Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάνω που έλεγα ότι η 8.7.5 πάει καλά ενώ ήμουν στο Tapatalk τρώω ένα soft reset....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Xiaomi Redmi Note 5 4GB RAM 64GB Global Version - BLACK €163.40 με Belgium Registered από Gearbest με το κουπόνι IT$MPN564.

Στα 167,96€ με Priority Line

Πολύ καλό. Ποια από τις 2 αποστολές μας συμφέρει για να γλιτώσουμε τελωνείο;

Κάποιος κάτοχος του κινητού με Cosmote έχει δει δίκτυο 4g+?

Αν υποστήριζε θα το έδειχνε σε όλες τις εταιρίες που υποστηριζουν CA

Πολύ καλό. Ποια από τις 2 αποστολές μας συμφέρει για να γλιτώσουμε τελωνείο;

Με Belgium Registered μπορεί να περάσει τελωνείο αλλά το Gearbest σου επιστρέφει τα χρήματα. Το έχω εξακριβώσει σε 2 κινητά. Το θέμα είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη καθυστέρηση (καμιά εβδομάδα) λόγω τελωνείου και ας πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

Με Priority Line εκτελωνίζονται Γερμανία νομίζω και σου έρχονται Ελλάδα με χώρα αποστολής Γερμανία οπότε δεν πληρώνεις τίποτα. Αν το βιάζεσαι και έχεις την δυνατότητα δώσε τα 4.5€ παραπάνω για Priority Line

Με Belgium Registered μπορεί να περάσει τελωνείο αλλά το Gearbest σου επιστρέφει τα χρήματα. Το έχω εξακριβώσει σε 2 κινητά. Το θέμα είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη καθυστέρηση (καμιά εβδομάδα) λόγω τελωνείου και ας πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

Πλέον δεν ισχύει αυτό. Πριν κάνα 2 μέρες το διάβασα ως ανακοίνωση του gb. Θα προσπαθησω να το βρω.

Γω διάβασα ότι αναιρεσαν την απόφαση αυτή και πλέον ισχύει κανονικά η επιστροφή χρημάτων

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάντως για 4,5 ευρώ δεν το ρισκαρα. Ακόμα και αν ισχύει, τρως έξτρα αναμονή και από ότι έχω διαβάσει το παίζουν και λιγο Κινέζοι όποτε θέλει και γκρίνια από μεριάς σου.

Δηλαδή με priority line είμαστε safe?

Για να είσαι 100% σίγουρος προτίμησε priority line αποστολή.

GCAM κατάφερε να βάλει κάνεις, και αν ναι αξίζει?

Για να είσαι 100% σίγουρος προτίμησε priority line αποστολή.

GCAM κατάφερε να βάλει κάνεις, και αν ναι αξίζει?

Ενταξει, 100% δεν είσαι ποτέ. Πάντα μπορεί κάτι να αλλάξει στους ελέγχους και να εισαι από τους πρωτους ;). Κατά τα άλλα ναι είναι αρκετά safe.

Πως κάνουμε αποκρυψη εφαρμογών στο κινητό.σε κινητό φιλης το βρηκα αλλα σε έναν φιλο οχι.παιζει κατι ρολο;

Είσαι σίγουρος ότι γίνεται;

Εγώ φτιάχνω έναν φάκελο και πετάω εκεί μέσα ότι δεν θέλω να φαίνεται στο συρτάρι.

Εν τω μεταξύ μεγάλη πατάτα ή μεταφορά της υποδοχής ακουστικών από κάτω. Άβολο αν θες να σερφαρεις και να ακούς μουσική παράλληλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σχεδόν παντού βλέπω 4G με Cosmote. 4G+ δεν ξέρω...

Από την σελίδα της Cosmote:

Η δυνατότητα χρήσης του COSMOTE 4G διατίθεται σε όλα τα προγράμματα κινητής για συνδρομητές Συμβολαίου-Καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου. Η υπηρεσία 4G μπορεί να ενεργοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

•Με επίσκεψη σε ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE

•Με δωρεάν μήνυμα με λεκτικό “4G” στο 1333

•Με κλήση στην Εξυπηρέτηση Πελατών (13888 για Ιδιώτες, 13818 για Επαγγελματίες)

•Μέσω της ιστοσελίδας My COSMOTE και του Application My COSMOTE.

Είσαι σίγουρος ότι γίνεται;

Εγώ φτιάχνω έναν φάκελο και πετάω εκεί μέσα ότι δεν θέλω να φαίνεται στο συρτάρι.

Παρα πολυ σιγουρος...με παρεξενεψε λιγο αλλα το ειδα..λετε να αλλαξε κανενα λαουντσερ.πατούσε πανω στην εφαρμογη κι ειχε επιλογη αποκρυψη ενω κανονικα εχει μονο διαγραφή

Δεν πιάνει 4g+ είναι μέχρι 150 mbs

Πως κάνουμε αποκρυψη εφαρμογών στο κινητό.σε κινητό φιλης το βρηκα αλλα σε έναν φιλο οχι.παιζει κατι ρολο;

Βάλε Nova prime,δεν ξέρω αν γίνεται στο free

Παρα πολυ σιγουρος...με παρεξενεψε λιγο αλλα το ειδα..λετε να αλλαξε κανενα λαουντσερ.πατούσε πανω στην εφαρμογη κι ειχε επιλογη αποκρυψη ενω κανονικα εχει μονο διαγραφή

Αυτό που λες γίνεται μόνο σε third launchers ,πχ nova prime κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ έκανα τη δουλειά με αυτή την εφαρμογή, απ το Google Play, χωρίς να ζητάει root.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system

Έχουμε χρονοδιάγραμμα για το πέρασμα στην Miui 10 Stable;

Redmi Note 5 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Πήρα το τηλ χθες. Μου αρέσει πολύ είμαι πολύ ενθουσιασμένη:)

Ο ήχος από τα ακουστικά δεν είναι δυνατός για μουσική αλλά ένταξη.

Ακόμα το μαθαίνω γιατί έχω ελάχιστες ώρες ελεύθερες.

Στο παλιό τηλέφωνο είχα viber. Προσπαθώ να το ενεργοποιήσω αλλά τίποτα. Έχω λογαριασμό και μου λέει να περιμένω sms με κωδικό. Τίποτα.

Και όταν είμαι στο internet σε σελιδα και πατάω παρατεταμένα το σύνδεσμο έτσι ώστε να μου βγάλει επιλογή 'ανοιγμα σε νέα σελιδα' δεν βγάζει τίποτα.

Edited by RAVEN_
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Πήρα το τηλ χθες. Μου αρέσει πολύ είμαι πολύ ενθουσιασμένη:)

Ο ήχος από τα ακουστικά δεν είναι δυνατός για μουσική αλλά ένταξη.

Ακόμα το μαθαίνω γιατί έχω ελάχιστες ώρες ελεύθερες.

Στο παλιό τηλέφωνο είχα viber. Προσπαθώ να το ενεργοποιήσω αλλά τίποτα. Έχω λογαριασμό και μου λέει να περιμένω sms με κωδικό. Τίποτα.

Και όταν είμαι στο internet σε σελιδα και πατάω παρατεταμένα το σύνδεσμο έτσι ώστε να μου βγάλει επιλογή 'ανοιγμα σε νέα σελιδα' δεν βγάζει τίποτα.

πρώτα από όλα θα πας στο ρυθμίσεις -> εγκατ εφαρμογές θα βρεις το viber , θα πατησεις πανω και στο νέο μενού θα του βάλεις τα αυτόματη έναρξη και αποκάτω θα του δώσεις τις κατάλληλες άδειες

τώρα για τη σελιδα επειδή χρησιμοποιώ εγώ chrome και όχι τον στοκ , μήπως σου ανοίγει την σελίδα στο παρασκήνιο ; (από πίσω δηλαδή) και απλά πρέπει να πατήσεις πάνω δεξιά στο νούμερο για να αλλάξεις tab

Το έκανα αυτό στο viber.αυτοματη έναρξη και όλα τικαρισμενα. Ακόμα ζητά κωδικό και δεν έρχεται ούτε με sms ούτε με κλήση.δε ξέρω τι φταίει.

Για το άλλο θα το ψάξω ξανά αύριο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Φίλε μου το έφτιαξα το viber!!!!!!!από χθες προσπαθούσα. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Edited by RAVEN_
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Το έκανα αυτό στο viber. Ακόμα ζητά κωδικό και δεν έρχεται ούτε με sms ούτε με κλήση.δε ξέρω τι φταίει.

Για το άλλο θα το ψάξω ξανά αύριο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

η σιμ (και το νούμερο) ειναι τα ιδια ε ; :)

Raven όταν έκανες απόπειρα να μπεις viber είχες sim στο rn5 ή είχε παραμείνει στο άλλο κινητό;

Δοκιμασες να καθαρίσεις τα δεδομένα του app?

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger