Jump to content

BILLEKTORAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BILLEKTORAS

  1. Αντε καλή επιτυχία σε όλους μας!!! Και όχι διαγωνισμοί τύπου X-FILE.......
  2. Καλορίζικο και καλοδούλευτο! Εγώ ακόμα περιμένω μια εξήγηση για ακύρωση διαγωνισμού στο myphone χωρίς πριν καμιά ενημέρωση.... Και μόνο το ότι αποφεύγετε να δώσετε την απάντηση σας φαίνεται πόσο αξιόπιστο φόρουμ είσαστε...... Ευχαριστώ πολύ.
  3. Τελικά θα μου πει κάποιος τι έγινε με τον διαγωνισμό με το Sony experia xz premium........???? Αααα και καλή τύχη σε όλους εσάς που συμμετέχετε. Σσσσσσσσσστ...!!! Και οι κινεζιες καλές είναι ;-)
  4. Για να δούμε ! Και μου έκλεψαν το s7 edge. Εύχομαι σε ολους καλή τύχη από καρδιάς !!!!!
  5. Αντε βρε παλιοπαιδα καλή επιτυχία σε όλους μας !
  6. Εύχομαι σε όλους να τα βρούμε με τον εαυτό μας και όχι με το κινητό μας.
  7. αυτο δεν το γνοριζω να σου πω την αληθεια !
  8. ακριβως !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουτε καν με συνδισμο πληκτρον !
  9. προσπαθησα αλλα δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε σε recovery mode !
  10. χαιρετω ολη την ομαδα του myphone ! λοιπον τυχανη να εχω και εγω το τρομερο κατ εμου LG G2 και ειπα να το ρουταρο καλα τα πηγα δεν λεω ! του περασα και το recovery 2.7.0 και μεχρι τοτε ολα καλα ! Ε λοιπον προχθες μπηκα σε recovery mode και πηγα να κανω αναβαθμιση σε recovery 2.7.1 και μολις του εκανα reboot το εργαλειο τα επαιξε δεν ανοιξε ξανα μαυρη οθονη και οταν το συνδεω στον υπολογιστη δειχνει καμια δεκαρια εξωτερικους σκληρους ! ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ !
  11. Καλό καλοκαίρι και καλή τύχη τρελλιαρηκα παιδιά!
×
×
  • Create New...