andermitzakis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 http://www.e-shop.gr/samsung-ep-dg925uwe-micro-usb-cable-12m-white-bulk-p-TEL.030172 Αυτό είναι MicroUSB, όχι Type-C όπως του S8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Υπάρχει πουθενά το original usb καλώδιο να το πάρω γιατί έχασα το δικό μου? Οποιοδήποτε usb 3 θα κάνει την δουλειά? Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι φίλε μου http://www.e-shop.gr/samsung-usb-type-c-data-cable-ep-dg950cbe-black-bulk-p-TEL.034000 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι φίλε μου http://www.e-shop.gr/samsung-usb-type-c-data-cable-ep-dg950cbe-black-bulk-p-TEL.034000 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος ευχαριστώ! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τελικά σε bluetooth 5.0 headset υπάρχει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τελικά σε bluetooth 5.0 headset υπάρχει τίποτα?Ακόμα τίποτα. Από αρχές 2018 ίσως ακούσουμε κάτι. Nikos Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Αναμένω εντός μηνός τα μοναδικά για φέτος με Bluetooth 5.0 Δυστυχώς στην IFA όσα παρουσιάστηκαν ήταν με 4.1-4.2 Για τα μπάζα όλοι τους. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο link για παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο link για παραγγελία? Αυτή την περιοδο όχι. Πάντα τα προϊόντα από Kickstarter project πρώτα καλύπτουν με το να παραλάβουν πρώτοι όλοι οσοι συμμετείχαν για να γίνει πράξη το project(earlier adaptors δηλαδη που αριθμούν περίπου 25.000 ατομα)και στην συνέχεια ανοίγουν οι προ παραγγελίες για όλους τους υπόλοιπος χρήστες. Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο εντός μηνός είναι να γίνουν οι πρώτες αποστολές του προϊόντος στους κατόχους τους. Άρα εικάζω αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις(σε 2 αλλά project που συμμετείχα υπήρξε 1-1.5 μήνα καθυστέρηση έως γίνει η αποστολή)Οκτώβριο-Νοέμβριο θα αποστείλουν σε όλους τους συμμετέχοντες και εντός Δεκεμβρίου πιθανότητα θα ανοίξουν οι προ παραγγελίες ελεύθερα για οποιονδήποτε. Στο site που ανέβασα από εκεί θα ανοίξει όποτε ανοίξει η διαδικασία παραγγελιών. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 μολις παρέλαβα dome glass + caseology vault II series το βράδυ έχει τοποθέτηση θα ενημερώσω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 μολις παρέλαβα dome glass + caseology vault II series το βράδυ έχει τοποθέτηση θα ενημερώσω Δωσε πονο... Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Δεν εχω λογια απίστευτο αποτέλεσμα πήγε να μου φύγει λίγο η κηλίδα επειδή δεν το άφησα απότομα και πατήθηκε αλλά το πρόλαβα στο τσακ ;) Edited October 2, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αν εχει καποιος τον ασυρματο φορτιστη τον καινουριο για σ8/σ8+ μπορει να μου πει αν το "fast charge" πορτοκαλι λογοτυπο ειναι σαν αυτοκολλητο πανω στην επιφανεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δεν εχω λογια απίστευτο αποτέλεσμα πήγε να μου φύγει λίγο η κηλίδα επειδή δεν το άφησα απότομα και πατήθηκε αλλά το πρόλαβα στο τσακ ;) Εκανες και βίντεο ρε θηρίο; Ωραίος τέλεια εκατσε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εκανες και βίντεο ρε θηρίο; Ωραίος τέλεια εκατσε!!ναι Μάριε ολα καλά ευτυχώς!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αν εχει καποιος τον ασυρματο φορτιστη τον καινουριο για σ8/σ8+ μπορει να μου πει αν το "fast charge" πορτοκαλι λογοτυπο ειναι σαν αυτοκολλητο πανω στην επιφανεια? Εγώ τον έχω τον καινούριο και δεν είναι αυτοκόλλητο το λογότυπο είναι τυπωμένο πάνω.Τον πείρες απέξω η από εδώ ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 εδω κ λίγες φωτογραφιουλες https://photos.app.goo.gl/g0CPCXfsPoTdFGE62 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος τον ασύρματο φορτιστή στο plus να μας πει τους χρόνους φόρτισης; Με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο το fast charge δηλαδή! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος τον ασύρματο φορτιστή στο plus να μας πει τους χρόνους φόρτισης; Με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο το fast charge δηλαδή! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Με το γρήγορο περίπου στις 2.30 ώρες Στο αργο κανα 4 ωρο βγάζει μπορεί και παραπάνω ανάλογα πόσο χαμηλά είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εγώ τον έχω τον καινούριο και δεν είναι αυτοκόλλητο το λογότυπο είναι τυπωμένο πάνω.Τον πείρες απέξω η από εδώ ελλάδα? Δεν λεω αυτοκολλητο λεω σαν να ειναι αυτοκολλητο. Δηλαδη ειναι ιδια η υφη πανω στο κειμενο σε σχεση με την υπολοιπη επιφανεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Με το γρήγορο περίπου στις 2.30 ώρες Στο αργο κανα 4 ωρο βγάζει μπορεί και παραπάνω ανάλογα πόσο χαμηλά είσαιΣ'ευχαριστώ πολύ Μάριε. Άρα δεν αξίζει για την δική μου χρήση δυστυχώς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε. Άρα δεν αξίζει για την δική μου χρήση δυστυχώς. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εγω το εχω ξαναπεί βολεύει απίστευτα οταν είναι να πας για ύπνο. Είμαι με κανα 30% συνήθως κάθε μέρα οπότε το αφήνω πάνω και το πρωί έτοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παιδιά μόλις παρήγγειλα dome glass. Είναι συμβατό με την spigen rugged armor η θα αναγκαστώ να βάλω την silicone cover της samsung; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παιδιά μόλις παρήγγειλα dome glass. Είναι συμβατό με την spigen rugged armor η θα αναγκαστώ να βάλω την silicone cover της samsung; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοχι φιλε με ruged armor θα στο πετάξει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αν εχει καποιος τον ασυρματο φορτιστη τον καινουριο για σ8/σ8+ μπορει να μου πει αν το "fast charge" πορτοκαλι λογοτυπο ειναι σαν αυτοκολλητο πανω στην επιφανεια? Engraved είναι όχι αυτοκολλητο Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 παιδια εσεις που εχετε την μαμα silicon case ειστε ευχαριστημενοι? μηπως μαζευει χνουδι πίσω ή κολλάει στην τσέπη και ειναι λιγο επιφοβη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts