Jump to content

karteo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

karteo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καταρχην απορω με οσους προσπαθουν να γραψουν κατι ευγενικα. ειναι κατι που δεν θα επρεπε να απαιτει προσπαθεια. ειναι προαπαιτουμενο για καθε πολιτισμενο ανθρωπο και καθε πολιτισμενο διαλογο. συνεχιζω λεγοντας πως προφανως δεν σε αφορα οτι εγραψα γιατι εσυ εχεις λογο να αλλαξεις το τηλ και αρα απορω γιατι μπηκες στον κοπο να προσπαθησεις να γραψεις κατι ευγενικα οταν βασικα επρεπε να προσπαθησεις λιιιιιγο περισσοτερο να καταλαβεις τι εγραψα και οτι δεν σε αφορα. προφανως οποιος για τον αλφα η' τον βητα λογο εχει λογο να αλλαξει το κινητο για τεχνικους κλπ λογους δεν εμπιπτει σε οσα εγραψα. το αν ειμαι ανευθυνος το κρινεις με βαση το οτι το προτεινω το κινητο σε καποιον? που ειδες να το προτεινω? βοηθησε με λιγο. γραφετε με λυμενο το ζωναρι καποιοι για να μην μειωθουν οι αποψεις σας? αναρωτιεμαι γιατι. σιγα το πραγμα. διαφωνουμε. δεν ειναι και εγκλημα αυτο οσο γνωριζω σε μια δημοκρατια προσωπικα πιστευω πως οποιος εχει λογο να το αλλαξει επειδη δεν ικανοποιει τα δικα του στανταρ καλως το πραττει. ειναι σαφες? αν οχι δεν μπορω να κανω κατι παραπανω για να το εξηγησω. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- atari φυσικα hands down :lol: κατα τα αλλα δεν ειμαστε σε αντιφαση. ο καθενας βλεπει τι χρειαζεται και επιλεγει αναλογως. αυτο ειπα οπως και οτι ειναι κακο να αλλαζουμε κινητα επειδη απλα βγαζουν κατι καινουργιο. εμενα το κινητο με εχει βολεψει, δεν μου δημιουργει ιδιαιτερο προβλημα η ελλειψη της B20, και λατρευω τη μπαταρια, την οθονη και γενικα τη συσκευη. αν δεν μου εκανε θα το ειχα αλλαξει. επειδη δεν μου εκανε. οχι επειδη εβγαλε κατι νεο η xiaomi. παρεπιπτοντως στην κορη μου που ειναι φοιτητρια στην επαρχια πηρα με B20 κινητο. λιγο με τον καταναλωτισμο πηγα να τα βαλω αλλα μαλλον εσφαλλα οπως φαινεται. επαναλαμβανω αυτο που ειπα νωριτερα. στα ανθρωπινα δεν υπαρχουν νορμες. οτι εγραψα αφορα στον εαυτο μου και μονο και το τονισα νομιζω επαρκως πολλες καλημερες @all ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παρεπιπτοντως επαναλαμβανω πως δεν εχω ρολο να συστησω σε κανεναν το mi max 2 η' κανενα αλλο κινητο. αυτο που γινεται βεβαια ειναι μερικοι να συστηνουν εμμεσως πλην σαφως να μην το παρει κανεις. αλλα αυτο δεν το κρινει κανεις απο οτι βλεπω. κρινουμε και κατακρινουμε με ευκολια ομως το αν πει καποιος μια καλη κουβεντα για ενα κινητο που εχει. δεν το βρισκετε λιγο καπως αυτο?
  2. καλημερα, παρακολουθω τη συζητηση σχετικα με την αλλαγη απο mi max 2 σε mi max 3, σε gti και δεν ξερωγω τι. δεν ειμαι της αποψης οτι κινητο αλλαζουμε για πλακα και για μοδα αλλα οταν δεν μας εξυπηρετει ή οταν εχει προβλημα. το mi max 2 το εχω απο περσι και ακομη δεν βρισκω το λογο να το αλλαξω με καποιο αλλο. ας εχει λιγο καλυτερη οθονη, ας εχει Android oreo η' ...askimo καποιο αλλο νεοτερο μοντελο. αντιλαμβανομαι πως υπάρχουν φίλοι που αλλάζουν κινητο συχνά και καλα κάνουν. στα ανθρώπινα δεν υπάρχουν νόρμες. αλλα υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα κόσμου που το κινητό το χρησιμοποιεί μεν πολύ και για δουλειά αλλά δεν τρελλαίνεται με τον καταιγισμό νέων κινητών και αλλαγών. αυτό που έχω χαρεί με το συγκεκριμένο κινητό είναι πως δεν έχω καμία διάθεση να το αλλάξω γιατι in all aspects (που λενε και στο χωριο μου) με ικανοποιεί έχοντας μια συνολική απόδοση εξαιρετική. είναι φυσικά εφικτό για αρκετούς από μας κάθε 6/12 μήνες να δίνεις 200 ευρώ για νέο κινητό αλλά γιατί να το κάνεις αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη και δεν έχεις πρόβλημα? επειδή η xiaomi και η κάθε εταιρεία αλλάζει μοντέλο και βάζει μερικά σουπερ ντουπερ ουαου (αχρηστα κατα βάση για την συντριπτική πλειοψηφία) features? αυτό δεν αλλάζει. σε άλλους 6 μήνες θα έχουν κάτι καινούργιο. πάρε το τότε που θα το χρειαστείς και θα είσαι πιο έτοιμος. πέρασε και αυτή η 11/11 και όσο και να κοίταξα μέσα στον γενικό χαμό προσφορών δεν βρήκα κάτι που να με 'αναγκάσει' να κάνω την αλλαγή. οπότε πάμε για την επόμενη χρονιά λολολολ εκτός απροόπτου (=τα φτυσει το mi max 2) πολλές καλημέρες υγ. κοπαναμε και τα εβδομαδιαία devs (οταν δεν το ξεχνάμε) για να περνάμε την ώρα μας και να λέμε ότι κάτι κάνουμε δηλαδης :p υγ2. αν αλλάξω κινητό ψάχνω τρόπο να κρατήσω τη μπαταρία του mi max 2 lolololol
  3. Please link :) Είτε με πμ αν δεν θες να το ποσταρεις, θα το εκτιμούσα
  4. Τι θα προτείνατε για Ad block στο Chrome? Εκτός από το να αλλάξω browser lolol Ποιον adblocker έχετε;
  5. Χωρίς τζαμαρία το έχω και δεν το φοβάμαι. Καλύτερα χρώματα, πιο εύκολο καθάρισμα. Δηλαδή στο φινάλε τι τα βάλανε τα Corning Gorilla Glass 3 ; το πολύ πολύ να μαζέψει κάνα hearline που αν δεν έχεις OCD δεν σε ενοχλεί. Προσωπικά και κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερη αηδία σε ένα τηλ από το tempered glass screen protector Δεν υπάρχει. Οκ υπάρχει. Αυτές οι θήκες με αυτάκια.
  6. Εγώ είμαι διαρκώς σε dev ROM αλλά δεν βλέπω bugs. Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί αλλά δεν έχω κάποιο.
  7. Ούτε εγώ το χρησιμοποιώ btw
  8. Αυτά όλα ήταν ήδη στη developer αν καταλαβαίνω καλά τόσο το update στις ρυθμίσεις, όσο και την σελίδα κάνοντας scroll αριστερά στην κεντρικη οθόνη. Αυτό αν κάνεις scroll down στη σελίδα έχει customize και εκεί μπορείς να τα σβήσεις ή να τα τροποποιήσεις. Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο βέβαια. Αλλά.απο ότι καταλαβαίνω έκαναν include ότι είχαν στην developer. Στην οποία νέα Developer έχουν κάνει και νέο Mi music app http://en.miui.com/thread-1592200-1-1.html
  9. ωραιος οδηγος για οσους δεν θελουν να μπουν στη διαδικασια unlock παντως το unlock το κανει κανεις για πολλα περισσοτερα απο μια rom. root, custom recovery, google cam, mods, titanium backup etc. γενικα επειδη εχω κανει ρουτ, οπως πολυ κοσμος, ολα τα κινητα που περασαν απο τα χερια μου εδω και πολλα χρονια, η διαδικασια ειναι ευκολη, ασφαλης, δεν σου κανει break την εγγυηση, και αν εξαιρεσεις την καθυστερηση των 72ωρων ειναι γρηγορη και απροβληματιστη τελειως.
  10. Η φώτο με gcam είναι μια χαρά πάντως. Άλλη κάμερα τελείως
  11. Είσαι ωραίος! Θενξ!!!
  12. Οι τελευταίες σου 11 λέξεις μόλις το έκαναν ενδιαφέρον. Βέβαια θα πάρουμε ένα rom backup με TWRP just in case Εχει Καμία βασική διαφορά από την μαμα; προφανώς δεν θα έχει ΟΤΑ update.
  13. εμενα βγαζει view image, και μετα πατας πανω δεξια στις τελειες και βγαζει save, save all, κλπ ειμαι σε developer rom 8.1.4 απο πλευρας μπαταριας 1h 50min και εχει φαει 11% σημερα.
  14. Κάνε split screen αν δεν παίζει το floating. Ίσως σε βολέψει
×
×
  • Create New...