Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λίγες ημέρες αφήνω το νήμα.... και το s8.

Περιμένω το essential ph-1... αλλάζω συσκευή και συνήθειες.

Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο ό ενθουσιασμός αυτήν την φορά.

Το τηλέφωνο είναι στο buy& sell mobile για όσους ενδιαφέρονται.

Με συγχωρείς κιόλας, αλλά γιατί το έκανες αυτό;

σε τι πιστεύεις πως μπορεί να είναι καλύτερο από το s8;

με μια ματιά που έριξα μόνο μειονεκτήματα έχει σε σχέση με το s8.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8710&idPhone2=8161

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

"The stunning Essential Phone PH-1 feels brilliant in the hand and it’s one of the fastest phones we’ve tested."

"https://www.cnet.com/videos/we-destroyed-the-essential-phone"

That's why you won't find an area for phone cases on our site....

Στα δικά μου μάτια φαίνεται ποιό όμορφη κ πολυτελή συσκευή... Το δυνατότερο κριτήριο για την επιλογή νέου τηλεφώνου.

Edited by xabos

Μακάρι να το ευχαριστηθείς!

Κι εγώ το περίμενα πριν πάρω το s8+, αλλά απογοήτευσε το 90% των reviewer, οπότε προσπέρασα!

Άσε το s8 στην άκρη θα έλεγα για κάνα μήνα και βλέπεις μετά πιο σου ταιριάζει περισσότερο!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Μακάρι να το ευχαριστηθείς!

Κι εγώ το περίμενα πριν πάρω το s8+, αλλά απογοήτευσε το 90% των reviewer, οπότε προσπέρασα!

Άσε το s8 στην άκρη θα έλεγα για κάνα μήνα και βλέπεις μετά πιο σου ταιριάζει περισσότερο!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Η επόμενη επιλογή θα είναι μάλλον.... s9

Η επόμενη επιλογή θα είναι μάλλον.... s9

Με τα μέχρι στιγμής νέα δεν θα διαφέρει πολύ από το S8 πάντως.

Προσωπικά ο μόνος λόγος που θα άλλαζα το s8 μέχρι στιγμής θα ήταν για το note 8 η το honor 10 pro που είναι εξίσου πολύ καλή συσκευή η μπορεί και για το iPhone x.

Όσο για μελλοντική αλλαγή καλύτερα να περίμενα για το note 9 αν ήθελε να αλλάξω παρά για το s9 .

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

εγω πιστευω,πως με τον νεο επεξεργαστη,με την dual camera(που λογικα θα ειναι αναβθμισμενη απο το s8 και s8+) ,μπαταρια ναι μεν 100mah παραπανω απο το s8+ που εχω,στην πραξη μπορει να ειναι πολυ δυνατη και να εχει μεγαλη αυτονομια,δεν νομιζω να ειναι λιγοι αυτοι που θα μεταπηδησουν στο s9+! ημουν στο διλλημα να δωσω το 8+ και να παω στο Mate 10 pro αλλα τελικα θα περιμενω για την επερχομενη κυκλοφορια του s9 και τι ψαρια θα πιασει!

εγω πιστευω,πως με τον νεο επεξεργαστη,με την dual camera(που λογικα θα ειναι αναβθμισμενη απο το s8 και s8+) ,μπαταρια ναι μεν 100mah παραπανω απο το s8+ που εχω,στην πραξη μπορει να ειναι πολυ δυνατη και να εχει μεγαλη αυτονομια,δεν νομιζω να ειναι λιγοι αυτοι που θα μεταπηδησουν στο s9+! ημουν στο διλλημα να δωσω το 8+ και να παω στο Mate 10 pro αλλα τελικα θα περιμενω για την επερχομενη κυκλοφορια του s9 και τι ψαρια θα πιασει!

Εξωτερικά θα μοιάζουν πάρα πολύ αλλά η καμερα του s9 τη νύχτα θα κάνει παπάδες κ καλογερους.. Ακόμα κ αυτοί με το note 8 θα το ζηλεύουν... Αναμονή λοιπόν

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εξωτερικά θα μοιάζουν πάρα πολύ αλλά η καμερα του s9 τη νύχτα θα κάνει παπάδες κ καλογερους.. Ακόμα κ αυτοί με το note 8 θα το ζηλεύουν... Αναμονή λοιπόν

ε ναι,,απλα απ'οσα εχουν διαρρευσει εως τωρα μπροστα θα ειναι ποιο μικρα bezel ειδικα κατω και πισω διπλη καμερα στο +! για να μην βγαινουμε Off εναν μηνα υπομονη :p

515 ευρω,κούτα ελληνικής επίσημης εισαγωγής το s8+ ή αναμονή για το s9 με προοπτική αγοράς τέλος καλοκαιριού λογικά... Τί λέτε εσείς;
Konakis.

515 ευρω,κούτα ελληνικής επίσημης εισαγωγής το s8+ ή αναμονή για το s9 με προοπτική αγοράς τέλος καλοκαιριού λογικά... Τί λέτε εσείς;

Παρε το 8 plus και πουλα το 560... θα φύγει σε μια μέρα! :p

Χα χα χα... δεν το κοιτάζω έτσι αν και το σκέφτηκα :) , απλά έχοντας δώσει το απλό s8 πριν λίγες μέρες μου έχει λείψει. Έχω και την επιλογή για note 8 στα 670 περίπου ολοκαίνουργο επίσης όμως με αυτό θα χάσω αρκετά δίνοντας το πάλι προς καλοκαίρι μεριά...το s9 με βάζει σε σκέψεις τίποτε άλλο ;)
Konakis.

Χα χα χα... δεν το κοιτάζω έτσι αν και το σκέφτηκα :) , απλά έχοντας δώσει το απλό s8 πριν λίγες μέρες μου έχει λείψει. Έχω και την επιλογή για note 8 στα 670 περίπου ολοκαίνουργο επίσης όμως με αυτό θα χάσω αρκετά δίνοντας το πάλι προς καλοκαίρι μεριά...το s9 με βάζει σε σκέψεις τίποτε άλλο ;)
Αν εννοείς την αγγελία στο insomnia σε αυτές τις τιμές (Αναστασης κτλ) να προσέχεις, είναι απάτη. Έχουν χακάρει λογαριασμό μελών με άριστες αξιολογήσεις και τρώνε λεφτά. Έχει γίνει ήδη καταγγελία αλλά φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ,όχι βέβαια, ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή εννοείται μακριά από τέτοιες περιπτώσεις. Ο ενδοιασμός μου είναι: s8 plus ή note 8 τώρα σήμερα, ή αναμονή για s9 ? ...στα χρήματα που αναφέρω παραπάνω ;)
Konakis.

Όχι ,όχι βέβαια, ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή εννοείται μακριά από τέτοιες περιπτώσεις. Ο ενδοιασμός μου είναι: s8 plus ή note 8 τώρα σήμερα, ή αναμονή για s9 ? ...στα χρήματα που αναφέρω παραπάνω ;)

Ας το πάρουμε λογικά και απο την αρχη... το S9 σίγουρα θα αξίζει.. αλλα..

1) θα το έχεις τον Απρίλιο στα 900€

2) δεν θα εχει τοσο τραγική διαφορά απο το s8 για να δικαιολογεί τα 400€ διαφορά.

Τώρα αν αξίζει note ή απλό s8 plus;;

Θα σου έλεγα οτι αμα εισαι λάτρεις της φωτογραφίας πάρε το note.. αλλιώς και με το s8 θα κάνεις δουλειά σου άνετα!

Για το πενάκι δεν αναφέρομαι καν...κάνεις δεν το χρησιμοποιει! (μιλάω για το 90%,πάντα υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν... αλλα οι πιο πολλοί απο μας ουτε τρις γραμμές δεν κάνουμε όμορφα ευθεία :p )!

Πάρε το s8+ ,κάνεις το παιχνίδι σου,βγάζεις γούστα και όταν βγει το 9αρι κάνεις προσθαφαιρέσεις αν σε παίρνει φυσικά οικονομίκα και κάνεις μεταβαση!εγώ τουλάχιστον έτσι θα κάνω!

Αν κρατάς τα κινητά σου πάρε note. 6 gb μνήμη, dual camera. Αυτά μου λείπουν στο s8 plus.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Αν κρατάς τα κινητά σου πάρε note. 6 gb μνήμη, dual camera. Αυτά μου λείπουν στο s8 plus.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιστεύω αν κ το note 8 πιο άσχημο σε σχέση με s8 plus με δικαρτο δύο κάμερες 6 gb ram είναι λόγος να το κρατήσεις παραπάνω μόνο η μπαταρία μπορεί να θελήσει κάποιος το κάτι παραπάνω.. Στο 8 plus η οθόνη τα σπάει. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξαναπάω σε μικρότερη ακόμα και στο mate 10 pro μικρό μου φάνηκε κάπως.

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πιστεύω αν κ το note 8 πιο άσχημο σε σχέση με s8 plus με δικαρτο δύο κάμερες 6 gb ram είναι λόγος να το κρατήσεις παραπάνω μόνο η μπαταρία μπορεί να θελήσει κάποιος το κάτι παραπάνω.. Στο 8 plus η οθόνη τα σπάει. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξαναπάω σε μικρότερη ακόμα και στο mate 10 pro μικρό μου φάνηκε κάπως.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνεται μικρή η οθόνη του mate. Απλά βλέπω την ελεύθερη μνήμη στο s8 plus και στο mate και κλαίω χα χα χα Βέβαια και στο mate 8 η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα (μπαταρία, οθόνη, δακτυλικό σούπερ). Για μένα το καλύτερο mate έως τώρα. Απλά εχει θεματάκια που κάποια σίγουρα θα λυθούν με update (touch). Aπο την κάμερα του η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα. Όχι ότι είναι δεν είναι καλή (εξαιτερικά προτραίτα, σε φως πετάει) αλλά δεν έχει auto στο hdr και το auto mode του δεν δουλεύει ούτε όπως στο s8 plus (κάποιες φορές αργεί να εστιάσει σε σχέση πάντα με s8+ και note ) και δείχνει να δυσκολεύεται λίγο περισσότερο στο σκοτάδι (παλι σε auto mode). Δηλαδή χρειάζομαι περισσότερες φωτογραφίες για να νιώσω τη σιγουριά ότι μια θα μου κάνει, έστω και αν αυτή η μία μπορεί να είναι οριακά καλύτερη από το samsung. Οπότε προτιμώ την ευκολία (ταχύτητα σε συνάρτηση με το aποτέλεσμα των samsung). Αυτό που θα ήθελα στο mate είναι ασύρματη φόρτιση. Οπότε πάμε για 1ο note 8 ή s8 plus και για δεύτερο το mate. :lol: :lol: :lol:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας . Χτύπησα το s8 plus τελικά... όνειρο το άτιμο χορτασούρα :) ✌

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κάποιο παιδί έχει θήκες σε καλή κατάσταση και αξιζουν για s8 plus ας μου στείλει π.μ.

Konakis.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας . Χτύπησα το s8 plus τελικά... όνειρο το άτιμο χορτασούρα :) ✌

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κάποιο παιδί έχει θήκες σε καλή κατάσταση και αξιζουν για s8 plus ας μου στείλει π.μ.

και πολυ καλα εκανες φιλε μου,,απροβληματιστη και καλοδουλευτη να ειναι η νεα συσκευη σου!εγω μια απλη του εμποριου καουτσουκ γυαλιστερη φοραω κοκκινη και κανει αντιθεση με το μαυρο,αψογη,κρατημα τελειο και 5ε :lol: !

Εγω μονο Spigen βάζω με διάφανη πλάτη και έχω κολλήσει carbon στο πίσω μέρος του s8 plus... είναι όλα τα λεφτά ιδικά στο φως!

Και σε συνδιασμο την ζελατίνα της Samsung που την έκοψα για να μην την πετάει η θήκη, έχω βρει την υγεία μου!

έχεις κάποια πληροφόρηση γι΄αυτά που γράφεις;

ή έτσι υποθέτεις;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

έχεις κάποια πληροφόρηση γι΄αυτά που γράφεις;

ή έτσι υποθέτεις;

Από φώτο που έχουμε δει στα forum και από ανακοινώσεις κάτι τέτοιο προκύπτει.. Εξάλλου το σχέδιο δεν μπορεί να αλλαχτεί αντε να κόψουν ένα εκατοστό απτό μικρό μαύρο γύρω γύρω... Για την καμερα θα έχουμε αλλαγή από f 1.7 σε f 1.5 ως 2.4 όπως τις ψηφιακές

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)