Jump to content

Milkyway

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Milkyway

  • Ημ. Γέννησης 11/05/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ιταλία

Milkyway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Πάρε το Samsung. Κακά τα ψέματα το p40 pro είναι κινητάρα! Αλλά η έλλειψη gms είναι πρόβλημα που λύνεται ως ένα σημείο αλλά συνεχίζει να υπάρχει. Είναι δυστυχώς πολλές οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα gms για notifications. Οι επαφές μια δουλεύουν μια όχι, οι τράπεζες οι δικές μου τουλάχιστον ( Intesa Sanpaolo, revolut,. N24) δεν στέλνει καμία ειδοποιήσεις και δεν υπάρχει τρόπος να πληρώσεις με NFC. Λιγότερο σημαντικές εφαρμογές όπως ( σκούπα roborock, πλυντήριο lg, ilmeteo, εφαρμογή για διόδια, Facebook business suite και η λίστα δεν έχει τελειωμό). Μέχρι και το blumail που υποτίθεται είναι εναλλακτική του gmail δεν δουλεύει απροβληματιστα. Πολλοί έχουμε καεί από το πρώτες εντυπώσεις που μοιράστηκαν χρήστες και βάζω και μένα μέσα σε αυτούς που μίλησαν θετικά γι'αυτό. Το κινητό έχει φοβερή κάμερα απίστευτα γρήγορη αναγνώριση προσώπου και το καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα σε οθόνη και πολύ καλή μπαταρία. Αλλά είναι ένα πακέτο με ειδικές ανάγκες που πρέπει συνεχώς να ανοίγεις εφαρμογές για να δεις μπας και έχεις χάσει κάτι.
  2. Αν περάσεις τα gms μπορείς να κάνεις login στον chrome. Αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλεύει στο μέλλον.
  3. Το αν αξίζει εξαρτάται μόνον από σένα και το ποσό σου είναι απαραίτητες οι εφαρμογές της Google... Τώρα αν μια μέρα σταματήσουν να δουλεύουν ξαναρχίσουν τα σφάλματα, κάνεις μια απλή απεγκατασταση και η ζωή συνεχίζεται. Δεν νομίζω να χρειαστεί factory reset από τη στιγμή που δεν είναι κάτι ενσωματωμένο στο λειτουργικό.
  4. Εγώ είμαι ακόμα με τη 154, δεν μου έχει ερθει η 176. Έχουμε κάποιο change log για την 176?
  5. Αναβάθμιση κάνεις κανονικά στην 154. Αλλά καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναβάθμιση. Γιατί η επόμενη μπορεί να έχει θέματα με Google. Καλό είναι να περιμένουμε επιβεβαίωση πρίν αναβαθμίσουμε από δω και πέρα.
  6. Από το 7:00 και μετά. Θα κάνεις εγκατάσταση το 9 Google play services θα ανοίξεις play store θα εγκαταστήσεις κάτι. Θα πας στις εφαρμογές και θα απεγκαταστησεις τα Google play services. Αμέσως μετά θα εγκαταστήσεις το 10 fix και θα ξανατρεξεις play store. Μετά θα πας στις εφαρμογές και θα διαγράψεις τη μνήμη του Google services framework. Θα κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής. Μόλις ανοίξει τρέχεις πάλι play store. Κλείνεις play store και κάνεις ξανά απεγκατασταση το google play services, και ξαναβάζεις το 9. Θα χρειαστεί να το κάνεις ξανά και ξανά.
  7. Κάνε συνέχεια τα 3 τελευταία βήματα. Κάποια στιγμή θα τα βρείτε και θα σταματήσει. Εγώ το έκανα 6-7 φορές...
  8. Σε ποιο βήμα κολλάς? Έκανες downgrade? Πέρασες το lzplay? Η απλά έχεις τις ειδοποιήσεις?
  9. Αα οκ. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για τις διαφημίσεις του ίδιου του λειτουργικού. Πάντως μέχρι τώρα δουλεύουν σχεδόν όλα καλά. Προς το παρόν δεν δουλεύει το "ok google" , αλλά δουλεύει κανονικά πατώντας παρατεταμένα το home button. Επίσης δεν δουλεύουν οι ανέπαφες συναλλαγές. Ένα θετικό που δεν περίμενα είναι ότι δουλεύει το αυτόματο backup στο Google photos!
  10. Ε καλά όταν λέμε διαφημίσεις μιλάμε γιαυτη στο appgallery των 3 δευτερολέπτων. Δεν βλέπω λόγο να βάλεις dns. Αν περάσεις τα gms κατεβάζεις εφαρμογές από play store έτσι και αλλιώς, οπότε διαφημίσεις δεν βλέπεις.
  11. Update Τελικά κατάφερα να περάσω gms με τον τρόπο του Ernesto. Προς το παρόν δουλεύουν Play store, YouTube, Google photos, Gmail και chrome, με login εννοείται. Θα ενημερώσω αν κάτι πάει στραβά το επόμενο διάστημα..
  12. Με τη τελευταία που βγήκε googlefier. Πέρασαν ολα αλλά δεν κατάφερα να ξεφορτωθώ τις ειδοποιήσεις για τα google services. Για το hisuite δεν ξέρω δεν το δοκιμασα, το phone clobe ήταν εξαιρετικό.. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι αν έχεις πολλά δεδομένα να μεταφέρεις θέλει αρκετό χρόνο γιατί χρησιμοποιεί wifi.
  13. Εγώ δυστυχώς το πάλεψα χτες αλλά δεν κατάφερα να περάσω gms. Πάντως με το Phone clone πέρασαν σχεδόν όλα ( 112 απο τις 122 εφαρμογές, επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων). Στον υπολογιστή πέρασα όλους τούς κωδικούς και bookmarks από Chrome σε Mozilla και χρησιμοποιώ αυτόν τώρα. Facebook messenger, whatsapp, Signal, outlook δουλεύουν κανονικά. Το YouTube vanced δουλεύει κανονικά με login. Προς το παρών η μόνη δυσκολία ηταν να μεταφέρω τα μηνύματα του whatsapp! Απο τράπεζες η revolut και Ν26 δουλεύουν κανονικά ( οι άλλες δεν ξέρω δεν χρησιμοποιώ).. Το κινητό για τη τιμή που έχει φτάσει είναι ληστεία εννοείται. Κάμερα απίστευτη με τρομερό δυναμικό πεδίο, οι νυχτερινές ειναι καλύτερες απο μια παλιά Samsung mirrorless που έχω. Σαν λειτουργικό άριστο αλλά θέλει χρόνο προσαρμογής. Έχει κανονικά app drawer δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι λενε το αντίθετο, αλλά έτσι και αλλιώς για όποιον θέλει ο nova δουλεύει κανονικά. Όσο αφορά τις εφαρμογές, το app gallery είναι φτωχό σαν τα παλιά καλά Windows Phones.. Το petal search δουλεύει πολύ καλά για να βρεις ότι εφαρμογή θες αλλά σίγουρα δεν είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος να τις κατεβάζεις αοο τρίτα stores. Το ηχείο είναι μέτριο ( του s8 plus μου είναι καλύτερο) το ακουστικό ειναι καλό. Διαφημίσεις έχει άλλα το ήξερα. Ειναι ενα κινητό για άτομα που έχουν μια εμπειρία και μεράκι για ψάξιμο. Δεν κάνει για κάποιον που θέλει ενα τηλέφωνο που απλά περνάς Google account και είσαι έτοιμος.
  14. Από Ιταλία ( μένω μόνιμα), ξέχασα να το αναφέρω.
  15. Μετά από πολλή σκέψη το πήρα απόφαση και το παρήγγειλα. Ασημένιο ματ στα 560 ευρώ. Ελπίζω σε άρση μέτρων μετά τις γιορτές, αν όχι ελπίζω μέχρι τότε να έχω προσαρμοστεί. Το θετικό είναι ότι δεν χρησιμοποιώ Gmail, calendar, drive hangouts. Αλλά θα μου λείψει το Google photos και η ευκολία συγχρονισμού τών επαφών. Θα δείξει.
×
×
  • Create New...