jimlost Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Μια επαφή μου στο FB μου έστειλε ένα βίντεο,πάτησα σε αυτό,αλλά πριν ανοίξει το έκλεισα...Με πήγε σε μια άλλη σελίδα που δεν την άνοιξα...Η επαφή είχε χακαριστει...Υπαρχει κάποιος τρόπος να δω αν και εγώ έχω κακόβουλο λογισμικό στην συσκευή;;Ποτέ δεν ανοίγω τέτοια βιντεάκια,απλά έκανα δουλειά και ασυναίσθητα το άνοιξα...Πως μπορώ να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Αν θυμάμαι καλα στο 8.0 μπορούσε κάποιος να απενεργοποιήσει εντελως το κουμπάκι για το ΜπιξΜπι. Στο 9.0 δεν ειναι εφικτό ; Απενεργοποίησα το Voice /Home αλλα το κουμπάκι παραμένει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp Δοκιμάστε το eset, το free, συνήθως κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Βγήκε το update σε Eur κατεβαστετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα σας, Μόλις μου ήρθε η νέα αναβάθμισή. Κυπριακη συσκευη. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα. Την έκανα κιόλας(open Austria) το δικό μου. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Μόλις μου ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση σε Pie,αλλά δυστυχώς μετά την δουλειά θα την περάσω...Το μόνο που βαριέμαι είναι το στήσιμο της συσκευής από την αρχή... Αλλά ίσως και να είναι καλό,σχετικά με το βίντεο που μου στείλανε χθες από χακαρισμενο προφίλ στο FB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα σας και καλοφαγωτη η πίτα!! Μου ήρθε και εμένα , την εγκατέστησα, όλα οκ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα σας και καλοφαγωτη η πίτα!! Μου ήρθε και εμένα , την εγκατέστησα, όλα οκ!! Έκανες επαναφορά η όχι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Έκανες επαναφορά η όχι;;; Το έκανε η συσκευή από μόνη της όπως γίνεται συνήθως.Ολα δείχνουν οκ, θα σας πω εντυπώσεις σύντομα. Θα πάρει φωτιά το φόρουμ σήμερα, χα χα χα χα χα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Νομίζω η ίριδα δεν δουλεύει τόσο καλά όσο πριν με την 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Τώρα κατεβάζω και εγώ!!! Για πείτε πως θα το περάσουμε? Από πάνω ή με επαναφορά για πείτε γνωμες !! Παντός την προηγούμενη αναβάθμιση την πέρασα από πάνω κι δεν είχα κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εγώ την πέρασα από πάνω, απλά με έναν καθαρισμό cache από recovery έτσι...Μια χαρά μου φαίνεται. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Και σε μένα ήρθε, αγορασμένο από Vodafone, την κατεβάζω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εγω με επαναφορα, οπως και την προηγουμενη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εγω με επαναφορα, οπως και την προηγουμενη.Ήρθε και σε εμένα. Την πέρασα χωρίς επαναφορά. Συνήθως σε μεγάλα Update κάνω. Αυτή τη φορά είπα να τη δοκιμάσω πρώτα να δω αν όλα δουλεύουν καλά. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να μην κάνω επαναφορά, καθώς όπως και άλλα μέλη του φόρουμ, χρειάζομαι σίγουρα 3 μέρες για να το στήσω όπως θέλω. Ίδωμεν... Θα σας πω εντυπώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Πρώτη φορά δοκιμάσω 'βρώμικη εγκατάσταση'! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ εγώ δεν έχω κομμάτι από την πιτα :( Vietnam Europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Καλημέρα . Στις συσκευές Γερμανίας έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση?? Ξέρεις κανείς?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα . Στις συσκευές Γερμανίας έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση?? Ξέρεις κανείς?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά ξανά κοίταξα και ήρθε . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Ήρθε και σε εμένα. Την πέρασα χωρίς επαναφορά. Συνήθως σε μεγάλα Update κάνω. Αυτή τη φορά είπα να τη δοκιμάσω πρώτα να δω αν όλα δουλεύουν καλά. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να μην κάνω επαναφορά, καθώς όπως και άλλα μέλη του φόρουμ, χρειάζομαι σίγουρα 3 μέρες για να το στήσω όπως θέλω. Ίδωμεν... Θα σας πω εντυπώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Πρώτη φορά δοκιμάσω 'βρώμικη εγκατάσταση'! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο έπραξα κι εγώ. Μέχρι στιγμής όλα σούπερ, συνηθισμένος κι από την εμπειρία μου με pie στο s9+ .Κάτι που δεν είδα αν υπήρχε στην oreo, μπήκε και η επιλογή Dolby Atmos στο Ν8 . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Το ίδιο έπραξα κι εγώ. Μέχρι στιγμής όλα σούπερ, συνηθισμένος κι από την εμπειρία μου με pie στο s9+ .Κάτι που δεν είδα αν υπήρχε στην oreo, μπήκε και η επιλογή Dolby Atmos στο Ν8 . Το ειδα και εγω αυτο με το Dolby Atmos.Προφανως με ακουστικα μονο θα εχουμε αυτη την ποιοτητα ηχου, γιατι το ενα και μοναδικο μας ηχειο...δεν ξερω αν το υποστηριζει.. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εχει κανεις το Dex Station ?? Κανα δυο μερες τωρα μου κανει νερα, δεν φορτιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Το ειδα και εγω αυτο με το Dolby Atmos.Προφανως με ακουστικα μονο θα εχουμε αυτη την ποιοτητα ηχου, γιατι το ενα ηχείο /QUOTE] Έτσι σωστά ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Δεν μου αρέσει καθόλου η Pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εμένα country of origin έχει Vietnam, αλλά στο CSC Country έχει UK & IRE/GB Ελπίζω να βγεί σύντομα και για εμάς τους "Άγγλους" Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Εμένα country of origin έχει Vietnam, αλλά στο CSC Country έχει UK & IRE/GB Ελπίζω να βγεί σύντομα και για εμάς τους "Άγγλους" Υπομονή, το BREXIT φταίει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Υπομονή, το BREXIT φταίει! Ε μα τώρα βρήκαν και αυτοί χαχαχαχ Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts