Jump to content

johnnop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnnop

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

johnnop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. johnnop

    Redmi 4X

    Oντως ειναι πολυ καλο, και εγω προσπαθω να το συνηθισω και ολο ανακαλυπτω καινουργια πραγματακια
  2. johnnop

    Redmi 4X

    MIUI GLOBAL 9.1.1.0 ANDROID 7.1.2
  3. johnnop

    Redmi 4X

    Mολις τελειωσει τη φορτιση θα σου πω
  4. johnnop

    Redmi 4X

    Καλησπερα και χρονια πολλα, απο σημερα και εγω κατοχος της συσκευης ακομη την εχω στην πρωτη φορτιση. Εχει αρχισει και εξαντλειται, η global version, στην πανεπιστημιου ειχαν σε μαυρο μονο την International ver. Εγω το πηρα προτελευταιο κομματι απο digital4all στην πλατεια κολιατσου σε χρυσο χρωμα. Αυτα για ενημερωση υποψηφιων αγοραστων. To cubot s200 απο την προπαραγγελια ακομη κραταει μια χαρα. Τι κανω σαν νεος χρηστης Χiaomi?
  5. johnnop

    Cubot S200

    Kαλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο νεα αγορα κινητου, μπορω να δωσω σε καποιον που ψαχνει μπαταρια η ανταλλακτικα, το λειτουργικοτατο και πιστο μου Cubot. Για περισσοτερες πληροφοριες σε μηνυμα.
  6. Ευχαριστούμε πολύ, καλή επιτυχία σε όλους.
  7. johnnop

    Cubot S200

    googlare how to charge/discharge lithium batteries. Οσα ειπε παραπανω ο φιλος ειναι το σωστο. Απο αλλα χομπι που εχω και χρησιμοποιουν μπαταριες, αυτος ειναι ο σωστος τροπος φορτιση/αποφορτισης. Κοινως επ ουδενι δεν πρεπει να μενεις απο μπαταρια, για να σου κρατησει καιρο.
  8. johnnop

    Cubot S200

    Λιγο τηλεφωνο, wifi on, facebook, viber. Γενικα πολυ light, γιατι θελω να δω σε περιπτωση που δεν εχω παροχη ρευματος, με το μινιμουμ ποσο θα αντεξει.
  9. johnnop

    Cubot S200

    2η μερα απο 1η φορτιση και ειμαι στο 67%. Για τη χρηση που το θελω ειμαι ικανοποιημενος και με το παραπανω.
  10. johnnop

    Cubot S200

    Καλησπερα και απο μενα, παρελαβα και εγω τελικα σημερα με παραγελια απο 22/11...... To κινητο με εχει εκπληξει θετικα και στην τιμη που το πηραμε ειναι αχτυπητο. Δεν εχω αναβαθμισει, και μετα απο ωρες wifi on, δεν ειδα τα προβληματα που παρουσιαζουν στους υπολοιπους.... Το μονο που με χαλαει αρκετα ειναι το ηχειο του και τα ακουστικα (φθηνιαρικα γαρ) ως προς την ποιοτητα και οχι τοσο για την ενταση. Αληθεια το εχει δοκιμασει κανεις με καλυτερα ακουστικα?. Η καμερα του ενω την περιμενα χειροτερη, ειναι τουλαχιστον ανω του μετριου σε εσωτερικους χωρους. Τι εφαρμογες εχετε οι περισσοτεροι? (με προηγουμενη συσκευη ενα ταπεινο xperia mini δεν γνωριζω και πολλα απο τις επιλογες του android). Kαλοδουλευτο σε ολους παιδες.
  11. Aπο 25/11 παραγγελια, τιποτε νεοτερο πλην του κλασικου ''wait 3-7 days''......γτπ.. μαγαζι ειναι.
  12. Παραγγελια 22/11 τιποτα ακομα....
  13. Καλή επιτυχία, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
×
×
  • Create New...