Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή πήρα μαζί και τα δύο τηλέφωνα (Το s7plus για την σύζυγό) η μόνη αισθητή διαφορά που βλέπω είναι στην οθόνη, υπέρ του s8 βέβαια....

Το contrast του s8 πιο δυνατό(auto brightness) και τα χρώματα αποδίδουν μία πιο διευρυμένη γκάμα.

σε παρακαλώ κανε μια δοκιμή με πολωτικά γυαλιά ηλίου και πες μου μετά τι διαφορά είδες.

Δεύτερη μέρα που το έχω και ήδη έχει 2 χτυπηματάκια. gorilla screen my ***.

Κατά τα άλλα εντυπωσιακή συσκευή, ωραίο κράτημα, γλιστερή πολύ.

μπαταρία φαίνεται καλή, βέβαια το σκίζω τώρα οπότε θα δούμε αργότερα.

αποτύπωμα τραγικό. Είναι που είναι το πίσω μέρος γενικά λάθος επιλογή, γιατί όταν το έχεις στο γραφείο και πας το ανοίξεις πρέπει να το σηκώσεις είναι και το συγκεκριμένο σημείο το χειρότερο δυνατόν, πότε πατάω την κάμερα, πότε αυτό αλλά όχι με ολόκληρο το δάχτυλο. Ειδικά με το αριστερό χέρι είναι τραγικό.

Και η θέση της θύρας ακουστικών δεν μαρέσει, προτιμάω πάνω, αλλά δεν μιλάω όταν βλέπω άλλους να τις αφαιρούν.

σε απόδοση εννοείται όλα γρήγορα αλλά τα τρώει τα σκαλωματάκια του. Το Bixby πχ πολύ συχνά ξαναφορτώνει όταν το ανοίγω. Και γενικά από και από εκεί θα τα δεις τα lagακια σου.

Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα είναι πως να εμφανίσω τις επαφές μου από outlook λογαριασμό. Δεν λέω να τις περάσω στο gmail που μου λένε όλοι, αλλά να εμφανίζονται από τον outlook.

επίσης στα sms την αναφορά πως γίνεται να μην βγάζει ειδοποίηση σα να ήρθε νέο sms και απλά να εμφανίζει ένα τικ ή ένα παραδόθηκε κάτω από το μήνυμα;

Edited by psail
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Eιμαι ενα βημα πριν την αγορα του S8 καθως το OnePlus 5 που περιμενα, σχεδιαστικα δεν μου αρεσει, οσο τερας και να ειναι. Θα το επιβεβαιωσω και σε λιγες μερες.

Διαβαζω ομως για μερικα μικρα lagαρισματα στην καθημερινη χρηση. Προερχομαι απο Nexus 5 και εχω συνηθισει στην τελειως ομαλη λειτουργια.Ισχυουν?

Και αν ισχυουν δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζει η Samsung να βαζει σαβουρα στο λειτουργικο ρε παιδια. Bixby, ενα σωρο αλλα apps και αηδιες.

Edited by ardi21

Eιμαι ενα βημα πριν την αγορα του S8 καθως το OnePlus 5 που περιμενα, σχεδιαστικα δεν μου αρεσει, οσο τερας και να ειναι. Θα το επιβεβαιωσω και σε λιγες μερες.

Διαβαζω ομως για μερικα μικρα lagαρισματα στην καθημερινη χρηση. Προερχομαι απο Nexus 5 και εχω συνηθισει στην τελειως ομαλη λειτουργια.

Ισχυουν? Και αν ισχυουν δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζει η Samsung να βαζει σαβουρα στο λειτουργικο ρε παιδια. Bixby, ενα σωρο αλλα apps και αηδιες.

ισχύουν, την πρώτη μέρα δε, θα βαρεθείς να κάνεις accept και login σε διάφορες εφαρμογές της Samsung.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Μόλις το έβαλα να φορτίσει μετά από ολόκληρη μέρα. Όλα ανοικτά όλη μέρα πλην wifi που κάνα τριωρο το έκλεισα. Αρκετό πείραγμα επίσης μιας και είναι μόλις η δεύτερη μέρα που το έχω. Νομίζω ότι καλή θα βγει η μπαταρία. Όχι κάτι τρελό αλλά αξιοπρεπές. 71204c2ee43645f55b7ecec5ef56be00.jpg15341d4ce3f45a2479afce7d2f278ee3.jpg413c14846d0d8dbfea6e250ffdaa16c0.jpgf85ce8c81bf4c18362e33bcb5287440d.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις το έβαλα να φορτίσει μετά από ολόκληρη μέρα. Όλα ανοικτά όλη μέρα πλην wifi που κάνα τριωρο το έκλεισα. Αρκετό πείραγμα επίσης μιας και είναι μόλις η δεύτερη μέρα που το έχω. Νομίζω ότι καλή θα βγει η μπαταρία. Όχι κάτι τρελό αλλά αξιοπρεπές. 71204c2ee43645f55b7ecec5ef56be00.jpg15341d4ce3f45a2479afce7d2f278ee3.jpg413c14846d0d8dbfea6e250ffdaa16c0.jpgf85ce8c81bf4c18362e33bcb5287440d.jpg

3h sot σε 16,5h χρήσης..?!?!

Δεν θα το λέγα και πολύ αξιοπρεπές....ψιλοχάλια θα το έλεγα.

Σε παρεμφερή χρήση με τη δικιά σου έχω 5,5h sot χαλαρά με note5....

Edited by frix_ath

σε παρακαλώ κανε μια δοκιμή με πολωτικά γυαλιά ηλίου και πες μου μετά τι διαφορά είδες.

Με polarize γυαλιά είχα θέμα με το s7 edge ειδικά σε landscape με το s8 δεν έχω

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Καλημέρα....καθομαστε και σκοτώνουμε την μπαταρία (μετρήσεις κάτω από 10%) για να δείξουμε Τι? Αν έχει χάλια ή super μπαταρία?

Συγκρίνουμε την μπαταρία του με συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα και το βγάζουμε προβληματικό???

Εγώ ρε παιδιά έχω screenshots με 4 ώρες οθόνη (στο 20%) και με 7,30 (14%)....Τι σημαίνει Αυτό???

Το τηλέφωνο είναι μια χαρά...Καλυπτει άνετα τις ανάγκες του καθενός...Μην ξεχνάμε ότι έχει πολλές ρυθμισης για οικονομία στην μπαταρία...Ας πούμε την ανάλυση οθόνης δεν χρειάζεται να την έχετε στο φουλ....και η μικρή βαθμίδα (HD+) μια χαρά είναι για συνεχή χρήση και λιγότερο ενεργοβόρα...

Και φυσικά μην αφήνουμε χωρίς ευθύνες τις εφαρμογές του facebook και του messenger που κυριολεκτικά την ξεσκίζουν...

Laggαρίσματα και τέτοια...ουτε ένα στον έναν μήνα που το έχω...με 75 εφαρμογές πάνω του...το οποί ο το διαβάζω και από την πλειονότητα των χρηστών...Αρα ίσως όσοι βλέπετε τέτοια θεματάκια...μπορει να φταίει κάτι άλλο...

Εντάξει...το s7 edge είναι πιο φαρδύ και φέρνει πιο πολύ στις συσκευές που έχουμε συνηθίσει...αλλα και το s8 έχει την ομορφιά του...

Για όσους λένε ότι τους χαλάει στον οπτικό τομέα όταν βλέπουν κάποιο κείμενο...θα συμβούλευα να γυρίσουν το τηλέφωνο πλάγια...Αυτο τους προσφέρει η νέα διαγώνιος της σχεδίασης (πιο στενή οθόνη αλλά πιο μακρυά...)

Δακτυλικό αποτύπωμα....Το 95% των συσκευών το έχουν πίσω... Οκ...λιγο πιο μακρυά από την κάμερα...

Ας βάζουμε το δαχτυλάκι μας από τα αριστερά και όχι κατευθείαν στο κέντρο...Συνηθεια είναι...

Για εμένα όσοι θέλουν να το πάρουν...να το πάρουν άφοβα...Ειδικα τώρα που έχει πέσει και η τιμή του είναι σχεδόν ευκαιρία...

Αν προσέξατε τις νέες τιμές του s7 edge (που και εκεί όποιος θέλει να πάει είναι ευκαιρία με την σημερινή πτώση που έχει...) πάνε για ξεσκαρτάρισμα του s7 και πώληση με ανέβασμα τιμής στο s8 (προσωπική άποψη....).

Είναι ένα τηλέφωνο που συνδυάζει νέο...σχεδιο με πολύ καλή τεχνολογία...

5.8 ίντσες οθόνη που είναι βολική στο χέρι!!!!! Ποια άλλη συσκευή το Έχει???

Καλημέρα....καθομαστε και σκοτώνουμε την μπαταρία (μετρήσεις κάτω από 10%) για να δείξουμε Τι? Αν έχει χάλια ή super μπαταρία?

Συγκρίνουμε την μπαταρία του με συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα και το βγάζουμε προβληματικό???

Εγώ ρε παιδιά έχω screenshots με 4 ώρες οθόνη (στο 20%) και με 7,30 (14%)....Τι σημαίνει Αυτό???

Το τηλέφωνο είναι μια χαρά...Καλυπτει άνετα τις ανάγκες του καθενός...Μην ξεχνάμε ότι έχει πολλές ρυθμισης για οικονομία στην μπαταρία...Ας πούμε την ανάλυση οθόνης δεν χρειάζεται να την έχετε στο φουλ....και η μικρή βαθμίδα (HD+) μια χαρά είναι για συνεχή χρήση και λιγότερο ενεργοβόρα...

Και φυσικά μην αφήνουμε χωρίς ευθύνες τις εφαρμογές του facebook και του messenger που κυριολεκτικά την ξεσκίζουν...

Laggαρίσματα και τέτοια...ουτε ένα στον έναν μήνα που το έχω...με 75 εφαρμογές πάνω του...το οποί ο το διαβάζω και από την πλειονότητα των χρηστών...Αρα ίσως όσοι βλέπετε τέτοια θεματάκια...μπορει να φταίει κάτι άλλο...

Εντάξει...το s7 edge είναι πιο φαρδύ και φέρνει πιο πολύ στις συσκευές που έχουμε συνηθίσει...αλλα και το s8 έχει την ομορφιά του...

Για όσους λένε ότι τους χαλάει στον οπτικό τομέα όταν βλέπουν κάποιο κείμενο...θα συμβούλευα να γυρίσουν το τηλέφωνο πλάγια...Αυτο τους προσφέρει η νέα διαγώνιος της σχεδίασης (πιο στενή οθόνη αλλά πιο μακρυά...)

Δακτυλικό αποτύπωμα....Το 95% των συσκευών το έχουν πίσω... Οκ...λιγο πιο μακρυά από την κάμερα...

Ας βάζουμε το δαχτυλάκι μας από τα αριστερά και όχι κατευθείαν στο κέντρο...Συνηθεια είναι...

Για εμένα όσοι θέλουν να το πάρουν...να το πάρουν άφοβα...Ειδικα τώρα που έχει πέσει και η τιμή του είναι σχεδόν ευκαιρία...

Αν προσέξατε τις νέες τιμές του s7 edge (που και εκεί όποιος θέλει να πάει είναι ευκαιρία με την σημερινή πτώση που έχει...) πάνε για ξεσκαρτάρισμα του s7 και πώληση με ανέβασμα τιμής στο s8 (προσωπική άποψη....).

Είναι ένα τηλέφωνο που συνδυάζει νέο...σχεδιο με πολύ καλή τεχνολογία...

5.8 ίντσες οθόνη που είναι βολική στο χέρι!!!!! Ποια άλλη συσκευή το Έχει???

+1000 Μια χαρά τα είπες!

Χθες τραβώντας βιντεο διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί ο ήχος.. κατα την αναπαραγωγή πατάω τα κουμπιά έντασης και στη μπάρα γράφει ''ένταση ήχου κλήσης'' ενω κανονικά θα έπρεπε να λεει ένταση πολυμέσων ή κατι τέτοιο.. στα βιντεακια απο το youtube ακούγεται ο ήχος κανονικά όμως.. τι μπορεί να φταίει;

Το εχω αγοράσει απο γνωστή αλυσίδα, το κακό ομως ειναι οτι εχει λήξει το doa.. τώρα τι κάνω; το επιστρέφω σε αυτούς ή να το παω κατευθείαν στο σερβις μόνος μου; Ξέρετε κάποιο καλό σερβις στη Θεσσαλονίκη;

ευχαριστω εκ των προτέρων

Επισης να αναφέρω οτι δοκίμασα σε ολες τις αναλύσεις βίντεο, σε καμία δεν παίζει ήχος. Ουτε καλύπτω την υποδοχή του μικροφώνου με τα χέρια μου, ούτε η θήκη που φοράω την επηρεάζει..

Edited by bill_thes

Galaxy S8 SM-G950F EUR Greece - G950FXXU1AQF7

Υπάρχει Link (Εκτός sammobile) με fast download, χωρίς συνδρομή.

Θέλω να βάλω την rom καθαρή και όχι αθροιστικά την μία πάνω στην άλλη.

Χθες τραβώντας βιντεο διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί ο ήχος.. κατα την αναπαραγωγή πατάω τα κουμπιά έντασης και στη μπάρα γράφει ''ένταση ήχου κλήσης'' ενω κανονικά θα έπρεπε να λεει ένταση πολυμέσων ή κατι τέτοιο.. στα βιντεακια απο το youtube ακούγεται ο ήχος κανονικά όμως.. τι μπορεί να φταίει;

Το εχω αγοράσει απο γνωστή αλυσίδα, το κακό ομως ειναι οτι εχει λήξει το doa.. τώρα τι κάνω; το επιστρέφω σε αυτούς ή να το παω κατευθείαν στο σερβις μόνος μου; Ξέρετε κάποιο καλό σερβις στη Θεσσαλονίκη;

ευχαριστω εκ των προτέρων

Επισης να αναφέρω οτι δοκίμασα σε ολες τις αναλύσεις βίντεο, σε καμία δεν παίζει ήχος. Ουτε καλύπτω την υποδοχή του μικροφώνου με τα χέρια μου, ούτε η θήκη που φοράω την επηρεάζει..

Είναι κάποιο bug το είχα και εγώ και στο s7 edge και στο s8, στο καινούργιο update δεν μου το έχει κάνει

Galaxy S8 SM-G950F EUR Greece - G950FXXU1AQF7

Υπάρχει Link (Εκτός sammobile) με fast download, χωρίς συνδρομή.

Θέλω να βάλω την rom καθαρή και όχι αθροιστικά την μία πάνω στην άλλη.

http://fw.updato.com/

Η την εφαρμογή samfirm

https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647

Νικήτας

Πριν την αναβάθμιση μπορούσες να διαλέξεις το χρώμα της navigation bar

Τώρα εκεί που διαλέγεις μου τα βγάζει όλα άσπρα ...Γιατί ?

73699dedd1da31b1a4263fdc21e97d72.jpg

εχει καποιος να προτεινει ρυθμισεις που θα κανουν καλυτερη την ζωη μας στο κινητο??ακομα στειν λειτουργεια των χρωματων τι επιλογη ειναι καλύτερη με βαση τα χαρακτιριστικα απεικονισης και όχι το γουστο μας.

ακομα εμενα δυο μηνες τωρα μια αναβαθμιση εχει βγαλει ολη κιολη. κανω αναζητηση δεν βγαζει αλληεχω την G950FXXU1AQDG/G950FOVF1AQDG/G950FXXU1AQDG . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ??/

Edited by koloko
προσθεση σχολιου

Πριν την αναβάθμιση μπορούσες να διαλέξεις το χρώμα της navigation bar

Τώρα εκεί που διαλέγεις μου τα βγάζει όλα άσπρα ...Γιατί ?

Διότι πολύ απλά αφαίρεσε την δυνατότητα επιλογών σε χρώμα της επιλογής σου.

Άρχισε τις κλασικές βλακείες της η Samsung να χαλάει η αφαιρεί πράγματα χωρίς λόγο.

fed31e04da70168a2528ba05e7729efa.jpg

Αριστερά πριν το τελευταίο update και δεξιά μετά.

Τώρα η μόνη λύση σε επόμενο update να το επαναφέρουν.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εχει καποιος να προτεινει ρυθμισεις που θα κανουν καλυτερη την ζωη μας στο κινητο??ακομα στειν λειτουργεια των χρωματων τι επιλογη ειναι καλύτερη με βαση τα χαρακτιριστικα απεικονισης και όχι το γουστο μας.

ακομα εμενα δυο μηνες τωρα μια αναβαθμιση εχει βγαλει ολη κιολη. κανω αναζητηση δεν βγαζει αλληεχω την G950FXXU1AQDG/G950FOVF1AQDG/G950FXXU1AQDG . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ??/

Η τελευταία rom τελειώνει σε AQF7... Στους αριθμούς που έχεις βγάλει βλέπω ένα VF μέσα που με παραπεμπτει σε τον της Vodafone...(Την είχα και εγώ όταν το πήρα...) και οι αναβαθμίσεις θα αργήσουν στις branded rom...Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα απλος περιμένεις... Αν δεν θες να περιμένεις και δεν βαριέσαι το στήσιμο από την αρχή ...μπορεις να περάσεις την επίσημη Ελληνική μέσω Odin την οποία κατεβαζεις από το σάιτ της Samsung...

Τώρα για τα άλλα....Ευκολη ζωή με κινητό δεν κάνεις πλέον!!!!

Αν εννοείς περισσότερο χρόνο χωρίς άγχος για την μπαταρία...εγω έχω επιλέξει την hd+ ανάλυση και σκούρο θέμα και φόντο λόγω amoled οθόνης...

Edited by Expendable

Όσον αφορά τη γραμμή πλοήγησης (navigation bar) το γράφει ξεκάθαρα στην περιγραφή του update, ότι μετά θα οριστεί το χρώμα στο προεπιλεγμένο... αλλά λέει επίσης ότι άλλαξε το "εύρος" των χρωμάτων..αυτό σημαίνει ότι τέλος οι επιλογές δηλαδή?..αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος??? Ειλικρινά σε τί ενοχλούσε αυτή η επιλογή???

d6f6458426ed75cfeba1afe8c23020d5.jpg

Edited by tfd1978

Καλημέρα σε όλους.

Διάβασα όσες σελίδες μπόρεσα με τα σχόλιά σας και με έχετε πείσει για αγορά :p

Όλοι το πήρατε από σκρουτζομάγαζα ή έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο άλλο μαγαζί;

Ευχαριστώ

Tempered απλά το ξεχνάς

Μία χαρά μπαίνει και δεν ξεκολλάει.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Η τελευταία rom τελειώνει σε AQF7... Στους αριθμούς που έχεις βγάλει βλέπω ένα VF μέσα που με παραπεμπτει σε τον της Vodafone...(Την είχα και εγώ όταν το πήρα...) και οι αναβαθμίσεις θα αργήσουν στις branded rom...Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα απλος περιμένεις... Αν δεν θες να περιμένεις και δεν βαριέσαι το στήσιμο από την αρχή ...μπορεις να περάσεις την επίσημη Ελληνική μέσω Odin την οποία κατεβαζεις από το σάιτ της Samsung...

Τώρα για τα άλλα....Ευκολη ζωή με κινητό δεν κάνεις πλέον!!!!

Αν εννοείς περισσότερο χρόνο χωρίς άγχος για την μπαταρία...εγω έχω επιλέξει την hd+ ανάλυση και σκούρο θέμα και φόντο λόγω amoled οθόνης...

οποτε της vodafone ερχετε με καθυστέρηση . Δεν το ήξερα. Τωρα για την ελληνική ρομ απλα την βαζω και το μονο πλεονεκτιμα ειναι πιο γρηγορες οτα αναβαθμίσεις??? κατι αλλο? εκτος απο την αναμονή? ειναι της σαμυ επισημη ή έχουμε καλυτερη και ελαφρύτερη ρομ? δεν ξερω τιποτα απο σαμσουνγκ και γενικα στο ανδροιντ ειμαι δυο χρονια μόνο!

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)