pavlidisc Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Κι εγώ κλειστό τον είχα, όπως και την αναμονή κλήσης. Με την ενεργοποίηση του VoLTE όμως ήταν σαν να έγινε reset σε όλα, ο τηλεφωνητής ενεργοποιήθηκε καθώς και η αναμονή κλήσης! Προφανώς πλέον ισχύουν οι ρυθμίσεις του IMS και όχι οι legacy και θέλει ρύθμιση απο την αρχή. Κανονικά έπρεπε να έχουν γεφυρώσει αυτά τα 2 συστήματα αλλά μέχρι πρόσφατα ΔΕΝ το είχαν κάνει. Μάλιστα... Οκ. Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Τα υπόλοιπα, προβλήματα ή μη, εν καιρώ...:) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Παίδες όλοι εσείς έχετε redmi note 5 γιατί πραγματικά με μπεδεψατε σχετικά με το Volte,αν πράγματι δουλεύει στο δικό μας κινητό bye bye miui Edited August 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παίδες όλοι εσείς έχετε redmi note 5 γιατί πραγματικά με μπεδεψατε σχετικά με το Volte,αν πράγματι δουλεύει στο δικό μας κινητό bye bye miui Γι αυτό τα έχω στην υπογραφή μου αυτά που έχω. Εκτός αν μπαίνεις με tapatalk όπου δυστυχώς δε φαίνονται οι υπογραφές. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ψάχνω συμβατή συσκευή για ενεργοποίηση volte,κερνάω σάντουιτς και καφε:p να ρωτήσω ρε παιδιά εφόσον είναι θέμα ρυθμίσεων sim η cosmote δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει χωρίς να αλλάζεις τηλέφωνα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ψάχνω συμβατή συσκευή για ενεργοποίηση volte,κερνάω σάντουιτς και καφε:p να ρωτήσω ρε παιδιά εφόσον είναι θέμα ρυθμίσεων sim η cosmote δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει χωρίς να αλλάζεις τηλέφωνα κλπ; Δεν είναι τόσο απλό και η Cosmote δε μπορεί να ξέρει τι είδους χρήστης είσαι (δλδ αν σου αρέσει να σκαλίζεις ή με το παραμικρό κατηγορείς την εταιρία αν κάτι δε δουλεύει κλπ). Οπότε για να έχουν καλυμμένο τον ποπό τους και απο νομικής άποψης αλλά και απο τεχνικής, σου λέει VoLTE μόνο σε πλήρως συμβατές συσκευές. Θα μπορούσαν φυσικά και να πουν, το δίνουμε παντού αλλά αν κάτι στραβώσει δε φέρουμε ευθύνη, είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας. Αν διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα πάντως θα είδες οτι δε δουλεύουν όλα όπως πρέπει με τα Xiaomi, οπότε και δε μπορούν να θεωρηθούν συμβατές συσκευές απο την σκοπιά του παροχέα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Ψάχνω συμβατή συσκευή για ενεργοποίηση volte,κερνάω σάντουιτς και καφε:p να ρωτήσω ρε παιδιά εφόσον είναι θέμα ρυθμίσεων sim η cosmote δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει χωρίς να αλλάζεις τηλέφωνα κλπ; Προσωπική μου άποψη Volte που δεν δουλεύει με lte only,δεν είναι volte bye bye miui Edited August 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Απλά μου έκαναν αυτοί τις ρυθμίσεις που ήθελα (αναμονή κλήσης κλειστή, ενεργή ειδοποίηση κλήσης χωρίς ενημέρωση καλούντα και τέλος τηλεφωνητής απενεργοποιημένος). Η αδυναμία να κάνω οτιδήποτε απο αυτά απο την συσκευή παρέμενε, δεν είναι κάτι που μπορούν φτιάξουν απο την υποστήριξη, είναι αδυναμία του firmware της συσκευής. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μέχρι αρχές του 2018 που έφυγα απο την Cosmote. Αναμονη κλησης ενεργη εχω ανοιχτη,δουλευει κανονικα. Το ειδοποιηση κλησης θελω χωρις ενημερωση στον καλουντα θελω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα...Μέχρι το 2010 τα παλιά νοκια πχ το Ν8 έβαζες ξυπνητήρι εσβηνες το κινητό και άναβε μόνο του την ώρα που έβαλες και κτυπούσε...αυτό από τότε το ειχΑ ξεχάσει....καμία εταιρεία δεν το είχε...χθες έβαλα το Νοτε5 δοκιμαστικά να κτυπησει σήμερα 10.30...Σβηστο...αναψε παρακαλω μόνο του 10.27 και 10.30 χάλασε τον κόσμο... καρδιακό με έκανε.!!! Δεν παιζεται λεμε η εταιρεια... Εχει κολπακια τετοια μικρα,που δυσκολα τα βρισκεις πλεον στα συγχρονα κινητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται για γυαλί, της mofi είναι πολυ καλό, περιπου 6 ευρώ απο banggood. Κάθεται πολύ καλά και δεν έχει και το περίεργο το grid που εχουν αρκετά άλλα. Αυτό πάλι με τα tempered glass τι πράγμα είναι έχω πάρει 3 μέχρι τώρα από ebay full cover και όλα έχουν κάτι dots σαν solar πάνελ είναι. Και φυσικά έφαγαν πέταμα γιατί ενοχλούν στην οθόνη. Και το 1 ήταν και Nillkin. Το mofi είναι με κόλλα γύρω γύρω; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @Nikolas14 @cca Παιδιά ενεργοποιήθηκε το VoLTE! Τα κατάφερα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! :up: Με stock έκδοση το ενεργοποίησες; Edited August 10, 2018 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 @kosvou Με official stable 9.6.1.0 Mi5s. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 @kosvou Με official stable 9.6.1.0 Mi5s. from my Mi5s Α σε Mi5s το έκανες όχι σε Redmi Note 5. Οκ είπα και εγώ πως γίνεται να μην παίζει σε μένα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Θα δουλέψει και σε σένα βρε. Δεν μπορεί. Σε Mi Note 2 δουλεύει, σε Mi5 δουλεύει, σε Mi5s δουλεύει, σε Redmi Note 5 γιατί να μην δουλέψει!!!! from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Θα δουλέψει και σε σένα βρε. Δεν μπορεί. Σε Mi Note 2 δουλεύει, σε Mi5 δουλεύει, σε Mi5s δουλεύει, σε Redmi Note 5 γιατί να μην δουλέψει!!!! from my Mi5s Δεν παίζει με τίποτε σου λέω. Το έχω δοκιμάσει εκατό φορές. Και δεν έχω δει και κάποιον άλλο με το ίδιο τηλέφωνο να έχει παίξει. Μόλις βάζω την κάρτα στο Samsung S8 καμπάνα το VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Αυτό πάλι με τα tempered glass τι πράγμα είναι έχω πάρει 3 μέχρι τώρα από ebay full cover και όλα έχουν κάτι dots σαν solar πάνελ είναι. Και φυσικά έφαγαν πέταμα γιατί ενοχλούν στην οθόνη. Και το 1 ήταν και Nillkin. Το mofi είναι με κόλλα γύρω γύρω; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με stock έκδοση το ενεργοποίησες;Έχω δώσει πιο πάνω tempered glass full glue με τέλεια εφαρμογή και ανώτερο ποιοτικά και από το nillkin h+ pro, απλά ότι καλύτερο έχω βάλει σε συσκευή από εποχής g3 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν παίζει με τίποτε σου λέω. Το έχω δοκιμάσει εκατό φορές. Και δεν έχω δει και κάποιον άλλο με το ίδιο τηλέφωνο να έχει παίξει. Μόλις βάζω την κάρτα στο Samsung S8 καμπάνα το VoLTE. Με 9.6 εκδοση θα παιξει,κανε ενημερωση αν δεν εκανες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η αλήθεια είναι πως το διακόπτη του VoLTE και εγώ τον εμφάνισα και το έχω στο ενεργό αλλά πάνω ψηλά στη μπάρα ποτέ δεν έχω δει το σύμβολο VoLTE :/ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Η αλήθεια είναι πως το διακόπτη του VoLTE και εγώ τον εμφάνισα και το έχω στο ενεργό αλλά πάνω ψηλά στη μπάρα ποτέ δεν έχω δει το σύμβολο VoLTE :/ Τυπος apn default,supl,ims εβαλες στο cosmote internet? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν θα το βρεις στην ελλαδα το pro γιατι βγηκε αποκλειστικα για την αγορα της ινδιας.. Για το note 5 ψαξε που εχει εκδοσεις 3/32 και 4/64 και να ειναι global edition. Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Θα πήγαινα άκλαυτος αν βρισκόμουν με ινδικό τηλέφωνο έτσι στα ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν παιζεται λεμε η εταιρεια... Εχει κολπακια τετοια μικρα,που δυσκολα τα βρισκεις πλεον στα συγχρονα κινητα. Ότι android έχω πιάσει τα τελευταία 6-7 χρόνια το κάνει αυτό... Oppo, cubot, oneplus... Δεν το λες και σπάνιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Προσωπική μου άποψη Volte που δεν δουλεύει με lte only,δεν είναι volte bye bye miuiαφού είπανε το ενεργοποίησαν από άλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Με 9.6 εκδοση θα παιξει,κανε ενημερωση αν δεν εκανες. Σας έχει έρθει η 9.6 η ενημέρωση; Δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμη. Θα περιμένω αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Και σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα. Με 9.5 είμαι. from my Mi5s Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Δεν θα έρθει η 9.6.2 εγώ την πήρα με το που βγήκε και νομίζω ότι την επόμενη μέρα σταμάτησε το OTA, μάλλον για κάποια bug Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 10, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Έχω δώσει πιο πάνω tempered glass full glue με τέλεια εφαρμογή και ανώτερο ποιοτικά και από το nillkin h+ pro, απλά ότι καλύτερο έχω βάλει σε συσκευή από εποχής g3 μπορείς να βάλεις το λινκ γιατί δεν το βρίσκω. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Έχω δώσει πιο πάνω tempered glass full glue με τέλεια εφαρμογή και ανώτερο ποιοτικά και από το nillkin h+ pro, απλά ότι καλύτερο έχω βάλει σε συσκευή από εποχής g3 μπορείς να βάλεις το λινκ γιατί δεν το βρίσκω.https://www.estation.gr/oem-9h-tempered-glass-full-cover-for-redmi-note-5-black.html Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Παίζει κάνα κουπονακι για 4/64 η που βρίσκω χαμηλότερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts