kodorevi8ulis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Επειδή λέμε κάθε φορά τα ίδια (και δεν γίνονται). Κατεβάσατε ολόκληρη την ρομ από τον updater ; ή απλά έγινε το ota , στράβωσε η κατάσταση άρα "η έκδοση αυτή είναι μάπα" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Το update το έχω κάνει πάνω από 1 εβδομάδα. Πρώτη φορά το κάνει αυτό με τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Επειδή λέμε κάθε φορά τα ίδια (και δεν γίνονται). Κατεβάσατε ολόκληρη την ρομ από τον updater ; ή απλά έγινε το ota , στράβωσε η κατάσταση άρα "η έκδοση αυτή είναι μάπα" ; ποια η διαφορα ; Αφου μεσω οτα παλι επισημη δεν ειναι ; Δηλαδη λες να την κατεβασω μεσω της εφαρμογης του κινητου και να την περασω ξανα αν καταλαβα ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Μια ερώτηση χρησιμοποιείτε καθόλου τη σουίτα για υπολογιστή; τι να την κάνεις; Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 ποια η διαφορα ; Αφου μεσω οτα παλι επισημη δεν ειναι ; Δηλαδη λες να την κατεβασω μεσω της εφαρμογης του κινητου και να την περασω ξανα αν καταλαβα ; η διαφορά μπορεί να είναι από μιδαμινή μέχρι και τεράστια (και όχι , δεν έχει να κάνει με την xiaomi και τις αναβαθμίσεις της , μπορεί να γίνει παντού αυτό) μπορεί απλά μέσω ότα να "κάτσει" στραβά η αναβάθμιση και τα προβλήματα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ (το λέω έτσι γιατί πολλές φορές έτσι γίνεται) ότι έχει η νέα έκδοση να μην τα έχει στην πραγματικότητα και απλά να έτυχε σε σένα το θέμα (ειδικά όταν μιλάμε για θέμα κατανάλωσης μπαταρίας που , συγγνώμη , ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και σε 10-20 λεπτά ανακοινώνει προβλήματα ή θεικά αποτελέσματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 εκανα factory reset το κιν χωρις να βγαλω απο μεσα το mi account και τωρα με πεταει σε μια οθονη που μου λεει να βαλω το κωδικο αλλα δεν εχω νετ οποτε δεν ανοιγει και σε μια αλλη που μου λεει να συνδεθω σε wifi αλλα εκει δε μου βγαζει το πληκτρολογειο τι κανω τωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) εκανα factory reset το κιν χωρις να βγαλω απο μεσα το mi account και τωρα με πεταει σε μια οθονη που μου λεει να βαλω το κωδικο αλλα δεν εχω νετ οποτε δεν ανοιγει και σε μια αλλη που μου λεει να συνδεθω σε wifi αλλα εκει δε μου βγαζει το πληκτρολογειο τι κανω τωρα ? Αν θυμάμαι καλά αν βάλεις αγγλικά θα φανεί το πληκτρολόγιο. Ως γλώσσα στο κινητό εννοώ. Το είχε παλιά αυτό το bug Edited November 25, 2018 by m_alex1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπέρα μήπως η 10.0.4 είναι δοκιμαστική έκδοση και δεν την έχουμε πάρει ακόμα??? Αν έρθει να την περάσουμε η να περιμένουμε τι λέτε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπέρα μήπως η 10.0.4 είναι δοκιμαστική έκδοση και δεν την έχουμε πάρει ακόμα??? Αν έρθει να την περάσουμε η να περιμένουμε τι λέτε????? Δεν είναι δοκιμαστική, είναι επίσημα αναρτημένη στο site της Xiaomi. Αν θέλεις κατέβασε την και κάνε την αναβάθμιση χειροκίνητα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Γιατί όταν μπαίνω από το κιν εδώ με Chrome και πατάω το κωδικό ενώ μου λέει ότι μπήκα μετά με ξαναπέσει να βάλω πάλι τους κωδικούς και ξανά τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδια στην 10.0.4.0 εχετε θεματακια με wifi;;; αποσυνδεσεις εννοω... και καθως παρακολουθω βιντεακια loading καθε 30 δευτερολεπτα... Δεν ειναι θεμα ιντερνετ το εχω τσεκαρει...χαζο βεβαια αυτο που θα πω αλλα... Σαν να εχει χασει την εμβελεια του ενα πραγμα το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Άριστο το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 στην 10.0.4 νομίζω τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 στην 10.0.4 νομίζω τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία ΟΧΙ απλα πιο γρηγορα....την παταει κατω !! :lol::lol::lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Κάθε προηγούμενη έκδοση κ καλύτερη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 η διαφορά μπορεί να είναι από μιδαμινή μέχρι και τεράστια (και όχι , δεν έχει να κάνει με την xiaomi και τις αναβαθμίσεις της , μπορεί να γίνει παντού αυτό) μπορεί απλά μέσω ότα να "κάτσει" στραβά η αναβάθμιση και τα προβλήματα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ (το λέω έτσι γιατί πολλές φορές έτσι γίνεται) ότι έχει η νέα έκδοση να μην τα έχει στην πραγματικότητα και απλά να έτυχε σε σένα το θέμα (ειδικά όταν μιλάμε για θέμα κατανάλωσης μπαταρίας που , συγγνώμη , ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και σε 10-20 λεπτά ανακοινώνει προβλήματα ή θεικά αποτελέσματα) +1 Πολύ σωστά, και σε μένα έχει τύχει κανα 2 φορές, μετά απο ΟΤΑ, να αντιμετωπίζω διάφορα "κουλά". Μετά απο επανάληψη του update στρώνουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά υπάρχουν όντως τόσο έντονα προβλήματα με κάμερα, μπαταρία, σύνδεση όσο περιγράφονται ή είναι και λίγο στο κομμάτι της υπερβολής? Έχω μαζέψει τα χρήματα για να το αγοράσω αλλά έχω αποθαρρυνθεί με όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά υπάρχουν όντως τόσο έντονα προβλήματα με κάμερα, μπαταρία, σύνδεση όσο περιγράφονται ή είναι και λίγο στο κομμάτι της υπερβολής? Έχω μαζέψει τα χρήματα για να το αγοράσω αλλά έχω αποθαρρυνθεί με όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό. εγω θα πηγαινα με λιγα χρηματα ακομα σε Honor play... Το γλυκοκοιταζω...ιδιο cpu με το p20...μιλαμε θηριο σε καλη τιμη ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 τα 100+ ευρώ είναι λίγα χρήματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εγώ το έχω από Αύγουστο,του πίνω το αίμα κάθε μέρα,και δεν έχω το πραγματικό πρόβλημα.Τα huawei έχουν άθλιο βίντεο....για μένα πάρτο με κλειστά μάτια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Με την Arrow 25/11 το δαχτυλικο αποτύπωμα δεν λειτουργεί και γύρισα πάλι στην 18/11. Άλλοι λένε ότι τους δουλεύει, άλλοι όχι. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παιδιά υπάρχουν όντως τόσο έντονα προβλήματα με κάμερα, μπαταρία, σύνδεση όσο περιγράφονται ή είναι και λίγο στο κομμάτι της υπερβολής? Έχω μαζέψει τα χρήματα για να το αγοράσω αλλά έχω αποθαρρυνθεί με όσα διαβάζω τον τελευταίο καιρό. και τι ακριβώς διαβάζεις ; για τα προβλήματα που μπορεί να έχουν custom rom ; (χωρίς να λέω ότι η μαμά είναι ό.τι καλύτερο υπάρχει) για το volte ; (επειδή δεν ξέρω τι εννοείς με το "σύνδεση") το "θέλω να βάλω την τάδε modia για να κάνω καλύτερη την κάμερα" αυτόματα σημαίνει ότι "η κάμερα είναι κακή" ; το "εεε πριν έβγαζα τόσο sot, τώρα βγάζω τόσο - 10%" (και συνήθως placebo ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο ή δε ξέρω γω τι) αυτόματα σημαίνει "κακή μπαταρία" ; και εγώ από την αρχή διαβάζω .... μη πω τι διαβάζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Με την Arrow 25/11 το δαχτυλικο αποτύπωμα δεν λειτουργεί και γύρισα πάλι στην 18/11. Άλλοι λένε ότι τους δουλεύει, άλλοι όχι. Sent from my Redmi Note5 using TapatalkΝαι είναι ανάλογα τη συσκευή, ποιας εταιρείας fingerprint έχει. Και εγώ μένω στη προηγούμενη καλού κακού Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 και τι ακριβώς διαβάζεις ; για τα προβλήματα που μπορεί να έχουν custom rom ; (χωρίς να λέω ότι η μαμά είναι ό.τι καλύτερο υπάρχει) για το volte ; (επειδή δεν ξέρω τι εννοείς με το "σύνδεση") το "θέλω να βάλω την τάδε modia για να κάνω καλύτερη την κάμερα" αυτόματα σημαίνει ότι "η κάμερα είναι κακή" ; το "εεε πριν έβγαζα τόσο sot, τώρα βγάζω τόσο - 10%" (και συνήθως placebo ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο ή δε ξέρω γω τι) αυτόματα σημαίνει "κακή μπαταρία" ; και εγώ από την αρχή διαβάζω .... μη πω τι διαβάζω :) +1000...Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 καλήμερα επειδή δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμα να την κανω απο εδω http://en.miui.com/download-342.html#508 ??? είναι μεγάλο αρχείο γιαυτό ρωτάω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts