termitiss Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) πόσο περίπου έκανε να έρθει το 4(global πάντα) επίσημα από info quest μετά την κυκλοφορία του στη Κίνα? αν είναι να έρθει τέλη Μαΐου/αρχές Ιούνη αξίζει να περιμένω πιστεύω. συνήθως τα φέρνει με ένα εξάμηνο διαφορά και τιμές στο Θεό όπως σου γράφει κ ο toylhs. Αν όντως είναι θέμα εγγύησης δες το geekmaxi . Με το κουπόνι 4AIKBFUX μαζί με τα μεταφορικά της ups σου βγαίνει στα 223,99+ 4,57=228,56 και παίρνεις 2 χρόνια εγγύηση μέσω Γερμανίας. Έχουν ήδη παραλάβει καμμιά δεκαριά άτομα και όλα κομπλέ, υπερευχαριστημένοι https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-global-version-xiaomi-redmi-note-5-4gb-64gb-599-full-screen-dual-camera-mobile-phone-snapdragon-636-octa-core-4000mah-717.html?utm_source=john%20boul Edited May 21, 2018 by termitiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Xiaomi Mi 6X Vs Redmi Note 5 Camera Comparison η θεαση εγινε σε τηλεοραση 55 ιντσων 4K Σειρα 7 samsung και οχι σε κινητο . η διαφορα για μενα τεραστια ειδικα στο βιντεο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Xiaomi Mi 6X Vs Redmi Note 5 Camera Comparison η θεαση εγινε σε τηλεοραση 55 ιντσων 4K Σειρα 7 samsung και οχι σε κινητο . η διαφορα για μενα τεραστια ειδικα στο βιντεο Εγώ είδα το βίντεο σε 27αρι μόνιτορ 1080p, εκεί που πραγματικά ξεχώρισε το mi 6x ήταν οι νυκτερινές λήψεις, αλλά το θεωρώ λογικό μιας και τα specs αλλά και η τιμή του είναι ίδια με το mi note 3. Στην κατηγορία μέχρι 200 ευρώ το RN5 πιστεύω είναι από τα καλύτερα κινητά στον τομέα της κάμερας αλλά και γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Καλησπέρα Είμαι εδώ και 4 χρόνια με ένα Samsung Note 3 που έχει βγει σκυλί βέβαια. Λόγω οικονομικων λέω να πάω σε xiaomi. Έχω πιάσει το redmi 5 plus στο χέρι μου και μπορώ να πω ότι έμεινα ενθουσιασμενος με το grip της συσκευής και το μέγεθος. Το miui είναι ανώτερο από το touchwiz για μένα. Το ερώτημα είναι να πάω σε redmi note 5 η μπα; Τι λετε;με σταματάει η κάμερα.δεν βρίσκω κάποιο συγκριτικό βιντεακι με το Samsung note 3! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Καλησπέρα Είμαι εδώ και 4 χρόνια με ένα Samsung Note 3 που έχει βγει σκυλί βέβαια. Λόγω οικονομικων λέω να πάω σε xiaomi. Έχω πιάσει το redmi 5 plus στο χέρι μου και μπορώ να πω ότι έμεινα ενθουσιασμενος με το grip της συσκευής και το μέγεθος. Το miui είναι ανώτερο από το touchwiz για μένα. Το ερώτημα είναι να πάω σε redmi note 5 η μπα; Τι λετε;με σταματάει η κάμερα.δεν βρίσκω κάποιο συγκριτικό βιντεακι με το Samsung note 3! Εδώ θα βρεις και σκυλί και τζάμπα -που λέει ο λόγος!!-όσο για κάμερα πιο καλή έχει το Xiaomi Mi Note 3 αλλά δεν έχει την οκτακοσάρα μπάντα ..και είναι πιο ακριβό. Αφού έχεις το Samsung Note 3 περίμενε το νέο Xiaomi Mi A2, εκτός αν βιάζεσαι ή θέλεις MIUI οπότε συμβιβάζεσαι και με το Redmi Note 5 και μην ανησυχείς για την κάμερα, τουλάχιστον στα χαρτιά είναι καλύτερη από του Samsung ,κοίτα εδώ https://www.kimovil.com/en/compare/samsung-galaxy-note-3-n9005-lte,xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-note-3,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 το να έβρισκες συγκριτικό βίντεο θα ήταν περίεργο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 συνήθως τα φέρνει με ένα εξάμηνο διαφορά και τιμές στο Θεό όπως σου γράφει κ ο toylhs. Αν όντως είναι θέμα εγγύησης δες το geekmaxi . Με το κουπόνι 4AIKBFUX μαζί με τα μεταφορικά της ups σου βγαίνει στα 223,99+ 4,57=228,56 και παίρνεις 2 χρόνια εγγύηση μέσω Γερμανίας. Έχουν ήδη παραλάβει καμμιά δεκαριά άτομα και όλα κομπλέ, υπερευχαριστημένοι https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-global-version-xiaomi-redmi-note-5-4gb-64gb-599-full-screen-dual-camera-mobile-phone-snapdragon-636-octa-core-4000mah-717.html?utm_source=john%20boul Για καταστημα που ανοιξε προσφατα και δεν εχουν δοκιμαστει τα aftersales του, ουτε η αξιοπιστια,ουτε τα 2 χρονια εγγυηση γερμανιας μην το εμπιστευεσαι τοσο τυφλα. Εχει εναν στο σκρουτζ που εχει κανει το συγκεκριμενο μαγαζι καλυτερο και απο τα κεντρικα της xiaomi με αυτα που λεει. Με αναζητηση στο google, τα κεντρα επισκευης που γραφει δεν βγαζουν τιποτα. Το ιταλικο μαλιστα με εβγαλε guest house. Επομενως χαμηλα τη μπαλα. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Για καταστημα που ανοιξε προσφατα και δεν εχουν δοκιμαστει τα aftersales του, ουτε η αξιοπιστια,ουτε τα 2 χρονια εγγυηση γερμανιας μην το εμπιστευεσαι τοσο τυφλα. Εχει εναν στο σκρουτζ που εχει κανει το συγκεκριμενο μαγαζι καλυτερο και απο τα κεντρικα της xiaomi με αυτα που λεει. Με αναζητηση στο google, τα κεντρα επισκευης που γραφει δεν βγαζουν τιποτα. Το ιταλικο μαλιστα με εβγαλε guest house. Επομενως χαμηλα τη μπαλα. Καλά υπερβάλλεις. Δεν έχει πει τίποτε παραπάνω από το ότι έχει αποδειχθεί αξιόπιστο προς το παρόν και ότι δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Και φυσικά την τιμή που είναι άκρως ανταγωνιστική.Είδα και από τα παιδιά που παραλάβανε ότι είναι ευχαριστημένα. Εγώ προσωπικά ψήθηκα και έκανα παραγγελία γιατί έχω δει και από τα εδώ σκρουτζομάγαζα τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Εδώ θα βρεις και σκυλί και τζάμπα -που λέει ο λόγος!!-όσο για κάμερα πιο καλή έχει το Xiaomi Mi Note 3 αλλά δεν έχει την οκτακοσάρα μπάντα ..και είναι πιο ακριβό. Αφού έχεις το Samsung Note 3 περίμενε το νέο Xiaomi Mi A2, εκτός αν βιάζεσαι ή θέλεις MIUI οπότε συμβιβάζεσαι και με το Redmi Note 5 και μην ανησυχείς για την κάμερα, τουλάχιστον στα χαρτιά είναι καλύτερη από του Samsung ,κοίτα εδώ https://www.kimovil.com/en/compare/samsung-galaxy-note-3-n9005-lte,xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-note-3,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σύμφωνα με το πλαίσιο αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα για Ελλάδα. Για να δούμε τιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σύμφωνα με το πλαίσιο αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα για Ελλάδα. Για να δούμε τιμή.. Στην Ελλάδα κανένα 300άρι θα το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 To αγόρασα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο 250 ευρω 4/64 global και είμαι ερωτευμένος. Σημείωση. Στην έκδοση android γράφει 8 OREO Αναλυτικό review σε 2-3 μέρες. Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 To αγόρασα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο 250 ευρω 4/64 global και είμαι ερωτευμένος. Σημείωση. Στην έκδοση android γράφει 8 OREO Αναλυτικό review σε 2-3 μέρες. Με ακόμα ένα πενηντάρικο από banggood πήγαινες σε διπλάσιο antutu με το xiaomi mi mix 2! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 To αγόρασα σήμερα απο σκρουτζομαγαζο 250 ευρω 4/64 global και είμαι ερωτευμένος. Σημείωση. Στην έκδοση android γράφει 8 OREO Αναλυτικό review σε 2-3 μέρες.Δωσε τροφή στο λαό. Καλορίζικο Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Με ακόμα ένα πενηντάρικο από banggood πήγαινες σε διπλάσιο antutu με το xiaomi mi mix 2! 186 κανει στο banggood τοτε το note. Να συκρινουμε σκρουτζ με σκρουτζ και νετ με νετ. Με 64giga το mix2 μου ειναι αχρηστο. Σαν να έχεις φεραρι χωρις βενζινη.Θελω τουλαχιστον 30 giga photos και ταινιες . Και ακουω συχνα ραδιο.. Τα 128 giga κατι λενε αλλα εκει παμε 400 με priority. 200 με me priority βγαινει το note 5. Με τα διακοσα αυτα σε 2 χρονια περνω antutu 270.000+ και ξανα απο την αρχη. Και επειδη ζαχάρωνα αγρια το mix 2,εχω καταλήξει στο οτι.. Καλυτερα midrange 200 + 200 καθε 2 χρονια=400 Παρα ναυαρχιδα με 400 καθε 4. Διοτι σε 2 χρονια θα εχω καλυτερα χαρακτηριστικα απο το mix 2 του 2017 με 400 συνολο. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Edited May 23, 2018 by sTavr0z Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ναι όπως βάλανε QC 3.0 και type - c θύρα στο Redmi Note 5. Ενώ το mi5 του 2016 τα έχει αυτά + ότι έχει πάρει ήδη Android 8.0 ενώ το redmi Note 4 το πιο πιθανό είναι να μην πάρει oreo. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 delete......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Ναι όπως βάλανε QC 3.0 και type - c θύρα στο Redmi Note 5. Ενώ το mi5 του 2016 τα έχει αυτά + ότι έχει πάρει ήδη Android 8.0 ενώ το redmi Note 4 το πιο πιθανό είναι να μην πάρει oreo.Νομίζω QC 3.0 έχει. Το type c όντως φάουλ για έτος 2018 Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Σύμφωνα με το πλαίσιο αύριο θα ανακοινωθεί επίσημα για Ελλάδα. Για να δούμε τιμή.. Προβλεπω 249ευρω η 3/32gb εκδοση και 299-319ευρω η 4/64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 229 και 259 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 229 και 259 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρόβλεψη είναι αυτό ή τόσο είναι ; γιατί αν είναι το 2ο μου φαίνεται υπερβολικά καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 https://www.digitallife.gr/xiaomi-redmi-note-5-diathesimo-stin-elliniki-agora-me-dipli-kamera-ai-26304 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 https://www.digitallife.gr/xiaomi-redmi-note-5-diathesimo-stin-elliniki-agora-me-dipli-kamera-ai-26304 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κανά 299 περίμενα , μπράβο τους :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μπράβο που έχουν 100 ευρώ καπέλο σε σχέση με τα κινεζομάγαζα; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μπράβο που έχουν 100 ευρώ καπέλο σε σχέση με τα κινεζομάγαζα;δεν ειναι 100 ψηλε δες το καλύτερα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts