takaros31 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 νόμιζα εισάγουν μόνο όσα έχουν 800αρα. Και πάλι αξίζει η αγορα του απο εκεί να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 νόμιζα εισάγουν μόνο όσα έχουν 800αρα. Και πάλι αξίζει η αγορα του απο εκεί να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΕίναι δίκοπο μαχαίρι για το από πού θα το πάρει κάποιος, γιατί σου βάζει καπέλο ένα κατοσταρικο σε σχέση με την Κίνα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Είναι δίκοπο μαχαίρι για το από πού θα το πάρει κάποιος, γιατί σου βάζει καπέλο ένα κατοσταρικο σε σχέση με την Κίνα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς, για τόσο χαμηλή τιμή το καπέλο είναι σημαντικό ποσό, εάν ήταν το ίδιο καπέλο στα 300 η στα 400 ευρώ τότε θα ήταν άλλα τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelo Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Η αρχική τιμή στην Ελλάδα πρέπει να είναι 349€ :confused: τόσο το έχει ο Κωτσόβολος. Το you αυτή την στιγμή το έχει 269€ αλλά είναι τιμή crazy u και αρχική το έχει και αυτό 349€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Απο κίνα και με κουπόνι + priority θα πάει κανένα 190αρι + το πόσο καιρό θα περιμένεις να σου έρθει. Οκ είναι διαφορά αλλά αν τύχει κάτι που μακάρι να μην τύχει τρέχα βγάλε άκρη... Ένω σε επίσημη αγορά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Απο κίνα και με κουπόνι + priority θα πάει κανένα 190αρι + το πόσο καιρό θα περιμένεις να σου έρθει. Οκ είναι διαφορά αλλά αν τύχει κάτι που μακάρι να μην τύχει τρέχα βγάλε άκρη... Ένω σε επίσημη αγορά έχεις το κεφάλι σου ήσυχοΑπό ευρωπαϊκή αποθήκη το πήρα προσωπικά στα 189 και σε μια βδομάδα ήταν στα χέρια μου. Με το ρισκο της εγγύησης όμως, όπως είπες. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Από ευρωπαϊκή αποθήκη το πήρα προσωπικά στα 189 και σε μια βδομάδα ήταν στα χέρια μου. Με το ρισκο της εγγύησης όμως, όπως είπες. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει είναι διαφορά 80€ αλλά τα ζυγίζεις και αναλόγως πράττεις. Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Άκυρο..... Edited December 20, 2017 by tsigo21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Το 8cores που το αγόρασα, μου έδωσε: Μαύρο, global rom, EU charger, 235€ με ΔΥΟ έτη εγγύηση. Μου το είπε κατά λέξη "αναλαμβάνουμε εμείς για ό,τι χρειαστείς για ΔΥΟ χρόνια". Τώρα τα 269€ μου φαίνονται υπερβολή. Ακόμη και σε καταστήματα που χρεώνουν +20€ το 2ο έτος εγγύησης, πιο φτηνά βγαίνει. Από τη στιγμή που μου δώσανε εγγύηση 2 έτη, πραγματικά δε μπορώ να δηλώσω κάτι διαφορετικό από υπερ ευχαριστημένος. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Η αρχική τιμή στην Ελλάδα πρέπει να είναι 349€ :confused: τόσο το έχει ο Κωτσόβολος. Το you αυτή την στιγμή το έχει 269€ αλλά είναι τιμή crazy u και αρχική το έχει και αυτό 349€. Public, Mediamarkt, Πλαίσιο και mistore ελληνικό το έχουν στα 269 σήμερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Το 8cores που το αγόρασα, μου έδωσε: Μαύρο, global rom, EU charger, 235€ με ΔΥΟ έτη εγγύηση. Μου το είπε κατά λέξη "αναλαμβάνουμε εμείς για ό,τι χρειαστείς για ΔΥΟ χρόνια". Τώρα τα 269€ μου φαίνονται υπερβολή. Ακόμη και σε καταστήματα που χρεώνουν +20€ το 2ο έτος εγγύησης, πιο φτηνά βγαίνει. Από τη στιγμή που μου δώσανε εγγύηση 2 έτη, πραγματικά δε μπορώ να δηλώσω κάτι διαφορετικό από υπερ ευχαριστημένος.Εντάξει απλά επειδή είναι κατάστημα δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο μεθαύριο. Που μακάρι να μην γίνει τίποτα και να δουλεύουν για αλλά 50 χρόνια. Η εγγύηση αντιπροσώπου είναι κακά τα ψέματα πιο ισχυρή. Αν και δεν θα την χρειαστεί κάνεις την εγγύηση στα θηρία Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εντάξει απλά επειδή είναι κατάστημα δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο μεθαύριο. Που μακάρι να μην γίνει τίποτα και να δουλεύουν για αλλά 50 χρόνια. Η εγγύηση αντιπροσώπου είναι κακά τα ψέματα πιο ισχυρή. Αν και δεν θα την χρειαστεί κάνεις την εγγύηση στα θηρία Send by Xiaomi Mi Max 2 Ναι , σε αυτό έχεις δίκιο, δεν λέω. Απλά αν κάτσει στραβή , έκατσε :p Το κατάστημα φαίνεται να το παλεύει καλά, είχε αρκετή δουλειά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι :) Πάντως, Σάββατο βράδυ έκανα την πρώτη φόρτιση (ξημερώματα Κυριακής στις 5 το έβγαλα από τη φόρτιση), και έχω 37%, 7μιση ώρες SOT με την χρήση που κάνω και δεν θα φορτίσω ούτε σήμερα καθώς φαίνεται :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Γνωστός μου που εργάζεται σε κατάστημα Γερμανός μου έχει πει ότι χιαόμι κινητά, σπάνια πάνε για σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Βρε παιδιά δεν μπορώ να αλλάξω το χρώμα από το notification light. Δεν υπάρχει πια επιλογή αλλαγής χρώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Βρε παιδιά δεν μπορώ να αλλάξω το χρώμα από το notification light. Δεν υπάρχει πια επιλογή αλλαγής χρώματος;Όχι φίλε μου μόνο λευκό είναι όπως και στο mi6 και στο mi note 3... Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Γιατί το έκαναν έτσι;; Στο redmi note 4x έχω πολύχρωμο notification light.. ξενέρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Και εμένα είναι το μόνο που με ξενέρωσε στο κινητό. Τόσο customization πάει στο βρόντο με αυτό το - πραγματικά - ατόπημα. Αλλά θα το προσπεράσω... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 δεν ειναι και τοσο σημαντικο για μενα παντως το led light οποτε δεν με ενοιαζε. το μονο που με ενοχλησε ειναι η ελλειψη app drawer που ξεπεραστηκε ευκολα με ενα app που κανει το ιδιο και μπορεις να το βαλεις και κατω στη γραμμη και ολα οκ. σαν κινητο παντως τα σπαει απο καθε αποψη. το μεγεθος συνηθιζεται ευκολα σε μια μερα, η μπαταρια τα σπαει, εχει fm radio, το gcam διορθωνει τα προβληματα της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Γιατί το έκαναν έτσι;; Στο redmi note 4x έχω πολύχρωμο notification light.. ξενέρωσα. χαχαχα τόσο πολύ σε ενόχλησε? Δεν χαίρεσαι που με τα ελάχιστα χρήματα που έδωσες έχεις πάρει αυτό το τούμπανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 χαχαχα τόσο πολύ σε ενόχλησε? Δεν χαίρεσαι που με τα ελάχιστα χρήματα που έδωσες έχεις πάρει αυτό το τούμπανο? Και εμένα με ενόχλησε πολύ γιατί είχα συνηθίσει να βλέπω από το χρώμα του light τι είδους notification έχει έρθει , η αν με έχει πάρει τηλέφωνο η κοπέλα μου :lol: Αλλά προφανώς δεν είναι λόγος για να σε οδηγήσει να αλλάξεις αυτή την υπέροχη συσκευή (εδώ αποδέχεται κάποιος άνετα τον 625 ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Για μένα πάντως και με τη χρήση που του κάνω, βρίσκω πολύ καλό και τον 625. Το κινητό πετάει λόγω 4GB και πιθανόν λόγω της εξαιρετικής διαχείρισης μνήμης από το miui. Δεν είμαι ειδικός αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά responsive που για μένα είναι βασικό κριτήριο μιας και δεν πρόκειται να τρέξω κάποιες ιδιαίτερες high cpu intensive εφαρμογές. Η μπαταρία του δε, είναι κάτι το απίστευτα βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπέρα χτες αγόρασα αυτήν την συσκευή τούμπανο όμως δυστυχώς είμαι άτυχος. Έχει πρόβλημα η κάμερα είναι θολή.... Μάλλον ελαττωματικό. Πρέπει να πάει σερβις... Κατά τ άλλα είναι τούμπανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπέρα χτες αγόρασα αυτήν την συσκευή τούμπανο όμως δυστυχώς είμαι άτυχος. Έχει πρόβλημα η κάμερα είναι θολή.... Μάλλον ελαττωματικό. Πρέπει να πάει σερβις... Κατά τ άλλα είναι τούμπανοΚαλησπέρα. Θολή τι εννοείς φίλε μου? Μήπως ήταν λερωμένος ο φακός? Από που το πήρες? Doa δεν έχει το κατάστημα άμα ήταν από Ελλάδα? Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Είναι λες και είναι κουνημένη το σύμπαν.. Όλα θολά. Από Ελλάδα τοπήρα kaizerstore.εχω εγγύηση ένα χρόνο μου είπαν να το πάω κάπου στην Καλλιθέα itechstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Είναι λες και είναι κουνημένη το σύμπαν.. Όλα θολά. Από Ελλάδα τοπήρα kaizerstore.εχω εγγύηση ένα χρόνο μου είπαν να το πάω κάπου στην Καλλιθέα itechstoreΆμα εχει doa το κατάστημα να το πας πίσω και να απαιτήσεις καινούριο. Πόσες μέρες το έχεις? Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts