rebel250 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Όχι. Δεν υποστηρίζονται πολλά χρώματα στην official ROM τουλάχιστον. Υπαρχει ρομ που υποστηριζει διαφορα χρωματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Υπαρχει ρομ που υποστηριζει διαφορα χρωματα? Κάποιοι στο xiaomi-miui.gr λένε ότι οι ROM της κοινότητας το υποστηρίζουν πλέον. Ψάξε και στο xda αν θες. Δεν έχω ασχοληθεί γιατί δε με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnop Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα, απο σημερα και εγω κατοχος της συσκευης ακομη την εχω στην πρωτη φορτιση. Εχει αρχισει και εξαντλειται, η global version, στην πανεπιστημιου ειχαν σε μαυρο μονο την International ver. Εγω το πηρα προτελευταιο κομματι απο digital4all στην πλατεια κολιατσου σε χρυσο χρωμα. Αυτα για ενημερωση υποψηφιων αγοραστων. To cubot s200 απο την προπαραγγελια ακομη κραταει μια χαρα. Τι κανω σαν νεος χρηστης Χiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Τι κανω σαν νεος χρηστης Χiaomi? Τί ρομ φοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnop Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Τί ρομ φοράς? Mολις τελειωσει τη φορτιση θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Mολις τελιωσει τη φορτιση θα σου πω Δε χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη πρώτη φόρτιση, μπορείς να το ανοίξεις κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnop Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 MIUI GLOBAL 9.1.1.0 ANDROID 7.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Έχω ένα redmi 4x και μετά από βουτιά στο νερό σταμάτησε να δουλεύει το touch. Τι στέγνωμα με μπιστολακι έκανα, τι στο ρύζι το έβαλα τίποτα η αφή δεν ξανά δούλεψε. Του έβαλα otg και ποντίκι και του έκανα επαναφορά και πάλι τίποτα. Τι πρέπει να αλλάξω για να ξαναδουλεψει? Ολόκληρο το digitizer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Τι πρέπει να αλλάξω για να ξαναδουλεψει? Ολόκληρο το digitizer? Ολόκληρη οθόνη. LCD+Digitizer+frame. Δεν βγαίνει επιτυχώς μόνο το digitizer για να αλλαχθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ολόκληρη οθόνη. LCD+Digitizer+frame. Δεν βγαίνει επιτυχώς μόνο το digitizer για να αλλαχθεί. Αυτό εδώ κάνει? Λέει και με frame και χωρίς. Ποια η διαφορά? Ποιο από τα δύο αν πάρω θα είναι πιο εύκολο στην εγκατάσταση (θα το φτιάξω μόνος μου). Επίσης υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο και όχι η οθόνη γιατί μην αλλάξω την οθόνη και έχω το ίδιο πρόβλημα φοβάμαι. Έχω βάλει ποντίκι μέσω otg και δουλεύει κανονικά το κινητό. http://s.aliexpress.com/YruMNnaE?fromSns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πάρε αυτή από εδώ: http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=1465 που είναι εγγυημένη κι από άλλους που έχουν ψωνίσει. Σαφώς και μπορεί να έχει και άλλα προβλήματα εκτός της οθόνης το τηλέφωνο τα οποία δεν τα βλέπεις ακόμα. Η πτώση σε νερό είναι σοβαρή ζημιά και πολλές φορές δυστυχώς ανίατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pj2501 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλημερα και χρονια πολλα! Πηρα το κινητο δωρο στη γυναικα μου η οποια ειχε το iphone 5 εδω και μια 4ετια... φοβερο upgrade! Η συσκευη πεταει εχει μεινει πολυ ευχαριστημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnop Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Oντως ειναι πολυ καλο, και εγω προσπαθω να το συνηθισω και ολο ανακαλυπτω καινουργια πραγματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Καλημερα και χρονια πολλα! Πηρα το κινητο δωρο στη γυναικα μου η οποια ειχε το iphone 5 εδω και μια 4ετια... φοβερο upgrade! Η συσκευη πεταει εχει μεινει πολυ ευχαριστημενη Πραγματι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και χωρις κολληματα, αφου εγινε η μεταβαση απο ios σε android και δεν υπαρχουν παραπονα τοτε μια χαρα. Επισης μη ξεχνας οτι το 4X σε σχεση με το iphone 5 σε χαρακτηριστικα ειναι η μερα με τη νυχτα. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η γυναίκα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και όταν απαντάει σε κλήση και φέρνει το κινητό κοντά στο αυτί, η οθόνη παραμένει ανοιχτή. Που βρίσκεται στις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η γυναίκα μου έχει το συγκεκριμένο κινητό και όταν απαντάει σε κλήση και φέρνει το κινητό κοντά στο αυτί, η οθόνη παραμένει ανοιχτή. Που βρίσκεται στις ρυθμίσεις; ΕυχαριστώΚαλησπέρα καλή χρονιά. Πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - τηλέφωνο - ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Υπάρχει τρόπος να φωτίζονται τα τρία πλήκτρα πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Υπάρχει τρόπος να φωτίζονται τα τρία πλήκτρα πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης;Μόνο με φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ξερω οτι ειναι ακυρη η απορια μου, υπαρχει ομως περιπτωση να παρει το κινητο την oreo; Σε dev εχει βγει; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Ξερω οτι ειναι ακυρη η απορια μου, υπαρχει ομως περιπτωση να παρει το κινητο την oreo; Σε dev εχει βγει; Καμία απολύτως. Και δεν πρόκειται να βγει ούτε σε dev καθώς η nougat βγήκε μόλις πριν 3-4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Χαιρεται πηρα ενα 4Χ για την αδερφη μου και μετα το τελευταιο update (nougat) δουλευει μονο σε 2g. Οτιδηποτε αλλο κολλαει, το τηλ ειναι σε cosmote, please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Χαιρεται πηρα ενα 4Χ για την αδερφη μου και μετα το τελευταιο update (nougat) δουλευει μονο σε 2g. Οτιδηποτε αλλο κολλαει, το τηλ ειναι σε cosmote, please help Από πού το πήρες? Ποιά ρομ φοράς? Ποιά είχε πρίν? Πώς έγινε το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Απο αμαζον ιταλιας και ειχε 8.52 και lolipop και μετα απο 2 μεγαλα update ηρθε στο τελευταιο που ειναι ολοι εδω με nougat και 9.1.Ειναι global και δυστυχως ετσι που εγινε χωρις στην ουσια τηλεφωνο 3g και 4g ειναι ψιλοαχρηστο. Μου κανει εντυπωση που δεν εχει τυχει σε κανενα αλλο εδω ελλαδα εχω διαβάζω σε αγγλικα φορουμ και ειναι κατι γνωστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Απο αμαζον ιταλιας και ειχε 8.52 και lolipop και μετα απο 2 μεγαλα update ηρθε στο τελευταιο που ειναι ολοι εδω με nougat και 9.1.Ειναι global και δυστυχως ετσι που εγινε χωρις στην ουσια τηλεφωνο 3g και 4g ειναι ψιλοαχρηστο. Μου κανει εντυπωση που δεν εχει τυχει σε κανενα αλλο εδω ελλαδα εχω διαβάζω σε αγγλικα φορουμ και ειναι κατι γνωστο.. Και ποιά λύση προτείνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdasnews Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Απλα δε το εχω τωρα μαζι μου το τηλ για να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts