Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει η αγορά για note 8 στα 455 για φίλη η να κοιτάξω για κάποιο άλλο; πιστεύω πως ναι εσείς τι λέτε;

Πιστευω πως κανενα κινητο δεν αξιζει τα 1040 ευρω που ζητανε..Τοσο ειχε οταν βγηκε το Note 8.Αν θες την γνωμη μου μεχρι 600 ευρω οκ.Και για να μην το κουραζω το θεμα ,ναι ΑΞΙΖΕΙ στα χρηματα που το βρισκεις τωρα.Παρτο με κλειστα ματια, ειναι εξαιρετικο και με το Android 9 τωρα ανανεωθηκε παρα πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αξίζει η αγορά για note 8 στα 455 για φίλη η να κοιτάξω για κάποιο άλλο; πιστεύω πως ναι εσείς τι λέτε;

Κοιτα χθες ετσι απο περιεργια εριχνα μια ματια στο σκρουτζ για να δω τι παιζει , εβαλα φιλτρο για αδιαβροχο και αναλυση οθονης το μεγιστο και απλα σε αυτα τα χρηματα δεν θα βρεις κατι καλυτερο. Με διπλη οθονη και 6 gb ram και πενακι κτλ. Εγω το εχω 1μιση χρονο και δεν εχει και το παραμικρο προβλημα. Οποτε ναι παρτο με κλειστα τα ματια. :happy:

Με κλειστά μάτια στα 455 φίλε. Εγώ έκανα τη βόλτα μου τόσο σε s9+ όσο και σε note 9 και γύρισα για 3η φορά στο note 8. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του μέσου χρήστη με το παραπάνω.

Με κλειστά μάτια στα 455 φίλε. Εγώ έκανα τη βόλτα μου τόσο σε s9+ όσο και σε note 9 και γύρισα για 3η φορά στο note 8. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του μέσου χρήστη με το παραπάνω.
Αν επιτρέπεται, γιατί γύρισες από το Note 9 στο 8;

Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να πάω στο 9.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για τα δικά μου δεδομένα, δεν αξίζει τα χρήματα του.Μόλις ανακοινωθεί το n10 θα βλέπεις αγγελίες κάτω των 500 ευρώ, οπότε και προχωράς αν το θες. Σαν συσκευή είναι άριστη, (προσωπικά μου φάνηκε κάπως βαρύ στο χέρι, αλλά αυτό συνηθίζεται) όμως η διαφορά των σχεδόν 200 ευρώ από το n8 δεν δικαιολογείται από τις διαφορές τους σαν συσκευές.

Αν επιτρέπεται, γιατί γύρισες από το Note 9 στο 8;

Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να πάω στο 9.

Αν σκέφτεσαι και σου φτάνουν τα χρήματα για Note 9 τότε τελειώνει η συζήτηση. Παίρνεις το Note 9. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων πήραμε το Note 9 προερχομαστε από note 8 και το 99,9% ούτε που θα συζητούσε επιστροφή σε Note 8.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχεις κάποιο θέματα freezing της οθόνης τελευταία?

Μόλις ξεκλειδώνω το τηλέφωνο δεν πατιέται τίποτα. Μόνο scroll down το notification center μπορώ να κάνω για να ανοίξω τις ρυθμίσεις και έπειτα από αυτό είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Φοράω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού.

Note 8.6f7d449066e4039f27fa7352b59a66f2.jpg

Άρα δεν αξίζει λες να μείνω ως εχω

Εγώ ήθελα να το δω από περιέργεια πιο πολύ.Μετά απο 1 εβδομάδα χρήσης το έδωσα όσο το πήρα (μεταχειρισμένο) και γύρισα στο 8. Εσένα μπορεί να σου κάνει καλύτερα το n9 και να θεωρείς μεγάλη την αναβάθμιση.Είναι καθαρά υποκειμενικό. Μπορείς να κάνεις την αλλαγή και αν σου αρέσει, απλά μένεις.

1 εβδομάδα πέρασε και τίποτα ακόμα για το 9 pie.. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άριστη κατάσταση εγγύηση ακόμα 4 μήνες 4 θήκες από την οποία η μια είναι θήκη μπαταρία απλά δεν έχω κουτί και παρελκόμενα

Άριστη κατάσταση εγγύηση ακόμα 4 μήνες 4 θήκες από την οποία η μια είναι θήκη μπαταρία απλά δεν έχω κουτί και παρελκόμενα

μια χαρά το δίνεις φίλε

Εγώ πάλι έχω μπει στο τρυπακι να το δώσω και να πάρω το mate 20 pro

Δεν ξερω θα το ρισκάρεις?? Ακομα και τωρα βγαινουν ελατωματικες οθονες. Εγω δεν εβρισκα λογο να παω στο note9 και σκεφτομουν για mate λογο σχεδιασης , καμερας , την αντριστροφη φορτιση που ειχε μονο αυτή κτλ αλλα ευτυχως δεν παιρνω κινητο πριν περασει κανα 6μηνο κυκλοφοριας και καλα εκανα από ότι βλεπω τωρα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1 εβδομάδα πέρασε και τίποτα ακόμα για το 9 pie.. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται;

Και εγω αυτό περιμενω να δω τι αλλαγες θα εχει γιατι λενε καλα λογια αλλα μεχρι τωρα δωσανε σε ολες τις ασιατικες χωρες , παναμα και σημερα αγγλια νομιζω και εδώ ελλαδα ακομα.

Για να δουμε..Παντως δεν νομιζω πλεον να ξαναπαω σε κανονικο κινητο,''υποψιαζομαι'' οτι η λογικη των NOTE με κερδισε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δουμε..Παντως δεν νομιζω πλεον να ξαναπαω σε κανονικο κινητο,''υποψιαζομαι'' οτι η λογικη των NOTE με κερδισε.

Μια από τα ίδια....Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιώ κάθε μέρα το πενάκι,είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το έχεις....

Μια από τα ίδια....Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιώ κάθε μέρα το πενάκι,είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το έχεις....

:wink::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα έχω κάνει αυτά φίλε μου αλλά τίποτα. Πριν ασχοληθώ με τις beta είχα κανονικά. Θα περιμένω να βγει official pie να την περάσω μέσω odin για EUR.

Στο topic του wifi calling ένας χρήστης αναφέρει πως δεν μπορούσε να το ενεργοποιήσει λόγω του AdGuard, μήπως κάτι τέτοιο σου δημιουργεί το πρόβλημα?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εγώ πάντως το πήρα με 423 από Amazon καινούργιο - Το δουλεύω μία εβδομάδα τώρα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος Παλιότερα ειχα το note 3 και τώρα εχω την αίσθηση οτι πήγα στο μέλλον οσον αφορά το πενάκι καί Tήν απόδοση τού κινητού Μέ την διαφορά από τό νοτe 9 παίρνεις αλλο ένα τηλέφωνο
Tech fusion

Εγώ πάντως το πήρα με 423 από Amazon καινούργιο - Το δουλεύω μία εβδομάδα τώρα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος Παλιότερα ειχα το note 3 και τώρα εχω την αίσθηση οτι πήγα στο μέλλον οσον αφορά το πενάκι καί Tήν απόδοση τού κινητού Μέ την διαφορά από τό νοτe 9 παίρνεις αλλο ένα τηλέφωνο

Φίλε μου, αν από το Note 3 πήγαινες στο Note 8 και δεν ένιωθες πως πήγες στο μέλλον τότε η samsung θα έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί.....

Όσο για το κινητό που μπορείς να πάρεις με την διαφορά, θα μπορούσες κι εσύ να πάρεις note 4 ή 5 και με την διαφορά να έπαιρνες άλλο ένα κινητό.

Με λίγα λόγια, το Note 8 είναι ένα πολύ καλό κινητό αλλά το 9 αξίζει με το παραπάνω την διαφορά. Αυτή η ξεγνοιασιά μπαταρίας δε περιγράφεται αν δεν την ζήσεις.... Συν όλα τα υπόλοιπα βέβαια.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σεβαστή άποψη, εγώ τα έβαλα κάτω και δεν κοστολόγησα αυτήν την ξεγνοιασιά σχεδόν 300 ευρώ. Αλλά είναι υποκειμενικο το ζητημα
Tech fusion

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8