Λοιπόν παρέλαβα χτες το πρωί. Η παραγγελία έγινε από geekbuying και ήρθε σε 10 μέρες από την ημερομηνία που το έστειλαν οι κινέζοι.
Μαζί με το κινητό αγόρασα και την θήκη της Jiayu καθώς και την προστασία οθόνης. Και τα 2 έχουν πολύ καλή εφαρμογή.
Τώρα όσο αφορά το κινητό, μου φάνηκε αρκετά μεγάλο (προηγούμενο κινητό Coolpad f1) . H οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή με τρελή φωτεινότητα. Φανταστείτε ότι έχω κατεβάσει εφαραρμογή που να ρίχνει την φωτεινότητα, πέρα από την εργοστασιακή. Το κινητό ήρθε με android 5.1 αλλά δεν είναι root. Δεν έχω δει να λειτουργούν τα gestures. Κατά τα άλλα δεν κολλάει καθόλου μα καθόλου ανοίγουν κλείνουν όλα κατευθείαν. Κάμερα σχετικά καλή αλλά όχι τέλεια. Φλας αν και διπλό μέτριο. Μπαταρία μάλλον την τρώει αλλά το δούλεψα και πολύ χτες και έχω μέσα και τις 2 sim. Χάρτες κλείδωσε σε 2 δευτερόλεπτα. Όσο αφορά κινέζικες εφαρμογές δεν υπάρχει ούτε μία!!
Όποιος θέλει μπορεί να με ρωτήσει πιο συγκεκριμένα πράγματα για το κινητό δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω. Επίσης ξέρει κανείς πως το κάνουμε root?