GMF80 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Μωλις προσεξα οτι αν βαλω σκοτεινο wallpaper το πανω μερος της οθονης φαινεται ξεβαμμενο καπως. Το κανει σε ολους η εχει θεμα η οθονη; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Για κατέβασε το screen test από play store ...πιστευω θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα αυτό που σε προβληματίζει. Στο δικό μου s8 plus & 7edge κανένα θέμα πάντως. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Το προβλημα το εμφανιζει μονο στις ταπρτσαριες.... Πουθενα αλλου! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλησπέρα, αν εγκαταστήσω την έκδοση Italy itv που υπάρχει σε oreo firmware, ενώ εγώ έχω την uk xeu θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Έχω κατεβάσει το Samsung key's και δεν μπορώ να συνδεθώ.μου λέει πηγαίνετε στις ρυθμίσεις λογαριασμού ιδιοκτητη.ενω έχω συνδεμενω το κινητό σωστά ως usb mtp. Τι λάθος κάνω και δεν συνδέεται? Edited March 2, 2018 by makis501 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Τι το θέλεις το kies? Είναι μια άθλια σουίτα που δεν χρησιμοποιούσαμε ούτε στην εποχή του, γιατί στην ουσία βγήκε για το bada και προσαρμόστηκε για τα android (κουτσά στραβά). Το smart switch από την άλλη, δουλεύει άψογα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Περιεργη φαση παντως. Ξεβαφει στο πανω μερος της οθονης σε σκουρα wallpaper. Αν δεις το wallpaper μεσω της συλλογης δεν εχει θεμα. Βαριεμαι να μπω στην διαδικασια να στελνω σε Smartec με κουριερ. Τελος Μαρτη θα περασω Αθηνα οποτε θα τους το παω να ριξουν μια ματια. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν είναι θέμα συσκευής, είναι θέμα Samsung Experience UI. Αν είναι μαύρο πάνω το wallpaper φαίνεται μια κίτρινη απόχρωση πάνω στην στάτους bar σαν overlay, φαίνεται δηλαδή και σε screenshot δεν είναι θέμα οθόνης. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Δεν είναι θέμα συσκευής, είναι θέμα Samsung Experience UI. Αν είναι μαύρο πάνω το wallpaper φαίνεται μια κίτρινη απόχρωση πάνω στην στάτους bar σαν overlay, φαίνεται δηλαδή και σε screenshot δεν είναι θέμα οθόνης. Sent from my SM-G955F using Tapatalk OK. Thanks! Οποτε αδικα θα πηγαινα στο service. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 2, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αδύναμο στα benchmark. Δυστυχώς δεν έχει τον snapdragon 835 και ισως γιαυτο ειχε 6frames/ seconds sto 3dmark που το κοίταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Καλησπέρα, αν εγκαταστήσω την έκδοση Italy itv που υπάρχει σε oreo firmware, ενώ εγώ έχω την uk xeu θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξερει καποιος να μου πει?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Ξερει καποιος να μου πει?? Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις όποιας χώρας Firmware και να βάλεις Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Ξερει καποιος να μου πει??Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις όποιας χώρας Firmware και να βάλειςΑπλά θέλει προσοχή να γίνει σωστή εγκατάσταση ώστε να πάρει και το CSC code ώστε να λαμβάνει ota updates. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Απλά θέλει προσοχή να γίνει σωστή εγκατάσταση ώστε να πάρει και το CSC code ώστε να λαμβάνει ota updates. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με το odin θα το κανω... τι προβλημα μπορει να αντιμετωπισω? δεν ειμαι ρουτ Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Αλλα να ακολουθησεις σωστα τα βηματα του οδηγου... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 λογικά μέσα στην βδομάδα θα έρθει και για το ελληνικό.. πάντα σε κάθε αναβαθμιση κάνει κανένα 10μερο έξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Καλησπέρα Στην παρέα και εγώ σήμερα με την αγορά του S8 . Το s7 edge την Δευτέρα θα δοθεί σε συνάδελφο. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι τα βήματα που ακολουθώ πριν επαναφέρω στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις την παλιά συσκευή που θα δώσω ? (Νομίζω πως πρέπει να αποσυνδέσω τον google λογαριασμό μου πρώτα . Σωστά ? Ποια είναι τα βήματα ?) Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Σβησε τον λογαριασμο απο την διαχεοριση και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... 3η ημερα με το κινητο για μενα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αξιζε η μεταβαση απο το S7 Edge... Η μπαταρια αν και νωρις με 2 πληρεις φορτισεις ειναι μια χαρα με τη χρηση που κανω. Τα ιδια με το S7 Edge πανω κατω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχει αναφερθεί και παλιότερα ότι η μπαταρία του s8 είναι ανέλπιστα πολύ καλή. Η μικρότερη λιθογραφία του επεξεργαστή του s8 από τα 14 στα10 nm κάνει δουλειά ;) σε όλα γενικως το κινητό είναι πιο αέρινο & πιο ανάλαφρο από το 7edge. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Εχω βαλςι και την μαυρη Spigen Thin Fit θηκη που δενει αρμονικα με το κινητο και πραγματικα δεν το χορταινω... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Σβησε τον λογαριασμο απο την διαχεοριση και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... 3η ημερα με το κινητο για μενα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Αξιζε η μεταβαση απο το S7 Edge... Η μπαταρια αν και νωρις με 2 πληρεις φορτισεις ειναι μια χαρα με τη χρηση που κανω. Τα ιδια με το S7 Edge πανω κατω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks Γιώργο , γαι την απάντηση. Την έδωσα τυν συσκευή σήμερα το πρωϊ , έχοντας κάνει διαγραφή του samsung account και του λογαριασμού google. Ύστερα έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων . Λογικά είναι ΟΚ. Όσο αφορά το s8 , η πρώτη αίσθηση που έχω είναι ότι έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το S7 Edge .. Βέβαια του έχω κάνει μια μόνο φόρτιση .. Θα δούμε πως θα πάει στις επόμενες φορτίσεις .. Έχει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι η συσκευή βέβαια και νομίζω ότι έχω κάνει και εγώ σωστή επιλογή ..:) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω βαλςι και την μαυρη Spigen Thin Fit θηκη που δενει αρμονικα με το κινητο και πραγματικα δεν το χορταινω... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδια θήκη θα βάλω και εγώ , θα την παραλάβω αύριο .. Εξαιρετική θήκη , την είχα και στο S7 Edge .. Επόμενο βήμα για αύριο η ασφάλιση της συσκευής στην Generalli ..:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Αυτο που παρατηρησα επισης οτι κατα τη διαρκεια της γρηγορης φορτισης η θερμοκρασια της μπαταριας ειναι καπου 32 βαθμους! Που σημαινει οτι δεν βλαπτεται η μπαταρια. Επισης εγω το πειραξα αρκετα οπως κανω σε ολα τα κινητα για βελτιωση αυτονομιας. Απενεργοποιω αυτοματους συγχρονισμους, εφαρμογες και διαδικασιες οπως και την always on οθονη.... Και εγω εδωσα το S7 Edge στα 300 οποτε το 8αρι μου κοστισε καπου 200 ευρω... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Μπράβο παιδιά καλοδούλευτα τα s8 ✌ ... εμένα δεν μου κάνει καρδιά να αποχωριστώ το 7edge έχει μερικούς μήνες εγγύηση ακόμα, μαζί με s8 plus με έχει κερδίσει η Sammie. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Μπράβο παιδιά καλοδούλευτα τα s8 ✌ ... εμένα δεν μου κάνει καρδιά να αποχωριστώ το 7edge έχει μερικούς μήνες εγγύηση ακόμα, μαζί με s8 plus με έχει κερδίσει η Sammie. @konakis , thanks !:) To S7 Edge είναι ακόμη τρομερή συσκευή , και με κορυφαίο μέγεθος οθόνης !! Δυστυχώς έφυγε από την κατοχή μου ( 9 μηνών συσκευή ..:() , δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι , δεδομένου ότι η σύζυγος δεν αλάζει το ios ( iphone) και η κόρη μου που το ζητούσε είναι ακόμη 9 ετών και είπα να το αποφύγω να της δώσω σε τέτοια ηλικία κινητό..:worry: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Μακριά από γυναίκες και κορίτσια λέμε... :) χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts