Jump to content

Namor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Namor

  1. Αν έλεγες στον Orwell αντί για το 1984 να γράψει την πραγματικότητα του 2019, θα σου έλεγε πως δε γίνεται να γράψει μια φανταστική ιστορία που οι άνθρωποι να είναι τόσο ηλίθιοι, που να πληρώνουν για να βάλουν τον κατάσκοπο στο σπίτι τους χωρίς να τους το επιβάλει κάποιος με όπλα. Κανείς δε θα πίστευε μια τόσο εξωπραγματική ιστορία.
  2. Μόνο ένα πράγμα συμφέρει πραγματικά στην Αθήνα. Ένα παπί τετράχρονο 125 κυβικά. Κόστος αγοράς 1500-2000 ευρώ. Πολύ μικρά άλλα κόστη για ασφάλιση και τέλη κυκλοφορίας. Μηδενικό κόστος βενζίνης. Τεράστια ακτίνα δράσης. Μπορεί να πάρει δύο άτομα. Αποφεύγεις μποτιλιάρισμα και βγαίνεις πάντα πρώτος στο φανάρι. Αν χρειαστεί ανεβαίνεις πεζοδρόμια. Πανεύκολο παρκάρισμα παντού. Πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ποδήλατα και πατίνια. Διπλάσια ή τριπλάσια ταχύτητα από ποδήλατο χωρίς κούραση, ιδρώτες, ανηφόρες. Ως φοιτητής έκανα σε μισή ώρα διαδρομή που συμφοιτητές μου χρειάζονταν 2 ώρες με αυτοκίνητο σε φουλ πρωινή κίνηση. Το e-πατινάκι είναι αστείο. Πανάκριβο. Πρέπει να είναι τρομερά επικίνδυνο αν το πας γρήγορα ή είσαι άτομο με όχι καλές αθλητικές ικανότητες για να γλιτώσεις πτώση. Ακόμα επικίνδυνο και ενοχλητικό για τους πεζούς. Για τα ελληνικά πεζοδρόμια δεν κάνει. Τα 25 km/h μέγιστη ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή για δρόμο και αυτοκίνητα. Γενικά μια εταιρία φούσκα που εξαπλώνεται επειδή υπάρχει πολύ χρήμα για πέταμα σε ηλίθιες ιδέες.
  3. Όταν πήγαινα γυμνάσιο και λύκειο έπρεπε να περπατάω 8 χιλιόμετρα τη μέρα για να πάω σχολείο το πρωί και φροντιστήριο ή αθλητισμό το απόγευμα. Δεν υπήρχε λίπος στο σώμα μου. Κανένας συμμαθητής μου δεν ήταν παχύσαρκος. Τα e-scooter είναι πανάκριβα και σε αγορά και σε χρήση. Επικίνδυνα και για τους αναβάτες και για τους υπόλοιπους πεζούς. Σε αποτρέπουν από τον καλύτερο τρόπο να κάψεις θερμίδες με ασφάλεια και χωρίς να ιδρώσεις, το περπάτημα. Η μοναδική κατηγορία ανθρώπου που δικαιολογώ να χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο είναι οι ανάπηροι. Τέλος "οικολογικό αποτύπωμα" όταν έχεις γεμίσει τον τόπο με μπαταρίες και παλιοσίδερα αντί για να χρησιμοποιείς τα ποδαράκια σου είναι υποκριτικό.
  4. Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ του S8 σε midnight black. Έχω μια γρήγορα ερώτηση για κάτι που πρόσεξα σήμερα. Όταν πατάω το πλαϊνό κουμπί για να κλειδώσω το κινητό και να σβήσει η οθόνη, όλα γίνονται για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ασπρόμαυρα. Νομίζω πως μέχρι χτες δεν το έκανε αυτό ? Το άναψα και το έκλεισα. Του έβαλα και του έβγαλα το always on display. Δεν μου δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Δε γίνεται αν κλειδώσει μόνο του μετά από 1 λεπτό. Μόνο αν το κλείσω με το κουμπί. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Ευχαριστώ πολύ. Θα γράψω μια αναλυτική κριτική για το κινητό όταν έχω λίγο χρόνο, για να βοηθήσω υποψήφιους αγοραστές.
  5. Δυστυχώς μετά από πτώση με το κινητό στην πίσω τσέπη του παντελονιού, βρήκα χτύπημα στο λευκό κάλυμμα και την μπαταρία ελαφρώς στραβωμένη. Το κινητό δεν ανοίγει και όταν πατάω το κουμπί on/off αναβοσβήνει το flash. Πήρα καινούργια μπαταρία αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το κινητό δεν έχει κατά τα άλλα κάποιο εμφανή χτύπημα. Τίποτα δεν είναι ραγισμένο ή σπασμένο. Τι λέτε να κάνω ? Αξίζει άραγε να το πάω για επισκευή. Είμαι λίγο τσαντισμένος έμεινα χωρίς έχω κινητό και χάλασα και χρήματα για καινούργια μπαταρία ενώ τελικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.
  6. Αντιμετωπίζω προβληματάκι με το κινητό. Σβήνει ξαφνικά για λίγο η οθόνη. Λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο και επανέρχεται. Μπορεί όμως να το κάνει 4-5 φορές συνεχόμενα. Πάει πουθενά το μυαλό σας ? Ευχαριστώ. Περισσότερα στοιχεία: Κλείνει αμέσως όταν καλύπτω με το χέρι μου το πάνω αριστερό μέρος της συσκευής. Αρκεί να περάσει από μπροστά στα 5-10 εκατοστά το χέρι μου. Και αμέσως μετά επανέρχεται. Please help.
  7. Για όσους φίλους έχουν πρόβλημα με το σήμα του κινητού: Στη Λειτουργία Δικτύου επιλέξτε: Μόνο GSM Το ίδιο ίσχυε και στο S3 mini. Καλό το S4 mini. Καλύτερο σε όλα από το S3 mini. Και εγώ το πήρα για τη γυναίκα.
  8. Λοιπόν πήρα στην εξυπηρέτηση. Εξήγησα το πρόβλημα. Μόλις με πήραν και μου είπαν πως υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Μου έβαλαν τα 300 δωρεάν λεπτά χρόνο ομιλία. Οπότε όλα καλά. Ευχαριστώ το φίλο μου ασχολήθηκε και γενικά το forum που δίνει λύσεις.
  9. Έχω cosmokarta και έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας 10 ευρώ. Για κάποιο λόγο δεν μου έδωσε τα 300 λεπτά δώρο χρόνου ομιλίας για ένα μήνα. Έστειλα sms στο 1330 και λέει πως δεν έχω δωρεάν χρόνο. Ακόμα στο 1330 λέει πως επειδή είμαι γραμμένος στην προσφορά για τα 300 δεν μπορώ να πάρω τα 200 λεπτά το μήνα με τα 5 ευρώ αν πρώτα δεν διαγραφώ για πάντα από την πρώτη προσφορά. Οπότε είμαι ακόμα γραμμένος για τα +300. Είναι η πρώτη ανανέωση 10 ευρώ εδώ και 2 μήνες. Το γράφω επειδή τα 300 λεπτά δώρο ισχύουν για έως 2 ανανεώσεις των 10 ευρώ στον ίδιο μήνα. Είμαι κάτοχος cosmokartas εδώ και ένα χρόνο και είχα ενεργοποιήσει το δώρο χρόνο ομιλίας από την αρχή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει ? Ευχαριστώ.
  10. Λοιπόν εγώ το αγόρασα από σκρουντζομάγαζο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι μόνες δυσκολίες να πω που προέκυψαν αλλά λύθηκαν είναι: Όταν το άνοιξα είχε για γλώσσα τα ρουμανικά. Λίγο ο πανικός και δεν είδα αμέσως ότι έπρεπε να πατήσω το ΟΚ. Είχαμε και ένα άλλο samsung και βρήκα τι έπρεπε να κάνω. Η αλλαγή στα ελληνικά μετά έγινε εύκολα. Το κινητό είχε επιλεγμένη τη λειτουργία δικτύου GSM/WCDMA και δεν είχε καλό σήμα. Όταν έβαλα μόνο GSM έφτιαξε και αυτό. Το αγόρασα 305+6 μεταφορικά ευρώ, όταν στο Πλαίσιο είχε 350 ή 399 + δωροκάρτα (δεν ήξερα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη δωροκάρτα αμέσως). Το αγόρασα από το μαγαζί που το έχει πιο φτηνά αυτή τη στιγμή στο skroutz.
  11. Καταρχήν γειά σας και καλωσόρισα στο forum μας. Λοιπόν είχα και εγώ τρομερό πρόβλημα με το σήμα του κινητού. Μέσα στο σπίτι και το γραφείο 1 ή 2 παύλες. Μάλιστα στο γραφείο πολύ συχνά έχανα κλήσεις. Πήρα στο service και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ευτυχώς δεν το έκανα. Η λύση για εμένα και μάλλον και για εσένα φίλε είναι να πας: Ρυθμίσεις > Περισσότερες Ρυθμίσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Λειτουργία δικτύου. Εκεί διάλεξε Μόνο GSM (στο δικό μου ήταν από την αρχή διαλεγμένο GSM/WCDMA (Αυτόματη λειτουργία). Αυτό έλυσε τα προβλήματα. Το κινητό έχει σήμα σχεδόν πάντα 4 παύλες. Ειδικά στο γραφείο που ουσιαστικά βλέπω την κεραία της Cosmote. Δεν ξαναέχασα κλήση. Για ένα άλλο φίλο που είπε ότι το κινητό ξυπνάει από μόνο του: Το κινητό έχει μια λειτουργία που παρακολουθεί τα μάτια του χρήστη. Όταν το κοιτάς δηλαδή το καταλαβαίνει ( η μπροστινή κάμερα παρακολουθεί τα μάτια) και δε σβήνει ή κλειδώνει η οθόνη. Βγάζει και ένα ματάκι ψηλά. Δεν μπορώ να βρω τώρα που είναι η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...