Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://i.ibb.co/LzmBwFN/Screenshot-20190621-183737.png' alt='Screenshot-20190621-183737.png'>υτό πως κάνει reset? Από τη στιγμή που είδε αυτή σκαλωσε εκεί..λέω μπας κ γίνεται reset ώστε να ξαναψαξει μπας κ δει καμία 5.150..λεμε τώρα.. Edited by Farsalinos

@Farsalinos

Ισως τα παει διαδοχικα..δηλ μπορει να βγαλει την 150 μετα απο αυτην ...αστην να την κανει..τι σε χαλαει ?

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Ευχαριστώ φίλε. Αλλά προτιμώ να το αφήσω έτσι παρά να κάνω καμιά πατάτα και τρέχω περισσότερο μετά!

Αν βρω κάποιον να μου το κάνει έχει καλώς... αλλιώς δεν το πειράζω.

Βρ' άσ' τους Εύρη, εξάλλου ήδη μισοδιαφέρεις από ημιμαθή… @κάτω-κάτω τι κακό θα μπορούσε να +βεί‽ :shifty: το πολύ-πολύ να τα καταφέρεις ρε μπαγάσα, "ανοίγοντας" πολλά στόματα!:shock:

Δυσπιστώ σε τόσο ριζικές αλλαγές μετά την «Πίτα»· δοκιμάζεις κατά βούληση με φορτιστή ή ακόμη & ψηφιακό δέκτη τηλεοπτικού σήματος… όπου βρεις ενεργή USB, αρκεί να δείξει ότι φορτίζει το σβηστό κινητό —ακολούθως αντικαθιστάς τα 2 προπαρατεθέντα 1α βήματα τοιουτοτρόπως:

• Πιέζεις αμφότερα τα κουμπιά -το διπλό προς τα πάνω- αγνοώντας ούτως ή άλλως τ' Αγγλικά της οθόνης ώσπου να “σπαρταρήσει” η δόνηση:w00t:

• Αφήνεις μόνο το μονό κρατώντας πατημένη την αύξηση της Έντασης & άμα λάχει βρίσκεσαι κατευθείαν@6ο βήμα, ειδάλλως βλέπεις τ' οριζοντιωμένο Ανδροειδές τού - πρώην- 3ου:chair:

Αναλυτικότερα

1. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και συνδέστε τον σε υπολογιστή ή φορτιστή

2. Περιμένετε έως ότου εμφανιστεί το σήμα μπαταρίας

3. Κρατήστε τα πλήκτρα Power + Volume Up μέχρι να ακουστεί το τηλέφωνο

4. Απελευθερώστε το κουμπί λειτουργίας, αλλά κρατήστε πατημένο το Volume Up μέχρι να εμφανιστεί ένα ρομπότ Android

5. Όταν εμφανιστεί το ρομπότ Android, πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί Τροφοδοσία και απλώς κάντε κλικ στο Volume Up

6. Τώρα θα πρέπει να είστε σε κατάσταση αποκατάστασης

* Οι αρχαίοι ημών… δεν διέθεταν καν μικρογράμματη γραφή, για να σημειώνουν τ' αλεξανδρινά καλικαντζαράκια· ο φίλος Μανώλης²@2° σχόλιο –μου 'φτασε ως εκεί.-:respect:

@w@P Πρέπει να έχω και κάρτα μνήμης μέσα στο τηλέφωνο; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα. Ή ισχύει αυτό αν το κάνω μόνο μέσω PC;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ρε φίλε εβρις αλήθεια σου λέω δεν απολαμβάνω να μιλάω άσχημα σε κόσμο ούτε θέλω να χαλάσω το Σαββατοκύριακο μου...αλλά δε μπορώ να καταλάβω ρωτάς ρωτάς ρωτάς και μετά δε μπορώ το ένα δε μπορώ το άλλο δε ξέρω και δε κανω..και αφού όλες οι διαδικασίες έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από φίλους εδώ μέσα, που έχουν το φιλότιμο να ψάχνουν και να βρίσκουν λύσεις, έρχεσαι πάλι εσύ και ρωτάς ρωτάς ξαναρωτάς..Δε μπορεί να πει κανείς ότι εδώ ειναι ένα κλειστό κλαμπ για την ελίτ αλλά από την άλλη στα χιλιάδες ποστ που έχεις κάνει δεν υπάρχει ουσία σε κανένα ρε φιλε.Δηλαδη πολλές φορές αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες,δε μπορεί να γίνεται αυτό!!!Εσύ ρωτάς για να ρωτάς γιατί και να γίνεται η διαδικασία μέσω pc, ούτε pc έχεις ούτε αγγλικά γνωρίζεις..οπότε γιατί ρωτάς;Μια ενδεχόμενη απάντηση πρόκειται να αλλάξει κατι;Όχι, γιατί δε θα κάνεις κατι.

Ρε φίλε εβρις αλήθεια σου λέω δεν απολαμβάνω να μιλάω άσχημα σε κόσμο ούτε θέλω να χαλάσω το Σαββατοκύριακο μου...αλλά δε μπορώ να καταλάβω ρωτάς ρωτάς ρωτάς και μετά δε μπορώ το ένα δε μπορώ το άλλο δε ξέρω και δε κανω..και αφού όλες οι διαδικασίες έχουν καταγραφεί λεπτομερώς από φίλους εδώ μέσα, που έχουν το φιλότιμο να ψάχνουν και να βρίσκουν λύσεις, έρχεσαι πάλι εσύ και ρωτάς ρωτάς ξαναρωτάς..Δε μπορεί να πει κανείς ότι εδώ ειναι ένα κλειστό κλαμπ για την ελίτ αλλά από την άλλη στα χιλιάδες ποστ που έχεις κάνει δεν υπάρχει ουσία σε κανένα ρε φιλε.Δηλαδη πολλές φορές αναρωτιέμαι αν το κάνεις επίτηδες,δε μπορεί να γίνεται αυτό!!!Εσύ ρωτάς για να ρωτάς γιατί και να γίνεται η διαδικασία μέσω pc, ούτε pc έχεις ούτε αγγλικά γνωρίζεις..οπότε γιατί ρωτάς;Μια ενδεχόμενη απάντηση πρόκειται να αλλάξει κατι;Όχι, γιατί δε θα κάνεις κατι.

Ωραία. Επειδή δεν έχω pc και δεν ξέρω αγγλικά δεν πρέπει να ρωτάω; Αν γίνονται όλα με pc και αγγλικά να ξεγραφτούμε τότε...

Επίσης άλλους ρωτάω άλλοι απαντάνε.

Στο νήμα του Android έχω ρωτήσει πολλά διαφορετικά πράγματα, ούτε ένας δεν απαντησε!

Δηλαδή μόνο σε αυτούς που ξέρουν απαντάτε μόνο;

Ουσιαστικές ερωτήσεις ποιες είναι;

Αν ήθελα να κάθομαι να βλέπω το φόρουμ, το έκανα και χωρίς εγγραφή!!!

Ωραία. Επειδή δεν έχω pc και δεν ξέρω αγγλικά δεν πρέπει να ρωτάω; Αν γίνονται όλα με pc και αγγλικά να ξεγραφτούμε τότε...

Στο νήμα του Android έχω ρωτήσει πολλά διαφορετικά πράγματα, ούτε ένας δεν απαντησε!

Ναι , σε τεχνολογικα θεματα ολα γινονται με πισι και Αγγλικα.Αν δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο αυτο το πραμα , δεν θα το καταλαβεις ποτε.

Πρεπει να τρολλαρεις δηλ , δεν εξηγειται αλλιως , οι οδηγιες λενε ξεκαθαρα οτι πρεπει να βαλεις την rom χυμα στην καρτα και αφου καταληξαμε οτι δεν εχεις πισι , αρα δεν προχωραει η δουλεια ο,τι και να κανουμε , ερχεσαι και ρωτας αν ειναι απαραιτητη η καρτα ή μονο αν υπηρχε πισι στην υποθεση...σοβαρα τωρα?Δηλαδη λεει καπου στις οδηγιες..αμα εχετε πισι να εχετε και καρτα , αμα δεν εχετε πισι , μην αγχωνεστε που δεν θα γινει δουλεια , αλλα να μεριμνησετε να μην εχετε και καρτα...??

Τρολλαρεις ή απλα δεν ΝΟΓΑΣ που λεμε και στο χωριο μου...

Στο νημα του Ανδροιδ , σε εχουν παρει γραμμη προφανως , εδω εχουμε αργησει ακομα...

ΥΓ : Εχουν καταργηθει τα φροντιστηρια Αγγλικων ? Το 80 που δεν ειχαμε να φαμε , δεν υπηρχε περιπτωση να μην μας στειλουν οι γονεις μας για Αγγλικα...δεν υπηρχε περιπτωση.

Ποσο χρονων εισαι ρε evris , ειλικρινα ρωταω μπας και η απαντηση που θα λαβω θα δικαιολογησει..τα αδικαιολογητα...

Ειλικρινά, δε μου αρέσει να κατακρίνω απόψεις αλλά στην περίπτωσή σου καταντάει άκρως κουραστικό το θέμα. Προσβάλλεις όλους όσους παίρνουν μέρος και σπαταλούν χρόνο για να βοηθήσουν κάποιον που δε γνωρίζει κάτι.

Μπορεί να μην ξέρεις πισί και αγγλικά αλλά για το Θεό ξέρεις να διαβάζεις. Και μπορείς κάλλιστα να διαβάσεις προηγούμενα ποσταρίσματα που κατά 99% καλύπτουν ότι ακριβώς ρωτάς κάθε φορά ξανά και ξανά. Για να μη σου πω ότι υπάρχει και η αναζήτηση που σου εμφανίζει φάτσα κάρτα.

Ίσως να είσαι απο τα άτομα όμως που απλά τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο ή απλά θέλεις κάποιος/οι να ασχολούνται όλη μέρα μαζί σου. Έχω την εντύπωση ότι και σε αυτό υπάρχει όριο. Μπαίνω ενίοτε να διαβάσω νέα και εξελίξεις για τη συσκευή μου και κάθε ρημάδα φορά βλέπω εσένα να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια.

Στο δια ταύτα για το συγκεκριμένο θέμα. Παράτα το θέμα με την αναβάθμιση και περίμενε να σου έρθει ή βρες ένα παιδί να σου το κάνει. 99,9% δε θα μπορέσεις καν να μπεις στο recovery mode με τις γνώσεις που δεν έχεις και δεν είναι υποτιμητικό, δεν είμαστε όλοι για όλα.

Απλά προσωπικά σε παρακαλώ, σταμάτα να σπαμάρεις, για το Θεό. Ενοχλείς. Ψάξε, διάβασε και μετά ρώτα.

Αν και συμφωνώ σε αυτά που λέτε, έχετε όλοι δίκιο, γιατί δεν τον κάνετε ignore/block να τελειώνετε; Έτσι και ο φίλος evris θα συνεχίσει να γράφει ο,τι θέλει, όποτε θέλει και εσείς δεν θα τα βλέπετε καν. Win-win σιτσουέσιον δηλαδή. Όχι τπτ άλλο, θα μπουκαρει καμια μερα ο χρήστης ibanezman εδω περα, θα δει τα μηνύματα και θα αυτοπυρποληθεί

Αν και συμφωνώ σε αυτά που λέτε, έχετε όλοι δίκιο, γιατί δεν τον κάνετε ignore/block να τελειώνετε; Έτσι και ο φίλος evris θα συνεχίσει να γράφει ο,τι θέλει, όποτε θέλει και εσείς δεν θα τα βλέπετε καν. Win-win σιτσουέσιον δηλαδή. Όχι τπτ άλλο, θα μπουκαρει καμια μερα ο χρήστης ibanezman εδω περα, θα δει τα μηνύματα και θα αυτοπυρποληθεί

Γιατι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Ελπιζω οτι θα λαβει γνωσεις , ελπιζω οτι θα ρωτησει κατι καλο και εγω δεν εχω κανενα θεμα να απανταω σε καλες ερωτησεις..οχι ομως στα ιδια και στα ιδια.Μεχρι και οδηγο για να περασουν οι συμφορουμιτες την ρομ καθησα και συνεταξα , διαβαζοντας δεξια και αριστερα ωστε να βοηθηθουν ολοι.Αλλα αμα ερθει καποιος και ρωτησει καμμια μακακια σε πραματα που ειναι ξεκαθαρα ή χιλιοειπωμενα , δεν ειναι δυσκολο να μου σκασουν φλεβες στο κεφαλι :)

@teokeh

Αν ο ανθρωπος ειναι μονο με ενα κινητο και τιποτα αλλο στην ζωη του..τι να ψαξει.Οποτε καθομαι να σερφαρω στο κινητο μου νοιωθω οτι με εχουν φυλακισει σε κλουβι 1 χ 1 .Παω να πληκτρολογησω κατι και νοιωθω αναπηρος.Εγω προσωπικα..αλλοι μπορει να βολευονται.

Χωρις πισι ή στην χειροτερη ταμπλετ ...δηλ μια βολικη οθονη δυσκολο να πορευτεις στον τεχνολογικο κοσμο..να ψαξεις , να βρεις , να δοκιμασεις κλπ κλπ.Αποψη μου.

1. Δεν υπερασπίζομαι τον evris.

2. Δεν υποστηρίζω και όσους τον "καίνε".

Ναι, είναι κουραστικός αρκετές φορές, όταν ρωτάει τα ίδια και τα ίδια, όπως είναι κουραστικοί όσοι, σε κάθε θέμα, γράφουν για περάσματα roms και google cam, για περίπου 20 σελίδες. Υπάρχουν και τα πμ.

Χαλαρώστε λίγο, γιατί στην εποχή και τη χώρα που ζούμε, "δε θέλουν και πολύ" οι άνθρωποι..

Οπότε, όπως έγραψε και ο ikgamsu, κάνετε ignore όποιον "δεν πάτε" και τελειώνει το θέμα εκεί.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ναι, είναι κουραστικός αρκετές φορές, όταν ρωτάει τα ίδια και τα ίδια, όπως είναι κουραστικοί όσοι, σε κάθε θέμα, γράφουν για περάσματα roms και google cam, για περίπου 20 σελίδες. Υπάρχουν και τα πμ.

Χαλαρώστε λίγο, γιατί στην εποχή και τη χώρα που ζούμε, "δε θέλουν και πολύ" οι άνθρωποι..

Οπότε, όπως έγραψε και ο ikgamsu, κάνετε ignore όποιον "δεν πάτε" και τελειώνει το θέμα εκεί.

Τα είπες όλα!!!

Πιστεύω αν συζητούσαμε ως μια παρέα σε καφετέρια δεν θα.... κουραζόσασταν τόσο...

Τα είπες όλα!!!

Πιστεύω αν συζητούσαμε ως μια παρέα σε καφετέρια δεν θα.... κουραζόσασταν τόσο...

Ναι , θα ειχαμε αυτοκτονησει πριν κουραστουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοιτα , δεν ξυπνησαμε ενα πρωι και ειπαμε , τι να κανουμε τι να κανουμε , ας μπουμε να την πουμε στον evris.Εχουμε και αλλες δουλειες...

Αλλα καποια πραγματα που ρωταει και ξαναρωταει δεν εξηγουνται με την λογικη..ειτε τρολλαρει ειτε οντως κατι δεν παει καλα μαζι του.

Το "δεν θελουν και πολυ" οι ανθρωποι το ακουω βερεσε . Και εγω εχω τα ψυχολογικα μου αλλα εχω το ελαχιστο iq που μου λεει "Μην γινεσαι φορτικος" "Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο" "Ψαξου μονος σου" "Μην ρωτας τα ιδια και τα ιδια" "Μην ρωτας ακυρα" "Μην αναζητας την προσοχη των αλλων σαν μπεμπης"...

Απο την στιγμη που θα φτασω στο σημειο να ενοχλω τον διπλανο μου θα παραδοθω μονος μου σε ιδρυμα...

Αν και έχω ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν πήρα. (Φαίνεται είμαι κουραστικός από την πρώτη κιόλας ερώτηση...). Η συσκευή κάνει βιντεοκλήση από το δίκτυο; Αν ναι, με ποιόν τρόπο; Γιατί το εικονίδιο της βιντεοκλήσης είναι σκοτεινό στις επαφές! Edited by XP130TD

Αντιπαρερχόμενος τις δικαιολογίες αδρανείας, η προσέγγιση σε Η|Υ αντενδείκνυται ακόμη & όταν δεν κοιτάει κανείς· μπορεί να σκιαχτεί ο Υπολογιστής…:scared:

Μιας που 'ναι μονόκαρτο, πάρ' τής SIM 1 «αδελφούλα» micro-SDXC ει δυνατόν: καλείς & παραγγέλνεις ή παραλαμβάνεις:mobile:

¹ Εισάγοντας την κάρτα μνήμης στο Νόκια, του επιτρέπεις να τη μορφοποιήσει καταλλήλως :)

² Τραβάς 1 "στιγμιότυπο οθόνης" να 'χεις να θυμάσαι, άμα στραβώσει η φάση!:lol:

³ Το αποκόπτεις με τη Διαχείριση Αρχείων απ' τα Screenshots για να το επικολλήσεις @Κάρτα SD:rolleyes:

⁴ Επαναλαμβάνεις την αυτή διαδικασία με τη Ζιπάρα, που όμως θ' ανασύρεις απ' τις Λήψεις ή τα Downloads για να τ' αποθέσεις παρέα με την αναμνηστική…οθονιά προς επαλήθευση συστηματικώς ορθής περαίωσης:geek:

Εφόσον επιτευχθεί “περίπου οτιδήποτε” προαναφερθέν, ξέρεις τη δουλειά —ειδεμή, όντας…θαλασσί γλυτώνεις & τη βαφή· το φουντάρεις Θερμαϊκό να ξεβρωμίσει κατά τι, αφού εγκαταστήσεις τη σχετική εφαρμογή, σαν άλλος Ραούλ↓:grin:

ΓIΩPΓHΣ ΔAΛAMAΓKAΣ: «Tο πρώτο μου μαγαζί το 'φτιαξα το 1932. Ήταν ένα τζαμί κι εγώ πήγα και το 'κανα ταβέρνα. Eίχα μέσα εβδομήντα μπόμπες ρετσίνα. Tο "Σιντριβάνι" με τ' όνομα. Eκεί γνώρισα και τον Pαούλ. Έναν Eβραίο με πολλά λεφτά. Aυτός ήτανε γλεντζές! O Pαούλ δούλευε στα καπνά, ήταν εξπέρ, που λένε, και τα κονόμαγε. Mόλις μάζευε μερικά χιλιάρικα –εκατομμύρια σημερινά– πηγαίναμε στο "Mεντιτερανέ", τρώγαμε κι ύστερα μ' ένα καραβάκι φεύγαμε κρουαζιέρα στο Θερμαϊκό. Mαζί μας πάντα είχαμε ωραίες γυναίκες και ορχήστρα με βιολιά και πιάνο. Kι όταν ερχόμαστε στο κέφι, άρπαζε ο Pαούλ το πιάνο και το πέταγε στη θάλασσα. Θα 'χε πετάξει στη θάλασσα ίσαμε είκοσι πιάνα εκείνα τα χρόνια! Όχι σήμερα που πετάς κανένα πιάτο στην πίστα και κάνεις τον καμπόσο» (1972)
:offtopic:

Ζω από περιέργεια, à la Δαλαμάγκα↑πότε θ' αυτενεργήσεις…:stupid: σαφείς&μη οδηγίες ν' ακολουθήσεις:rtfm:

Αν και έχω ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν πήρα. (Φαίνεται είμαι κουραστικός από την πρώτη κιόλας ερώτηση...). Η συσκευή κάνει βιντεοκλήση από το δίκτυο; Αν ναι, με ποιόν τρόπο; Γιατί το εικονίδιο της βιντεοκλήσης είναι σκοτεινό στις επαφές!
Το εικονίδιο που βλέπεις εκεί είναι για βιντεοκλήσεις με την εφαρμογή Duo της Google. Βιντεοκλήση μέσω δικτύου πλέον δεν υποστηρίζεται σε κανένα κινητό, ίσως να μην υποστηρίζεται καν πλέον από τα δίκτυα 3G.

@w@P Θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε και 64άρα!! Έχω 32άρα μόνο...

Το εικονίδιο που βλέπεις εκεί είναι για βιντεοκλήσεις με την εφαρμογή Duo της Google. Βιντεοκλήση μέσω δικτύου πλέον δεν υποστηρίζεται σε κανένα κινητό, ίσως να μην υποστηρίζεται καν πλέον από τα δίκτυα 3G.

Θέλεις να πεις δηλαδή, ακόμα και τα παλιά τηλέφωνα που υποστήριζαν βιντεοκλήσεις δεν κάνουν πλέον

χωρίς την Duo ή οποιαδήποτε άλλη;

Edited by evris2013

Εχει γινει το θεμα του ΝΟΚΙΑ 8 , η ζωνη του λυκοφωτος.

Ο evris συνεχιζει ακαθεκτος.Ο αλλος συνεχιζει με την ο-θεος-να-την-κανει-καθαρευουσα να απανταει στο τρολλ.

Ρωταει και τι καρτα να βαλει ...64αρα ή 32αρα ?Δηλαδη ελυσε το προβλημα με το πισι , και τωρα το θεμα του ειναι η χωρητικοτητα της καρτας...

Τον φανταζομαι να καθεται μπροστα στο πισι του και να εχει λιωσει στα γελια με το τρολλαρισμα που μας ριχνει.Θα εχει ηδη περασει την 150 και διασκεδαζει με τις απελπιδες προσπαθειες οσων προσπαθουν να τον βοηθησουν...μολις τσιμπαει καποιος θα του δημιουργουνται ηδονικα συναισθηματα...

Αν του την πει καποιος , η τακτικη ειναι γνωστη , θα το παιξω θιγμενος..τι φταιω εγω ο αμοιρος που δεν εχω πισι , που δεν ξερω αγγλικα , δεν με βοηθατε , μου επιτιθεστε , τι κακοι που ειστε , να πεσουν Bans...

Kαι αντι να ασχολουμαστε με το κινητο σε αυτο το θεμα , ασχολουμαστε με το τρολλακι και τον νοσταλγο της καθαρευουσας...

@w@P Θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε και 64άρα!! Έχω 32άρα μόνο...

Θέλεις να πεις δηλαδή, ακόμα και τα παλιά τηλέφωνα που υποστήριζαν βιντεοκλήσεις δεν κάνουν πλέον

χωρίς την Duo ή οποιαδήποτε άλλη;

Ειλικρινά τώρα ,ποιον θέλεις να καλέσεις με βιντεοκλήση και δεν θα έχει viber ή watsApp ή FB messenger ή έστω Duo?

Ειλικρινά τώρα ,ποιον θέλεις να καλέσεις με βιντεοκλήση και δεν θα έχει viber ή watsApp ή FB messenger ή έστω Duo?

...και να τρώει από τα δεδομένα μου η βιντεοκλήση; Γιατί;

@mphx Το πήγες στα άκρα εσύ. Άλλη όρεξη δεν είχα... Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που ρωτάω για την κάρτα!

Έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια ακούγονται...

Edited by evris2013

Κοιτα , δεν ξυπνησαμε ενα πρωι και ειπαμε , τι να κανουμε τι να κανουμε , ας μπουμε να την πουμε στον evris.Εχουμε και αλλες δουλειες...

Αλλα καποια πραγματα που ρωταει και ξαναρωταει δεν εξηγουνται με την λογικη..ειτε τρολλαρει ειτε οντως κατι δεν παει καλα μαζι του.

Το "δεν θελουν και πολυ" οι ανθρωποι το ακουω βερεσε . Και εγω εχω τα ψυχολογικα μου αλλα εχω το ελαχιστο iq που μου λεει "Μην γινεσαι φορτικος" "Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο" "Ψαξου μονος σου" "Μην ρωτας τα ιδια και τα ιδια" "Μην ρωτας ακυρα" "Μην αναζητας την προσοχη των αλλων σαν μπεμπης"...

Απο την στιγμη που θα φτασω στο σημειο να ενοχλω τον διπλανο μου θα παραδοθω μονος μου σε ιδρυμα...

Βερεσέ;.. Μάλλον δε συναναστρέφεσαι και με πολλά άτομα στην καθημερινότητά σου.. Αν συναναστρεφόσουν, θα ήξερες ότι οι περισσότεροι ενοχλούν τους διπλανούς τους, όχι τόσο λόγω ψυχολογικών, αλλά λόγω έλλειψης σεβασμού.

Τώρα, αν είναι να συγκρίνουμε τα ψυχολογικά μας, ναι κι εγώ έχω. Εσύ τι έχεις; Να δούμε ποιος έχει "καλύτερα" ψυχολογικά.

Πάλι: Πάντα υπάρχει η επιλογή του ignore.

Huawei Nova 5T

Το θέμα με το ΟΤΑ είναι μόνο σε εμάς στην Ελλάδα; Μήπως έχουν πιστολιασει τον ελληνικό mirror server (αν είχαμε)? Είναι λίγο υπερβολικό να είναι 3 μήνες πίσω.

Βερεσέ;.. Μάλλον δε συναναστρέφεσαι και με πολλά άτομα στην καθημερινότητά σου.. Αν συναναστρεφόσουν, θα ήξερες ότι οι περισσότεροι ενοχλούν τους διπλανούς τους, όχι τόσο λόγω ψυχολογικών, αλλά λόγω έλλειψης σεβασμού.

Τώρα, αν είναι να συγκρίνουμε τα ψυχολογικά μας, ναι κι εγώ έχω. Εσύ τι έχεις; Να δούμε ποιος έχει "καλύτερα" ψυχολογικά.

Πάλι: Πάντα υπάρχει η επιλογή του ignore.

Καντους ignore.Δηλαδη ο αλλος σε κοροιδευει μεσα στα μουτρα σου , στον δρομο , στην παρεα , στην δημοσια υπηρεσια , ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και εσυ προτεινεις να τον κανεις ignore ? Μηπως να κατεβασουμε και τα βρακια μας ?

Ασε τον ασεβη , τον ψυχακια , τον τρολλ , τον περιεργο να κανει παιχνιδι και εσυ απλα προσποιησου οτι δεν τον βλεπεις , δεν σε νοιαζει , δεν σε αγγιζει...

Τι να πω... συνεχισε evris , και εις ανωτερα...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα με το ΟΤΑ είναι μόνο σε εμάς στην Ελλάδα; Μήπως έχουν πιστολιασει τον ελληνικό mirror server (αν είχαμε)? Είναι λίγο υπερβολικό να είναι 3 μήνες πίσω.

Περαστε την 150 rom , και θα ειστε μια χαρα με τις αναβαθμισεις.Μεχρι και ενημερωση Ιουνιου εχω παρει εγω.

Τωρα γιατι δεν ερχεται απο μονη της η 150 και θελει χειροκινητες διαδικασιες..δεν ξερω..δεν ειναι φαινομενο μονο στην Ελλαδα , πολλες χωρες δεν την ειδανε απο ΟΤΑ...αφου υπαρχει ομως λυση..

Είμαι συνδρομητής στο thread για να πληροφορούμαι για τη συσκευή του γιου μου.

Μπαίνω και χάνω τον καιρό μου διαβάζοντας τρολιές και παιδιαρίσματα.

Δεκάξι χρόνια μέλος, θεωρούσα ότι το myphone.gr έχει "σφιχτό" moderation. Διαψεύδομαι.

3-4 evriδες ακόμα αν είχε το φόρουμ, θα είχε βαρέσει διάλυση σε 10 μέρες.

Και μη χειρότερα...

Είμαι συνδρομητής στο thread για να πληροφορούμαι για τη συσκευή του γιου μου.

Μπαίνω και χάνω τον καιρό μου διαβάζοντας τρολιές και παιδιαρίσματα.

Δεκάξι χρόνια μέλος, θεωρούσα ότι το myphone.gr έχει "σφιχτό" moderation. Διαψεύδομαι.

3-4 evriδες ακόμα αν είχε το φόρουμ, θα είχε βαρέσει διάλυση σε 10 μέρες.

Και μη χειρότερα...

Κάποτε είχε σφιχτό moderation.

Έχουν γίνει πολλές αλλαγές προς το χειρότερο.