Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι επεξεργαστές και του S7 και του S8 είναι και οι δυο της ίδιας αρχιτεκτονικής των 10nm οπότε διαφορά στην κατανάλωση σ' αυτόν τον τομέα δε νομίζω ότι υπάρχει (και αν υπάρχει θα είναι αμελητέα). Η οθόνη του S7 Edge είναι 5,5'' και έχει μπαταρία 3500mAh. Η οθόνη του S8 είναι 5,8'' (5,6'' στην ουσία λόγω των στρογγυλεμένων άκρων) και έχει μπαταρία 3000mAh οπότε σίγουρα θα έχει χειρότερη αυτονομία από το S7 Edge. Απ' την άλλη λένε ότι η αυτονομία του S8+ είναι ίδια αν όχι καλύτερη με αυτή του S7 Edge.

Πάντως επειδή και γω είχα τις ίδιες ανησυχίες με εσένα για το μέγεθος του Plus πρέπει να σου πω ότι η διαφορά δεν είναι μεγάλη και αυτό γιατί τον σημαντικότερο ρόλο στο κράτημα παίζει το πλάτος και όχι το ύψος της συσκευής. Η διαφορά στο πλάτος μεταξύ S8+ και S7 Edge είναι 0,8 χιλιοστά!! Κάτι παραπάνω από αμελητέα δηλαδή! ΟΚ το ύψος του Plus είναι μεγαλύτερο αλλά έτσι κι αλλιώς από τις 5,5'' και πάνω η χρήση με ένα χέρι είναι δύσκολη οπότε δεν έχεις ουσιαστική διαφορά. Εγώ με αυτό το σκεπτικό πήγα στο Plus και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Όσον αφορά τώρα στον αισθητήρα, και στο απλό και στο Plus είναι το ίδιο άβολη η θέση στην αρχή αλλά μετά από μια βδομάδα το συνηθίζεις και πάει μόνο του το χέρι.

Κανείς λάθος φίλε μου για τους επεξεργαστές. Ο exynos 8890(s7) είναι αρχιτεκτονικής 14nm ενώ ο exynos 8895(s8) είναι αρχιτεκτονικής 10 nm. Αυτό σημαίνει περί το 30-40% energy efficiency το οποίο είναι αρκετά σημαντικό στην απόδοση μιας συσκευής.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κανείς λάθος φίλε μου για τους επεξεργαστές. Ο exynos 8890(s7) είναι αρχιτεκτονικής 14nm ενώ ο exynos 8895(s8) είναι αρχιτεκτονικής 10 nm. Αυτό σημαίνει περί το 30-40% energy efficiency το οποίο είναι αρκετά σημαντικό στην απόδοση μιας συσκευής.

Αυτό ακριβώς είχα διαβάσει και εγώ ..

Πρακτικά όμως ισχύει ότι έχει αντίστοιχα πολύ καλή αυτονομία και το απλό 8άρι Vs S7 Edge ??

Θανάσης

Έχεις δίκιο. Είχα την εντύπωση ότι όλη η σειρά 8 ήταν στα 10nm. Όντως τότε υπάρχει διαφορά.

Αυτό ακριβώς είχα διαβάσει και εγώ ..

Πρακτικά όμως ισχύει ότι έχει αντίστοιχα πολύ καλή αυτονομία και το απλό 8άρι Vs S7 Edge ??

Επειδή είχα το edge και εδω και πέντε μήνες το s8, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι έχουν σχεδόν την ίδια μπαταρία.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή είχα το edge και εδω και πέντε μήνες το s8, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι έχουν σχεδόν την ίδια μπαταρία.

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ που τα είχα και τα δύο προσωπικά 5 ώρες οθόνης φτάνω με bk disabler που έχω απενεργοποιήσει το blotware.6 ώρες έχω δει μόνο με Wi-Fi αποκλειστικά. Η διαφορά s7 με s8 είναι μικρή σχεδόν σε όλους τους τομείς..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Παίδες καλημέρα ,

Επειδή ενδιαφέρομαι για το S8 ( το μικρό όχι το Plus ) , ας με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει , πόση διαφορά σε μπαταρία έχει σε σχέση με το S7 edge .

Αναφέρομαι σε ίδια χρήση , με ίδιο στήσιμο ( αρχικό ) και στις δυο συσκευές..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

το το s8 έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και μικρότερη απώλεια ζωής με το χρόνο.

αν ισχύει αυτό που διάβασα το s7 θα χάνει από την μπαταρία κάθε χρόνο 20% ενώ το s8 μόνο 5%

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τους λογαριασμούς στο s8 βλέπω ότι στον συγχρονισμό τους δεν μπορείς να συγχρονίσεις μόνο έναν αυτόματα πρέπει να συγχρονίζονται τα πάντα και ως αποτέλεσμα στο messenger μου πετάει ανθρώπους τους οποίους τους έχω σβήσει από φίλους μου στο chat bar επειδή συγχρονίζονται στα contacts.

Εγώ θέλω μόνο το gmail μου να συγχρονίζεται και τίποτα άλλο γιατί αν απενεργοποιήσω το auto sync δεν παίρνω τα mail μου κατευθείαν, μήπως έχει κανείς κάτι στο νου του?

Σε μένα συγχρονίζει αυτόματα ένα από τα δυο gmail που έχω στη συσκευή.

Δοκίμασα αυτό που γράφτηκε παραπάνω αλλά το δεύτερο gmail δε λέει να συγχρονίσει....

Καμια γνώμη;

Καλησπέρα.

Διάβασα και των τριών φίλων τα μηνύματα που προσπάθησαν να με βοηθήσουν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Για να μην μακρηγορώ θα πω οτι στο smart switch που μόλις προσπάθησα μου λέει οτι η συσκευή μου είναι κλειδωμένη και πως πρέπει να την ξεκλειδώσω πρώτα!!!!! Δίχως οθόνη λοιπόν, αυτό δεν γίνεται.

Στο sideSinc είχα και εκεί πρόβλημα συνδεσιμότητας διότι μου έλεγε να επιτρέψω την σύνδεση μέσα απο την συσκευή μου.

Το Kies προσπαθούσε να συνδεθεί και δεν τα κατάφερνε λέγοντάς μου να επανεκκινήσω το κινητό. Τίποτα και με αυτό λοιπόν.

Υπάρχει λύση; Σε κάποιο τεχνικό τμήμα πχ; Καλά δεν μιλάω για την Samsung διότι η εταιρία... τιμωρεί την επιλογή των πελατών της να επιλέξουν μια συσκευή της προς αγορά. Δεν αναλαμβάνουν λέει κινητά όταν έχουν τέτοια προβλήματα όπως πάτημα και διάλυση της οθόνης. Άσε που τα δεδομένα τα κλαις εξ'αρχής εαν το πας να σου αλλάξουν κάτι. Με λίγα λόγια εγκλωβίζεσαι στον κυκεώνα του καταναλωτή όπου κυρίως είναι αρεστός ως προς το να τα σκάει και να αγοράζει. Μετά, κάνουν τα βασικά τα οποία μέσα στα χρόνια με κόπους έχουν κερδίσει οι καταναλωτές, μέσα απο δικαστικούς αγώνες κλπ. Όπου υπάρχει νομικό κενό, συμβαίνει αυτό που περιγράφω. Δηλαδή... υποστήριξη ΜΗΔΕΝ.

Ελπίζω λοιπόν σε εσάς. Κάποιον που να γνωρίζει τρόπο να ανακτήσω δεδομένα μου. Ακόμη και τα 20.000 sms εκ των οποίων υπάρχουν σημαντικότατες συνομιλίες, δεν μπορώ πλέον να τα έχω. Όταν άλλαζα συσκευή, τα μετέφερα με το CM Backup όπου και εδώ έχω την ατυχία να μην λειτουργεί η εφαρμογή. Όταν πηγαίνω να συνδεθώ με την επιλογή "Συνέχεια με Facebook", μου λέει... "Μη διαθέσιμο δίκτυο"!!!! Το ίδιο και με Google. Και βλέπω στα σχόλια στο Play store πως ζητάει η εταιρία να αποθηκεύσουν οι χρήστες τα αρχεία τους διότι θα διαγραφούν. Μάλλον πάει για λουκέτο το "μαγαζί"!!! Μου έτυχε ΚΑΙ αυτό λοιπόν.

Ξέρω ετεροχρονισμένη απάντηση αλλά ίσως βοηθήσει....

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις στο pc την εφαρμογή MobileGo

Σου δίνει την επιλογή να βλέπεις στην οθόνη του pc την οθόνη του κινητού σου ακόμα και εαν είναι χαλασμένη.Από εκεί μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου και να πάρεις backup αυτά που θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ που τα είχα και τα δύο προσωπικά 5 ώρες οθόνης φτάνω με bk disabler που έχω απενεργοποιήσει το blotware.6 ώρες έχω δει μόνο με Wi-Fi αποκλειστικά. Η διαφορά s7 με s8 είναι μικρή σχεδόν σε όλους τους τομείς..

το το s8 έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και μικρότερη απώλεια ζωής με το χρόνο.

αν ισχύει αυτό που διάβασα το s7 θα χάνει από την μπαταρία κάθε χρόνο 20% ενώ το s8 μόνο 5%

Οκ , Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Τελικά την πιο πρόσφατη αναβάθμιση την έκανε η VODAFONE με την G950FXXU1AQI7 ενώ η Ελληνική και της COSMOTE είναι ακόμη η G950FXXU1AQH3...

Άσχετο!

Έκανα δωρεάν σύνδεση στο Netflix για ενα μήνα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να δούμε hdr content?

Τελικά την πιο πρόσφατη αναβάθμιση την έκανε η VODAFONE με την G950FXXU1AQI7 ενώ η Ελληνική και της COSMOTE είναι ακόμη η G950FXXU1AQH3...

Κατευθείαν στην 8 θα πάμε μάλλον οι υπόλοιποι...

Όπως στο πλας έτσι και εδώ η μόνη που έδωσε Update σωστό ήταν η χώρα Netherlands με security patch Οκτωβρίου.

Η βονταφον greece το μόνο που έδωσε είναι το fix του BlueBorne με security patch Αυγούστου.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Έχει κανείς εμπειρία από την αυτονομία του S8 (με ανάλυση FHD+ 2220x1080) σε σχέση με το Α5 2017; Πολλοί λένε ότι το Α5 έχει καλύτερη αυτονομία αν και ο επεξεργαστής του Α5 είναι στα 14nm αντί των 10nm του S8. Είναι τόσο μεγάλες οι αποκλίσεις τους ή μιλάμε για διαφορά 8-10%?

Έχει κανείς εμπειρία από την αυτονομία του S8 (με ανάλυση FHD+ 2220x1080) σε σχέση με το Α5 2017; Πολλοί λένε ότι το Α5 έχει καλύτερη αυτονομία αν και ο επεξεργαστής του Α5 είναι στα 14nm αντί των 10nm του S8. Είναι τόσο μεγάλες οι αποκλίσεις τους ή μιλάμε για διαφορά 8-10%?

Έχω το 8+ και το Α5 και μπορώ να πω ότι η αυτονομία είναι σχεδόν ίδια.

Να υποθέσω πως το cosmote wifi calling δεν παίζει στα s8 αγορασμένα από skroutz μαγαζιά ε? (Αν δεν φλασαριστεί με το firmware της cosmote εννοώ)

Ευχαριστώ πολύ

Να υποθέσω πως το cosmote wifi calling δεν παίζει στα s8 αγορασμένα από skroutz μαγαζιά ε? (Αν δεν φλασαριστεί με το firmware της cosmote εννοώ)

Ευχαριστώ πολύ

Σωστά.Μόνο σε COS Firmware παίζει

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

μια ερωτηση ..

εδω και μια εβδομαδα περιπου ξεκινησε να μην σβηνει η οθονη οταν ειμαι σε κληση , με αποτελεσμα το μαγουλο να ακουμπαει στην οθονη και να κανει διαφορα πραγματα..

Ο σενσορας δουλευει κανονικα , τον τσεκαρα , επισης το κανει μονο στις κανονικες κλησεις , δηλαδη οχι viber και whatsapp .

Εχεις κανεις καμια λυση να προτεινει ?

Κι εγώ παρατηρώ ότι κάποιες φορές δεν ανάβει το AOD ενώ είναι ενεργοποιημένο κανονικά και η μπαταρία στο φουλ. Με ένα άνοιγμα κλείσιμο της οθόνης μετά δουλεύει κανονικά.

Άσχετο!*

Έκανα δωρεάν σύνδεση στο Netflix για ενα μήνα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να δούμε hdr content είτε με Netflix είτε με YouTube;

Άσχετο!*

Έκανα δωρεάν σύνδεση στο Netflix για ενα μήνα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να δούμε hdr content είτε με Netflix είτε με YouTube;

Σε ότι αφορά το netflix δεν υποστηρίζεται HDR για το S8..

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Μπορεί κάποιος να μου στείλει Λίνκ για να κατεβαινει από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης η μπάρα από πάνω? Το είχαμε σαν θέμα ποια παλιά αλλά με την αναβάθμιση τα έχασα ολα

Σε ότι αφορά το netflix δεν υποστηρίζεται HDR για το S8..

Μα υποτίθεται ότι η οθόνη στο s8 και s8 plus υποστηρίζει hdr

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)