panira Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα, Έχω μια εφαρμογή από το playstore για ξυπνητήρι, την I can't wake up!. Η εφαρμογή λοιπόν τις τελευταίες δύο μέρες δεν χτυπάει τα πρωινά οπότε βρέθηκα φυσικά σε πολύ δύσκολη θέση. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει όταν μπαίνει σε deep sleep, όλο το βράδυ δηλαδή, ενώ όταν το ρυθμίζω να χτυπήσει σε 15-20 λεπτά χτυπά μια χαρά. Ακολούθησα και αυτόν τον οδηγό http://en.miui.com/thread-472453-1-1.html αλλά πάλι τα ίδια. Δεν χρησιμοποιήσω την stock εφαρμογή ξυπνητηριού γιατί είναι ελειπης Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Το κινητό το παρέλαβα πριν 1 ώρα. Πήρα 2 Tempered glass, το κλασικο που δεν καλύπτει όλη την οθόνη και είναι χάλια και ενα που καλύπτει ολοκληρη την οθόνη και έκατσε τέλεια! Σαν αυτο που έχεις στο λινκ. Ακόμα δεν το δούλεψα το κινητό για να σου πω περισσότερα αλλα έχει κάτσει ακριβώς και φαίνεται σαν να μην φοράει τίποταΝα το δοκιμάσεις και σε έντονο φως και πες μας εντυπώσεις. Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Το κινητό το παρέλαβα πριν 1 ώρα. Πήρα 2 Tempered glass, το κλασικο που δεν καλύπτει όλη την οθόνη και είναι χάλια και ενα που καλύπτει ολοκληρη την οθόνη και έκατσε τέλεια! Σαν αυτο που έχεις στο λινκ. Ακόμα δεν το δούλεψα το κινητό για να σου πω περισσότερα αλλα έχει κάτσει ακριβώς και φαίνεται σαν να μην φοράει τίποταμόνο στις άκρες δεν έχει κόλλα αυτό ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους ..... κάτοχος εδώ και 3 μέρες της συσκευής , και πραγματικά μόνο τα καλύτερα έχω να πω :) Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με tempered glass . Τελικά η λύση του full cover σαν αυτού του παρακάτω λινκ κάνει δουλειά ; https://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=19183 Κάθεται καλά στο κινητό ; Επηρεάζει κάπου στην χρήση του κινητού ; Η εργοστασιακή θήκη που υπάρχει μέσα στην συσκευασία , μπορεί να μπεί παρέα με αυτό το full cover ; Ίσως κάποιο μέλος που έχει αγορασμένο και περασμένο τέτοιου τύπου τζάμι , θα μπορούσε να δείξει μερικές φώτος , να δούμε πως ακριβώς είναι ; Ευχαριστώ πολύ :)αν είναι από αυτά τα τζάμια που μάλλον είναι που έχουν κόλλα μόνο στις άκρες μακρυά η θα σου ξεκολλήσει η δεν θα έχει καλά τατς κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Αυτο εδω πηρα παιδια https://www.phoneplace.gr/pp-tempered-glass-full-xiaomi-redmi-note-5-black?search=Full%20Cover%20Protection%20Tempered%20Glass%20Xiaomi%20Redmi%20Note%205%20Black%20OEM%20&description=true μια χαρα ειναι μεχρι τωρα. Δεν καταλαβα να εχει κόλα μονο στις ακρες Υπαρχει καποιο αλλο που να καλυπτει ολη την οθονη σαν και αυτο? Αν ναι στειλτε λινκ Edited August 1, 2018 by philip88 Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Παιδια καλημερα. Το κινητό είναι καινουργιο.!!! Βάζω τον φορτιστή απο το κουτι και φαινεται να φορτιζει κανονικα αλλα αργεί. Πάνω να βαλω έναν Quick Charger 2.0 που εχω και λειτουργεί κανονικα σε αλλα κινητα και καθε δευτερολεπτο φαινεται οτι αποσυνδέεται και να ξανα συνδέεται !!! Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Παιδια καλημερα. Το κινητό είναι καινουργιο.!!! Βάζω τον φορτιστή απο το κουτι και φαινεται να φορτιζει κανονικα αλλα αργεί. Πάνω να βαλω έναν Quick Charger 2.0 που εχω και λειτουργεί κανονικα σε αλλα κινητα και καθε δευτερολεπτο φαινεται οτι αποσυνδέεται και να ξανα συνδέεται !!!Καλημέρα καλορίζικο! Το είχα πάθει και εγώ, δοκιμάζοντας με άλλο καλώδιο σταμάτησε να το κάνει. Έχω την εντύπωση ότι έχει κάποια ευαισθησία με τα καλώδια που του κάνουν! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) Παιδια καλημερα. Το κινητό είναι καινουργιο.!!! Βάζω τον φορτιστή απο το κουτι και φαινεται να φορτιζει κανονικα αλλα αργεί. Πάνω να βαλω έναν Quick Charger 2.0 που εχω και λειτουργεί κανονικα σε αλλα κινητα και καθε δευτερολεπτο φαινεται οτι αποσυνδέεται και να ξανα συνδέεται !!! Με τον φορτιστή που έχει μέσα + το καλώδιο το δικό του , έβαλα χτες το κινητό για φόρτιση όταν έφτασε στο 30% , και έκανε περίπου 1.30 ώρα για να το πάει στο 100% . Ενώ στο κινητό ήταν ανοικτό το Wi-fi , με 2 κάρτες sim μέσα , χωρίς όμως να έχω ανοιχτή την οθόνη και να το πειράζω . Να πώ βέβαια ότι πριν το βάλω στην φόρτιση , τσέκαρα και το sot ήταν σχεδόν στις 8 ώρες :shock: , ενώ όλη την ημέρα το πείραζα και εγκαθιστούσα εφαρμογές !!!! Όσο για το full cover tempered glass , είδα βίντεο που δείχνουν παρόμοια τζάμια , όπως πχ το παρακάτω και φαίνονται αρκετά καλά : Το θέμα είναι κάποιος να μας πεί την προσωπική εμπειρία του , και πως είναι με είναι το κινητό σε καθημερινή χρήση . Μήπως αυτό εδώ , είναι λίγο καλύτερο τζάμι , μιας και δεν φαίνεται να είναι OEM , αλλά μάρκας ; https://metrostore.gr/index.php/mobile-phone-accessories/cases/cases-other-brands/senso-3d-full-face-xiaomi-redmi-note-5-black-detail Edited August 2, 2018 by leftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Δεν έχει να κάνει με το καλώδιο. Έκανα τράμπα και έβαλα το δικό του καλώδιο με τον αντάπτορας Quick charger αλλά ακόμα κάνει συνδέσεις ανά 1 δευτερο Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Δεν έχει να κάνει με το καλώδιο. Έκανα τράμπα και έβαλα το δικό του καλώδιο με τον αντάπτορας Quick charger αλλά ακόμα κάνει συνδέσεις ανά 1 δευτεροΕν μέρει σωστά το λες, δυστυχώς είναι συνδυασμός παραγόντων, φαίνεται σαν να έχει ευαισθησίες, ασυμβατότητες. Με το ίδιο καλώδιο φορτίζω με φορτιστή QC 3.0 άγνωστη μάρκα σε εμένα που τον είχα αγοράσει φτηνά, φορτίζει κανονικά με γρήγορη φόρτιση. Δοκιμάζω με το ίδιο καλώδιο σε πιο ακριβό φορτιστή QC 2.0 της anker, δεν δουλεύει, κάνει αυτό που περιγράφεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλημέρα παίδες. Ξανά πήρα την συσκευή, για δεύτερη φορά. Δεν την χρησιμοποιώ σαν βασική συσκευή αλλά δεύτερη για τις ημέρες που χρειάζομαι ατελείωτη μπαταρία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απίστευτη μπαταρία πραγματικά, και στα χρήματα αυτά θεωρώ δεν μπορείς να πάρεις καμία τόσο καλή στο σύνολο συσκευή! Το nillkin tempered glass H+ κάθισε πολύ καλά. Έχει περιμετρικά έναν "αέρα" αλλά τόσο λίγο ίσα ίσα που φαίνεται υπό γωνία. Σαν tempered glass το συστήνω φυσικά. Σας δείχνω και δύο φωτογραφίες από το tempered και μια θήκη ipaky που διάλεξα. https://www.dropbox.com/sh/voq5q9fiuneqlhj/AACzXMbH51IuMP3TvlsOC3g1a?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλημέρα παίδες. Ξανά πήρα την συσκευή, για δεύτερη φορά. Δεν την χρησιμοποιώ σαν βασική συσκευή αλλά δεύτερη για τις ημέρες που χρειάζομαι ατελείωτη μπαταρία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απίστευτη μπαταρία πραγματικά, και στα χρήματα αυτά θεωρώ δεν μπορείς να πάρεις καμία τόσο καλή στο σύνολο συσκευή! Το nillkin tempered glass H+ κάθισε πολύ καλά. Έχει περιμετρικά έναν "αέρα" αλλά τόσο λίγο ίσα ίσα που φαίνεται υπό γωνία. Σαν tempered glass το συστήνω φυσικά. Σας δείχνω και δύο φωτογραφίες από το tempered και μια θήκη ipaky που διάλεξα. https://www.dropbox.com/sh/voq5q9fiuneqlhj/AACzXMbH51IuMP3TvlsOC3g1a?dl=0Τι ανέβασες, ποιος σε ξέρει.δεν βγάζει τίποτα, μόνο ερορ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλημέρα παίδες. Ξανά πήρα την συσκευή, για δεύτερη φορά. Δεν την χρησιμοποιώ σαν βασική συσκευή αλλά δεύτερη για τις ημέρες που χρειάζομαι ατελείωτη μπαταρία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απίστευτη μπαταρία πραγματικά, και στα χρήματα αυτά θεωρώ δεν μπορείς να πάρεις καμία τόσο καλή στο σύνολο συσκευή! Το nillkin tempered glass H+ κάθισε πολύ καλά. Έχει περιμετρικά έναν "αέρα" αλλά τόσο λίγο ίσα ίσα που φαίνεται υπό γωνία. Σαν tempered glass το συστήνω φυσικά. Σας δείχνω και δύο φωτογραφίες από το tempered και μια θήκη ipaky που διάλεξα. https://www.dropbox.com/sh/voq5q9fiuneqlhj/AACzXMbH51IuMP3TvlsOC3g1a?dl=0Σαν αίσθηση στο δάχτυλο πως είναι; Αφήνει πολλές δαχτυλιες; Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 @kountoura Καϊλάρι :love: μεγειά για 2η φορά. :p Μεγάλα κενά αφήνει στο πλάι ρε Νικόλα! Αυτή το λίγο σήκωμα στην άκρη (έστω και το ελάχιστο που λές) δεν θα γεμίσει σκόνη σε 1-2 εβδομάδες; Υ.Γ μια χαρά ανοίγουν οι φωτογραφίες :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Αυτό βγάζει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Τι ανέβασες, ποιος σε ξέρει.δεν βγάζει τίποτα, μόνο ερορ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ επιθετικό σε βλέπω/διαβάζω. Εγώ τι φταίω αν δεν μπορείς να ανοίξεις ένα Dropbox link? Οεο? @kountoura Καϊλάρι :love: μεγειά για 2η φορά. :p Μεγάλα κενά αφήνει στο πλάι ρε Νικόλα! Αυτή το λίγο σήκωμα στην άκρη (έστω και το ελάχιστο που λές) δεν θα γεμίσει σκόνη σε 1-2 εβδομάδες; Υ.Γ μια χαρά ανοίγουν οι φωτογραφίες :rolleyes: Γειά σου Χρήστο(σωστά δεν θυμάμαι?) πατριώτη! Δεν νομίζω ότι θα γεμίσει σκόνες, παρόλα αυτά θα ενημερώσω σε κάνα μήνα για την κατάσταση του. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν αίσθηση στο δάχτυλο πως είναι; Αφήνει πολλές δαχτυλιες; Send from Redmi Note 5 Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και κατά την γνώμη μου όχι δεν αφήνει πολλές δαχτυλιές.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Αυτό βγάζει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπες από browser και θα ανοίξει, από Tapatalk συμβαίνει αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ειχα παραγγείλει δυο full cover τζαμακια, ενα nillkin, ενα mofi. Έβαλα το nillkin το οποίο κολαει περιμετρικά, εχει καλη αίσθηση στο χειρισμό, αλλά οπως ειπε ένα φίλος, υποτο φως του ήλιου υπάρχει θεματακι και το χειρότερο, γεμιζει δαχτυλιες. Αλλας πολλες.. μαύρο χάλι... Ισως τις επόμενες μερες δοκιμασω το mofi, αλλα δε νομιζω οτι θα είναι καλύτερο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Είναι κανείς σε RR? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Μπες από browser και θα ανοίξει, από Tapatalk συμβαίνει αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις δίκιο, ανακαλώ για τον φίλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα κι εγώ ένα 64αρι και θέλω τη βοήθειά σας στο εξης:Το τηλέφωνο τρέχει την τελευταία global stable και θέλω να του περάσω developer rom για το miui 10, θα την κατεβάσω από το en.miui.com, αλλά τι να διαλέξω, rom για το redmi note 5 ή για το redmi note 5 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εγώ θα έλεγα να μείνεις σε stable δουλεύει πολύ καλά η συσκευή Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρέλαβα κι εγώ ένα 64αρι και θέλω τη βοήθειά σας στο εξης:Το τηλέφωνο τρέχει την τελευταία global stable και θέλω να του περάσω developer rom για το miui 10, θα την κατεβάσω από το en.miui.com, αλλά τι να διαλέξω, rom για το redmi note 5 ή για το redmi note 5 pro? πάνο αν έμπαινες στα λινκ που κοιτάς θα λυνόταν η απορία σου αμέσως :) (όχι ότι διαφέρει βέβαια η dev) στο ένα σου λέει Redmi Note 5 Global , στο άλλο Redmi Note 5 Pro India Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εγώ θα έλεγα να μείνεις σε stable δουλεύει πολύ καλά η συσκευή Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι με global beta miui 10 εξίσου καλά δουλεύει..,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν πρόσεξα καν ότι έλεγε global και India αντίστοιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Και με global beta miui 10 εξίσου καλά δουλεύει..,,Μακάρι αν συμβαίνει αυτό τότε είμαι σίγουρος ότι θα πάρει η συσκευή μια εξαιρετική miui 10 stable Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts