Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει να δοκιμαζω, εξαλλου ποτε δεν ειχα htc :P

βασικα το HTC U11 δε το θεωρω λαθος επιλογη, αυτο που θεωρω τεραστιο λαθος ηταν η αποκτηση του iphone 7 plus, το δουλεψα 3 μηνες και το εβαλα στο συρταρι

Εγώ έψαχνα μια συσκευή να είναι κοντά σε iphone σε εμπειρία χρήσης και την βρήκα στο U11. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιω είναι συγκεκριμένες και ακριβώς ίδιες σε iOS και Android, τόσο σε UI όσο και σε ομαλότητα. Μάλιστα κάποιες δίνουν περισσότερες δυνατότητες στην Android έκδοση τους.

Ήθελα συσκευή με finger print εμπρός. Κλειδώνω πάντα τα κινητά μου. Πίσω δεν με βόλεψε ποτέ. Σε όσες συσκευές δοκίμασα, το δάχτυλο πήγαινε στην κάμερα και την λέρωνε. Εξαίρεση το A1 που έχει τις κάμερες πάνω αριστερά όπως στο iphone.

Αλλά και πάλι είναι σπαστικό να πρέπει να σηκώσεις την συσκευή για να δεις κάτι.

Δεν μου αρέσουν οι bezeless γιατί δεν έχουν κράτημα σε χρήση landscape mode και όταν φωτογραφίζεις.

Δεν πάω τις amoled. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και πολλές φορές όταν είμαι για φωτογράφιση μεταφέρω αυτόματα τις φωτογραφίες από την κάμερα στο κινητό για να δω καλύτερα τι έχω κάνει. Θέλω λοιπόν τα πραγματικά χρώματα. Τα υπέρ κορεσμένα των amoled με μπερδεύουν.

Ήθελα καλή κάμερα και στο U11 βρήκα την καλύτερη για τα δικά μου γούστα. Πολύ καλή όπως αποδεικνύει η συγκριση των ίδιων πλάνων με την FF Nikon μου.

Ταχύτητα, smoothness, διαχείρηση ραμ από τις καλύτερες που έχω δει. Ήχος αξεπέραστος.

Μετά από λίγες μέρες χρήσης βλέπω ότι με καλύπτει απόλυτα και με κόστος λίγο πιο πάνω από τα μισά λεφτά που θα έδινα για το iPhone 8 Plus που σκεφτόμουν.

Με χάλασε ο καθρέπτης πίσω που τον θεωρώ άπω ανατολίτικο στιλ με εξαίρεση το μαύρο. Έτσι κι αλλιώς θα έβαζα θήκη. Με την θήκη έγινε πανέμορφο και σοβαρό ακόμα και στο κόκκινο χρωμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ έψαχνα μια συσκευή να είναι κοντά σε iphone σε εμπειρία χρήσης και την βρήκα στο U11. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιω είναι συγκεκριμένες και ακριβώς ίδιες σε iOS και Android, τόσο σε UI όσο και σε ομαλότητα. Μάλιστα κάποιες δίνουν περισσότερες δυνατότητες στην Android έκδοση τους.

Ήθελα συσκευή με finger print εμπρός. Κλειδώνω πάντα τα κινητά μου. Πίσω δεν με βόλεψε ποτέ. Σε όσες συσκευές δοκίμασα, το δάχτυλο πήγαινε στην κάμερα και την λέρωνε. Εξαίρεση το A1 που έχει τις κάμερες πάνω αριστερά όπως στο iphone.

Αλλά και πάλι είναι σπαστικό να πρέπει να σηκώσεις την συσκευή για να δεις κάτι.

Δεν μου αρέσουν οι bezeless γιατί δεν έχουν κράτημα σε χρήση landscape mode και όταν φωτογραφίζεις.

Δεν πάω τις amoled. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και πολλές φορές όταν είμαι για φωτογράφιση μεταφέρω αυτόματα τις φωτογραφίες από την κάμερα στο κινητό για να δω καλύτερα τι έχω κάνει. Θέλω λοιπόν τα πραγματικά χρώματα. Τα υπέρ κορεσμένα των amoled με μπερδεύουν.

Ήθελα καλή κάμερα και στο U11 βρήκα την καλύτερη για τα δικά μου γούστα. Πολύ καλή όπως αποδεικνύει η συγκριση των ίδιων πλάνων με την FF Nikon μου.

Ταχύτητα, smoothness, διαχείρηση ραμ από τις καλύτερες που έχω δει. Ήχος αξεπέραστος.

Μετά από λίγες μέρες χρήσης βλέπω ότι με καλύπτει απόλυτα και με κόστος λίγο πιο πάνω από τα μισά λεφτά που θα έδινα για το iPhone 8 Plus που σκεφτόμουν.

Με χάλασε ο καθρέπτης πίσω που τον θεωρώ άπω ανατολίτικο στιλ με εξαίρεση το μαύρο. Έτσι κι αλλιώς θα έβαζα θήκη. Με την θήκη έγινε πανέμορφο και σοβαρό ακόμα και στο κόκκινο χρωμα.

Νομίζω ότι έχεις δίκιο σχεδόν σε όλα

Κι εγώ κάπως έτσι θέλω τις συσκευές μου

Το 7 Plus όμως είναι ένα κλικ επάνω σε μερικά πράγματα δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς ίδιες κι συσκευές

Δυστυχώς είχα το κόκκινο και το βαρέθηκα γρήγορα. Αν είχα το μαύρο ίσως με κέρδιζε παραπάνω

Nokia 8800 Scirocco

Ερώτηση: Το κλείδωμα της συσκευής μπορεί να γίνει με παρατεταμένο πάτημα στο home button όπως διάφορα άλλα Android τηλεφωνα (Oneplus Xiaomi);

Ερώτηση: Το κλείδωμα της συσκευής μπορεί να γίνει με παρατεταμένο πάτημα στο home button όπως διάφορα άλλα Android τηλεφωνα (Oneplus Xiaomi);

Λίγο που το έψαξα δεν βρήκα τρόπο να το κάνω. Ο Nova Launcher δίνει κάποιες επιλογές για το home button, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς

Καλησπέρα κάτοχος από σήμερα το απόγευμα της συσκευής,το hdr boost πως το ενεργοποιούμε στη κάμερα;

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η htc αυτα του τυπου τηλεφωνα που βγαζει τις ταιριαζει παρα πολυ.αυτης τις εταιριας τις αξιζει να ειναι πλαι στους μεγαλους και οχι κατι κινεζιες!
I Want To Believe

Ρε παιδιά βλέπω ακόμα Νοεμβρίου security ακόμα εκεί είμαστε ή εγώ είμαι πίσω;

Ναι Νοεμβρίου το λέει αλλά πως γίνεται αφού έδωσε Oreo τον Ιανουάριο?

Στο xiaomi Α1 πήραμε και Μαρτίου. Δεν ξέρω τι παίζει

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έδωσε Oreo αρχές του έτους αλλά δεν ενημέρωσε το επίπεδο ασφαλείας, αυτό αντιλαμβάνομαι.

Φίλε vag74 πώς σου φαίνεται το κινητό σε σύγκριση με το one plus 5t?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Θα κάνω αναλυτική σύγκριση σε κάνα δυο μέρες που θα έχω πιο ασφαλή συμπεράσματα

Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς,τζαμακι κάθετε κανένα καλά στη συσκευή;

Edited by vag74

Παιδιά εσείς που έχετε καιρό την συσκευή στην κάμερα είναι προτιμότερο να έχουμε ενεργό το hdr ή να το έχουμε στο auto

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κάμερα του U11.

Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία σε επίπεδο full frame DSLR, έχω τον τρόπο είτε με manual και επεξεργασία των raw, είτε με gcam να πάρω πολύ καλύτερες βραδινές απ ότι μια DSLR crop όπως η Nikon 3300 με τον κιτ 18-55 στα 18mm.

40961617792_8cd7aa45cb_c.jpg

Test_mob-Lightroom_HTC by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@undefined, fundefined, undefineds, ISOundefined

Παιδιά υπάρχει ρύθμιση για μικρά στη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων;

Θα κάνω αναλυτική σύγκριση σε κάνα δυο μέρες που θα έχω πιο ασφαλή συμπεράσματα

Έχω παραγγείλει της spigen. Σε καμια 15αρια μέρες που θα έρθει θα σου πω

Παιδιά υπάρχει ρύθμιση για μικρά στη μαμά εφαρμογή μηνυμάτων;

Πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ρυθμίσεις SMS k αλλάζεις την κωδικοποίηση

Δυστυχώς μέχρι τώρα έχω αγοράσει 3 διαφορετικά τζαμάκια (έχω ήδη παραγγείλει το 4ο) και ΚΑΝΕΝΑ δε μου έχει κάτσει καλά. Όλα πετάνε στις άκρες, μέχρι και τα καμπυλωτά και για αυτό τομλόγο δε του φοράω τγ spigen και φοράω μια flip.

Χρειάζεται μια που να αφήνει περίπου 1" με 2" κενό γύρω γύρω.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ρυθμίσεις SMS k αλλάζεις την κωδικοποίηση
Τίποτα φίλε μου το έβαλα στο unicode και πάλι κεφαλαία γράφει

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τα τζαμακια

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κάμερα του U11.

Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία σε επίπεδο full frame DSLR, έχω τον τρόπο είτε με manual και επεξεργασία των raw, είτε με gcam να πάρω πολύ καλύτερες βραδινές απ ότι μια DSLR crop όπως η Nikon 3300 με τον κιτ 18-55 στα 18mm.

40961617792_8cd7aa45cb_c.jpg

Test_mob-Lightroom_HTC by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@undefined, fundefined, undefineds, ISOundefined

με αστροφωτογραφια ασχοληθηκες? εαν ναι θα ηθελα εναν οδηγο για το κινητο :)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

με αστροφωτογραφια ασχοληθηκες? εαν ναι θα ηθελα εναν οδηγο για το κινητο :)
Με κινητό δεν έχω ασχοληθεί. Φοβάμαι τον θόρυβο από το υψηλό ISO που απαιτείται για milky way.

Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αν βρεθώ στο σωστό μέρος.

Οι οδηγίες είναι ο εξής :

Θα χρειαστούμε ένα καλό τρίποδο και ιδανικές συνθήκες όπως να μην έχει φεγγάρι και να είμαστε μακριά από πόλεις.

O φακός του κινητού αντιστοιχεί σε 26mm ισοδύναμο εστιακό μήκος σε full frame. Άρα βάση ενός εμπειρικου κανόνα θα χρειαστούμε ταχύτητα κλείστρου 500:26=19". Η συσκευή μας όμως δεν διαθέτει ενδιάμεσες ρυθμίσεις (πάει 2-8-16-32 δευτερόλεπτα), οπότε θα πάμε στα 16" και θα παίξουμε με το ISO.

Το ISO θα το ρυθμίσουμε στα 1600 και θα πειραματιστουμε να βρούμε που έχουμε την καλύτερη απεικόνιση του γαλαξία με το μικρότερο δυνατό ISO.

Δοκιμάζουμε και με χειροκίνητη ρύθμιση του focus στο άπειρο.

Μετά θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε την φωτογραφία στο Photoshop. Οπότε θα πρέπει να έχουμε επιλέξει να τραβάει και raw.

Στην επεξεργασία προσπαθούμε να αφαιρέσουμε θόρυβο χάνοντας όσο γίνεται λιγότερη λεπτομέρεια.

Ρυθμίζουμε επίσης το μαύρο και λευκό, τσεκάρουμε το wb μήπως χρειάζεται κάποια διόρθωση και αφαιρούμε γραμμές από αεροπλάνα που τυχόν πετούν μέσα στο πλάνο μας.

.....

Φίλε μιας και σε είδα και στο τοπικ με το Mi A1, μπορείς να μου πεις πως σου φαίνεται η μπαταρία του U11 σε σχέση με το MiA1; Σ' ευχαριστώ

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Φίλε μιας και σε είδα και στο τοπικ με το Mi A1, μπορείς να μου πεις πως σου φαίνεται η μπαταρία του U11 σε σχέση με το MiA1; Σ' ευχαριστώ

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Είναι πολύ κοντά. Περίπου τους ίδιους χρόνους οθόνης βγάζω.

• The title was changed to HTC U11