JIMBOAthens Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πώς το έχω ενεργοποιήσει αυτο μήπως ξέρεις;; Ευχαριστώ Ρυθμίσεις--->Οθόνη Κλειδώματος & Ασφάλεια--->Smart Lock--->Αξιόπιστες Συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namor Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του S8 σε midnight black. Έχω μια γρήγορα ερώτηση για κάτι που πρόσεξα σήμερα. Όταν πατάω το πλαϊνό κουμπί για να κλειδώσω το κινητό και να σβήσει η οθόνη, όλα γίνονται για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ασπρόμαυρα. Νομίζω πως μέχρι χτες δεν το έκανε αυτό ? Το άναψα και το έκλεισα. Του έβαλα και του έβγαλα το always on display. Δεν μου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Δε γίνεται αν κλειδώσει μόνο του μετά από 1 λεπτό. Μόνο αν το κλείσω με το κουμπί. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Ευχαριστώ πολύ. Θα γράψω μια αναλυτική κριτική για το κινητό όταν έχω λίγο χρόνο, για να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εφέ είναι, δεν έχει πάθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 δοκιμασε με σεσουαρ απο μακρια να μπαινει αερας χλιαρος στη θυρα εβαλα για πολυ λιγο το σεσουαρ αλλα απο κοντα... δεν πιστευω να εκανα ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ρυθμίσεις--->Οθόνη Κλειδώματος & Ασφάλεια--->Smart Lock--->Αξιόπιστες Συσκευές Εκεί έχω μόνο το Bluetooth. Συμβαίνει δλδ αυτό λόγο Bluetooth;; δεν νομίζω διότι και με απενεργοποιημεno Bluetooth το ίδιο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 παιδια υπαρχει καποιος που να μπορει βοηθησει στο φλασαρισμα του cos firmware ? αντιμετωπιζω προβλημα με odin !γραφει μονιμα setup connection ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 εβαλα για πολυ λιγο το σεσουαρ αλλα απο κοντα... δεν πιστευω να εκανα ζημια. δεν φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 εστρωσε και φορτισε σημερα μετα απο δυο μερες ρυζι. περιεργα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 καλησπέρα σε όλους, το αναφέρω εδώ μήπως ξέρει κάποιος. θέλω να αγοράσω ενα S8 με τιμολογιο στην εταιρια μου. αυτη τη στιγμή όπως ξέρουμε έχει βγει ο νόμος απο 27 Ιουλίου πως δεν εισπράτει ο πωλητής το ΦΠΑ όταν κόβει τιμολόγιο σε άλλη εταιρία. δοκίμασα να πάρω σε 3-4 skroutzoμαγαζα 2-3 δεν κόβουν τιμολόγιο "γιατι δεν ξερουν τι να κανουν με το φπα" και ο ενας δεν ειχε ιδεα για τι πραγμα μιλαω. ότι ισχυει αυτο με το ΦΠΑ ισχυει. εχω ρωτήσει - δει ενα κάρο προμηθευτές που πλεον το κανουν ετσι. γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στο skroutz που το κάνει? στην χειρότερη, διαβάζω που λέτε ότι έχετε αγοράσει από το amazon. επειδη προσωπικα δεν το εχω ξανα κάνει απο εκει. υπάρχει κάποιο λινκ και κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω? απο ποιο amazon? απο της Ιταλιας? κάποιες τιμες που ειδα ηταν αρκετα πιο πανω απο οτι το skroutz. ευχαριστω για την βοηθεια Θοδωρής Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Όντως φίλε υπάρχει κενό στο θέμα αυτό καθώς το ΥΠ.ΟΙΚ δεν έχει βγάλει εγκύκλιο που να ξεκαθαρίσει πρακτικά το τι θα γίνει με το ΦΠΑ σε αυτήν την περίπτωση. Σίγουρα εσύ θα το πάρεις χωρίς ΦΠΑ αλλά το ζήτημα είναι τι θα κάνεις μετά στην δήλωση ΦΠΑ σου στο τέλος του μήνα. Λογικά θα τον χρεώσεις και στα έξοδα και στα έσοδα οπότε θα μηδενίσει αφού δεν είναι εμπόρευμα το οποίο θα πουλήσεις σε κάποιον ιδιώτη με ΦΠΑ ώστε να εισπράξεις και να αποδώσεις το ΦΠΑ. Θεωρώ πως θα έχει την ίδια αντιμετώπιση όπως οι εισαγωγες από ΕΕ χωρίς όμως τις λοιπές δύσκολίες και γνωστοποιήσεις / δηλώσεις στην εφορία. Θα σου πρότεινα να πας σε μια μεγάλη αλυσίδα και να ρωτήσεις καθώς αυτοί είναι πιο οργανωμένοι και σίγουρα θα τους έχει τύχει αρκετές φορές από τα τέλη Αυγούστου που πέρασε η διάταξη αυτή. Περίμενε λιγάκι να ενημερωθούν και τα σκρουτζομαγαζα καθώς θα συμφέρει να αγοράσεις μια τέτοια συσκευή μειωμένη κατά 24% καθώς θα βγουν λιγότερα χρήματα από την τσέπη σου. (Με το προηγούμενο καθεστώς θα πλήρωνες την τιμή εις ολόκληρο αλλά θα συμψηφιζες το ΦΠΑ με το ΦΠΑ από τα έσοδα σου οταν θα ερχόταν η ώρα για τη δήλωση ΦΠΑ σου οπότε και πάλι το ίδιο θα σου ερχόταν αλλά είναι άλλο να δώσεις την στιγμή της αγοράς του στο ταμείο 470 αντί για 580 που είναι η κανονική τιμή ) Edited September 15, 2017 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά καινούριος κάτοχος της συσκευής προερχόμενος από το LG g6 ,θα γράψω αναλυτικά τις επόμενες μέρες,πως μπορούμε να κάνουμε εντελώς μαύρο το aod,βλέπω από πίσω έχει background και λογικά θα έχει επίπτωση στη μπαταρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ναι το εβαλα για καμποση ωρα αλλα το θεμα ειναι οτι με το ζορι να πεσαν σταγονες στο κινητο δεν το εβρεξα καν. τι στο καλο αδιαβροχο διαφημιζουν δεν μπορω να καταλαβω. αν παρω αντιπροσωπεια θα βγαλω ακρη?Φίλος το κάνει και σε μένα δεν φταίει η υγρασία εμένα μου το κάνει με τον φορτιστή του αμαξιού που βάζω τον ανταπτορα που είχε μέσα το κουτί για USB c άλλες φορές λειτουργεί κανονικά και άλλες μου γράφει ότι υπάρχει υγρασία στην θύρα. Παλιότερα είχα ξαναπάθει κάτι αντίστοιχο και μου έβγαζε USB connected και USB disconnected το έκανε συνέχεια ως αποτέλεσμα μου τελείωνε η μπαταρία γιατί άνοιγε η οθόνη . Εν κατακλείδι υποψιάζομαι ότι είναι ελαττωματική θύρα Επίσης με τον οφισιαλ φορτιστή Κάποιες φορές δεν λειτουργεί το fast charging. Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλους πάντως software θέμα δεν είναι έχω κάνει factory reset αρκετές φορές συν ότι έχει πάρει και καινούργιο firmware από τότε. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Έχω πάρει την απόφαση να κάνω την μετάβαση από το s7 edge στο φετινό μοντέλο.Το δίλλημα μου έγκειται στο γεγονός ότι ενώ μ'αρέσει εμφανισιακά και σαν μέγεθος το s8 οι περισσότεροι παραπονιούνται ότι τελικά σαν κράτημα κ ως οθόνη τους πέφτει μικρό. Σε αντίθεση με το plus το οποίο δεν μου αρέσει ως μέγεθος βλέπω πολλούς να επιστρέφουν ξανά τελικά στο s7 edge!! ή και σε lg 6 .Την βοήθεια σας την άποψή σας δηλαδή, να μεταβώ στο s8 ή να παραμείνω στο 7αρι; * το θέμα επεξεργαστή, κάμερας κλπες μικρές διαφορές δεν μου λένε κάτι. Η μετάβαση γίνεται καθαρά με βάση εμφανισιακά κριτήρια ,πιο σύγχρονο look ας πούμε κι ότι το έχω έναν χρόνο το 7edge οπότε το χάρηκα σε χρήση ιδιαίτερα με τη εξαιρετική nougat , όμως φοβάμαι μήπως δεν είναι τόσο χορταστική η οθόνη του 8 ...το s8 plus ξεφεύγει ως μέγεθος για τα γούστα μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Εγώ το πήρα μετά το s7 edge και το LG g6 και κάθεται πολύ καλά στο χέρι με πολύ καλό μέγεθος οθόνης,βέβαια δεν έχω δουλέψει ποτέ το s8 plus που πιστεύω ότι και εκείνο θα είναι άριστο,νομίζω η διαφορά έγκειται στο μέγεθος συσκευής που θέλει ο καθένας μιας και πρόκειται για τις κορυφαίες συσκευές για το 2017 μαζί με το note 8 Επίσης παιδιά να ρωτήσω κάτι στο s7 edge wifi call είχα με rom EU στο s8 μόνο με cosmote rom έχουμε wifi call Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 17, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Hd voice/Volte. Υπάρχει καποια διαφορα μεταξύ τους? Περασα το firmware της "Cosmote" απο sammobile( μονο της cos δεν ειναι, εκτος και αν αυτοι το παιρνουν απο εκει και το τροποποιουν) και παρατηρησα πως δεν βλεπω πλεον την HD voice στις κλήσεις. To wifi calling και volte παντως παιζουν. Οποτε υπάρχει εν τέλει καποια διαφορα ή απλα μου αντικαταστάθηκε το HD με το volte τώρα?(σαν τιτλος οχι σαν λειτουργια). Edited September 17, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Φίλος το κάνει και σε μένα δεν φταίει η υγρασία εμένα μου το κάνει με τον φορτιστή του αμαξιού που βάζω τον ανταπτορα που είχε μέσα το κουτί για USB c άλλες φορές λειτουργεί κανονικά και άλλες μου γράφει ότι υπάρχει υγρασία στην θύρα. Παλιότερα είχα ξαναπάθει κάτι αντίστοιχο και μου έβγαζε USB connected και USB disconnected το έκανε συνέχεια ως αποτέλεσμα μου τελείωνε η μπαταρία γιατί άνοιγε η οθόνη . Εν κατακλείδι υποψιάζομαι ότι είναι ελαττωματική θύρα Επίσης με τον οφισιαλ φορτιστή Κάποιες φορές δεν λειτουργεί το fast charging. Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλους πάντως software θέμα δεν είναι έχω κάνει factory reset αρκετές φορές συν ότι έχει πάρει και καινούργιο firmware από τότε. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Μου το εκανε αλλη μια φορα για μια ωρα και μετα ενταξει . δεν ξερω τι να πω να το γυρισω πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μου το εκανε αλλη μια φορα για μια ωρα και μετα ενταξει . δεν ξερω τι να πω να το γυρισω πισω?Εγώ θα το γυρίσω θα έλεγα να κάνεις και εσύ το ίδιο, εξάλλου εμένα έχει και το πρόβλημα με την θολή κάμερα μου το κάνει και αυτό που και που και πρέπει να το χτυπάω για να στρώσει. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Βρήκα ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχει απόδειξη τι γινεται με την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μου το εκανε αλλη μια φορα για μια ωρα και μετα ενταξει . δεν ξερω τι να πω να το γυρισω πισω? Εγώ θα το γυρίσω θα έλεγα να κάνεις και εσύ το ίδιο, εξάλλου εμένα έχει και το πρόβλημα με την θολή κάμερα μου το κάνει και αυτό που και που και πρέπει να το χτυπάω για να στρώσει. Εννοείται πως θα τα πάτε για service με κάλυψη εγγύσης. Έχουν αναφερθεί και άλλες περιπτώσεις με τέτοιου είδους ελαττωματικά τεμάχια οπότε λογικά οι άνθρωποι στο service θα ξέρουν πως δεν προκαλέσετε το πρόβλημα εσείς. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχει απόδειξη, τι γινεται με την εγγύηση; Στους όρους εγγύησης η Samsung αναφέρει μεταξύ άλλων : "Για να ζητήσουν την παρούσα εγγύηση, οι καταναλωτές πρέπει να προσκομίσουν την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (όταν το προϊόν αρχικώς πωλήθηκε στον καταναλωτή)." Οπότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Αυτός που στο πουλά το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο από άλλον χωρίς απόδειξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 (edited) Βρήκα ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχει απόδειξη τι γινεται με την εγγύηση; Εγγύηση κανονικά από την ημερομηνία κατασκευής της συσκευής. Αυτή την ημερομηνία σου την λέει η Samsung δίνοντας το imei αν πάρεις τηλέφωνο. Διαφορετικά την βλέπεις από την εφαρμογή Phone info samsung που υπάρχει στο playstore. Για να επιβεβαιώσεις αυτά που σου λέω και για να είσαι 1000% σίγουρος κάλεσε αύριο την Samsung(2106897691 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00) και ρώτησε ακριβώς αυτό που ρώτησες και εδώ. Edited September 18, 2017 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χαζέψει με την συσκευή,Πώς γίνεται να έχω καλύτερη μπαταρία από το s7 edge με 600Mah λιγότερα και μεγαλύτερη οθόνη και το edge που είχα πριν ένα μήνα ήταν καινούριο 4 μηνών όσο ακριβώς είναι και το s8,έχει έρθει άλλος από s7 edge να μου πει την δική του εμπειρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Βρήκα ένα μεταχειρισμένο αλλά δεν έχει απόδειξη τι γινεται με την εγγύηση;προσοχή φυσικά και σε κλεμμένα Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χαζέψει με την συσκευή,Πώς γίνεται να έχω καλύτερη μπαταρία από το s7 edge με 600Mah λιγότερα και μεγαλύτερη οθόνη και το edge που είχα πριν ένα μήνα ήταν καινούριο 4 μηνών όσο ακριβώς είναι και το s8,έχει έρθει άλλος από s7 edge να μου πει την δική του εμπειρία Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει καλύτερο optimization το software φίλε, ξεκάθαρα. Άμα προσθέσεις και το aggressive κλείσιμο των εφαρμογών που βρίσκονται στην μνήμη καθώς και την αδρανοποίηση βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Και σε εμένα προσωπικά μαρεσει αυτό. :rolleyes: Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του S8 σε midnight black. Έχω μια γρήγορα ερώτηση για κάτι που πρόσεξα σήμερα. Όταν πατάω το πλαϊνό κουμπί για να κλειδώσω το κινητό και να σβήσει η οθόνη, όλα γίνονται για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ασπρόμαυρα. Νομίζω πως μέχρι χτες δεν το έκανε αυτό ? Το άναψα και το έκλεισα. Του έβαλα και του έβγαλα το always on display. Δεν μου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Δε γίνεται αν κλειδώσει μόνο του μετά από 1 λεπτό. Μόνο αν το κλείσω με το κουμπί. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Ευχαριστώ πολύ. Θα γράψω μια αναλυτική κριτική για το κινητό όταν έχω λίγο χρόνο, για να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές. Φίλε μου το κάνει σε μένα αυτο αυτο που λες...δεν έχω το 8..s7 edge με custom rom Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ξέρει κανείς γιατί έπαψε να μου δουλεύει το glimpse notifications? Χωρίς να πειράξω τίποτα εννοείται. Με restart δεν επανήλθε πάντως. Υποψιάζομαι το καινούριο φωτισμό οθόνης edge που ενημερώθηκε σχετικά πρόσφατα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts