zerow Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 17-18 με αυτα που λες. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα htc αλλα το να λες οτι ειναι μπακαλικο και να συγκρινεις με samsung ειναι αστειο. Ποσο μαλλον οταν το γαρνιρεις με το "επειδη εβγαζε απο τους πρωτους τηλεφωνα υπαρχει ακομα" :lol: Για να ασχολειται ακομα ολος ο ντουνιας, κατι παραπανω θα κανει σωστα, ετσι δεν ειναι; Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αναφέρομαι σε άποψη μεγεθών και το πως μπορούν αυτά να μεταφραστούν στην αγορά, λυπάμαι δε μπορώ να σε βοηθήσω. Συνεχίζεις να μην προσφέρεις τίποτα στην κουβέντα. Είναι που δεν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας. Όταν θα αποκτήσεις δική σου άποψη, στοιχειοθετημένη, και μάθεις να μιλάς έλα να ξανασυζητήσουμε. Το να κρίνεις τις γνώμες των άλλων με φθηνό τρόπο, είναι πολύ εύκολο. Γενικά, χρήζεις βοήθειας, ας αναλάβουν οι moderators. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 17-18 με αυτα που λες. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα htc αλλα το να λες οτι ειναι μπακαλικο και να συγκρινεις με samsung ειναι αστειο. Ποσο μαλλον οταν το γαρνιρεις με το "επειδη εβγαζε απο τους πρωτους τηλεφωνα υπαρχει ακομα" :lol: Για να ασχολειται ακομα ολος ο ντουνιας, κατι παραπανω θα κανει σωστα, ετσι δεν ειναι; Είναι η δεύτερη παρατήρηση που σου κάνω για προσβολή μέλους της κοινότητας. Στην τρίτη, θα κάνεις διακοπές για λίγο καιρό. Βοηθάει στο "σκέφτομαι πριν γράφω". :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Καλημέρα παιδιά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά υπάρχει Και dual sim +sd έκδοση τής συσκευής η dual sim υβριδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δυστυχώς υβριδική η υποδοχή. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 παιδιά το κινητό ει αι κόσμημα... εκτός απο την καταπληκτική εμφάνιση ειναι απίστευτα γρήγορων, προσωπικά για εμενα ειναι το τοπ του 2017!εχω 2 ερωτήσεις οποιος ξερει μου λεει... εχω παραγγείλει θήκη τηs spigen την Crystal, όμως διαβάζω οτι μετα απο μερική χρήση Κιτρινίζει.... εχει ακούσει κανείς κατι για αυτό? η αν υπάρχει κατι καλύτερο.... και μια ακομα ερώτηση.. για να παρουμε τιν καλυτερη φώτο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η σε κανονικές τη ακριβώς κανουμε settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Είναι η δεύτερη παρατήρηση που σου κάνω για προσβολή μέλους της κοινότητας. Στην τρίτη, θα κάνεις διακοπές για λίγο καιρό. Βοηθάει στο "σκέφτομαι πριν γράφω". :down: ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ Edited June 25, 2017 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δυστυχώς το παιδί κάνει ακριβώς τα ίδια σε όλα τα νήματα. Κάτι πρέπει να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Γίνονται κάποιες παρατηρήσεις σε χρήστες που έχουν συμπεριφορά που δεν βοηθάει την κουβέντα Συνεχιζουμε με ηρεμία την κουβέντα και πάντα εντός θέματος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Σκέφτομαι σοβαρά φέτος το U11. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά απ ότι διαβάζω. Κάμερα, ήχος, ταχύτητα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος του. Περιμένω να κυκλοφορήσει ευρέως στην Ευρώπη ώστε να υπάρξει και μια μικρή πτώση στην τιμή κι εύχομαι να μη γίνει ότι και πέρυσι με το 10 που δεν υπήρχε πουθενά μέχρι το φθινόπωρο. Αλλιώς αναγκαστικά σε S8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Όσοι πήγατε στο U11 από το 10, θεωρείτε ότι αξίζει η μετάβαση; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Όσοι πήγατε στο U11 από το 10, θεωρείτε ότι αξίζει η μετάβαση; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Αν είσαι μεγαλος φαν της εταιρείας, αλλα γενικότερα εισαι gadzetομανης, τοτε απο αυτα που διαβαζω μαλλον ειναι μια πολυ καλη αναβάθμιση. Αν ομως εισαι ενας απλος χρήστης, που τον ενδιαφερει απλα να εχει ενα καλο user experience, να μην χανεται στο κινητό του και να βγαζει τη μερα του και γτ οχι και κουτσα στραβα την δεύτερη με μια φορτιση, τοτε το 10 αρι θεωρω σε παει ανετα 2 χρόνια ακομα ( εφοσον παίρνεικαι αναβαθμίσεις ;) ) γνωμη μου πάντα, αλλα καλύτερα να σου πουν και εκείνοι που το έχουν. Υ.Γ. Ποιο χρωμα σου εχει γυαλίσει στο ματι αληθεια; :p Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Με τα αν που ξεκίνησε η πρόταση σου μας κατέστρεψες :P Κύριο παράπονο με το 10ρι για τη χρήση μου είναι η μπαταρία. Θέλω κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα ευπρόσδεκτη κάθε αναβάθμιση στο επόμενο μοντέλο Solar red μου έχει κάτσει και δεν το βλέπω να έρχεται ή να το βρίσκω. Λίγο πολύ όλα μου αρέσουν, αλλά το solar red μου έχει πάρει τα μυαλά. Ίσως είναι και ότι δεν κατάφερα να πάρω και το 10ρι με κόκκινη ή ασημένια πλάτη με μαύρο το μπροστά :p Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Με τα αν που ξεκίνησε η πρόταση σου μας κατέστρεψες :P Κύριο παράπονο με το 10ρι για τη χρήση μου είναι η μπαταρία. Θέλω κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα ευπρόσδεκτη κάθε αναβάθμιση στο επόμενο μοντέλο Solar red μου έχει κάτσει και δεν το βλέπω να έρχεται ή να το βρίσκω. Λίγο πολύ όλα μου αρέσουν, αλλά το solar red μου έχει πάρει τα μυαλά. Ίσως είναι και ότι δεν κατάφερα να πάρω και το 10ρι με κόκκινη ή ασημένια πλάτη με μαύρο το μπροστά :p Sent from my HTC 10 using Tapatalk Χαχαχ ωραίος! Το solar red μαλλον και εμενα ειναι το πιο αγαπητόκαι μετα βαζω amazing silver και το μπλε. Τα μαυρα που γινονται πρασινα και το ασπρο δεν μου καθονται τοσο καλα στο ματι, εκτος και αν βγαζαν καποια παραλλαγή του carbon grey που έχω. Να πω την αληθεια και γω κοκκινο ηθελα να το παρω το 10 αλλα δεν το έβρισκα και το ασημενιο με μαυρη μουρη που είπες ειναι μονο τα αμερικανικα.. Γενιλα βεβαια απο εξωτερικόμας βλεπω σε καθε περιπτωση να παραγγελνουμε.. Μπαταρια ποσο βγαζεις στο 10 που θες παραπανω; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Kαλησπερα στην παρεα :) δειτε το ο doctor κενταει μιλαμε για πολυ γελιο :lol::respect: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Χαχαχ ωραίος! Το solar red μαλλον και εμενα ειναι το πιο αγαπητόκαι μετα βαζω amazing silver και το μπλε. Τα μαυρα που γινονται πρασινα και το ασπρο δεν μου καθονται τοσο καλα στο ματι, εκτος και αν βγαζαν καποια παραλλαγή του carbon grey που έχω. Να πω την αληθεια και γω κοκκινο ηθελα να το παρω το 10 αλλα δεν το έβρισκα και το ασημενιο με μαυρη μουρη που είπες ειναι μονο τα αμερικανικα.. Γενιλα βεβαια απο εξωτερικόμας βλεπω σε καθε περιπτωση να παραγγελνουμε.. Μπαταρια ποσο βγαζεις στο 10 που θες παραπανω; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με 4g δεν ξεπερνάω πολλές φορές τις 3 ώρες, πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα. Με wifi είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα σε αυτό, αλλά αν μπορώ να έχω βελτίωση καλοδεχούμενη Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Με 4g δεν ξεπερνάω πολλές φορές τις 3 ώρες, πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα. Με wifi είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα σε αυτό, αλλά αν μπορώ να έχω βελτίωση καλοδεχούμενη Sent from my HTC 10 using Tapatalk Από αναφορές χρηστών είναι από 20% έως και 30% Σε καλύτερα επίπεδα όσον αφορά την μπαταρία. Περιμένω και εγώ να το δουλέψω αλλά ακόμα περιμένω. Ας οψετε η κακή πολιτική της HTC και στο κομμάτι της διαθεσιμότητας. Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καποιος με u11 μπορει να μας κανει την χαρη και να ανεβασει σε youtube κανα 4-5λεπτο βιντεακι με περιηγηση στο κινητο και επιλογες/προσθηκες/μοντες που εχει κανει η htc με το sense; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 καλησπερα, ξερουμε το sar eu της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Από αναφορές χρηστών είναι από 20% έως και 30% Σε καλύτερα επίπεδα όσον αφορά την μπαταρία. Περιμένω και εγώ να το δουλέψω αλλά ακόμα περιμένω. Ας οψετε η κακή πολιτική της HTC και στο κομμάτι της διαθεσιμότητας. Nikos S7 edge Πάντως το 20-30% δεν το λες καθολου λίγο.. Στο standby εχει ομως ενα θεμα διαβαζω και τρωει κατι παραπανω απο τα αλλα.. Φανταζομαι ομως με ενα update αυτο στρώνει αρκετά... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, ξερουμε το sar eu της συσκευης? http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/96ae4277 Νομιζω τα παει καλύτερα μονο στο head sar απο το 10. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Παιδια, γνωρίζει κανεις αν υπαρχει καποια διαφορα στο μοντέλο, γιατι στο skroutz έχει το απλό και Dual. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για την ευρωπαϊκή αγορά προοριζεται το μοντέλο με model id DUGL και είναι το dual sim variant Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Για την ευρωπαϊκή αγορά προοριζεται το μοντέλο με model id DUGL και είναι το dual sim variant Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oπότε λές να προτιμήσω το Dual από το άλλο με τη μια SIM? Aν όχι, θα έχω πρόβλημα με εγγυησεις κτλ; Εχουν μια μικρή διαφορά στο κόστος, αλλά δε με απασχολεί αυτό. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Νομίζω εσφαλμένα αναγράφουν single sim, Μονο το dual έρχεται εδώ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Νομίζω εσφαλμένα αναγράφουν single sim, Μονο το dual έρχεται εδώ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα καταστημα στο skroutz το χει και single και dual sim. Γι αυτό μπερδεύτηκα. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 htc u11 vs oneplus5..video no comment Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts