Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οk θα περιμένω,οχι ότι τώρα έχω κακή αυτονομία αλλά περίμενα καλύτερα πράγματα μιας και την είχα την συσκευή ξανά

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα στον chrome γιατί έχει την παλιά εμφάνιση, δεν υπάρχουν στην αρχική οθόνη οι σελιδοδείκτες με την κυκλική μορφή,δεν έχω βρει λύση και δεν καταλαβαίνω γιατί, ακόμα και στο mi5s του γιου μου έχει την καινούρια μορφή με Android 7

Ναι δεν μου βγάζει άλλη έκδοση το play store,να πω ότι όταν ανοίγω νέα καρτέλα είναι με το καινούριο material design, η αρχική όμως όχι, περίεργο

Για οσους θελουν night sight βγηκε μια πολύ σταθερή έκδοση με λειτουργικό μάλιστα το viewfinder. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_6.1.021_FINAL_V1_A8.1+.apk

Αξίζει η καινούρια σε σχέση με την προηγούμενη από άποψη ποιότητας φωτογραφίας;

Σαν hdr+, απο την αλλη που χα βαλει με τα denoise που χα στησει, είναι κατώτερη. Εγω προσωπικα εχω κανει κλωνο και εχω και τις 2. Μονο για το Night sight θα μπω. Αλλα και παλι οπως ειχα δειξει σε συγκριτικα δεν ξερω αν αξιζει τοσο δεδομένου οτι και στην αλλη gcam μπορεις να κουμπωσεις πιο αργό χρόνο αν θελεις. Edited by Antretng

Σαν hdr+ η αλλη που χα βαλει με τα denoise που χα στησει, είναι κατώτερη. Εγω προσωπικα εχω κανει κλωνο και εχω και τις 2. Μονο για το Night sight θα μπω. Αλλα και παλι οπως ειχα δειξει σε συγκριτικα δεν ξερω αν αξιζει τοσο δεδομένου οτι και στην αλλη gcam μπορεις να κουμπωσεις πιο αργό χρόνο αν θελεις.

Επειδή το γραψα λίγο κινέζικα :p... Η παλιά είναι καλύτερη. Μόνο για night sight αξίζει η καινούργια

Edited by Antretng

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog288/

Αντρεα εδω ο τυπος εβαλε υποστηριξη μεχρι 7 δευτερα για night sight. Λες να κανει καμια διαφορα? Θα αξιζει?

Ποιον developer ακολουθεις για τη συσκευη μας? Tolyan?

Τα πάντα παρακολουθώ. (μουχαχαχαχα)

Κοίτα αν παίζεις με τρίποδο και τραβάς σκοτάδια, ενδιαφέρον θα είναι. Αλλιώς δεν νομίζω να χει τόση αξία. Προσωπικά δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.

Πάντως long exposure έχω κάνει κανονικά με απλό hdr+. Όπως έγραψα και παλαιότερα δεν με εντυπωσιάζει το night sight σε μας που έχουμε ήδη δυνατότητα να παίξουμε με τους χρόνους

Χαιρετώ την Htc ομάδα. Εδώ και μέρες με έτρωγε το χέρι λόγω bf να πάρω s9 ή p20 pro αλλά λέω για πρώτη φορά να δοκιμάσω htc. Μια ερώτηση στους κατέχοντες, ισχύει ότι έχει video 1080p@120fps? Απλά ρωτάω γιατί μερικά site το αναφέρουν ενώ άλλα αναφέρουν έως 60fps.

Στο u11 life ξεκίνησαν τα updates για android 9. Οπότε σύντομα βλέπω να βγαίνει και για μας https://android.hdblog.it/2018/11/29/htc-u11-life-android-pie/

Βγαζω σημερα το πρωι το κινητο απο τη spigen rugged armor θηκουλα του και τσουπ ραγισμαααα...ξενερωσα..εννοειται οτι δεν επεσε ποτε το κινητο κατω...κολοτσεπη ποτε..καπως καπου θα πιεστηκε...εχω ακομα εγγυηση..να το στειλω λετε θα το φτιαξουν? Εχει κανεις παρομοια περιπτωση?

• Administrators
Επικοινώνησε πρώτα για να ενημερωθείς για το κόστος επισκευής μιας και τέτοιες ζημιές δεν καλύπτονται στα πλαίσια της εγγύησης.

Modpic.gif

Ελεγα μηπως,μπας και γιατι δεν ειναι απο χτυπημα...θα παω σε εναν γερμανο να ρωτησω...απλα μετα εχουμε και το θεμα οτι θα περιμενω κανα 3μηνο απο αυτα που εχω διαβασει...

Εχει στο ebay πολυ φθηνα και αλλαζεις και χρωμα αμα θες...λετε να ναι οντως αυθεντικα?

https://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-U11-REAR-BATTERY-BACK-DOOR-GLASS-COVER-HOUSING-ADHESIVE/153220181963?var=453080631283&hash=item23aca26fcb:g:77UAAOSwYi5b8-tF

Edited by Guest 26

Ελεγα μηπως,μπας και γιατι δεν ειναι απο χτυπημα...θα παω σε εναν γερμανο να ρωτησω...απλα μετα εχουμε και το θεμα οτι θα περιμενω κανα 3μηνο απο αυτα που εχω διαβασει...

Εχει στο ebay πολυ φθηνα και αλλαζεις και χρωμα αμα θες...λετε να ναι οντως αυθεντικα?

https://www.ebay.com/itm/NEW-HTC-U11-REAR-BATTERY-BACK-DOOR-GLASS-COVER-HOUSING-ADHESIVE/153220181963?var=453080631283&hash=item23aca26fcb:g:77UAAOSwYi5b8-tF

Όχι και τρίμηνο. Κάνα μήνα θα φας αν το στειλουν για σέρβις.

Αν το ανοίξεις/επισκευάσεις μόνος σου, θα χάσεις την εγγύηση. Γνώμη μου, αν δεν φαίνεται λόγω της θήκης άστο όπως είναι.

Ναι μεσα απο τη θηκη δεν φαινεται αλλα το θεμα ειναι ξαφνικα μη κανει κανα μπραφ και σπασει εντελως....μαλλον ναι α το αφησω οπως εχει και θα κανω καμια προσευχη

Γειά χαρά να κάνω μια ερώτηση.

Εχω στείλει στην eglobal το κινητό μου για επισκευή μητρικής και αργότερα μου απάντησαν ότι θα αργήσουν πολύ να το φτιάξουν και μου δίνουν ένα άλλο με περισσότερη ram και storage μεταχειρισμένο σε 'ΟΚ' κατάσταση.

Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους ανταλλαγές? Συμφέρει ή υπάρχει κίνδυνος για γραντζουνισμενες οθόνες, αποδυναμωμενες μπαταρίες κτλ?

ευχαριστώ.

• Administrators
Πόσο καιρό το έχεις αγορασμένο; Δε μου φαίνεται καθόλου καλό deal η επιστροφή συσκευής με υποδεέστερα χαρακτηριστικά και σε "ΟΚ" κατάσταση.

Modpic.gif

Αναλογως...τι συσκευη δινουν? Πες τους να σου πουν ακριβως...ισως και να συμφερει αναλογως την συσκευη...

• The title was changed to HTC U11