panosz75 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ωραία νέα !!! Μπράβο στα παιδιά εκεί στη Φινλανδία ! :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εγώ ακόμα παλεύω να βρω μια προστασία οθόνης της προκοπής! τελευταία αποτυχημένη αγορά των 15€ περίπου το Imak pro + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Εγώ ακόμα παλεύω να βρω μια προστασία οθόνης της προκοπής! τελευταία αποτυχημένη αγορά των 15€ περίπου το Imak pro + Κι εμένα το SBS που πήρα από τα Public κανένα 15άρι €, ενώ στην αρχή είχα καλές εντυπώσεις, στην πορεία έχει χάσει την επαφή που είχε αρχικά, και έχω λανθασμένο touch και scrolling. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Κι εμένα το SBS που πήρα από τα Public κανένα 15άρι €, ενώ στην αρχή είχα καλές εντυπώσεις, στην πορεία έχει χάσει την επαφή που είχε αρχικά, και έχω λανθασμένο touch και scrolling. εγώ το πήρα απόφαση να το αφήσω χωρίς προφύλαξη... με τα λεφτά που έχω δώσει μέχρι τώρα άνετα αγόραζα την έξτρα εγγύηση που δίνουν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαλι μαυρο το sbs.. κολλήματα στο scroling, πατάει ότι να'ναι,15 ευρώ πεταμένα. Ρε παιδιά να πω το παράπονο μου..παίρνετε ένα πράγμα.. δουλέψτε το λίγο,τέλειο ο ένας τέλειο ο αλλος ε πώς γίνεται να είναι όλα τέλεια;το αποτέλεσμα πετάμε όλοι λεφτά σε άχρηστα προϊόντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαλι μαυρο το sbs.. κολλήματα στο scroling, πατάει ότι να'ναι,15 ευρώ πεταμένα. Ρε παιδιά να πω το παράπονο μου..παίρνετε ένα πράγμα.. δουλέψτε το λίγο,τέλειο ο ένας τέλειο ο αλλος ε πώς γίνεται να είναι όλα τέλεια;το αποτέλεσμα πετάμε όλοι λεφτά σε άχρηστα προϊόντα.. Καλοπροαίρετα πάντα το λέω, την πάτησα και εγώ. Είπαν τα παιδιά ότι από public ένα συγκεκριμένο τζαμακι δουλεύει άψογα και πήγα και το πήρα. Όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά δεν έχει καμία διαφορά με το προηγούμενο που είχα. Που για να βγει έσπασε. Άρα 12€ αυτό που έσπασε και 15€ αυτό τώρα=27€ τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πηρε κανεις το update της cameras? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαλι μαυρο το sbs.. κολλήματα στο scroling, πατάει ότι να'ναι,15 ευρώ πεταμένα. Ρε παιδιά να πω το παράπονο μου..παίρνετε ένα πράγμα.. δουλέψτε το λίγο,τέλειο ο ένας τέλειο ο αλλος ε πώς γίνεται να είναι όλα τέλεια;το αποτέλεσμα πετάμε όλοι λεφτά σε άχρηστα προϊόντα.. Καλοπροαίρετα πάντα το λέω, την πάτησα και εγώ. Είπαν τα παιδιά ότι από public ένα συγκεκριμένο τζαμακι δουλεύει άψογα και πήγα και το πήρα. Όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά δεν έχει καμία διαφορά με το προηγούμενο που είχα. Που για να βγει έσπασε. Άρα 12€ αυτό που έσπασε και 15€ αυτό τώρα=27€ τζάμπα. Τις πρώτες μέρες δούλευε πάρα πολύ καλά. Τι να πω ρε παιδιά αν η δική μου κριτική ήταν αυτή που σας παραπλάνησε και δώσατε τσάμπα λεφτά εξαιτίας μου. Ταπεινά ζητώ συγγνώμη. :O Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαλι μαυρο το sbs.. κολλήματα στο scroling, πατάει ότι να'ναι,15 ευρώ πεταμένα. Ρε παιδιά να πω το παράπονο μου..παίρνετε ένα πράγμα.. δουλέψτε το λίγο,τέλειο ο ένας τέλειο ο αλλος ε πώς γίνεται να είναι όλα τέλεια;το αποτέλεσμα πετάμε όλοι λεφτά σε άχρηστα προϊόντα.. Κλασσική αντίδραση του Έλληνα. Το δικό του είναι πάντα το καλύτερο. Έτσι έκλαψα και γω τα λεφτά μου για το Ultimate Shield. Γυμνό και το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Μας έκαψες φίλε Πανο :lol::lol: Θα το κρατήσω ακόμα λίγο και την επόμενη που θα αρχίσει τα τρελά το ξηλωνω επιτόπου..:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Τις πρώτες μέρες δούλευε πάρα πολύ καλά. Τι να πω ρε παιδιά αν η δική μου κριτική ήταν αυτή που σας παραπλάνησε και δώσατε τσάμπα λεφτά εξαιτίας μου. Ταπεινά ζητώ συγγνώμη. :O Όχι ρε αδερφέ να με συμπαθας. Γι'αυτό έγραψα πρώτα πρώτα την λέξη καλοπροαίρετα. Γίνονται αυτά. Απλά ήθελα να δείξω ότι φεύγουν τα λεφτά για πλάκα και για το τίποτα. Και εγώ πιο πολύ το είπα γιατί υπολόγισα ότι έχω δώσει κάτι πάνω από 90€ μόνο για το iPhone της γυναίκας μου. Για φορτιστές και τζαμακια. Μαζί και τα δικά μου εάν τα βάλουμε έπαιρνα καινούριο τηλ. Εάν βάλω και τις θήκες μέσα μιλάμε για ναυαρχίδα θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Κι εν τέλει είμαστε πάλι προς αναζήτηση τζαμιού. Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω Ultimate Shield, αλλά ευτυχώς με προλάβατε. Έχει νόημα να δοκιμάσω καμία φτηνή με 4-5€ από Amazon ή τσάμπα λεφτά κι εκεί; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημέρα, έχει πάρει κανείς το pro mode στην κάμερα? Θα ήθελα όποιος το πήρε να ανεβάσει δέιγμα φωτός (βραδινές κυρίως) ώστε να δούμε αλλαγές. Δεν το έχω το κινητό αλλά με τρώει το χέρι για αγορά και θέλω καλή κάμερα, καλή και η google camera αλλά θέλω και η μαμά να είναι δυνατή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Προς το παρών δε βλέπω να έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση. Ίσως σκάσει μύτη το βράδυ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εγώ από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως η μόνη διαφορά θα είναι στα "μενού" της κάμερας, δεν νομίζω πως θα έχει κάποια διαφορά (ποιοτικά) στις φωτό που θα τραβάει. Απλά θα είναι όπως ήταν στα Lumia.. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Εγώ από αυτά που διάβασα κατάλαβα πως η μόνη διαφορά θα είναι στα "μενού" της κάμερας, δεν νομίζω πως θα έχει κάποια διαφορά (ποιοτικά) στις φωτό που θα τραβάει. Απλά θα είναι όπως ήταν στα Lumia.. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βίντεο παρουσίασης της HMD global ανέφερε για πλήρη αναβάθμιση του camera framework, άρα αναβάθμιση της κάμερας σε επίπεδο κώδικα. Προφανώς αυτό σημαίνει πολύ καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών. Μένει με το δούμε στην πράξη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έτσι έκλαψα και γω τα λεφτά μου για το Ultimate Shield. Δεν ξέρω που σε απογοήτευσε το συγκεκριμένο ή αν έγινε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά εγώ το βρίσκω ότι καλύτερο υπάρχει για τη συσκευή. Κάθεται τέλεια σε βαθμό που φαίνεται σαν να ήταν προεγκατεστηένο στη συσκευή, είναι case friendly και δεν μαζεύει δαχτυλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το βίντεο παρουσίασης της HMD global ανέφερε για πλήρη αναβάθμιση του camera framework, άρα αναβάθμιση της κάμερας σε επίπεδο κώδικα. Προφανώς αυτό σημαίνει πολύ καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών. Μένει με το δούμε στην πράξη.Πολυ ωραια. Γιατι σε 3 site που το διάβασα απλα λεγανε για το μενου της καμερας κλπ. Πολυ καλο αν αναβαθμιστεί και ποιοτικα λοιπόν. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Είμαι τόσο περίεργος με την κάμερα που έχω ελέγξει και 40 φορές εάν ήρθε η αναβάθμιση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Είμαι τόσο περίεργος με την κάμερα που έχω ελέγξει και 40 φορές εάν ήρθε η αναβάθμιση...... Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, κάποιοι στο xda που την έχουν λάβει και δοκιμάσει δεν ενθουσιάστηκαν. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έτσι έκλαψα και γω τα λεφτά μου για το Ultimate Shield. Γυμνό και το δικό μου. Δεν ξέρω που σε απογοήτευσε το συγκεκριμένο ή αν έγινε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση αλλά εγώ το βρίσκω ότι καλύτερο υπάρχει για τη συσκευή. Κάθεται τέλεια σε βαθμό που φαίνεται σαν να ήταν προεγκατεστηένο στη συσκευή, είναι case friendly και δεν μαζεύει δαχτυλιές. Μιλάμε για το τζάμι της Ultimate Shield, ή το άλλο προϊόν με την υγρή εφαρμογή; Να ξέρω, αν το τζάμι είναι της προκοπής, να το δοκιμάσω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μιλάμε για το τζάμι της Ultimate Shield, ή το άλλο προϊόν με την υγρή εφαρμογή; Να ξέρω, αν το τζάμι είναι της προκοπής, να το δοκιμάσω. Μιλάει για τη ζελατίνα υγρής τοποθέτησης. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω βάλει σε συσκευή. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μιλάει για τη ζελατίνα υγρής τοποθέτησης. Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω βάλει σε συσκευή. Ναι αλλά προστατεύει; Άλλο ζελατίνα, άλλο τζάμι... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ο ανυπόμονος άνθρωπος ακομα περιμένει την αναβάθμιση. Δλδ εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ναι αλλά προστατεύει; Άλλο ζελατίνα, άλλο τζάμι... ;)Έχω βάλει μία τύπου Armor θήκη στη συσκευή γι αυτό και 'νοιώθω' καλυμμένος. Το θέμα με τα προστατευτικά γυαλιά μ έχει κουράσει προσωπικά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts