QQTilt Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλησπέρα, έχω δύο tempered glasses πού είχα πάρει για το κινητό που όμως ποτέ δεν αγόρασα. Γράφουν για Note 5 pro αλλά νομίζω πως κάνουν και στο 5. Όποιος τα θέλει τα χαρίζω αρκεί να τα παραλάβετε από το χώρο μου . Είμαι Ηλιούπολη Αθήνα , στείλτε p.m. Καλησπέρα. Υπάρχει ακόμα κάποιο απ τα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Καλησπέρα! Μία μικρή βοήθεια παρακαλώ. Πριν από λίγο μου ήρθε ενημέρωση σε MIUI12. Την κατέβασα κανονικά, το κινητό έκανε επανεκκίνηση, αλλά όταν ξανάνοιξε φορούσε πάλι την 11. Πάτησα πάλι έλεγχος για ενημερώσεις αλλά μου έβγαλε: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, MIUI 11.0.3.0 Σταθερή. Τι γίνεται ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 @stoilas2312 ,μηπως δεν έχεις χώρο;Γιατι το Miui θαρρώ κάνει και backup την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 @stoilas2312 ,μηπως δεν έχεις χώρο;Γιατι το Miui θαρρώ κάνει και backup την προηγούμενη έκδοση. Όχι το τηλέφωνο είναι σχεδόν άδειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τότε αν το κάνεις χειροκίνητα με τη μέθοδο της επιλογής zip απο recovery.Επισης για μένα όταν το καταφερεις κάνε αμέσως ένα f.reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τότε αν το κάνεις χειροκίνητα με τη μέθοδο της επιλογής zip απο recovery.Επισης για μένα όταν το καταφερεις κάνε αμέσως ένα f.reset....Μισό λεπτό γιατί είμαι ψιλοάσχετος και κάπου σε έχασα. Πως γίνονται όλα αυτά που είπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Κάπου εκεί στον updater,εχει επιλογή αρχείου απο zip file.Το επιλέγεις και το κάνει.Αρκει να την έχεις κατεβάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Γειά σας παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά.Εχω αγοράσει για το αυτοκίνητο μια φθηνή οθόνη 2 din που μπορεί να κάνει τη λειτουργία mirror link.Δοκιμασα λοιπόν έχοντας ενεργοποιήσει usb debug κτλ τη σύνδεση αλλά τζίφος.Μαυριζει η οθόνη του αυτοκινήτου και τίποτε άλλο.Δοκίμασα ένα Xperia παροπλισμένο με Android 7 και λειτουργεί τέλεια.Το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου έχει την τελευταία έκδοση 11.0.3.Γνωρίζει κάποιος κάτι;Είναι κάποια άλλη επιλογή που μου ξεφεύγει;Η οθόνη δεν έχει κάποιο λειτουργικό ούτε wifi.Ευχαριστω πολύ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Σημερα μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση στην εκδοση miui 12.0.2.0. Δυστηχως ειμαι ακομα στην εκδοση 10.3.2, διοτι στην 11 είχαν αλλάξει κάτι στους modem drivers και δεν επαιζε το VoWIfi. Αν την εγκαταστησει καποιος φιλος, θα μπορεσει να δωσει ενα feedback για το αν "διορθωθηκε" ή παραμενει το προβλημα? Δυστηχως, λογο έλλειψη σηματος στο σπιτι το VoWifi μου ειναι απαραιτητο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Οι τύποι δεν υπάρχουν. Σε τηλέφωνο διετίας και βάλε, έκαναν αναβάθμιση στο MIUI 12. Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό το θεωρώ υποστήριξη. Μπράβο στο team της Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Σημερα μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση στην εκδοση miui 12.0.2.0. Δυστηχως ειμαι ακομα στην εκδοση 10.3.2, διοτι στην 11 είχαν αλλάξει κάτι στους modem drivers και δεν επαιζε το VoWIfi. Αν την εγκαταστησει καποιος φιλος, θα μπορεσει να δωσει ενα feedback για το αν "διορθωθηκε" ή παραμενει το προβλημα? Δυστηχως, λογο έλλειψη σηματος στο σπιτι το VoWifi μου ειναι απαραιτητο. Ευχαριστω! Καλημέρα. Ήρθε και στο δικό μου η αναβάθμιση. Την έχει περάσει κάποιος; να το προχωρήσω ή γίνεται χειρότερη η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Εγώ την πέρασα χθες το βράδυ από ότι βλέπω μια χαρά πάει το κινητό, νομίζω το δακτυλικό αποτύπωμα έγινε καλύτερο είχα θεματακια, δεν έχω ελέγξει ακόμα μπαταρία να δω αν άλλαξε η κατανάλωση, αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνεται πιο γρήγορο το κινητό... Το κινητό δεν το έχω πειράξει με rom κλπ είναι όπως το είχα αγοράσει πριν δυόμιση χρόνια... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 (edited) Την πέρασα και εγώ το πρωί.Ολα καλά ως τώρα.Για τον φίλο που ρωτάει για vowifi πλέον δουλεύει σε εμενα που είχε παροπλιστει με την 11. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited January 20, 2021 by Alex-T Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Καλησπέρα. Την πέρασα εχθές το πρωί και μέχρι και σήμερα ήταν όλα μια χαρά. Πριν από λίγο πηγαίνοντας: Έλεγχος για ενημερώσεις, και πατώντας τι νέο υπάρχει μου έβγαλε το εξής: Δεν έχετε άδειες για πρόσβαση στο αρχείο ενημέρωσης. Σιγουρευτείτε ότι ο λογαριασμός που εισήλθατε έχει τις απαραίτητες άδειες. Τι γίνετε ρε παιδιά; Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Την πέρασα και εγώ το πρωί.Ολα καλά ως τώρα.Για τον φίλο που ρωτάει για vowifi πλέον δουλεύει σε εμενα που είχε παροπλιστει με την 11. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ευχαριστώ πολυ φιλε για την πληροφορία. Να υποθεσω οτι εβγαλες κληση κ δεν ειδες μονο το Vowifi icon :) το περιεργο ειναι οτι τωρα που κανω ελεγχο για ενημερωσεις μου βγαζει την 11.0.3 ενω τις προηγουμενες μερες ειχε την 12... :blink: Τι να πω....ας ελπισω να μου βγαλει καποια στιγμη την 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Καλησπέρα. Την πέρασα εχθές το πρωί και μέχρι και σήμερα ήταν όλα μια χαρά. Πριν από λίγο πηγαίνοντας: Έλεγχος για ενημερώσεις, και πατώντας τι νέο υπάρχει μου έβγαλε το εξής: Δεν έχετε άδειες για πρόσβαση στο αρχείο ενημέρωσης. Σιγουρευτείτε ότι ο λογαριασμός που εισήλθατε έχει τις απαραίτητες άδειες. Τι γίνετε ρε παιδιά; Καμία ιδέα; Μην ανησυχείς... Σε όλα τα Xiaomi με MIUI 12 το βγάζει αυτό!!! Έχει εδώ και 2-3 βδομάδες που το γράφει αυτό, παρ' όλο που έχω MIUI 12 εδώ και καιρό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Μην ανησυχείς... Σε όλα τα Xiaomi με MIUI 12 το βγάζει αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, δεν το γνώριζα. Απλά μου έκανε εντύπωση που για 24 ώρες δεν είχα τέτοιο θέμα και μπορούσα να δω κανονικά τι νέο υπάρχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 @sidis Το δοκίμασα σε fly mode με wifi ενεργό και μου ήρθε κανονικά εισερχόμενη που δοκίμασα από άλλο κινητο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Μετά από σάρωση ασφαλείας μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Τι κάνω για να το επιλύσω; Γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmgr Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Καλησπέρα. Τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να προηγηθούν για να δουλέψει αυτό ? @sidis Το δοκίμασα σε fly mode με wifi ενεργό και μου ήρθε κανονικά εισερχόμενη που δοκίμασα από άλλο κινητο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Μετά από σάρωση ασφαλείας μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Τι κάνω για να το επιλύσω; Γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάζω και φωτογραφία για βοήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Βάζω και φωτογραφία για βοήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φαίνεται τίποτα. Σαν μουτζούρες είναι τα γράμματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 όλα καλά και σε εμένα με την miui 12, το μόνο που πρόσεξα είναι ότι λείπει η συντόμευση συγχρονισμού. απ' ότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα της miui12 ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε λίγο θα δώσουν και android 10 :D Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Το ξανά ανεβάζω με πιο καθαρή φωτογραφία. Μετά από σάρωση ασφαλείας μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Τι κάνω για να το επιλύσω; Γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξανά ανεβάζω με πιο καθαρή φωτογραφία. Μετά από σάρωση ασφαλείας μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Τι κάνω για να το επιλύσω; Γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝέα φωτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Το ξανά ανεβάζω με πιο καθαρή φωτογραφία. Μετά από σάρωση ασφαλείας μου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Τι κάνω για να το επιλύσω; Γνωρίζει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα φωτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειτε πατα ενημερωση ειτε αγνοησε το.... δεν νομιζω να ειναι κατι... Καλησπέρα. Τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να προηγηθούν για να δουλέψει αυτό ? Τι να δουλεψει? το VoWifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts