Jump to content

trojanhorse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trojanhorse

  1. Ευχαριστούμε για το δώρο. Και χρειαζομαι καινουργιο τηλέφωνο.
  2. Χρονια πολλά με υγεια και με το καλο να ερθει η νεα χρονια
  3. Κάτω από την ισχύς πομπού κινητής τηλεφωνίας που είναι ενεργό, γράφει παρέχεται από την volte και είναι ανενεργό σωστά?
  4. Είπα στη κοσμοτε να μου ενεργοποίηση το volte και μου έστειλε αυτό το μνμ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WIFI CALLING ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Αλλα ντ άλλον έκανε?
  5. Εμενα ενεργοποιήθηκε το vowifi μετά από επικοινωνία με το chat της κοσμοτε αλλά δεν βλέπω καμιά ένδειξη volte . Πρόσθεσα και τη λέξη ims στον τύπο του apn αλλά τπτ. Έκανα και επαναφορά του apn και πάλι τπτ.
  6. Το θελω, το θελω, το θελω. Ευχαριστουμε για τη δωραρα!
  7. Ευχαριστουμε το myphone και το germano για τη προσφορα
  8. Καλη μας επιτυχια. Ευχαριστουμε τη sony και το myphone για το δωρο.
  9. Καλησπερα στη παρεα. Σκεφτομαι να αγορασω την internation version γιατι δεν θελω να μπλεξω με φλασαρισματα. Θελω με το που το παρω να ειναι λειτουργικο και να μου ερθει σφραφισμενο. Σκεφτομαι να το παρω απο geekbying αυτο εδω http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html σωστα; Κατι πολυ σημαντικο θελω να μου διευκρινισετε ομως. Οταν λετε εχει προβλημα με hands free ενοειτε τα ενσυρματα σωστα; Με το bluetooth του αυτοκινητου δουλευει κανονικα;
  10. Παιδιά όταν λέτε ανεβάζει θερμοκρασία πόσους βαθμούς πιάνει στο περίπου; Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Ναι ρε παιδιά τι γίνεται με την 6 θα τη πάρουμε επιτέλους ; Τη λέει η σονυ; Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Ουπς λαθος μου :O
  13. WTF καινουργιο redmi 3 Pro με αλλο επεξεργαστη; Εχει το snapdragon 616 και 13αρα καμερα απο οτι λεει εδω http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3-Pro-5-Inch-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-616-Octa-core-4G-Smartphone-p-1045002.html και ειναι και αρκετα φθηνοτερο απο αυτο με τον snapdragon650.
  14. Μια από τα ιδια και στο δικο μου. Από τη πρώτη μέρα που το πηρά έκανε ένα- δυο restart τη μέρα. Δοκίμασα τα πάντα επαναφορά εργοστασιακών από το κινητό, επαναφορά εργοστασιακών με το pc companion, πέρασμα της καινούργιας αναβάθμισης και ξανά επαναφορά, όλα μάταια. Τελικά αποφάσισα ότι πρέπει να μείνω χωρίς κινητό για κάποιο διάστημα και να το πάω στο service. To πήγα και μου άλλαξαν πλακέτα και μπαταρία. Με το που το πήρα μετά από δυο ώρες έκανε το πρώτο του restart. Αυτή τη φορά όμως το κατάντησαν χειρότερο έκανε τουλάχιστον δέκα restart τη μέρα και πολλές φορές έκλεινε μόνο του και δεν ξανάνοιγε ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού έγινε αντικατάσταση πλακέτας και μπαταριάς ουσιαστικά το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η οθόνη και το digitizer καλά δεν τα λέω; Γιατί το κινητό έχει την ιδία συμπεριφορά; Ξανά στο service. Ξανά αντικατάσταση πλακέτας μου λένε μάλλον έπεσα σε προβληματική χμμμ καλά δεν έλεγξαν το κινητό αν δουλεύει σωστά με την καινούργια πλακέτα πριν το παραδώσουν στο πελάτη;! Το θέμα είναι ότι δεν έχουν και παρήγγειλαν. Ένας θεός ξέρει πότε θα έρθει το ανταλλακτικό και όταν επισκευαστεί αν τελικά θα είναι λειτουργικό το τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...