evita1 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ειναι πραγματικα περιεργο Καμια ιδεα κανεις ή μήπως είαι bug του λειτουργικου ? (ή προβλημα του hardware ?) δε ξερω τι θα σου πουνε και τα παιδια αλλα εαν σε ενοχλει τοσο γιατι δεν δοκιμιαζεις μια επαναφορα εργοστασιακων μηπως και φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ειναι πραγματικα περιεργο Καμια ιδεα κανεις ή μήπως είαι bug του λειτουργικου ? (ή προβλημα του hardware ?) Σιγουρέψου ότι στα site που δεν μπορείς να ζουμάρεις βλέπεις το site κανονικά, και όχι την mobile έκδοση του... Αν είναι η mobile version του site (έχει και το insomnia) φυσικά και δε θα μπορεί να κάνει zoom... Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει επιλογή Request for desktop site στο Chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemsalok Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Δεν είναι όπως τα λες. Άλλο τηλέφωνο το ένα, άλλο το άλλο. Έχουν σημαντικές διαφορές στο SoC, στις κάμερες, στη μνήμη (το σκέτο βγαίνει μόνο σε 2/16), στο bluetooth version, σε αισθητήρες (το 4 δεν έχει καν πυξίδα). https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-redmi-4,xiaomi-redmi-4x-global Υ.Γ. Ακόμα και στις εξωτερικές διαστάσεις έχουν μικροδιαφορές. Και το λέω για να μην παρασυρθεί κανείς και αγοράσει λάθος θήκες κλπ. Σ'ευχαριστω για την διευκρινηση , Σε 2 σκρουτζομαγαζα που βρισκω το redmi 4x 4/64 δν εχουν το global version :( Χθες παρελαβα για την μητερα μου το 4Α ειχε αυτοκολλητο κοκκινο global και μεσα στο χαρτι με τα χαρακτηριστηκα εγραφε και την Β20 για το 4G.. H quest για το 4Χ 3/32 μου απαντησαν οτι υποστηριζει την Β20 της ελληνικης αντιπροσωπιας.. αλλα το δινει 169€.. ενω μπορω να παρω το 4/64 με 164€.. Ειναι σιγουρο πως οποια συσκευη δν ειναι global v δεν υποστηριζει Β20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 εικονιδια εχουν τα θεματα μπορεις απο τα θεματα (αφου εχει κανει Login σε λογαριασμο Mi ) και κατεβαζεις οτι θεμα θελεις (που εχει και εικονιδια ) και μετα να αλλαξεις αν θελεις μονο τα εικονιδια (και οχι ολο το θεμα) απο την προσαρμογη θεματος Το μεγαλο must του miui (του πειραγμενου android λειτουργικου που εχουν τα xiaomi) ειναι τα θεματα , οτι εχει απειρη ποικιλια σε θεματα! Μπορεις βεβαια να κανεις και αυτο που εκανα εγω (αν εχεις τις γνωσεις που χρειαζεται) να κανεις δικα σου θεματα (με editor η και χωρις) και να τα "πειραξεις" με εικονιδια , ταπετσαριες απο ιντερνετ ,ακομα και html κωδικα για πρωχωρημενους Ευχαριστω πολυ για την απαντηση mik_tech. Ναι το γνωριζω. Παρεπιπτοντως βρηκα ενα πολυ ομορφο σετ εικονιδιων και υποστηριζει 9000 διαφορετικα. Αν ενδιαφερεται καποιος αμου στειλει προσωπικο μηνυμα, δεν θελω να κανω διαφημιση. Γνωριζει κανεις τι θα γινει με την Miui 9 ποτε θα την λαβουμε επισημως μεσω ΟΤΑ? Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση mik_tech. Ναι το γνωριζω. Παρεπιπτοντως βρηκα ενα πολυ ομορφο σετ εικονιδιων και υποστηριζει 9000 διαφορετικα. Αν ενδιαφερεται καποιος αμου στειλει προσωπικο μηνυμα, δεν θελω να κανω διαφημιση. Γνωριζει κανεις τι θα γινει με την Miui 9 ποτε θα την λαβουμε επισημως μεσω ΟΤΑ? το μονο σιγουρο ειναι πως θα τη λαβουμε,τωρα το ποτε δε μπορει να το πει με σιγουρια κανεις, τα περισσοτερα site λενε μεσα στο Νοεμβρη και η δικη μας συσκευη ειναι μεσα ...αλλα δε θα ειναι απο τις 1ες που θα αναβαθμιστουν!!! οποτε μαλλον καλα χριστουγεννα!! http://www.fonearena.com/blog/233092/list-of-xiaomi-devices-getting-miui-9.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Ειναι σιγουρο πως οποια συσκευη δν ειναι global v δεν υποστηριζει Β20; 100% σίγουρο. Όποια δεν έχει global version ROM σίγουρα δεν υποστηρίζει Β20. Μπορεί να έχει global rom μια συσκευή που δεν υποστηρίζει Β20. Επίσης αυτά με μνήμη 4/64 και Β20 έχω καταλάβει ότι είναι λίγο πιο δυσεύρετα στην Ελλάδα τουλάχιστον. Τα 3/32 συνήθως τα φέρνουν με Β20 τα περισσότερα μαγαζιά. Edited November 2, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Τα global έχουν το κοκκινο αυτοκολητάκι πάνω. Προσοχή πάντως από πού θα το παραγγείλεις, γιατί όλα λένε ότι έχουν την global version ( για τα 3/32 μιλάω) αλλά σε κάποια δεν ισχυει τελικά. Επίσης, το κουτί πρέπει να έχει και αυτοκόλλητα ασφαλείας στο πλάι. Εχει σημασία αυτό. Παθων γαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Παρελαβα και εγώ ένα μόλις. Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζόμενα; νόμιζα ότι είναι.είσαι τουλάχιστον είχε δει σε ένα φίλο που είχε το ίδιο. Σε εμένα δεν φωτίζονται και δεν βρίσκω και κάπου επιλογή στο μενού για να τα κάνω να φωτίζονται. Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Παρελαβα και εγώ ένα μόλις. Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζόμενα; νόμιζα ότι είναι.είσαι τουλάχιστον είχε δει σε ένα φίλο που είχε το ίδιο. Σε εμένα δεν φωτίζονται και δεν βρίσκω και κάπου επιλογή στο μενού για να τα κάνω να φωτίζονται. Ξέρει κανείς; δεν έχουν φως τα πλήκτρα (ευτυχώς).. μόνο μια κουκιδα για τις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Παρελαβα και εγώ ένα μόλις. Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζόμενα; νόμιζα ότι είναι.είσαι τουλάχιστον είχε δει σε ένα φίλο που είχε το ίδιο. Σε εμένα δεν φωτίζονται και δεν βρίσκω και κάπου επιλογή στο μενού για να τα κάνω να φωτίζονται. Ξέρει κανείς; δεν έχουν φως τα πλήκτρα (ευτυχώς).. μόνο μια κουκιδα για τις ειδοποιήσεις Μόνο στη σειρά Note είναι φωτιζόμενα. Από κάποιο σημείο και μετά πάντως είναι συνήθεια οπότε δε θα το σκέφτεσαι καν. Τα global έχουν το κοκκινο αυτοκολητάκι πάνω. Προσοχή πάντως από πού θα το παραγγείλεις, γιατί όλα λένε ότι έχουν την global version ( για τα 3/32 μιλάω) αλλά σε κάποια δεν ισχυει τελικά. Επίσης, το κουτί πρέπει να έχει και αυτοκόλλητα ασφαλείας στο πλάι. Εχει σημασία αυτό. Παθων γαρ. Έχω την εντύπωση πώς αυτοκόλλητη ταινία ασφαλείας έχουν όσα προορίζονται για την κινέζικη αγορά. Τα Global έρχονται σφραγισμένα μέσα σε ζελατίνα (από τη δική μου εμπειρία) με το κόκκινο ταμπελάκι φυσικά. Edited November 3, 2017 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemsalok Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Τα global έχουν το κοκκινο αυτοκολητάκι πάνω. Προσοχή πάντως από πού θα το παραγγείλεις, γιατί όλα λένε ότι έχουν την global version ( για τα 3/32 μιλάω) αλλά σε κάποια δεν ισχυει τελικά. Επίσης, το κουτί πρέπει να έχει και αυτοκόλλητα ασφαλείας στο πλάι. Εχει σημασία αυτό. Παθων γαρ. Μάλιστα... άρα theo1973 αφήνω πίσω μου το 4 /64.. όντως μόνο σε εξωτερικό βρήκα περιγραφές όπως global official rom.. Άρα παω για το 3/32.. Για τα αυτοκολλητά ασφαλείας τι πρέπει να προσέξω ; Στο 4Α που παρέλαβα προχθές είχε μόνο το κόκκινο αυτοκόλλητο global version και ζελατίνα και τπτ αλλο όπως περιέγραψε renesis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Παρελαβα και εγώ ένα μόλις. Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζόμενα; νόμιζα ότι είναι.είσαι τουλάχιστον είχε δει σε ένα φίλο που είχε το ίδιο. Σε εμένα δεν φωτίζονται και δεν βρίσκω και κάπου επιλογή στο μενού για να τα κάνω να φωτίζονται. Ξέρει κανείς; Δεν είναι φωτιζόμενα τα κάτω πλήκτρα. Για τα αυτοκολλητά ασφαλείας τι πρέπει να προσέξω ; Στο 4Α που παρέλαβα προχθές είχε μόνο το κόκκινο αυτοκόλλητο global version και ζελατίνα και τπτ αλλο όπως περιέγραψε renesis87 Δεν έχουν αυτοκόλλητα ασφαλείας τα global. Κόκκινα αυτοκόλλητα που γράφουν "global version" στα πλάγια, το κουτί είναι τυλιγμένο με ζελατίνα και πίσω στο κουτί κοιτάς να γράφει στο πίσω μέρος μόνο Αγγλικά (πουθενά να μην έχει Κινέζικα) και στο Product name: MAG138 (όχι ΜΑΕ αυτό είναι χωρίς την Β20). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δεν έχουν αυτοκόλλητα ασφαλείας τα global. Κόκκινα αυτοκόλλητα που γράφουν "global version" στα πλάγια, το κουτί είναι τυλιγμένο με ζελατίνα και πίσω στο κουτί κοιτάς να γράφει στο πίσω μέρος μόνο Αγγλικά (πουθενά να μην έχει Κινέζικα) και στο Product name: MAG138 (όχι ΜΑΕ αυτό είναι χωρίς την Β20). Kι όμως έχουν. Το δεύτερο κουτί που παρέλαβα μετά από αντικατάσταση της πρώτης συσκευής, είχε αυτοκόλλητα ασφαλείας. Και το κόκκινο global αυτοκόλλητο φυσικά. Το πρώτο, που τελικά ήταν και ελλατωματικό, ήταν τυλιγμένο μόνο με ζελατίνα. Πράγμα το οποίο με έβαλε σε σκέψεις και το είπα στην υπάλληλο του καταστήματος. Αλλά η απάντηση της ήταν ότι τα xiaomi έτσι έρχονται. Εγώ πάντως όσες συσκευές έχω πάρει, από το ηρωικό nokia 3310 μέχρι και σήμερα, όλες είχαν αυτοκόλλητο ασφαλείας. Γι' αυτό ειπα πιο πάνω ότι θέλει προσοχή από πού θα το πάρουμε, αλλά και έλεγχο κατα την παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Kι όμως έχουν. Το δεύτερο κουτί που παρέλαβα μετά από αντικατάσταση της πρώτης συσκευής, είχε αυτοκόλλητα ασφαλείας. Και το κόκκινο global αυτοκόλλητο φυσικά. Και μένα όσα 4Χ πέρασαν από τα χέρια μου είχαν μόνο ζελατίνα και κόκκινο global και όχι αυτοκόλλητο ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το αγόρασα και εγώ το κινητό από skroutz (αφού μου κλέψανε το Ulefone Paris :/ ). Ωστόσο το κινητό δεν παίζεται. Το έχω χρησιμοποιήσει κυρίως στην δουλειά μου. Η μπαταρία μπορεί να σε βγάλει για 2 μέρες, εξαιρετική κατασκευή, σήμα 4G σε πολλά σημεία, ταχύτατο. Το MIUI, ενώ φοβόμουν ότι δεν θα μου αρέσει, εντούτοις δεν κολλάει πουθενά και επιπλέον μου αρέσει που είχε κάποιες προεγκατεστημένες χρήσιμες εφαρμογές (λ.χ SwiftKey, που πλέον δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν). Την κάμερα δεν την έχω εκμεταλλευτεί πάρα πολύ, αλλά τα βίντεό του, ειδικά στον τρόπο που αποτυπώνει τον ήχο, μου θυμίζει το παλιό αγαπημένο μου Nokia N8, που για τα κινητά που είχα, τράβαγε το καλύτερο βίντεο. Το ηχείο, αν και δεν είναι διπλό, εντούτοις έχει εξαιρετική απόδοση. Έχουμε κανά νέο για την MIUI 9? Είδα ότι θα βγει και για το μοντέλο μας (επιπλέον η υποστήριξη της Xiaomi με έχει εντυπωσιάσει σε σύγκριση με άλλα κινητά που είχα), αλλά OTA δεν υπάρχει κάτι. Γενικά, είναι μια εξαιρετική all-arounder συσκευή, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε σχεδόν περίσταση! Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μέχρι τελος Νοέμβρη θα ερθει η 9 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Και μένα όσα 4Χ πέρασαν από τα χέρια μου είχαν μόνο ζελατίνα και κόκκινο global και όχι αυτοκόλλητο ασφαλείας. Aπό σκρουτζομάγαζο? Και πάλι, όμως δεν μου φαίνεται οκ. Εχω παρει κι άλλα κινητά από σκρουτζομάγαζα αλλά όλα είχαν αυτοκόλλητο ασφαλείας. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει από τα γνωστά καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Aπό σκρουτζομάγαζο? Και πάλι, όμως δεν μου φαίνεται οκ. Εχω παρει κι άλλα κινητά από σκρουτζομάγαζα αλλά όλα είχαν αυτοκόλλητο ασφαλείας. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει από τα γνωστά καταστηματα. Ναι από σκρουτζομάγαζα. Προσωπικά δε ξέρω κανέναν που να πλήρωσε καπέλο για να αγοράσει από αλυσίδες, αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) παίδες κάποιο καλό τζαμάκι (εκτός Lenuo) για άμεση αγορά έχετε να προτείνετε; έχω πάρει τρία το ένα full cover (wozinsky) τα οποία τα πέταξα και τα τρία. Τα μεν 2 δεν ταίριαζαν καθόλου με περιμετρικό περιθώριο (σαν να μην έχουν κολλήσει)) γύρω στο ένα εκατοστό ίσως και παραπάνω και το full cover δεν έπιανε στις άκρες με τίποτα, ορατότητα κάτω του μετρίου. Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο και καλό; Ευχαριστώ!!! Edited November 4, 2017 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδες σχετικα με φορτιστη, εχω ενα forever quick charge 3.0 φορτιζει κανονικα το τηλ σε 2 ampere / 5 volt. Μεσα απο μια εφαρμογη το Ampere απο το playstore μου δειχνει οτι η φορτιση ειναι στα 1660 mA. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω, π.χ καλυτερο καλωδιο; Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδες σχετικα με φορτιστη, εχω ενα forever quick charge 3.0 φορτιζει κανονικα το τηλ σε 2 ampere / 5 volt. Μεσα απο μια εφαρμογη το Ampere απο το playstore μου δειχνει οτι η φορτιση ειναι στα 1660 mA. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω, π.χ καλυτερο καλωδιο; Μην εμπιστεύεσαι τέτοιου είδους app, δεν είναι ακριβή. Μόνο με μετρητή θα είσαι σίγουρος, αλλά να ξέρεις ότι στα 1,66Α είσαι ήδη πολύ καλά δε θα δείς παραπάνω στο 4Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemsalok Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το αγόρασα και εγώ το κινητό από skroutz (αφού μου κλέψανε το Ulefone Paris :/ ). Ωστόσο το κινητό δεν παίζεται. Το έχω χρησιμοποιήσει κυρίως στην δουλειά μου. Η μπαταρία μπορεί να σε βγάλει για 2 μέρες, εξαιρετική κατασκευή, σήμα 4G σε πολλά σημεία, ταχύτατο. Το MIUI, ενώ φοβόμουν ότι δεν θα μου αρέσει, εντούτοις δεν κολλάει πουθενά και επιπλέον μου αρέσει που είχε κάποιες προεγκατεστημένες χρήσιμες εφαρμογές (λ.χ SwiftKey, που πλέον δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν). Την κάμερα δεν την έχω εκμεταλλευτεί πάρα πολύ, αλλά τα βίντεό του, ειδικά στον τρόπο που αποτυπώνει τον ήχο, μου θυμίζει το παλιό αγαπημένο μου Nokia N8, που για τα κινητά που είχα, τράβαγε το καλύτερο βίντεο. Το ηχείο, αν και δεν είναι διπλό, εντούτοις έχει εξαιρετική απόδοση. Έχουμε κανά νέο για την MIUI 9? Είδα ότι θα βγει και για το μοντέλο μας (επιπλέον η υποστήριξη της Xiaomi με έχει εντυπωσιάσει σε σύγκριση με άλλα κινητά που είχα), αλλά OTA δεν υπάρχει κάτι. Γενικά, είναι μια εξαιρετική all-arounder συσκευή, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε σχεδόν περίσταση! Ποιο πηρες το 3/32? επίσης εαν ηθελες να μας πεις ποσο το πηρες κ απο ποιο σκουτζομαγαζο γιατι ειμαι ετοιμη να το παρω αλλα κολλησα με την Β20 για 4/64. Ειχε αυτοκολλητο κοκκινο global ή/και αυτοκολλητα ασφαλειας οπως αναφερει ο Zerga08; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παιδες σχετικα με φορτιστη, εχω ενα forever quick charge 3.0 φορτιζει κανονικα το τηλ σε 2 ampere / 5 volt. Μεσα απο μια εφαρμογη το Ampere απο το playstore μου δειχνει οτι η φορτιση ειναι στα 1660 mA. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω, π.χ καλυτερο καλωδιο; Όσα ampere ζητάει το τηλέφωνο (μέχρι τα 2Α) από το φορτιστή τόσα του δίνει αυτός. Και το νούμερο αλλάζει ανάλογα τη στάθμη της μπαταρίας και τις συνθήκες (θερμοκρασία περιβάλλοντος, συσκευής). Δεν μπορείς να επέμβεις εσύ. Τα 1,66Α είναι νορμάλ νούμερο. Δεν έχω δει ποτέ ακριβώς 2Α. Aπό σκρουτζομάγαζο? Και πάλι, όμως δεν μου φαίνεται οκ. Εχω παρει κι άλλα κινητά από σκρουτζομάγαζα αλλά όλα είχαν αυτοκόλλητο ασφαλείας. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει κάποιος που το έχει αγοράσει από τα γνωστά καταστηματα. Note 4 (5,5άρι) global από youhou που αγόρασε φίλη επίσης ήταν σε ζελατίνα το κουτί χωρίς ταινίες. Μιλάμε για τα πρόσφατα 4 της xiaomi και όχι για το τι ενδεχομένως συνέβαινε με παλιότερα ή μη-global μοντέλα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Δεν ξέρω παιδιά. Δεν μου χει ξανατυχει αυτό. Σημειωτέον ότι η πρώτη συσκευή ( με τη ζελατίνα) μου ήρθε με πρόβλημα στην οθόνη και με το sim tray τοποθετημένο ανάποδα. Για αυτό έβαλα πολλά σενάρια με το μυαλό μου μετά για το τι μπορεί να παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλημέρα σε όλους, σήμερα πήγε το παιδί να ανοίξει το κινητό και βγάζει αυτή την οθόνη όπου και κολλάει και δεν κάνει τίποτα..... Τι έγινε ρε παιδιά; Τι κάνουμε τώρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts