leonidas126 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 βρηκα αυτη.. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.stanwu.smartscreenlockpro με βολευει πιο πολυ..και κατι τελευταιο...επειδη δεν ξερω κ πολλα απο ρυθμισεις καμερας κ βιντεο κ ουτε θελω να τα πειραζω... Η εφαρμογη Καμερα που εχει το κινητο προ εγκατεστημενη ειναι μια χαρα για μενα?να τραβαω καλες φωτο κ βιντεο χωρις πολλες πολλες ρυθμισεις?η πρεπει να βρω καποια αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εγώ το είχα πάρει 1 μέρα κυκλοφορίας από κωτσοβολο.χθες το παρέλαβα επισκευασμενο από omnitech. Οθόνη και μπαταρία αλλαγή.εντος εγγύησης. Ελαττωματικό. Έκατσε. Τώρα όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εγώ το είχα πάρει 1 μέρα κυκλοφορίας από κωτσοβολο.χθες το παρέλαβα επισκευασμενο από omnitech. Οθόνη και μπαταρία αλλαγή.εντος εγγύησης. Ελαττωματικό. Έκατσε. Τώρα όλα οκ φιλε μου,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,,αν θελεις γραψε στατιστικα στο θεμα μπαταριας,,για να δουμε μετα απο αλλαγη τι νουμερα βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 για οποιον ενδιαφερεται, εδω ενα πρωτο συγκριτικο μεταξυ s8+ vs u11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7375397#post7375397 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Θυμίστε μου πως βάζουμε τον Nova να κλειδώνει με καθυστέρηση ώστε να πιάνει το δαχτυλικο... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Θυμίστε μου πως βάζουμε τον Nova να κλειδώνει με καθυστέρηση ώστε να πιάνει το δαχτυλικο... Nova settings/advanced/screen lock method Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Nova settings/advanced/screen lock method Ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 φιλε μου,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα,,αν θελεις γραψε στατιστικα στο θεμα μπαταριας,,για να δουμε μετα απο αλλαγη τι νουμερα βγαζει! 30 ωρες στο νερό μετά από 3 πλήρης φορτίσεις. Πιο πολύ χρήση wifi και οθόνης. Θα ανεβάσω στατιστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 εδω το 2ο συγκριτικο με υ11, βραδυ, για οποιον ενδιαδερεται. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7375926#post7375926 και εδω η αποψη μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7376221#post7376221 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παίδες στο s7 που είχα είχε έρθει αναβάθμιση και υποστήριζε VOLTE της COSMOTE. Έχει έρθει σε εσάς κάτι ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 καλημερα εχω παρει το s8+ dual sim ολα καλα με το τηλεφωνο αλλα πολυ χαμηλός ο ηχος του ρε παιδια οταν παιζει μουσικη απο τα ακουστικα Ξερει κανενας κανενα τροπο να ανεβασουμε την ενταση? Μερικα apps που εβαλα δεν κανουν τιποτα Δεν εχω προβλημα και root να του κανω αν υπαρχει rom που να διορθώνει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 καλημερα εχω παρει το s8+ dual sim ολα καλα με το τηλεφωνο αλλα πολυ χαμηλός ο ηχος του ρε παιδια οταν παιζει μουσικη απο τα ακουστικα Ξερει κανενας κανενα τροπο να ανεβασουμε την ενταση? Μερικα apps που εβαλα δεν κανουν τιποτα Δεν εχω προβλημα και root να του κανω αν υπαρχει rom που να διορθώνει το προβλημα Μπορείς να πας στο xda s8 κ να βάλεις μια Ρομ απο εκεί οι περισσότερες έχουν το mod για τον ηχο κ για στερεοφωνικό αν θες απο τα ηχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 30 ωρες στο νερό μετά από 3 πλήρης φορτίσεις. Πιο πολύ χρήση wifi και οθόνης. Θα ανεβάσω στατιστικά. ωραιος,,,ανεβασε οταν μπορεις στατιστικα στο θεμα με την μπαταρια για να μην βγαινουμε off εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παίδες στο s7 που είχα είχε έρθει αναβάθμιση και υποστήριζε VOLTE της COSMOTE. Έχει έρθει σε εσάς κάτι ακόμη? Δυστυχώς όχι. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους στο Facebook chat και να κάνω την πρόταση, αλλά ο υπάλληλος δεν καταλάβαινε καν τι του έλεγα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια εχει κανεις προβλημα με το OTG? Ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζει ολες τις συσκευες. Επισης το Gear VR οταν το συνδεω δε κανει πλεον τιποτα. Ολα δουλευαν οκ μεχρι πριν μερικες μερες. Η φορτιση και συνδεση με τον υπολογιστη λειτουργουν κανονικα. Εχω δοκιμασει factory reset ηδη. Απο οτι βλεπω εχουν αρκετοι αυτο το προβλημα στο επισημο forum για προβληματα της samsung. Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Πηγατε στο service? Τι σας ειπαν? Δε μπορω να βγαλω ακρη απο αυτα που διαβασα αν ειναι προβλημα software ή Hardware. Κποιοι μαλιστα πηραν καινουργιο κινητο αντικαταστασης και ξαναεμφανιστηκε το προβλημα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έχει ανοίξει από το Samsung members πάλι η δήλωση για την επιπλέον εγγύηση Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 https://www.sammobile.com/2017/11/02/samsung-officially-announces-launch-galaxy-s8-android-8-0-oreo-program/ εκανε κανεις την διαδικασια?? βγηκε η beta λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Έχουμε δυνατότητα να περάσουμε beta oreo όπως παλιά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Έχουμε δυνατότητα να περάσουμε beta oreo όπως παλιά?Δύσκολα τα πραματα φετος. Από οτι φαίνεται αν φλασαρεις αγγλική ρομ πλέον δεν είναι αρκετό. Μονο αν βγει oreo firmware και το περάσουμε αλλιώς υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Δεν γίνεται να βάλουμε τελικά το beta Παρόλο που κατάφερα να βάλω το XEU (μέσω του factory binary), το Samsung Members δεν με αφήνει Δεν έχω SIM καρτα μέσα οπότε, δεν γίνεται σε καμία περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 ετσι καταλαβα και εγω οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος δυστχως προς το παρων. παλι καλα που κρατηθηκα στο τελος και γλιτωσα το στησιμο ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Φίλε μου Πήγαινε στις ρυθμίσεις για τον ήχο με τα ακουστικά και θα αρχίσει να σε ρωτάει βγάζοντας κάποιους ήχους να τους ακούς μετά ο ήχος θα είναι πολύ πιο δυνατός και πιο ποιοτικός ποιότητα ήχου και εφέ λέγεται Θα πας στο Αdapt sound πιστεύω θα δείτε διαφορά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ ότι έχω στην συλλογή να τα περάσω όλα στην SD ;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μετα απο 2 μερες χρησης ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος..Το κινητο παει ακομα πιο γρηγορα με 1-2 ρυθμισεις που αλλαξα στο developer options..Απορω γιατι δεν τα εχουν απο την αρχη ετσι...Μειωσα στο μισο την κλιμακα απο τα γραφικα,κινουμενα παραθυμα κ animation και το κινητο απογειωθηκε...Η μονη ρυθμιση που δεν ειχε,ηταν αυτη να εχει καποιο κουμπι να κλεινει η οθονη χωρις να παταω το power button.Ευτηχως βρηκα μια εφαρμογη που το κανει κ υποστηριζει μετα το ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα...https://play.google.com/store/apps/details?id=us.stanwu.screenoff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ευτηχως βρηκα μια εφαρμογη που το κανει κ υποστηριζει μετα το ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα...https://play.google.com/store/apps/details?id=us.stanwu.screenoff Βασικά η εφαρμογή που λες είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.stanwu.smartscreenlockpro , η άλλη που έχεις βάλει δεν ξεκλειδώνει με δακτυλικό. Πολύ καλή πάντως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts