vag74 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ρε σεις εμένα γράφει πάνω volte αλλά δεν βρίσκω πως φτιάχνω το APN.που διάολο το βρίσκουμε για να το διορθώσουμε? Η δε χρειάζετε?Δεν χρειάζεται κάνε μια κλήση με 4g αν παραμείνει σε 4g κατά την διάρκεια της κλήσης είσαι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δεν χρειάζεται κάνε μια κλήση με 4g αν παραμείνει σε 4g κατά την διάρκεια της κλήσης είσαι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαι αν δεν τι κανουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 και αν δεν τι κανουμε ? Υπάρχει κι άλλος τρόπος: πατάς *#*#4636#*#* στον dialer, σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού, διαλέγεις την πρώτη επιλογή Phone Information (Πληροφορίες τηλεφώνου ή κάπως έτσι) κι εκεί πάνω δεξιά πατάς τις 3 τελείες και η προτελευταία επιλογή λέει "IMS status". Εκεί θα δεις την κατάσταση του VoLTE. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 update Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) καλημέρα, χτες ενεργοποίησα το κινητό (note 5) και πρόσεξα ότι όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα δεν βλέπω κάποια ένδειξη εκτός από 2 πολύ μικρά βελάκι πάνω δεξιά από την ένδειξη 4G που είναι μόνιμα ανοικτή. Αυτό είναι ; Δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη που μπορώ να ενεργοποιήσω; Το τηλέφωνο έχει την τελευταία miui (Global 10.0.2.0) Edited October 25, 2018 by kostas69 edit Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Σε AOSPμε ενεργοποιημένη τη υπηρεσία στην κάνει κλήση με λτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Θέλει 4g πρώτα...έχουμε φουλ 4g. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλησπέρα παλικάρια, εγώ μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα χθες έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Αφου κατεβηκε κανονικα και εγκατασταθηκε το νεο περιεχομενο, εγινε το απαραιτητο restart, η συσκευη ανοιξε κανονικα και σε λιγα δευτερολεπτα εκλεισε ξανα. Απο εκεινη τη στιγμη η οθονη της ειναι νεκρη. Η λυχνια αναβοσβηνει κανονικα, ακουγονται οι ηχοι ειδοποιησεων, η δονηση οταν το ενεργοποιω, αλλα η οθονη δεν ανταποκρινεται και οταν καλω τον αριθμο μου, μου λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλησπέρα παλικάρια, εγώ μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα χθες έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Αφου κατεβηκε κανονικα και εγκατασταθηκε το νεο περιεχομενο, εγινε το απαραιτητο restart, η συσκευη ανοιξε κανονικα και σε λιγα δευτερολεπτα εκλεισε ξανα. Απο εκεινη τη στιγμη η οθονη της ειναι νεκρη. Η λυχνια αναβοσβηνει κανονικα, ακουγονται οι ηχοι ειδοποιησεων, η δονηση οταν το ενεργοποιω, αλλα η οθονη δεν ανταποκρινεται και οταν καλω τον αριθμο μου, μου λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο. To ξαναέκλεισες για να δείς μήπως θέλει μια απλή επανεκκίνηση; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ας κάνουμε ένα γκάλοπ, σε ποιες custom rom δουλεύει το volte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 έκλεισε μονο του και δεν ανοιγει. Στο τηλεφωνο που μιλησα με το σερβις μου ειπαν οτι μαλλον ειναι οθονη. Μου ζητησαν να τους το στειλω. 8 μερες αγορασμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ξέρουμε πως αφαιρείται η οθόνη με τις γνωστοποιήσεις ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 έκλεισε μονο του και δεν ανοιγει. Στο τηλεφωνο που μιλησα με το σερβις μου ειπαν οτι μαλλον ειναι οθονη. Μου ζητησαν να τους το στειλω. 8 μερες αγορασμενο... 2 εβδομάδες δεν είναι το doa; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Επανεκκίνηση έγινε κανονικά, απλά έσβησε η οθόνη κι απο εκείνη τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται. Ενω ήχοι, δονηση κλπ λειτουργολυν, η οθόνη είναι νεκρή. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 εβδομάδες δεν είναι το doa; Ανάλογα. Έχω δει και doa σε 7 μερες, εχω δει και σε 15. Δεν ξερω αν ειναι στανταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Επανεκκίνηση έγινε κανονικά, απλά έσβησε η οθόνη κι απο εκείνη τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται. Ενω ήχοι, δονηση κλπ λειτουργολυν, η οθόνη είναι νεκρή. Με συνδυασμό πλήκτρων μπαίνει σε recovery ή fastboot; Ανοίγει δηλαδή η οθόνη έστω σε ένα από αυτά τα δύο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με συνδυασμό πλήκτρων μπαίνει σε recovery ή fastboot; Ανοίγει δηλαδή η οθόνη έστω σε ένα από αυτά τα δύο; Το προσπάθησα. Ουτε σε fastboot ουτε σε recovery. Και στον υπολογιστη το εβαλα και δεν... Θα τους το στειλω γιατι προφανως δικο μου λαθος δεν ειναι και αν μη τι αλλο η εγγυηση με καλυπτει. 16 του μηνα το ειχα παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 καλημέρα, παρέλαβα και εγώ χτες ένα 64gb, θα ήθελα να ρωτήσω τι τύπο sim θα ζητήσω από την vodafone γιατί έχω μια παλιά μεγάλου μεγέθους. Nano SIM. Off topic: Βλέπω αρκετούς LG G2άδες εδώ. Τελικά εγώ πήγα σε LG V30. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το προσπάθησα. Ουτε σε fastboot ουτε σε recovery. Και στον υπολογιστη το εβαλα και δεν... Θα τους το στειλω γιατι προφανως δικο μου λαθος δεν ειναι και αν μη τι αλλο η εγγυηση με καλυπτει. 16 του μηνα το ειχα παρει. Βαλ το να φορτιζει για πολλες ωρες ακομα κι αν δε βλεπεις τιποτα στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 πήρα χτες και τοποθέτησα, ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Nano SIM. Off topic: Βλέπω αρκετούς LG G2άδες εδώ. Τελικά εγώ πήγα σε LG V30. Mod on:Πουλάκι μου ... ασφαλές λιμάνι:mod off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stch88 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εγώ 3 φορές προσπάθησα να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία WIFICALL, και τις 3 φορές μου είπαν να στείλω sms. Καντεμιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7692615#post7692615 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό έκανε, αλλά δεν κράταγε τις επιλογές όταν έβγαινες από τις ρύθμισεις ειδοποιήσεων της κάθε εφαρμογής. Είχε σταματήσει να δουλεύει στην 10.0.1 και έφτιαξε χθες μετά που έβαλε 10.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trojanhorse Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ. Edited October 25, 2018 by trojanhorse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 άλλη μια ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες από το pc μου με καλώδιο usb; Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ. Λογικό....η λάθος το έγραψες Άλλο vowifi άλλο volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts