koloko Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ρε παιδια δωστε ενα λινκ για γνησια μεβρανη σαμυ γιατι εχω παιδευτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ρε παιδια δωστε ενα λινκ για γνησια μεβρανη σαμυ γιατι εχω παιδευτει S8 https://pricecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=2456 S8 plus https://pricecom.gr/index.php?route=product/product&product_id=2458 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Έχετε να προτείνεται κάποιο αξιόπιστο powerbank για s8; Edited April 13, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 καλησπέρα,μιας και νεος κατοχος θα ηθελα να μου προτεινετε τι να βαλω για προστασια οθονης και για θηκη καποια λεπτη αλλα αξιοπιστη. Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Για θηκη Spigen Thin Fit η Ringke slim. Για προστασια οθονης... Δοκιμασα αρκετες αλλα καμια δεν ειναι τελεια. Καλυτερα τη γνησια ζελατινα της samsung αλλα και παλι χανεις την τελειοτητα της οθονης. Τζαμακια χανουν την αφη σε καποια σημεια εκτος και αν σκασεις 50 αρι για το καλυτερο της αγορας. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 καλησπέρα,μιας και νεος κατοχος θα ηθελα να μου προτεινετε τι να βαλω για προστασια οθονης και για θηκη καποια λεπτη αλλα αξιοπιστη. εγω θηκη λεπτη χωρις να χλαει τον ογκο του κινητου και με ωραιο κρατημα προτεινω την baseus ultra thin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο ειναι το product number (πχ ΕP-TA___ ή μια φώτο) από τον φορτιστή που συνοδεύει το κινητό; Ευχαριστώ :) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 https://www.skroutz.gr/s/12710614/Samsung-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-TA20EBE-EP-DG950CBE-Bulk.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 https://www.skroutz.gr/s/12710614/Samsung-USB-Type-C-Cable-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-EP-TA20EBE-EP-DG950CBE-Bulk.html Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου.:D Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Καλημέρα, τι γνώμη έχετε για το Rhinoshield bumper (κάνει γύρω στα €30) και κάποιο tempered glass που να είναι συμβατό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά εγω μετα απο ενα χρονο ταλαιπωρίας με γνήσιες μεμβράνες και διαφορα tempered glass αποφασισα. flip case και γυμνο. εχω την εντύπωση οτι αλλαξα κινητο. η οθόνη ακομα και με τη γνήσια μεμβράνη περιοριζοταν. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά εγω μετα απο ενα χρονο ταλαιπωρίας με γνήσιες μεμβράνες και διαφορα tempered glass αποφασισα. flip case και γυμνο. εχω την εντύπωση οτι αλλαξα κινητο. η οθόνη ακομα και με τη γνήσια μεμβράνη περιοριζοταν. Το S7 edge μου, ήταν το πρώτο κινητό που δεν του είχα tempered glass και το είχα μόνο με θήκη και το πρώτο που μου έσπασε η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 καλημέρα οποτε μονοδρομος για ενα καλο τζαμακι ειναι απο οτι καταλαβα το ''Whitestone Dome Glass''.Μονο ενας το φερνει?το τοποθετει κιολας?συμβατες θηκες με αυτη? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Το S7 edge μου, ήταν το πρώτο κινητό που δεν του είχα tempered glass και το είχα μόνο με θήκη και το πρώτο που μου έσπασε η οθόνη... εμςνα μου εχει σπασει οθονη και με tempered glass.... αυτο δν λεει κατι. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Προφανώς βρε παιδιά. Τα γυαλιά είναι για την αίσθηση και τις γρατσουνιές από την χρήση. Δεν ξέρω πώς κόλλησε στον κόσμο ότι προστατεύουν σε πτώσεις.. Ίσα ίσα, στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι το πρώτο πράγμα που σπάει γιατί εξέχει συνήθως. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Προφανώς βρε παιδιά. Τα γυαλιά είναι για την αίσθηση και τις γρατσουνιές από την χρήση. Δεν ξέρω πώς κόλλησε στον κόσμο ότι προστατεύουν σε πτώσεις.. Ίσα ίσα, στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι το πρώτο πράγμα που σπάει γιατί εξέχει συνήθως. Sent from my SM-G955F using Tapatalk ετσι ακριβώς......αν ειναι να σπάσει η οθονη απο την πτωση δν το γλιτωνεις. απλα παλαιότερα που δν ειχαμε κυρτες οθονες ηταν μια εξέλιξη το tempered glass απο την απλη μεμβράνη. Καλύτερη αίσθηση... πλέον νομίζω το "γυμνο" εχει αλλη χαρη. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εγώ φίλε μου δεν μπόρεσα ποτέ έτσι κι αλλιώς να κρατήσω ζελατίνα ή tempered glass σε συσκευή. Πάντα γυμνά και πάντα είχα μικρές γρατσουνιές που φαινόταν με κλειστεί οθόνη στο φως, αλλά ποτέ στην χρήση. Για κάποιους μπορεί να είναι κακό, για κάποιους καλό, αλλά σημασία έχει ότι ευχαριστιέμαι τις συσκευές μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Εγώ φίλε μου δεν μπόρεσα ποτέ έτσι κι αλλιώς να κρατήσω ζελατίνα ή tempered glass σε συσκευή. Πάντα γυμνά και πάντα είχα μικρές γρατσουνιές που φαινόταν με κλειστεί οθόνη στο φως, αλλά ποτέ στην χρήση. Για κάποιους μπορεί να είναι κακό, για κάποιους καλό, αλλά σημασία έχει ότι ευχαριστιέμαι τις συσκευές μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Οι μισοί απο εδώ μέσα θέλουν να το πουλήσουν για να πάρουν το επόμενο μοντέλο της Samsung γιαυτό καίγονται για προστασία της οθόνης... όπως και εγώ αλώστε! Για να μην σπάσει.. μια θήκη τύπου Spigen φτάνει για προστασία σπασίματος αλλα οχι για τις γρατσουνιές Edited April 16, 2018 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το εχω 1μιση μηνα και το προσεχω πολυ με θηκη Spigen. Ειχα για 2 εβδομαδες ζελατινα αλλα μαζευε τρελη δαχτυλια. Δοκιμασα και τζαμακι αλλα εχανε η αφη. Το τσεκαρα σημερα προσεχτικα με κλειστη οθονη και ειδα καποιες γρατζουνιες υπο γωνιες κλπ. Απο την στιγμη που φαινονται μονο σε ειδικες συνθηκες δεν με απασχολει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ρε παιδιά έχει βρει κανείς θήκη που να έχει βολικό άνοιγμα για τον αισθητήρα των καρδιακών παλμών?? Ενώ οι περισσότερες έχουν πολύ βολικό άνοιγμα για το αποτύπωμα, το άλλο είναι λες και δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσεις!! Τελευταία χρησιμοποιώ την Nilkin Nature TPU που νομίζω ότι έχει το πιο βολικό άνοιγμα για το αποτύπωμα από οποιαδήποτε άλλη έχω δοκιμάσει. Το άνοιγμα που αφήνει όμως για τους παλμούς είναι απαράδεκτο. Εννοείται αναφέρομαι στις θήκες που δεν έχουν ανοιχτή όλη την περιοχή πίσω αλλά με ανοίγματα γύρω από αποτύπωμα, κάμερα και φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Echepolus Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπερα δοκιμασα τα γνησια ακουστικα και μου φανηκαν πολυ χαλια στο γεγονος οτι βγαινουν πολυ ευκολα .... Επειδη τα χρησιμοποιω πολυ στο τρεξιμο καθε 2 λεπτα μου επεφταν απο τα αυτια .... Εχεται κατι αλλο να προτεινετε ??? ειδικα καποια που θα βολευουν στο τρεξιμο ??? Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπερα δοκιμασα τα γνησια ακουστικα και μου φανηκαν πολυ χαλια στο γεγονος οτι βγαινουν πολυ ευκολα .... Επειδη τα χρησιμοποιω πολυ στο τρεξιμο καθε 2 λεπτα μου επεφταν απο τα αυτια .... Εχεται κατι αλλο να προτεινετε ??? ειδικα καποια που θα βολευουν στο τρεξιμο ??? Μήπως πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος από τα ελαστικά καλύμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Echepolus Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μήπως πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος από τα ελαστικά καλύμματα? Το δοκιμασα αλλα παλι εχεις την αισθηση οτι θα σου πεσουν απο το αυτι ειδικα οταν τρεχεις για 1 ωρα και παραπανω δε βολευουν .. Πιο πριν ειχα iphone και τα ακουστικα του ηταν πιο πρακτικα ... Παράθεση CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Παιδια ποιον φορτιστη μπορω να παρω απο skroutz που να ειναι fast charger για s8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts