Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει λόγος να το πάρεις απο εξωτερικό από τη στιγμή που Ελλάδα παίζει πολύ κοντά στην τιμή από τα σκρουτζομαγαζα και δεν έχεις και την αναμονή?

Έξω είχε 133 ευρώ το 3αρι

Ποια είναι η κοντινότερη τιμη εδώ;

165 το 3 Άρι.δεν αξίζει να ψάχνει κανείς για έξω.180 πήρα εγώ το 4αρι.Για 20.30 ευρώ διαφορά τζάμπα κόπος...αν βάλεις και μεταφορικά κτλ...δεν λέει...

Στα λεφτα από το 3αρι εδώ παίρνεις 4αρι από έξω

Για μένα αξίζει

Σε 10 μέρες στην πόρτα σου από banggood με priority

Καλη περιπτωση εχει και Θεσσαλονικη καταστημα.Ειναι στην Κ.Καραμανλη στο υψος του Ιπποκρατειου αριστερα,δεξια λιγο πριν τι πρωτο φαναρι της Παπαναστασιου μετα της Καραμανλη.

απο Σκουκι το πηρα και εγω...το μονο θεμα ειναι οτι ΔΕΝ γλυστραει τοσο καλα παιδια..

αλλα οκ ειναι φθηνο , εμενα μου το δινει 4 ευρω.

κανονικη τιμη 5 νομιζω.

My Name Is George V.

Ενδιαφέρομαι για το κινητό σε κόκκινο ( red ) χρώμα που όπως είδα υπάρχει στο σκρουτζ. έχει καμμιά διαφορά από την επίσημη ελληνική έκδοση ;

Ενδιαφέρομαι για το κινητό σε κόκκινο ( red ) χρώμα που όπως είδα υπάρχει στο σκρουτζ. έχει καμμιά διαφορά από την επίσημη ελληνική έκδοση ;
εφόσον είναι global όχι

Έχετε να προτείνετε κανέναν δοκιμασμένο φορτιστή για γρήγορη φόρτιση?

https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363

Αυτόν έχω εγώ και φορτίζει γρήγορα όπως πρέπει.:p

Είμαι εξωτερικό και είδα ένδειξη 4G+, στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ. Γιατί στην Ελλάδα όχι με το Note μας;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Είμαι εξωτερικό και είδα ένδειξη 4G+, στην Ελλάδα δεν έχω δει ποτέ. Γιατί στην Ελλάδα όχι με το Note μας;

Αν θες βγάλε μία φωτογραφία και πες μας μήπως εχεις κάποια άλλη έκδοση πχ το pro

Αυτή είναι η έκδοση, ίδια με της InfoQuest (που επίσης δεν έχει 4G+). Προφανώς δεν υποστηρίζουν τα δίκτυα μας όλες τις συσκευές.1ddf18126c7c7f56c2da8caee92c894e.jpg

Αυτή είναι η έκδοση, ίδια με της InfoQuest (που επίσης δεν έχει 4G+). Προφανώς δεν υποστηρίζουν τα δίκτυα μας όλες τις συσκευές.1ddf18126c7c7f56c2da8caee92c894e.jpg

εννοώ και το εικονίδιο 4g+ να βγάλεις screenshot γιατί σε αυτό που έβγαλες δείχνει απλα 4g.Δεν παιζει ρόλο το δίκτυο με cosmote με άλλο κινητό πιάνω 4g+ ενώ με το rn5 4g Edited by highland1

Ορίστε εδώ φαίνεται. Το δίκτυο που είμαι τώρα είναι A1 Slovenia.b636e0a51940d4318fa2addf4e27b9ef.jpg

Ορίστε εδώ φαίνεται. Το δίκτυο που είμαι τώρα είναι A1 Slovenia.b636e0a51940d4318fa2addf4e27b9ef.jpg

Πολύ περίεργο αυτό όντως...

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μπορείς δες τις ρυθμίσεις του apn τι έχει αλλαξει μήπως να το δοκιμάσουμε και εδω,επίσης δες με τι ταχύτητες κατεβάζεις μήπως είναι πλασματικό

Edited by highland1

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο APN.

Πλασματικό δεν γίνεται να είναι εφόσον το + δείχνει ότι έχει 4g από 2 κεραίες.

Πάντως σημαίνει ότι ενώ το κινητό υποστηρίζει, για κάποιο λόγο στην Ελλάδα δεν λειτουργεί.

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο APN.

Πλασματικό δεν γίνεται να είναι εφόσον το + δείχνει ότι έχει 4g από 2 κεραίες.

Πάντως σημαίνει ότι ενώ το κινητό υποστηρίζει, για κάποιο λόγο στην Ελλάδα δεν λειτουργεί.

Εμενα παντως με Cosmote σε Redmi 5 Plus,βγαζω 2CA 20+7, 7+3 ,7+20 αλλα δειχνει 4G πανω μονο και VoLTE το οποιο δουλευει κανονικα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εμενα παντως με Cosmote σε Redmi 5 Plus,βγαζω 2CA 20+7, 7+3 ,7+20 αλλα δειχνει 4G πανω μονο και VoLTE το οποιο δουλευει κανονικα.
Με τι εφαρμογή βλέπεις τις μπάντες; Εμένα με το Lte discovery σε 4g+ μου βγάζει μόνο την 3.

Ρε γμτ και τα 2 κουπόνια για banggood δεν ισχύουν για Ελλάδα

Είτε για 3 ραμ είτε για 4

Τι επιπέδου έκπτωση δίνουν συνήθως τα κουπόνια αυτά?

Αξίζει τον κόπο η αναμονή ή μιλάμε για 5-10 ευρώ αν και όποτε βγει κουπόνι?

Καλησπέρα. Προέκυψε πρόβλημα μετά την αλλαγή room στο τηλέφωνο.

Από την επίσημη 9.5.19.0 πέρασα την XTRV 8.8.2 της Ελληνικής κοινότητας.

Κατά τη χρήση παρατήρησα ότι όταν προσπάθησα να καλέσω το 100 αντί για αυτό καλούσε τον 112 (αριθμό έκτακτης ανάγκης).

Ξαναπέρασα την official 9.5.19.0 αλλά πλέον το κάνει και με αυτήν.

Έχει τύχει σε κάποιον;

Καμία ιδέα;

Με τι εφαρμογή βλέπεις τις μπάντες; Εμένα με το Lte discovery σε 4g+ μου βγάζει μόνο την 3.

Με NetMonster βλεπω την 7 συνηθως

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με NetMonster βλεπω την 7 συνηθως ειτε την 20 στην Πιερια οπου ειμαι.Αλλα απο τα -dBm βγαζω ακρη

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θέμα και των 2 ROM είναι.

Με την 9.5.19.0 πριν περάσω την 8.8.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εμφανίστηκε με στην 8.8.2.

Τώρα που ξαναπέρασα την 9.5.19.0 παρουσιάζεται και σε αυτή.....

Με την 9.5.19.0 πριν περάσω την 8.8.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εμφανίστηκε με στην 8.8.2.

Τώρα που ξαναπέρασα την 9.5.19.0 παρουσιάζεται και σε αυτή.....

Κάνε factory reset και ξαναπέρασε την 9.5.19.0.

frastgr

το παρελαβα χθες ρε παιδιά κ ολα καλά αλλά τί παίζει με τα led? απο fb, messenger insta κλπ τίποτα. Μόνο σε sms κ αναπάντητες εμφανίζει ένα πολύ αμυδρό άσπρο φωτάκι.... Πολύ άβολο

Κάνε factory reset και ξαναπέρασε την 9.5.19.0.

Αυτό μένει να κάνω. Να προσθέσω ότι είτε καλέσω το 100 είτε 166 είτε 199 σε όλα βγαίνει το 112.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger