myphone.contests Δημοσιεύτηκε April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! O διαγωνισμός μας με δώρο το Samsung Galaxy S8+, προσφορά των καταστημάτων Public, έληξε και φυσικά, όπως πάντα, έγινε η κλήρωση μέσω ανεξάρτητου συστήματος για τον τυχερό που θα παραλάβει (μετά από συννενόηση) το νέο του smartphone! Μετά από τις πάντα απαραίτητες διαδικασίες (εντοπισμός διπλών συμμετοχών και ban των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε τον μεγάλο νικητή μας! Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (4.249 σχόλια από το forum του MyPhone για το Samsung Galaxy S8+) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του MyPhone.gr! http://content.myphone.gr/photo/full/63676/galaxys8-myphone.jpg Ο/H djuan1988 είναι αυτός/αυτή που από τους 4.249 φίλους μας φάνηκε τυχερός/ή και θα έχει στα χέρια του το Samsung Galaxy S8+ τις επόμενες ημέρες από το Public, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά! Ο μεγάλος νικητής της κοινότητάς μας έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλλεί το νέο του δώρο από το myPhone.gr και το Public! Παράθεση myphone.contests don't send any PMs, 'cause I am a bot. don't add me to your friends list, 'cause I am always online. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Συγχαρητήρια στον νικητή!!! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) καλα ρε παιδια τοσα ατομα που κερδιζουν κανενας δε βρεθηκε να πει ενα ευχαριστο????????? τετοια αχαριστια???????? δεν εχω δει κανεναν σε κανεναν διαγωνισμο!!!!!! εκτος και αν απαγορευται!!!!!!!! Edited April 28, 2017 by geoar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 καλα ρε παιδια τοσα ατομα που κερδιζουν κανενας δε βρεθηκε να πει ενα ευχαριστο????????? τετοια αχαριστια???????? δεν εχω δει κανεναν σε κανεναν διαγωνισμο!!!!!! εκτος και αν απαγορευται!!!!!!!! Αρκετές φόρες ευχαρίστησαν άπλα δεν έτυχε να το δεις,συγχαρητήρια και στον νικητή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Συγχαρητήρια στον νικητή Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Αρκετές φόρες ευχαρίστησαν άπλα δεν έτυχε να το δεις,συγχαρητήρια και στον νικητή! οκ! καλοριζηκο στον/στην φιλο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Συγχαρητήρια και καλοριζικο Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 να το παρω αν δεν το θελει?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Μπράβο στον νικητή για την τύχη του! Καλορίζικο!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Συγχαρητήρια. Από σήμερα κάτοχος και γω ενός Arctic Silver και μπορώ να πω ότι είναι άλλο πράγμα να το βλέπεις σε reviews και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ το Myphone και το Public για το κινητό! Περιμένω την παραλαβή τώρα! Είναι και τριήμερο, πως θα περάσει; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Συγχαρητήρια φίλε μου... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ το Myphone και το Public για το κινητό! Περιμένω την παραλαβή τώρα! Είναι και τριήμερο, πως θα περάσει; συγχαρητήρια, καλομίλητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ το Myphone και το Public για το κινητό! Περιμένω την παραλαβή τώρα! Είναι και τριήμερο, πως θα περάσει; Συγχαρητήρια, είσαι πολύ τυχερός, να το λιώσεις! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grillos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (4.249 σχόλια από το forum του MyPhone για το Samsung Galaxy S8+ μονο τοσα λιγα ηταν τα σχολια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (4.249 σχόλια από το forum του MyPhone για το Samsung Galaxy S8+ μονο τοσα λιγα ηταν τα σχολια ? Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον φίλο που κέρδισε και στην συνέχεια να απαντήσω ότι θα μπορούσε να ήταν περισσότεροι οι συμμετέχοντες,αλλά αποκλείονται όπως εγώ από την στιγμή την οποία θέλει να κάνεις share στο facebook,εγώ δεν έχω ούτε θα κάτσω να ψάξω κάποιον που έχει για να κάνω share! Και να φανεί ότι το έκανα,οπότε μένω εκτός,φαντάζομαι και άλλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingerion Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Αρκετές φόρες ευχαρίστησαν άπλα δεν έτυχε να το δεις,συγχαρητήρια και στον νικητή! ούτε εγώ έχω δει κάποιο φίλε να πει ευχαριστώ και αμφιβάλλω να κερδίσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ το Myphone και το Public για το κινητό! Περιμένω την παραλαβή τώρα! Είναι και τριήμερο, πως θα περάσει; ούτε εγώ έχω δει κάποιο φίλε να πει ευχαριστώ και αμφιβάλλω να κερδίσει κάποιος Διαβάστε πριν σχολιάσετε παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 μεγειά το κινητό στον νικητή!! :) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον φίλο που κέρδισε και στην συνέχεια να απαντήσω ότι θα μπορούσε να ήταν περισσότεροι οι συμμετέχοντες,αλλά αποκλείονται όπως εγώ από την στιγμή την οποία θέλει να κάνεις share στο facebook,εγώ δεν έχω ούτε θα κάτσω να ψάξω κάποιον που έχει για να κάνω share! Και να φανεί ότι το έκανα,οπότε μένω εκτός,φαντάζομαι και άλλοι! Δεν θέλει share. Like θέλει στη σελίδα το οποίο το κάνεις μια φορά και τέλος. Συγχαρητήρια στον τυχερό. Κρίμα που δεν ήμουν εγώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Δηλαδη εγω που δεν εχω Facebook βγηκα εκτος ? :( Συγχαρητηρια στο παιδι που το κερδισε !!!!!!!!!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Οχι δε βγηκες. Η συμμετοχή για την κλήρωση ισχυει με το ποστ που κανεις στο αντίστοιχο τοπικ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Ευχαριστώ το Myphone και το Public για το κινητό! Περιμένω την παραλαβή τώρα! Είναι και τριήμερο, πως θα περάσει; Συγχαρητήρια, να είσαι πάντα τυχερός. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLEKTORAS Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Συγχαρητήρια στον νικητή !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixos Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Συγχαρητήρια στο νικητή, πάντα τέτοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts