koklas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Η navigation bar παίρνει το χρώμα του θέματος που έχεις διαλέξει.... Ναι δεν έχει σαν επιλογή το μαύρο χρώμα αλλά αν έχεις περάσει ένα μαύρο θέμα κλικαρεις εκεί που λέει "διατήρηση χρώμα θέματος" και έτσι εμένα μου την κράτησε μαύρη...αν το ξεκλικαρω τότε θα πρέπει να διαλέξω κάποιο στάνταρ από τις αποχρώσεις του Λευκού που σου δίνει.... Τώρα αν χρησιμοποιείς το στοκ θέμα (λευκό) τότε και η μπάρα θα είναι λευκή... Εσύ αποφασίζεις... Διατηρηση χρωματος που τι λέει; Edited June 18, 2017 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Η navigation bar παίρνει το χρώμα του θέματος που έχεις διαλέξει.... Ναι δεν έχει σαν επιλογή το μαύρο χρώμα αλλά αν έχεις περάσει ένα μαύρο θέμα κλικαρεις εκεί που λέει "διατήρηση χρώμα θέματος" και έτσι εμένα μου την κράτησε μαύρη...αν το ξεκλικαρω τότε θα πρέπει να διαλέξω κάποιο στάνταρ από τις αποχρώσεις του Λευκού που σου δίνει.... Τώρα αν χρησιμοποιείς το στοκ θέμα (λευκό) τότε και η μπάρα θα είναι λευκή... Εσύ αποφασίζεις... Καλημέρα. Σαν λάτρης του μαύρου χρώματος( και σε θέμα και σε συσκευή και σε θήκη) Έχω επιλέξει διατήρηση χρώμα θέματος, αλλά η μπάρα δεν είναι πάντα μαύρη. Πχ στον Chrome που δουλεύω πολλές ώρες, στο Facebook,στο viber, είναι άσπρη. Οταν μπαίνω ρυθμίσεις που είναι όλα μαύρα εκεί γίνεται και η μπάρα μαύρη. Έτσι πρέπει να είναι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μπορείς να κατεβάσεις το Navbar apps απ το store και να επιλέξεις το μαύρο να είναι πάντα το χρώμα σε όλες τις εφαρμογές. Είναι καλή εφαρμογή και δεν καίει και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Ναι βρε απλά η βέλτιστη υλοποίηση θα ήταν οπουδήποτε στην οθόνη να δουλεύει και όχι αυστηρά στο home button όπως σε πολλές άλλες συσκευές. Η η AOD υλοποίηση θα το προτιμούσα σε στυλ Motorola όπου θα μπορούσες να ορίζεις το χρονικό διάστημα που είναι ανοιχτή η να ξυπνάει(να εμφανίζει τις πληροφορίες δηλαδή) αφού σηκώσεις τη συσκευη από ακινησία η απλά περάσεις το χέρι από πάνω της και μετά να μπαίνει για ύπνο. Υπάρχουν στιγμές που δεν θες να είναι συνεχεία ανοιχτή και για λόγους κατανάλωσης και λόγους που σε ενοχλεί και δεν θες να σου αποσπά την προσοχή. Και ούτε φυσικά να μπαίνω στην λογική κλείσε-άνοιξε AOD. Sent from my iPad using Tapatalk Το AOD δεν είναι ανάγκη να δουλεύει 24/7... Έχει σχετικό σεταρισμα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 ... Αφαίρεσαν ενα σωρο τεχνικά χαρακτηριστικά που άρεσαν στο κοσμο (πχ αποσπώμενη μπαταρια, ράδιο κλπ) ... Καποια πραγματα δεν αλλαζουν σε αυτη τη ζωη ... Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Διατηρηση χρωματος που τι λέει; Δεν το λέει έτσι ακριβώς αλλά στο μενού "Χρώμα φοντου" κλικαρεις "Διατήρηση τρέχον θέματος" ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Σαν λάτρης του μαύρου χρώματος( και σε θέμα και σε συσκευή και σε θήκη) Έχω επιλέξει διατήρηση χρώμα θέματος, αλλά η μπάρα δεν είναι πάντα μαύρη. Πχ στον Chrome που δουλεύω πολλές ώρες, στο Facebook,στο viber, είναι άσπρη. Οταν μπαίνω ρυθμίσεις που είναι όλα μαύρα εκεί γίνεται και η μπάρα μαύρη. Έτσι πρέπει να είναι? Ναι έχεις δίκαιο δεν το είχα προσέξει ότι την αφήνει λευκή σε κάποιες εφαρμογές γιατί έχω ενεργοποίηση την αυτόματη απόκρυψη οπότε σε όλες τις εφαρμογές όταν είναι ενεργοποιημενη η απόκρυψη της navigation bar αυτή γίνεται αυτόματα διαφανή σε όλες τις εφαρμογές Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Για να μην παρεξηγηθω. Δεν μιλαω προσωπικα για ενα ατομο αλλα για το συνολο του YouTube. Γιατι υπαρχουν απειρα τετοια βίντεο. Ακριβως!ολα τα video στο youtube δειχνουν ολα υπερ του exynos! Tsiglas:αλλο με 6gb και αλλο με 4gb! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Την status bar υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε στο σερφαρισμα με chrome?? Γτ με dolhin εχω κρασαρισματα Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Την status bar υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε στο σερφαρισμα με chrome?? Γτ με dolhin εχω κρασαρισματα Γιατι δεν χρησιμοπoiεις της samsung τον browser ? Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εχει full screen πλοήγηση;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλξσπερα σε ολους,γνωριζει πως μπορω να κανω τη συσκευη να αναβει οταν π.χ. την σηκωσω απο το τραπεζι? Χωρις να πατησω κουμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Το AOD δεν είναι ανάγκη να δουλεύει 24/7... Έχει σχετικό σεταρισμα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Τι εννοείς ?? Και βασικά κατάλαβες αυτό που ζητάω?? Θα ήθελα motion-activated AOD και όχι always on όπως την κάνει η Samsung. Καλξσπερα σε ολους,γνωριζει πως μπορω να κανω τη συσκευη να αναβει οταν π.χ. την σηκωσω απο το τραπεζι? Χωρις να πατησω κουμπι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 18, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Ναι αν το υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες θα είναι πολύ κακό για όλους. Η συγκεκριμένη αναλογία βοηθαει μόνο σε browsing και αυτό υπό προϋποθέσεις. Σε Gaming ταινίες κτλ αφήνει περιθώρια αριστερά δεξιά οπότε πάει άχρηστη η οθόνη. Το 16:9 είναι το φυσιολογικό και ας βγάλουν ότι θέλουν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Έχεις δουλέψει για κάνα 20 λεπτά το κινητό? Όχι σε public κτλ, εννοώ να κάτσεις να ασχοληθείς μαζί του...? Έχεις δει τι διαστάσεις του edge plus? Φτάνει βγάζετε συμπεράσματα για συσκευή που δεν δουλέψατε. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη μόνο από αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα. Την ημέρα πόσες ταινίες θα δεις και σε ενοχλεί το κενό? Το οποίο το διορθώνεις με το κουμπί που βγάζει στην οθόνη όταν είσαι σε βίντεο. Εχει full screen πλοήγηση;;; Τι ακριβώς εννοείς φίλε? Μπορείς να πατήσεις το κουμπί κάτω αριστερά και να την εμφανίσεις οπότε θες. Δες φωτογραφία. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εχει full screen πλοήγηση;;;. Nαι πας στις ρυθμίσεις στον browser πάνω δεξιά πατας για προχωρ. και κανεις κλικ πανω στην γραμμή κατάστασης για να μην εμφανίζεται και εισαι έτοιμος .Σε συνδυασμό με τα πληκτρα πλοήγησης που μπορούν να φυγουν μετα το νεο update ειναι απόλαυση :) Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Me swipe up and down εξαφανίζεται/εμφανίζεται η navigation bar η πατάς κουμπί? Διοτι το πρώτο το θεωρώ πιο φιλικό και χρηστικό. Την status bar υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε στο σερφαρισμα με chrome?? Γτ με dolhin εχω κρασαρισματα Με την νέα 12 έκδοση έχει θέμα. Εγώ γύρισα στην προηγούμενη και όλα άψογα έως βελτιωθεί με επόμενα update για την ξανά βάλω. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 18, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Τι εννοείς ?? Και βασικά κατάλαβες αυτό που ζητάω?? Θα ήθελα motion-activated AOD και όχι always on όπως την κάνει η Samsung. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ κατάλαβα ότι θες να μην είναι ανοικτό συνέχεια. Mea culpa Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπερα σας και παλι μια μικρή βοήθεια θέλω που πατάω στις ρυθμίσεις κλήσεων για να βρω το σύρσιμο της κλήσης;;;; Γιατί τώρα πατάω πάνω στον καλούντα και μετά το τηλέφωνο το εικονίδιο και κάνω την κλήση σε s8+.... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπερα σας και παλι μια μικρή βοήθεια θέλω που πατάω στις ρυθμίσεις κλήσεων για να βρω το σύρσιμο της κλήσης;;;; Γιατί τώρα πατάω πάνω στον καλούντα και μετά το τηλέφωνο το εικονίδιο και κάνω την κλήση σε s8+.... Ευχαριστώ πολύ! Θα πας settings -> advanced features -. Swipe to call or send messages ;). Συγγνώμη για τα αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Θα πας settings -> advanced features -. Swipe to call or send messages ;). Συγγνώμη για τα αγγλικά... Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά καλή εβδομάδα εύχομαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Η δίκαρτη έκδοση official στην Αγορά του ΗΒ - http://www.trustedreviews.com/news/samsung-is-selling-a-brand-new-galaxy-s8-variant-in-the-uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Η δίκαρτη έκδοση official στην Αγορά του ΗΒ - http://www.trustedreviews.com/news/samsung-is-selling-a-brand-new-galaxy-s8-variant-in-the-uk Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, για να δούμε αν θα απλωθεί σε όλη την ευρωπη να πέσει η τιμή! καιρός είναι να φέρουν hi end συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Η τιμή του μειώνεται με γοργούς ρυθμούς! Μέχρι τα μέσα-τέλος καλοκαιριού θα έχει φτάσει τα 6κατοστάρικα, πιθανόν και χαμηλότερα....τιμή που δικαιολογεί την αγορά του. Τότε βέβαια θα ανακοινωθεί και η απόλυτη ναυαρχίδα Note8... Edited June 19, 2017 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Οποτε ολες οι δικαρτες συσκευες θα καλυπτονται απο εγγυηση στην Ευρωπη αραγε μετα την πωληση απο Αγγλια? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Οποτε ολες οι δικαρτες συσκευες θα καλυπτονται απο εγγυηση στην Ευρωπη αραγε μετα την πωληση απο Αγγλια? Όχι σε καμία περίπτωση αν είναι από Χονγκ Κονγκ η ΗΑΕ. Ο βασικός λόγος που αυτή τη στιγμή δεν έχω το 6/128... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Όχι σε καμία περίπτωση αν είναι από Χονγκ Κονγκ η ΗΑΕ. Ο βασικός λόγος που αυτή τη στιγμή δεν έχω το 6/128... Αυτό πάντως το κατάστημα (http://www.ebay.com/itm/122538031971?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=422968473275&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT) σου δίνει 12 μήνες εγγύηση (από το ίδιο). Εγώ το παρήγγειλα και βλέπουμε. Θα κάνω και συγκριτικό με το 955F... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts