Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις δικιο,το ρυθμισα

το βοηθαει πολυ το φλας

το ειχα σε απλο fhd ,με 60 fps σιγουρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα ,αλλα αψογο δεν το λες.αν υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση ευπροσδεκτη

Τι σε χαλάει στο βίντεο? ανέβασε ένα δείγμα να καταλάβουμε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι, τελευταία οταν μου έρχεται ειδοποιηση π.χ viber,whatsup και την παταω να ανοιξει και να περασει στην αντίστοιχη εφαρμογή, κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα μέχρι η εφαρμογή να ανοίξει.Καθαρισα cache και ξερω ότι είναι σημάδια πως το τηλεφωνο χρειάζεται φορματ.Ρωταω μηπως γνωρίζεται να κάνω κάτι για να το αποφύγω.

Μου το κανει που και που το viber. Καμια φορα δεν ανοιγει και καθολου (η αργει αρκετα ωστε να το ανοιξω χειροκινητα)

Σε Telegram, Instagram, Email, Sofascore, Slack, Trello και καμια 10ρια αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιω συχνα δεν ειχα ποτε θεμα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το τελευταίο update στην γκαλερί πλέον με swipe up δείχνει τις πληροφορίες της φωτογραφίας/εικόνας και με swipe down φεύγει.

Βολικό μιας και στην oreo είχαν βγάλει το κουμπί info και έπρεπε να πατήσεις μενού - πληροφορίες.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Το τελευταίο update στην γκαλερί πλέον με swipe up δείχνει τις πληροφορίες της φωτογραφίας/εικόνας και με swipe down φεύγει.

Βολικό μιας και στην oreo είχαν βγάλει το κουμπί info και έπρεπε να πατήσεις μενού - πληροφορίες.

κ οχι μονο αυτό....με ένα κλικ την κάνει προβολή στην smart tv..... άστο σεβασμός

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Βλέπω εχει βγει update στο sammobile για eur αλλα στο κινητό δεν μου βγάζει κάτι ακόμα. Εσας ?

Αν το σύνδεσης με το pc και το πρόγραμμα smart switch βγάζει ενημερώσει με μέγεθος 3643ΜΒ που είναι όλοι η rom τα τρελά της Samsung

Στέφανος

Αν το σύνδεσης με το pc και το πρόγραμμα smart switch βγάζει ενημερώσει με μέγεθος 3643ΜΒ που είναι όλοι η rom τα τρελά της Samsung

Ναι το είδα αυτό αλλα μέσω οτα όχι. Τι φάση?

Ποσα mb είναι η καινούργια έκδοση;

Οσο πιο μεγάλη τοσο ποιο μεγάλες αλλαγές εχει μεσα!

Ποσα mb είναι η καινούργια έκδοση;

Οσο πιο μεγάλη τοσο ποιο μεγάλες αλλαγές εχει μεσα!

570mb είναι

Καλησπέρα σε όλους,

προχθές τράβηξα ένα Video σε FHD 4:3 (12M) με ενεργό τον εντοπισμό AF και την διόρθωση σχήματος.

Η αναπαραγωγή από το Gallery είχε πολλά κολλήματα και παγώματα, το ίδιο και από το VLC.

Στον υπολογιστή που αντέγραψα το video δεν είχα τα κολλήματα αλλα κακή ποιότητα και σαν τα frames να ήταν κάτω από 30.

Όλα τα παραπάνω με Oreo CRD7 και κάρτα microSD Sandisk Ultra 64GB Class 10

Έχει παρατηρήσει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά;

billaros.blogspot.com

570mb είναι

Και μενα ηρθε πριν λιγο. Εχει σημαντικες αλλαγες στη πράξη η μπουρδούτσαλα;:lol:

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Και μενα ηρθε πριν λιγο. Εχει σημαντικες αλλαγες στη πράξη η μπουρδούτσαλα;:lol:
το πιο σημαντικό που παρατήρησα εγω ειναι οτι ρολαρει απίστευτα πλέον..... βούτυρο......

IPhone 15 Pro 

το πιο σημαντικό που παρατήρησα εγω ειναι οτι ρολαρει απίστευτα πλέον..... βούτυρο......

Όπως τα λες φίλε, τύφλα να έχει το S9/Note 8

Και εγω την πηρα μεσω OTA και οντως ειναι η πρωτη αισθηση οτι ειναι ρολάρει καλύτερα και πιο γρήγορα όλο το λειτουργικό.
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Όπως τα λες φίλε, τύφλα να έχει το S9/Note 8

Και γω νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο smooth από πριν μετά το Update. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρεάστικα από εσάς γτ πριν κάνω το update είχα δει τα σχολιά σας :p:p Να δούμε εάν έχει και καμια μικρη βελτιωση στη μπαταρια!

Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι: εχω βαλει την εφαρμογη Truecaller (φραγες κτλ), την εχω κανει προεπιλογη αλλα οταν με καλουν βγαινει και η μαμά εφαρμογη μαζι ...Τι γινεται; Edited by giorgos1966

Τι γίνεται ρε παιδιά, πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλέφωνο από την αρχική Oreo? Εγώ ακόμα με την αρχική είμαι με wind italia..
Samsung Galaxy S8+

Τι γίνεται ρε παιδιά, πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλέφωνο από την αρχική Oreo? Εγώ ακόμα με την αρχική είμαι με wind italia..

Το δικο μου αγορασμένο απo Vodafone Italia, εχει παρει την αρχική της oreo κ μια ακομα

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

4 oreo έχει πάρει ως τώρα.

Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι: εχω βαλει την εφαρμογη Truecaller (φραγες κτλ), την εχω κανει προεπιλογη αλλα οταν με καλουν βγαινει και η μαμά εφαρμογη μαζι ...Τι γινεται;

Και εμένα μου το παρουσίασε για πρώτη φορά, χθες έκανα την αναβάθμιση ίσως να σχετίζεται με αυτήν.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Και εμένα μου το παρουσίασε για πρώτη φορά, χθες έκανα την αναβάθμιση ίσως να σχετίζεται με αυτήν.

Και τι κανουμε φιλε μου; τη βγαζουμε; βαζουμε αλλη εφαμιλη (ποια ομως); ειναι σπαστικο να βγαζει τωρα 2 παραθυρα...

Και τι κανουμε φιλε μου; τη βγαζουμε; βαζουμε αλλη εφαμιλη (ποια ομως); ειναι σπαστικο να βγαζει τωρα 2 παραθυρα...

Δεν έχω υπόψιν κάποια άλλη εφαρμογή, θα περιμένω μέχρι να δω εάν στρώσει.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Και γω νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο smooth από πριν μετά το Update. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρεάστικα από εσάς γτ πριν κάνω το update είχα δει τα σχολιά σας :p:p Να δούμε εάν έχει και καμια μικρη βελτιωση στη μπαταρια!
Και εγώ παρατηρώ πιο ομαλή λειτουργία και έχω την αίσθηση ότι και η μπαταρία μάλλον δείχνει σημάδια βελτίωσης. Είναι νωρίς ακόμα όμως για σίγουρα συμπερασματα, μισή μέρα την έχω...

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)