giorgos79 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 για αυτο το combo δεν ξερω..πιο πισω θα δεις ενα συνδυασμο που ειπε καποιος για το ποια θηκη και ποιο τζαμακι ταιριαξανε..με της spigen τη θηκη νομιζω ο φιλος ανεφερε τζαμακι απο 9h..και εχει δωσει και λινκ...κατα τα αλλα καλοριζικο...θα το ευχαριστηθεις αρκετα..δε ξερω απο πιο κινητο προερχεσαι αλλα οπως και να εχει θα το ευχαριστηθεις.. αλλαζω κατα καιρους,ερχομαι απο σ8+,κοιταζα για το Oneplus 5 αλλα τελικα στο u11 amazing silver,μακαρι να εχει τα ελληνικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 γιατι να μην τα εχει? την εκδοση με τα 6 γιγα πηρες? θα δεις διαφορες κυριως σε ταχυτητα αν και οχι τοσο μεγαλη..η μεγαλυτερη διαφορα θα ειναι στον ηχο...καμερες πανω κατω ιδιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ελληνικά θα έχει σίγουρα. Λοιπόν false alarm, απ.το 14% που έπεσε άρχισε να φορτίσει κανονικά και ήδη παίζω πόση ώρα και είναι στο 94%. Κάποιο σκαλωματακι but I will keep an eye on it! Για το HTC elevate follow το προφίλ τους στο twitter. Δίνουν invitations συχνά Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 http://htcsource.com/2017/09/htc-freezes-trading-pending-a-major-announcement/ έρχετε η εξαγορά δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 οχι δεεν ηρθε τελικα εξαγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καλησπέρα, έβαλα κάποιες φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το κινητό να τις δω στον υπολογιστή και δε τις ανοίγει, με κανένα πρόγραμμα από αυτά που έχω. Μπήκα μέσα στα info να δω και είναι .jpg αλλά μου δείχνει μέγεθος 0 bytes, το κινητό βέβαια τις ανοίγει μια χαρά. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μάλλον δεν έγινε σωστά η μεταφορά. Ξαναδοκίμασε, εγώ προχθές κράτησα backup και όλα καλά. In other news, μου το ξανάκανε αυτό με τη μπαταρία. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημέρα Στέλιο. Λες να είναι θέμα του κινητού? The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Καλημέρα, όχι δεν είναι θέμα κακής μεταφοράς...το ξαναδοκίμασα και το ξαναδοκίμασα...στο κινητό τις εμφανίζει μια χαρά και στον υπολογιστή τίποτα :( συνεχίζει να μη τις ανοίγει και μέγεθος 0ΚΒ Μήπως θα πρέπει να δοκιμάσεις ένα hard reset μήπως και στρώσει? EDIT: Έβαλα τις ίδιες φωτό σε άλλον υπολογιστή και μου τις δείχνει/διαβάζει κανονικά...μάλλον κάποιο ζόρι θα τραβάει το lap-top μου Edited September 22, 2017 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Όχι κι άσχημα Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Όχι κι άσχημα, απλά εξαιρετικά για μπαταρία 3000 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Για 3000αρη μπαταρια και οχι amoled οθονη, οι χρονοι ειναι καλοι. Αντικειμενικα σε μενα παντα, οι χρονοι ειναι μετριοι. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Finn με τι χρήση είναι; 4g ή WiFi περισσότερο; Επίσης σε αντίστοιχη χρήση με πόσες ώρες οθόνη πιστεύεις θα τελείωνε το 10ρι; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Για 3000αρη μπαταρια και οχι amoled οθονη, οι χρονοι ειναι καλοι. Αντικειμενικα σε μενα παντα, οι χρονοι ειναι μετριοι. Προσωπικά βρίσκω την μπαταρία του πολύ καλή, κι αυτό γιατί μου βγάζει πάντα 5+ ώρες και πολλές φορές πάνω από 6 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Finn με τι χρήση είναι; 4g ή WiFi περισσότερο; Επίσης σε αντίστοιχη χρήση με πόσες ώρες οθόνη πιστεύεις θα τελείωνε το 10ρι; Sent from my HTC 10 using TapatalkΜεικτή χρήση data/wifi. Το 10 θα είχε κλείσει αρκετά πριν στις 4h μαξ. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Προσωπικά βρίσκω την μπαταρία του πολύ καλή, κι αυτό γιατί μου βγάζει πάντα 5+ ώρες και πολλές φορές πάνω από 6 Εμενα ποτέ πανω απο 3,5 ωρες. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εμενα ποτέ πανω απο 3,5 ωρες. 3,5? Wow αυτό είναι σα να έχεις άλλο κινητό Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 3,5? Wow αυτό είναι σα να έχεις άλλο κινητό Ειναι αναλογα τη χρηση και το σημα φιλε μου! Φαντασου οτι στα περισσοτερα κινητα που ειχα αντε να εβγαζα 4,5 ωρες... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ειναι αναλογα τη χρηση και το σημα φιλε μου! Φαντασου οτι στα περισσοτερα κινητα που ειχα αντε να εβγαζα 4,5 ωρες... Ασφαλως. Η δεν εχεις καλο σημα και σου τρωει την μπαταρια ή και σε συνδυασμο με βαρια χρηση Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εγω που έχω πολύ καλό σήμα συνέχεια στο gsam battery μου βγάζει ότι τη μισή μπαταρία την τρώει το phone radio.... Γιατί αυτό? Μπορεί να το εξηγήσει κάποιος? Και περίπου 3μιση ώρες screen on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android_16 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 HTC U11 vs iPhone 8 plus speedtest not bad:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ποιος είπε ότι δεν έχει καλή μπαταρία; Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλημέρα, καλά πλάκα κάνεις τι χρόνος είναι αυτός!!!!!!!!!!! Τον πέτυχες, με ανοιχτό 4G η wi-fi, με τι συχρονισμούς, με φωτεινότητα στο αυτόματο, το δούλευες το τηλ. η απλά το είχες με ανοιχτή οθόνη και άντεξε τόσες ώρες? Συγνώμη για το ύφος μου αν φαίνεται λίγο "ανακριτικό", δεν είναι καθόλου ανακριτικό ίσαι ίσα είναι με πολύ καλή πρόθεση :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλημέρα, καλά πλάκα κάνεις τι χρόνος είναι αυτός!!!!!!!!!!! Τον πέτυχες, με ανοιχτό 4G η wi-fi, με τι συχρονισμούς, με φωτεινότητα στο αυτόματο, το δούλευες το τηλ. η απλά το είχες με ανοιχτή οθόνη και άντεξε τόσες ώρες? Συγνώμη για το ύφος μου αν φαίνεται λίγο "ανακριτικό", δεν είναι καθόλου ανακριτικό ίσαι ίσα είναι με πολύ καλή πρόθεση :)Καλημέρα επίσης, Wi-Fi κ 3G συνέχεια ανοιχτά (4G δεν χρησιμοποιώ ποτέ), φωτεινότητα μεταξύ 50-60%, με κάνα δίωρο στο YouTube, Facebook και τα λοιπά αλλά πάντα βγάζω πάνω από 7. 30 ώρες, είχα το 10 πριν κ μου φαίνεται σαν η μέρα με την νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ποιος είπε ότι δεν έχει καλή μπαταρία; Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2366mah για 8 ώρες οθόνης η μπαταρία είναι άθλια Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts