, θεωρητικά το προκαλούσε το google services και μετά το playstore. Τώρα που μιλάμε, 2ος κύκλος φόρτισης μετά τις αλλαγες μου είμαι στο 81% με 1 ωρα 9 λεπτά οθόνη. Ποια εφαρμογή προτείνετε για αξιόπιστη παρακολούθηση της κατανάλωσης μπαταρίας σε non root συσκευή; Κατά τα αλλα το τηλέφωνο είναι υπερπληρες, χαίρεσαι να το δουλεύεις, πολύ όμορφο και το καραγουσταρω! Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ έχω αυτή κάνει εξαιρετική δουλειά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα παιδιά. Όπως έχω ξαναγράψει πρόσφατα εδώ, είμαι κοντά στο να μπω κι εγώ στο κλαμπ κατόχων της συσκευής. Μετά από 4,5 χρόνια σχεδόν με το άψογο (για την εποχή του) LG G2 έφτασε η ώρα της αντικατάστασης. Με δεδομένη τη σημαντική πτώση τιμής του V30 τους τελευταίους 6 μήνες (πάνω από 100 ευρώ), αξίζει πιστεύετε να περιμένω 1-2 μήνες ακόμα (μέχρι μέσα Νοέμβρη το πολύ) για την αγορά του V30 μπας και πετύχω τιμή γύρω στα 400 ευρώ, από τα 440-450 που το βλέπω σήμερα στο σκρουτζομάγαζα; Επίσης, να προτιμήσω για την αγορά κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; Προσωπικά τείνω προς τα: Phonegallery Πειραιά & Kaizershop. Η πτωση τιμης του οφειλεται αποκλειστικα και μονο στην πτωση τιμης του G7. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάρε το από best price στα 370 περίπου και είσαι άρχοντας 1000συγνωμη αλλα τα καταστηματα τα εχετε τσεκαρει που προτεινετε? Ναι δεν λεω οι τιμες τους ειναι χαμηλες αλλα γιαυτο το λογο υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον και τα παραπονα απειρα. ΤΟ αλλο το καταστημα Woostore που φιγουραρει στις χαμηλες τιμες στελνει κινητα χωρις παραστατικο αγορας που ειναι παρανομο,και ενω τους το εχουν αναφερει και πελατες αυτο αυτοι συνεχιζουν. https://www.bestprice.gr/m/5953/woostore.html#merchant-reviews Επισης κοιτα να δεις που την διαδικασια του rma την παρουσιαζουν ως δικη τους καινοτομια.... '''' είναι πολιτική μας να επικοινωνουμε εμείς με την αντιπροσωπεια για να πηγαίνει η συσκευή που έχει πρόβλημα από εμάς στην εκάστοτε αντιπροσωπεια. Κάτι που δεν το κάνει κανένας στην ελληνική αγορά και είμαστε μοναδικοί και το κάνουμε για να βοηθάμε τους πελάτες μας '''' Αν λοιπον καποιον τον ενδιαφερει απλα να παρει ενα κινητο λες και αγοραζει απο Κινα,τοτε ναι ας αγορασει απο οποιο καταστημα θελει απο bestprice και ας παρακαλα να μην παθει κατι το κινητο. Αν τον ενδιαφερει η εγγυηση και το after sales support του καταστηματος,τοτε μαλλον τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο τα παρουσιαζεις. Δεν τα λεω εγω αυτα,οι πελατες στις αξιολογησεις τα λενε και απο αλλο επισης γνωστο καταστημα που φιγουραρει και αυτο στις χαμηλες τιμες https://www.bestprice.gr/m/3295/kinitinet.html#merchant-reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Αυτό με τις τιμές ξαναπέστο. Έχουν μάθει όλοι αυτή την καραμέλα και το αναφέρουν στις αγγελίες ότι τόσο έχει εκεί για να ρίξουμε τιμή.... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Αυτό με τις τιμές ξαναπέστο. Έχουν μάθει όλοι αυτή την καραμέλα και το αναφέρουν στις αγγελίες ότι τόσο έχει εκεί για να ρίξουμε τιμή.... Mate the 10 pro be with you Καποια στιγμη με ειχαν κολλησει και εμενα ορισμενοι(οπως ο King)μεχρι που εκατσα να δω αξιολογησεις για το τι ρολο βαρανε αυτα τα μαγαζια,περαν που ορισμενα εχουν εδρα εκτος Ελλαδας. Ειναι κλασσικη περιπτωση μικρο μαγαζου που βαζει τιμες χωμα(ποιος ξερει απο που τα βρισκει και τα φερνει)και παρακαλας να μην σου κατσει στραβη. Οχι οτι τα αλλα μεγαλυτερα σκρουτζομαγαζα ειναι τα τερατα αξιοπιστιας,μεχρι και οι μεγαλες αλυσιδες κανουν λαλακιες. Αλλα τουλαχιστον εχουν τα καταστηματα τους σε κεντρικα σημεια και φυσικα δεν εισαι με τον φοβο μην κλεισουν αυριο και κλαις τα χρηματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μετά το doa έχεις να κάνεις μόνο με την procordia. Από όπου κ να το πάρεις. Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό και να αναγράφεται το imei στην απόδειξη. Καποια στιγμη με ειχαν κολλησει και εμενα ορισμενοι(οπως ο King)μεχρι που εκατσα να δω αξιολογησεις για το τι ρολο βαρανε αυτα τα μαγαζια,περαν που ορισμενα εχουν εδρα εκτος Ελλαδας. Ειναι κλασσικη περιπτωση μικρο μαγαζου που βαζει τιμες χωμα(ποιος ξερει απο που τα βρισκει και τα φερνει)και παρακαλας να μην σου κατσει στραβη. Οχι οτι τα αλλα μεγαλυτερα σκρουτζομαγαζα ειναι τα τερατα αξιοπιστιας,μεχρι και οι μεγαλες αλυσιδες κανουν λαλακιες. Αλλα τουλαχιστον εχουν τα καταστηματα τους σε κεντρικα σημεια και φυσικα δεν εισαι με τον φοβο μην κλεισουν αυριο και κλαις τα χρηματα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Ειναι κλασσικη περιπτωση μικρο μαγαζου που βαζει τιμες χωμα(ποιος ξερει απο που τα βρισκει και τα φερνει)και παρακαλας να μην σου κατσει στραβη. Οχι οτι τα αλλα μεγαλυτερα σκρουτζομαγαζα ειναι τα τερατα αξιοπιστιας,μεχρι και οι μεγαλες αλυσιδες κανουν λαλακιες. Αλλα τουλαχιστον εχουν τα καταστηματα τους σε κεντρικα σημεια και φυσικα δεν εισαι με τον φοβο μην κλεισουν αυριο και κλαις τα χρηματα σου. Και τι σχέση έχει από που το πήρες αν είναι το Η930 και είναι το ευρωπαϊκό; Και γιατί θα κλαις τα χρήματα σου αν κλείσει το μαγαζί που το αγόρασες; Το μαγαζί θα στο έφτιαχνε αν χάλαγε; Η εγγύηση και το service είναι από την LG και όχι από τον πωλητή, και από περίπτερο να το πάρεις στην procordia θα το πας αν χαλάσει και θα στο φτιάξει. Κάτι έχεις μπερδέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μετά το doa έχεις να κάνεις μόνο με την procordia. Από όπου κ να το πάρεις. Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό και να αναγράφεται το imei στην απόδειξη. Σε περιπτωση επιστροφης χρηματων δεν παιζει ρολο το καταστημα? Επισης η σωστη διαδικασια του rma ειναι να το παραδωσεις ο ιδιος στον πωλητη και αυτος να αναλαβει να το στειλει για service. Δεν ειναι υποχρεωμενος ο πελατης να ασχοληθει με αυτο εκτος αν εχει αγοραστει απο την ιδια την εταιρεια βλεπε Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Η πτωση τιμης του οφειλεται αποκλειστικα και μονο στην πτωση τιμης του G7. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1000συγνωμη αλλα τα καταστηματα τα εχετε τσεκαρει που προτεινετε? Ναι δεν λεω οι τιμες τους ειναι χαμηλες αλλα γιαυτο το λογο υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον και τα παραπονα απειρα. ΤΟ αλλο το καταστημα Woostore που φιγουραρει στις χαμηλες τιμες στελνει κινητα χωρις παραστατικο αγορας που ειναι παρανομο,και ενω τους το εχουν αναφερει και πελατες αυτο αυτοι συνεχιζουν. https://www.bestprice.gr/m/5953/woostore.html#merchant-reviews Επισης κοιτα να δεις που την διαδικασια του rma την παρουσιαζουν ως δικη τους καινοτομια.... '''' είναι πολιτική μας να επικοινωνουμε εμείς με την αντιπροσωπεια για να πηγαίνει η συσκευή που έχει πρόβλημα από εμάς στην εκάστοτε αντιπροσωπεια. Κάτι που δεν το κάνει κανένας στην ελληνική αγορά και είμαστε μοναδικοί και το κάνουμε για να βοηθάμε τους πελάτες μας '''' Αν λοιπον καποιον τον ενδιαφερει απλα να παρει ενα κινητο λες και αγοραζει απο Κινα,τοτε ναι ας αγορασει απο οποιο καταστημα θελει απο bestprice και ας παρακαλα να μην παθει κατι το κινητο. Αν τον ενδιαφερει η εγγυηση και το after sales support του καταστηματος,τοτε μαλλον τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο τα παρουσιαζεις. Δεν τα λεω εγω αυτα,οι πελατες στις αξιολογησεις τα λενε και απο αλλο επισης γνωστο καταστημα που φιγουραρει και αυτο στις χαμηλες τιμες https://www.bestprice.gr/m/3295/kinitinet.html#merchant-reviews Φίλε μου πριν παραθέσεις το μήνυμα μου έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω ?? Σου είπα τιμή 370. Έχεις δει ποια μαγαζιά έχουν τέτοια τιμή ? Το kiniti.net που είναι άριστο και το netmobile.gr στα 374. Τώρα το να κολλάς σε μια κριτική είναι τόσο αστείο όσο όλο σου το επιχείρημα γιατί αντίστοιχα έχει πολύ περισσότερες θετικές κριτικές. Άρα ατυχιες ή βλακες πελάτες πάντα μπορεί να τυχουν. Εξάλλου και εγώ από εκεί το πήρα. Και μου αναφέρεις και το 3ο στη σειρά που το κράζουν στις κριτικές. Αυτά δείχνουν ότι απλά θες να τρώγεσαι και όχι να πάρεις φθηνά. Από εκεί και πέρα αν θες σου βρίσκω και παράπονα και στα μαγαζιά που λες εσύ... Μόνο κάνα καινούριο να μην έχει..όλα τα άλλα έχουν, είναι νόμος αυτό. Να πω ότι ήθελες να το πουλήσεις να καταλάβω μια τέτοια συμπεριφορά, τώρα δε μπορώ να το εξηγήσω. Όσο για το after sales, όλα πάνε αντιπροσωπεία, που είδατε μαγαζί να την παρέχει? Προσωπικά δε θα ήθελα να βάλει χέρι ούτε για αστείο το μαγαζί...άμα σου κατσει η στραβή τέλος το παίρνεις απόφαση. Μόνο doa υπάρχει που οκ και αυτό η αντιπροσωπεία σου δίνει Edited September 22, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Φίλε μου πριν παραθέσεις το μήνυμα μου έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι γράφω ?? Σου είπα τιμή 370. Έχεις δει ποια μαγαζιά έχουν τέτοια τιμή ? Το kiniti.net που είναι άριστο Σε αυτο εισαι λαθος γιατι και το Kiniti εχω αναφερει στο τελευταιο link που εχει πολλες κιολας προσφατες αρνητικες κριτικες. Αρα το ''αριστο''που αναφερεις ειναι σχετικο. Εγω ειδα να αναφερεις να το αγορασει απο το bestprice στα 370ευρω Περαν τουτου θα ηθελα να δω σε επιστροφη χρηματων(οπως ετυχε σε οσους εφαγαν συνεχομενα bootloop σε G4 )τι θα κανει η αντιπροσωπεια. Επισης εχετε υποψη σας οτι η procordia μιας και δεν εισαγονται πλεον στην χωρα μας τα κινητα επισημα κανει μονο επισκευη στα κινητα. Για αντικατασταση με αλλη συσκευη και επιστροφη χρηματων ειναι υπευθυνος ο πωλητης που εγινε η αγορα. Αρα οχι το καταστημα δεν ειναι υπευθυνο μονο στην περιπτωση του doa. Δεν μου εθιξες καποιο καταστημα,ο καθενας εννοειται οτι αγοραζει απο οπου θελει. Λιγο προσοχη μονο οταν ειναι να προτεινουμε σε αλλους λιγοτερο γνωστα καταστηματα γιατι τους παιρνουμε στο λαιμο μας. Α και φυσικα το παραπανω εννοειται οτι ισχυει και για καταστηματα απο το σκρουτζ αυτο,δεν αφορα μονο τα φθηνοτερα του bestprice. Edited September 22, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Επιστροφή χρημάτων για ποιο λόγο; Πάντως το g6-αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα-κατευθείαν procordia το έστειλα,αφου μίλησα με lg hellas. Σε περιπτωση επιστροφης χρηματων δεν παιζει ρολο το καταστημα? Επισης η σωστη διαδικασια του rma ειναι να το παραδωσεις ο ιδιος στον πωλητη και αυτος να αναλαβει να το στειλει για service. Δεν ειναι υποχρεωμενος ο πελατης να ασχοληθει με αυτο εκτος αν εχει αγοραστει απο την ιδια την εταιρεια βλεπε Oneplus. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε g4 Επίσης με bootloop δεν υπήρξε επιστροφή χρημάτων. Ξέρεις κάποιον που πηρε επιστροφή. Αγορασμένο απο skroutz κ πολύ πολύ γνωστό κατάστημα!! Τι σημαίνει αντικατάσταση με άλλη συσκευή;;; Υπάρχει κατάστημα το οποίο αντικαθιστά συσκευή που βγάζει πρόβλημα;;;;; Σε αυτο εισαι λαθος γιατι και το Kiniti εχω αναφερει στο τελευταιο link που εχει πολλες κιολας προσφατες αρνητικες κριτικες. Περαν τουτου θα ηθελα να δω σε επιστροφη χρηματων(οπως ετυχε σε οσους εφαγαν bootloop σε G4 και nexus 5x)τι θα κανει η αντιπροσωπεια. Το απο που θα αγορασει ο καθενας προφανως ειναι δικαιωμα του Επισης εχετε υποψη σας οτι η procordia μιας και δεν εισαγονται πλεον στην χωρα μας τα κινητα επισημα κανει μονο επισκευη στα κινητα. Για αντικατασταση με αλλη συσκευη και επιστροφη χρηματων ειναι υπευθυνος ο πωλητης που εγινε η αγορα. Αρα οχι το καταστημα δεν ειναι υπευθυνο μονο στην περιπτωση του doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πάντως σαν κάτοικος Ελευσίνας, θα σας συνιστούσα να αποφύγετε τα μαγαζιά της πόλης. Πολύ απάτη με τιμολόγια (βασικά αποφεύγουν και αποδείξεις και τιμολόγια να κόβουν). Ειδικά εάν χρειάζεστε εγγύηση καταστήματος στα δικαρτα (και όχι μόνο) , θα μπλεξετε άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts