Jump to content

evita1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evita1

  • Ημ. Γέννησης 23/01/1995

evita1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. evita1

    Honor 9X Lite

    μπορει να απαντησει καποιος? :confused::wacko:
  2. αυτο ισχυει εδω κι 1- 1μιση χρονο.... αν εχεις ηδη καποιο honor με google services δε θα χεις θεμα, ουτε με αναβαθμισεις αλλα τα μοντελα απο το '20 και μετα θα ερχονται χωρις google services. μπορεις βεβαια να περασεις μονος σου αν εισαι ψαγμενος...αν και εχω διαβασει δεν ειναι πολυ δυσκολο... βεβαια με την καινουρια κυβερνηση στην αμερικη αν δεν ξαναβγει ο trump ισως να αρουν την αποφαση και να ναι ολα οπως πριν αλλα λιγο δυσκολο το κοβω για τωρα γρηγορα. Παντως στο τηλεφωνο σου δε θα χεις θεμα
  3. evita1

    Honor 9X Lite

    παιδια καλησπερα..προσφατα ειδα αυτο το τηλεφωνο σε 1 καταστημα και μου φανηκε αρκετα καλο για ενα μη απαιτητικο χρηστη, μονο με ξενερωσε η σελφι στα 8 mp, δε με απασχολει βεβαια ιδιαιτερα , ουτε με νοιαζει η γρηγορη φορτιση αλλωστε για απλη χρηση το θελω socia media κλπ αλλα πώς και δεν υπάρχει καποιο thread γι' αυτό? επισης στο skroutz που συνηθως κοιταω για να παρω ενα τηλεφωνο μονο 2 αξιολογησεις μου εκανε εντυπωση και δεν αναφερεται και καπου οσον αφορα αναβαθμισεις, αφηστε οτι εψαχνα για θηκες και τζαμακια και με χιλια ζορια βρηκα στο ιντερνετ μου κανουν εντυπωση ολα αυτα, τι παιζει? μηπως επειδη ακομα ειναι καινουριο? το χει παρει κανεις να μου πει καποια αποψη?
  4. να ρωτησω παιδια κατι, η σελφι εχει βελτιωθει καθολου με αναβαθμιση που λενε οτι ειναι μετρια? επισης επειεδη ειδα σε παλιοτερη συζητηση συγκριση με το p30 lite, το ειχα το p30 lite και η σελφι του καλή δεν ητανε, μετριοτατη και ψευτικη εβγαινε τις πιο πολλες φορές.
  5. διαφορά 9- 9τ? (εκτός απ το καρουμπαλο )
  6. ναι αυτο θα ναι εχεις δικιο. το ιδιο ισχυει και για το μι 9?
  7. παιδια ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το κινητο και δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι εκτος απο σκρουτζομαγαζα? ουτε πλαισιο ουτε public ουτε γερμανο , ουτε κωτσοβολο, electronet , mediamarkt κλπ. πουθενα. και ουτε καν το βλεπω στο επισημο site της xiaomi.
  8. Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση να κανω σε οσους εχουν ασχοληθει με τις καμερες του n8pro και οσους ξερουν απο φωτογραφια. Το λοιπον εχω παρατηρησει οτι καποιες φορές, οταν τραβαω φωτογραφιες (παντα με τη μαμά κάμερα) ,εχει την ταση να μου αυξανει τον κορεσμο και την αντιθεση στα χρώματα και ως εκ τουτου το αποτελεσμα να μην ανταποκρινεται στην πραγματικη εικονα. Χωρις να εχω ενεργοποιημενο το ΑΙ. Κυριως στα κοκκινα και το κιτρινο ορισμενες φορες. Σε αντιθεση με το mι 9 γνωστου που εχω παρατηρησει, οτι τα χρωματα ειναι πιο "φυσικά". Ας πουμε, μια φορά ενα ηλιοβασίλεμα το 3χ3σε! απο το τοσο πορτοκαλί που εβγαινε:down::down:. Ξαναλεω χωρις ΑΙ(φανταστειτε τι γινεται μ'αυτο). Οι υπολοιπες περιπτωσεις, δεν ηταν κατι το εξωπραγματικό μεν, εμφανες δε. Γενικα μου αρεσει να αναμεταδιδω την εικονα οσο μπορω οπως πραγματικα τη βλεπω μπροστά μου. Δεν ξερω εαν το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας αλλά θα ηθελα γνωμες , πώς μπορώ να το φτιάξω κάπως. Επισης εχω την εντυπωση οτι στο 64MP εμφανιζει λιγο πιο φυσικα τα χρωματα.
  9. αιδια καλησπερα, μια ερωτηση να κανω σε οσους εχουν ασχοληθει με τις καμερες του n8pro και οσους ξερουν απο φωτογραφια. Το λοιπον εχω παρατηρησει οτι καποιες φορές, οταν τραβαω φωτογραφιες (παντα με τη μαμά κάμερα) ,εχει την ταση να μου αυξανει τον κορεσμο και την αντιθεση στα χρώματα και ως εκ τουτου το αποτελεσμα να μην ανταποκρινεται στην πραγματικη εικονα. Χωρις να εχω ενεργοποιημενο το ΑΙ. Κυριως στα κοκκινα και το κιτρινο ορισμενες φορες. Σε αντιθεση με το mι 9 γνωστου που εχω παρατηρησει, οτι τα χρωματα ειναι πιο "φυσικά". Ας πουμε, μια φορά ενα ηλιοβασίλεμα το 3χ3σε! απο το τοσο πορτοκαλί που εβγαινε:down::down:. Ξαναλεω χωρις ΑΙ(φανταστειτε τι γινεται μ'αυτο). Οι υπολοιπες περιπτωσεις, δεν ηταν κατι το εξωπραγματικό μεν, εμφανες δε. Γενικα μου αρεσει να αναμεταδιδω την εικονα οσο μπορω οπως πραγματικα τη βλεπω μπροστά μου. Δεν ξερω εαν το εχει παρατηρησει καποιος απο εσας αλλά θα ηθελα γνωμες , πώς μπορώ να το φτιάξω κάπως. Επισης εχω την εντυπωση οτι στο 64MP εμφανιζει λιγο πιο φυσικα τα χρωματα.
  10. evita1

    Redmi 4X

    Παιδια μόλις ελαβα τη miui 9. Θα γράψω αργότερα εντυπώσεις περισσότερες ....μέχρι στιγμής ξερει κανεις αν μεγαλώνουν τα εικονίδια των εφαρμογών με ρύθμιση???? Ξενέρωσα!!
  11. https://gr.gizchina.com/2017/11/16/redmi-4x-redmi-note-4x-miui-9-stable-china/ επειδη πολλοι ρωτουσαν ποτε και αν... συντομα θα ερθει και στη global rom !!!! μας γκαστρωσε η xiaomi.
  12. evita1

    Redmi 4X

    Παιδιά μετα το nougat update, ενώ χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο, και η μπαταρία του ήταν αρκετά χαμηλή, γύρω στο 7-8 % δε θυμάμαι ακριβώς έκλεισε ξαφνικά μόνο του και όταν το εβαλα για φόρτιση έδειχνε 0%. Ενώ προηγούμενες φορες κατέβαινε στο 1% για να κλείσει. Εχει κανείς ιδεα γιατί?
  13. evita1

    Redmi 4X

    το μονο σιγουρο ειναι πως θα τη λαβουμε,τωρα το ποτε δε μπορει να το πει με σιγουρια κανεις, τα περισσοτερα site λενε μεσα στο Νοεμβρη και η δικη μας συσκευη ειναι μεσα ...αλλα δε θα ειναι απο τις 1ες που θα αναβαθμιστουν!!! οποτε μαλλον καλα χριστουγεννα!! http://www.fonearena.com/blog/233092/list-of-xiaomi-devices-getting-miui-9.html
  14. evita1

    Redmi 4X

    δε ξερω τι θα σου πουνε και τα παιδια αλλα εαν σε ενοχλει τοσο γιατι δεν δοκιμιαζεις μια επαναφορα εργοστασιακων μηπως και φτιαξει?
×
×
  • Create New...