baiosss Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Να γιατί ρωτάω :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 13, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παιδιά συμβένει και σε εσάς ή μονο σε εμένα να μην μπορώ να συνδεθώ στο 4G & 4G+ τις C-ote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μόνο σε εσένα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παιδιά συμβένει και σε εσάς ή μονο σε εμένα να μην μπορώ να συνδεθώ στο 4G & 4G+ τις C-ote? Σταμάτησε να συνδέεται ή δεν συνδέθηκε ποτέ? Αν το 2ο πρέπει να το ενεργοποιήσεις με μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Έχεις περάσει την 4.5.13; γιατί στο changelog είχαν κάτι που έλεγε για πρόβλημα με 4g Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δεν δούλευε εξαρχής με την 4.5.10 μετά πήγα στης .12 πάλι τα ίδια και τώρα στην .13 και πάλι τα ίδια. Μίλησα με εξυπηρέτηση και το φτιάξανε. είναι κόλλημα του κινητού. Έβαλα μόνο 2g και μετά το γύρισα σε αυτόματο 4g/3g/2g και έπιασε 4g+. Αλλά και πάλι μετά από κλήση πέφτει σε h+ αλλά μετά δεν ξανά γυρνάει σε 4g. Software-ικο είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πάρα πολύ περίεργο, εγώ είμαι σχεδόν ολη μέρα παντα 4G+ με cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) Ούτε εγώ έχω εντοπίσει τέτοιο πρόβλημα αλλά με voda. Ισως είναι hardware το θέμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 14, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Εφόσον έχεις την τελευταία έκδοση αρχικά δοκίμασε την sim σου σε άλλο κινητό και δες άμα πιάνει εκεί 4g. Για να δούμε τι φταίει, η γραμμή ή η συσκευή σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ρε παιδιά το μην ενοχλείτε τι ακριβώς κάνει? Δεν είναι για να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις από τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Μπορείς να κάνεις παραμετροποίηση στο τι θες να δέχεσαι από: Ειδοποιήσεις Επαφές Ξυπνητήρια Κλπ κλπ.. Π.χ επαφές ποιες επιτρέπεις να σε καλούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αφού τα έχω όλα ανενεργά και μου έρχεται κανονικά ήχος στο βιμπερ πχ ! Αφού η μπάρα του ήχου δεν κατεβαίνει πιο αριστερά να κλείσει τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Καλησπέρα! Παρατηρώ ότι όταν αυξομοιώνω την ένταση του ήχου, η μπάρα ένδειξης της στάθμης του ήχου που εμφανίζεται στην πάνω πλευρά της οθόνης αργεί πολύ να εξαφανιστεί (20 δευτερόλεπτα περίπου). Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, ιδιαίτερα όταν βλέπω βίντεο. Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ο χρόνος αυτός; Edited October 15, 2017 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εμένα κάνει 3 δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλημέρα και Καλή εβδομάδα ! Η διαθεσιμότητα επανήλθε για τα 6ρια... στο επίσημο: ( https://oneplus.net/gr/oneplus-5 ) για όσους ενδιαφέρονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Out Of Stock γράφει πάντως Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Out Of Stock γράφει πάντως πόσα έβαλαν ...δύο ??? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 carl pai Guess the OnePlus 5 was more popular than we thought... ¯\_(ツ)_/¯ το θέλει να πει ο ποιητής Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 ότι ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα είχε τέτοια επιτυχία στις πωλήσεις το 1+5...... Φαντάσου!!! Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Καλημέρα, Το τηλέφωνο το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα και έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία πέφτει κατακόρυφα έως το 60% και μετά πέφτει με φυσιολογικούς ρυθμούς. Το κάνει κ σε εσάς αυτό; Edited October 16, 2017 by fotgold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Προσωπικά έτσι παίζει καθημερινά..Ολο αυτό με 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλά φαίνεται να παίζει σε εσένα. Παραπάνω από 1 μέρα. Εγώ έχω ανοιχτά συνέχεια wifi, 4g + Bluetooth και όπως βλέπεις δεν βγάζει μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Και'γω όλα ανοιχτά εννοείται και συνδεδεμένο μόνιμα ενα bluetooth Gear Fit 2. Θα πρέπει να βρεις ποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά, προσωπικά χρησιμοποιώ Wakelock Detector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Και εμένα όλα ανοιχτά και με 2 sim, βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, όταν μιλάω ανοίγει η οθόνη. Δείχνει να είναι πολύ εύαισθητος ο σενσορας. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Και'γω όλα ανοιχτά εννοείται και συνδεδεμένο μόνιμα ενα bluetooth Gear Fit 2. Θα πρέπει να βρεις ποια εφαρμογή κάνει τη ζημιά, προσωπικά χρησιμοποιώ Wakelock Detector. Θα το εγκαταστήσω και αύριο θα ενημερώσω. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts