ddr2 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 εχεις δικιο,το ρυθμισα το βοηθαει πολυ το φλας το ειχα σε απλο fhd ,με 60 fps σιγουρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα ,αλλα αψογο δεν το λες.αν υπαρχει και καποια αλλη ρυθμιση ευπροσδεκτη Τι σε χαλάει στο βίντεο? ανέβασε ένα δείγμα να καταλάβουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Να ρωτήσω κάτι, τελευταία οταν μου έρχεται ειδοποιηση π.χ viber,whatsup και την παταω να ανοιξει και να περασει στην αντίστοιχη εφαρμογή, κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα μέχρι η εφαρμογή να ανοίξει.Καθαρισα cache και ξερω ότι είναι σημάδια πως το τηλεφωνο χρειάζεται φορματ.Ρωταω μηπως γνωρίζεται να κάνω κάτι για να το αποφύγω. Μου το κανει που και που το viber. Καμια φορα δεν ανοιγει και καθολου (η αργει αρκετα ωστε να το ανοιξω χειροκινητα) Σε Telegram, Instagram, Email, Sofascore, Slack, Trello και καμια 10ρια αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιω συχνα δεν ειχα ποτε θεμα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Το τελευταίο update στην γκαλερί πλέον με swipe up δείχνει τις πληροφορίες της φωτογραφίας/εικόνας και με swipe down φεύγει. Βολικό μιας και στην oreo είχαν βγάλει το κουμπί info και έπρεπε να πατήσεις μενού - πληροφορίες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Το τελευταίο update στην γκαλερί πλέον με swipe up δείχνει τις πληροφορίες της φωτογραφίας/εικόνας και με swipe down φεύγει. Βολικό μιας και στην oreo είχαν βγάλει το κουμπί info και έπρεπε να πατήσεις μενού - πληροφορίες. Sent from my SM-G955F using Tapatalkκ οχι μονο αυτό....με ένα κλικ την κάνει προβολή στην smart tv..... άστο σεβασμός Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 26, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Βλέπω εχει βγει update στο sammobile για eur αλλα στο κινητό δεν μου βγάζει κάτι ακόμα. Εσας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Βλέπω εχει βγει update στο sammobile για eur αλλα στο κινητό δεν μου βγάζει κάτι ακόμα. Εσας ? Αν το σύνδεσης με το pc και το πρόγραμμα smart switch βγάζει ενημερώσει με μέγεθος 3643ΜΒ που είναι όλοι η rom τα τρελά της Samsung Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Αν το σύνδεσης με το pc και το πρόγραμμα smart switch βγάζει ενημερώσει με μέγεθος 3643ΜΒ που είναι όλοι η rom τα τρελά της Samsung Ναι το είδα αυτό αλλα μέσω οτα όχι. Τι φάση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Ετσι γίνεται πάντα παιδιά μετα απο μια μέρα δίνεται κ ΟΤΑ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Βγήκεεεε και σε eur! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ποσα mb είναι η καινούργια έκδοση; Οσο πιο μεγάλη τοσο ποιο μεγάλες αλλαγές εχει μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ποσα mb είναι η καινούργια έκδοση; Οσο πιο μεγάλη τοσο ποιο μεγάλες αλλαγές εχει μεσα! 570mb είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλησπέρα σε όλους, προχθές τράβηξα ένα Video σε FHD 4:3 (12M) με ενεργό τον εντοπισμό AF και την διόρθωση σχήματος. Η αναπαραγωγή από το Gallery είχε πολλά κολλήματα και παγώματα, το ίδιο και από το VLC. Στον υπολογιστή που αντέγραψα το video δεν είχα τα κολλήματα αλλα κακή ποιότητα και σαν τα frames να ήταν κάτω από 30. Όλα τα παραπάνω με Oreo CRD7 και κάρτα microSD Sandisk Ultra 64GB Class 10 Έχει παρατηρήσει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά; Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) 570mb είναι Και μενα ηρθε πριν λιγο. Εχει σημαντικες αλλαγες στη πράξη η μπουρδούτσαλα;:lol: Edited April 27, 2018 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Και μενα ηρθε πριν λιγο. Εχει σημαντικες αλλαγες στη πράξη η μπουρδούτσαλα;:lol:το πιο σημαντικό που παρατήρησα εγω ειναι οτι ρολαρει απίστευτα πλέον..... βούτυρο...... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 το πιο σημαντικό που παρατήρησα εγω ειναι οτι ρολαρει απίστευτα πλέον..... βούτυρο...... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως τα λες φίλε, τύφλα να έχει το S9/Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Και εγω την πηρα μεσω OTA και οντως ειναι η πρωτη αισθηση οτι ειναι ρολάρει καλύτερα και πιο γρήγορα όλο το λειτουργικό. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Όπως τα λες φίλε, τύφλα να έχει το S9/Note 8 Και γω νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο smooth από πριν μετά το Update. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρεάστικα από εσάς γτ πριν κάνω το update είχα δει τα σχολιά σας :p:p Να δούμε εάν έχει και καμια μικρη βελτιωση στη μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι: εχω βαλει την εφαρμογη Truecaller (φραγες κτλ), την εχω κανει προεπιλογη αλλα οταν με καλουν βγαινει και η μαμά εφαρμογη μαζι ...Τι γινεται; Edited April 27, 2018 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Τι γίνεται ρε παιδιά, πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλέφωνο από την αρχική Oreo? Εγώ ακόμα με την αρχική είμαι με wind italia.. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Τι γίνεται ρε παιδιά, πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλέφωνο από την αρχική Oreo? Εγώ ακόμα με την αρχική είμαι με wind italia.. Το δικο μου αγορασμένο απo Vodafone Italia, εχει παρει την αρχική της oreo κ μια ακομα ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Τι γίνεται ρε παιδιά, πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλέφωνο από την αρχική Oreo? Εγώ ακόμα με την αρχική είμαι με wind italia..4 oreo έχει πάρει ως τώρα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Βρε παιδια να σας ρωτησω κατι: εχω βαλει την εφαρμογη Truecaller (φραγες κτλ), την εχω κανει προεπιλογη αλλα οταν με καλουν βγαινει και η μαμά εφαρμογη μαζι ...Τι γινεται; Και εμένα μου το παρουσίασε για πρώτη φορά, χθες έκανα την αναβάθμιση ίσως να σχετίζεται με αυτήν. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Και εμένα μου το παρουσίασε για πρώτη φορά, χθες έκανα την αναβάθμιση ίσως να σχετίζεται με αυτήν. Και τι κανουμε φιλε μου; τη βγαζουμε; βαζουμε αλλη εφαμιλη (ποια ομως); ειναι σπαστικο να βγαζει τωρα 2 παραθυρα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Και τι κανουμε φιλε μου; τη βγαζουμε; βαζουμε αλλη εφαμιλη (ποια ομως); ειναι σπαστικο να βγαζει τωρα 2 παραθυρα... Δεν έχω υπόψιν κάποια άλλη εφαρμογή, θα περιμένω μέχρι να δω εάν στρώσει. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Και γω νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο smooth από πριν μετά το Update. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να επηρεάστικα από εσάς γτ πριν κάνω το update είχα δει τα σχολιά σας :p:p Να δούμε εάν έχει και καμια μικρη βελτιωση στη μπαταρια!Και εγώ παρατηρώ πιο ομαλή λειτουργία και έχω την αίσθηση ότι και η μπαταρία μάλλον δείχνει σημάδια βελτίωσης. Είναι νωρίς ακόμα όμως για σίγουρα συμπερασματα, μισή μέρα την έχω... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts