wertyu5555 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 1) Πλην του dcim, τους λοιπούς φακέλους τους δείχνει με το περιεχόμενό τους? 2) Όταν αποσυνδεθεί το καλώδιο, βλέπεις περιεχόμενο στο dcim? Ναι βλεπω κανονικα τους φακελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλησπέρα, Βάζω τη συσκευή να φορτίσει και συνδέεται και αποσυνδέεται συνεχώς χωρίς να το ακουμπήσω . Δοκίμασα το φορτιστή σε άλλη συσκευή και είναι εντάξει. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δοκιμασε και αλλο φορτιστη στην προβληματικη συσκευη. Ισως το USB port? Μια ερωτηση: Εχουμε κανονικα 4G data και στις 2 SIM και ταυτοχρονα? Δηλαδη πως ξερεις πια SIM μια εφαρμογη χρησιμοποιει αν εχεις 2 SIM που εχουν και οι 2 data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δοκιμασε και αλλο φορτιστη στην προβληματικη συσκευη. Ισως το USB port? Μια ερωτηση: Εχουμε κανονικα 4G data και στις 2 SIM και ταυτοχρονα? Δηλαδη πως ξερεις πια SIM μια εφαρμογη χρησιμοποιει αν εχεις 2 SIM που εχουν και οι 2 data. Δεν γίνεται κι από τις δύο ταυτόχρονα. Στις ρυθμίσεις επιλέγεις μία sim για δεδομένα κάθε φορά. Πάντως και οι δύο θέσεις sim υποστηρίζουν 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δεν γίνεται κι από τις δύο ταυτόχρονα. Στις ρυθμίσεις επιλέγεις μία sim για δεδομένα κάθε φορά. Πάντως και οι δύο θέσεις sim υποστηρίζουν 4g. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Που στις ρυθμισεις μπορεις να δεις την παρουσα κατασταση υπηρεσιων οπως αν ειναι ενεργο (και να (απ)ενεργοποιησεις) call waiting, forwarding κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Που στις ρυθμισεις μπορεις να δεις την παρουσα κατασταση υπηρεσιων οπως αν ειναι ενεργο (και να (απ)ενεργοποιησεις) call waiting, forwarding κλπ?Πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - τηλέφωνο και θα τα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Ρε παιδιά έχει ταχυφόρτιση το 4χ; Αγόρασα έναν QC2 Samsung από το eshop σε προσφορά 5 ευρώ και φορτίζει το κινητό με 9 βόλτ. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μερικοι λενε πως ναι!... http://en.miui.com/thread-1491655-1-1.html ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος - τηλέφωνο και θα τα δεις. Το βρηκα, ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ρε παιδιά έχει ταχυφόρτιση το 4χ; Αγόρασα έναν QC2 Samsung από το eshop σε προσφορά 5 ευρώ και φορτίζει το κινητό με 9 βόλτ. ναι εχει κανονικα. το βλεπεις απο το κυκλακι πανω στο εικονιδιο της φορτισης αλλωστε το ειδες και απο την μετρηση δεν υπαρχει αμφιβολια. τωρα ποσο καλο ειναι για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας αυτου του ειδους η φορτιση ειναι αλλο θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Γιατί το widget του ημερολογίου κολλάει και δεν αλλάζει ημερομηνίες ούτε μήνα; Έχω κάνει εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή ημερολόγιο και πάλι τίποτα. Μόνο όταν το διαγράψω το widget και το ξανά βάλω. Κολλάει όμως ξανα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Σε ποιά ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Τελευταία. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δοκίμασε να δώσεις δικαιώματα στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλησπέρα , Σήμερα πήρε το xiaomi 4x που έχω αναβάθμιση στην MIUI 10 stable...Βλέπω δραματική αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας της τάξεως του 20-30% ...Το έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα???Πριν κράταγε σχεδόν δύο μέρες όταν δεν το χρησιμοποιουσα...τώρα κρατάει ούτε μια με την ιδία χρήση. παρουσιάστηκε και σε άλλους αυτό ή δεν κάνω κάτι εγώ καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Γι' αυτο ειμαι της γνωμης οτι καθε συσκευη δουλευει καλυτερα με την εκδοση ROM της μαμας με την οποια πακεταριστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Γι' αυτο ειμαι της γνωμης οτι καθε συσκευη δουλευει καλυτερα με την εκδοση ROM της μαμας με την οποια πακεταριστηκε. Δηλαδή να σταματήσουν τα update των rom οι εταιρείες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Είναι μονο η γνώμη μου βασισμένη στην εμπειρία μου με συσκευές που είχα στην κατοχή μου. Δεν σημαίνει οτι είναι νόμος. Εξαρτάται και απο συσκευή / κατασκευαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Επισημα δεν νομιζω οτι εχει ερθει το miui 10... Οποτε μηπως του εβαλες καποια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Επισημα δεν νομιζω οτι εχει ερθει το miui 10... Οποτε μηπως του εβαλες καποια αλλη; Global Beta μάλλον θα έχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Υπάρχει περίπτωση να πάρει android oreo το συγκεκριμένο? Επίσημα εννοω,όχι από custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Όχι. Αναβαθμίστηκε από marshmallow σε nougat κι αυτό ήταν. Τώρα μόνο miui updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Είναι μονο η γνώμη μου βασισμένη στην εμπειρία μου με συσκευές που είχα στην κατοχή μου. Δεν σημαίνει οτι είναι νόμος. Εξαρτάται και απο συσκευή / κατασκευαστή. Να και μια σχετικη αναρτηση: https://www.forbes.com/sites/shelbycarpenter/2016/09/10/10-things-android-7-nougat/#c0dec2535403 "Note: There have been some issues so far with Nougat actually decreasing battery life for Nexus 6P phones, but Huawei is reportedly working on a fix." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα ,έχω την MIUI global 10.1 με αναβάθμιση μέσω OTA. Δεν του Περασα καμία Ρομ εγώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλησπέρα ,έχω την MIUI global 10.1 με αναβάθμιση μέσω OTA. Δεν του Περασα καμία Ρομ εγώ ... Μάλλον είσαι ο μόνος που του ήρθε 10άρα σταθερή. Από Ελλάδα το πήρες; Εγώ από κινεζομάγαζο και έχω 9,6,5,0 Το μπάταρι ντρέϊν συνεχίζεται; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts