charlie_GR Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Μετά από ένα διάλειμμα με xiaomi μεσαίας κατηγορίας, Επιστροφή στο s8 plus, αυτή τη φορά σε orchid gray και όχι στο αγαπημένο μου black.. Οκ καλό και το orchid gray αλλά το ασημί περιμετρικά δεν μου αρέσει και τόσο. Από τις ποιο ολοκληρωμένες συσκευές το s8 plus, το εκτίμησα περισσότερο μετά από μια βδομάδα χωρίς αυτό. Γιατί έδωσες το τηλέφωνο κ πήγες σε xiaomi?κ εγώ black 4 teh win Όσον αφορά το port της Google camera Ίσως το βελτιώσουν αν κ λόγω διαφορων στο chipset δεν πιστεύω να μπορεί να γίνει βελτίωση Edited October 21, 2017 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μετά από ένα διάλειμμα με xiaomi μεσαίας κατηγορίας, Επιστροφή στο s8 plus, αυτή τη φορά σε orchid gray και όχι στο αγαπημένο μου black.. Οκ καλό και το orchid gray αλλά το ασημί περιμετρικά δεν μου αρέσει και τόσο. Από τις ποιο ολοκληρωμένες συσκευές το s8 plus, το εκτίμησα περισσότερο μετά από μια βδομάδα χωρίς αυτό. Τέτοια μηνύματα διαβάζω και μάλλον δεν θα πρέπει να έχω αμφιβολίες για την συσκευή που θα αντικαταστήσει το s7 edge μου...:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Τέτοια μηνύματα διαβάζω και μάλλον δεν θα πρέπει να έχω αμφιβολίες για την συσκευή που θα αντικαταστήσει το s7 edge μου...:) Να μην έχεις. Εγώ σε υ11 πήγα και μου λείπουν ήδη αρκετά από το γεμάτο bloat μενού της Samsung. πραγματικά ρε παίδες δεν ξέρω είναι χειρότερο, να είναι γυμνό και να λείπουν απλά πράγματα ή πιο γεμάτο και μα διαγράφουμε και καμιά εφαρμογή ? Εξάλλου οι ελλείψεις σε μενού και επιλογές δεν μπορούν να αντικατασταθουν από εφαρμογές, χωρίς ενεργειακό κόστος. Τέλος πάντων, για μένα το σ8 είναι υπερπληρες με μόνο μείον το εμφανισιακο όπου θα ήθελα να δείχνει πιο στιβαρό ειδικά στο σασί. Όσο για το μαύρο, μόνο σε μένα πλαστικιζει ρε παίδες ? Έτσι μου φαίνεται Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Να μην έχεις. Εγώ σε υ11 πήγα και μου λείπουν ήδη αρκετά από το γεμάτο bloat μενού της Samsung. πραγματικά ρε παίδες δεν ξέρω είναι χειρότερο, να είναι γυμνό και να λείπουν απλά πράγματα ή πιο γεμάτο και μα διαγράφουμε και καμιά εφαρμογή ? Εξάλλου οι ελλείψεις σε μενού και επιλογές δεν μπορούν να αντικατασταθουν από εφαρμογές, χωρίς ενεργειακό κόστος. Τέλος πάντων, για μένα το σ8 είναι υπερπληρες με μόνο μείον το εμφανισιακο όπου θα ήθελα να δείχνει πιο στιβαρό ειδικά στο σασί. Όσο για το μαύρο, μόνο σε μένα πλαστικιζει ρε παίδες ? Έτσι μου φαίνεται Πλαστικίζει Νίκο , έτσι θεωρώ και εγώ αλλά για όποιον είναι λάτρης του μαύρου ( όπως εγώ ) είναι μονόδρομος.. Εμένα με χαλάει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη , τίποτε άλλο.. Όσο για το u 11 που έχεις , θεωρώ ότι έχεις δίκιο , είναι το sense πλέον σχεδόν stock android.. Αυτό το συνηθίζεις θεωρώ ( ή το παραβλέπεις ) δεδομένου ότι η συσκευή σου έχει και πολλά πλεονεκτήματα ( όπως ήχος , camera , ακαριαία απόκριση, άψογο αισθητήρα αποτυπωμάτων κτλ) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Πλαστικίζει Νίκο , έτσι θεωρώ και εγώ αλλά για όποιον είναι λάτρης του μαύρου ( όπως εγώ ) είναι μονόδρομος.. Εμένα με χαλάει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη , τίποτε άλλο.. Όσο για το u 11 που έχεις , θεωρώ ότι έχεις δίκιο , είναι το sense πλέον σχεδόν stock android.. Αυτό το συνηθίζεις θεωρώ ( ή το παραβλέπεις ) δεδομένου ότι η συσκευή σου έχει και πολλά πλεονεκτήματα ( όπως ήχος , camera , ακαριαία απόκριση, άψογο αισθητήρα αποτυπωμάτων κτλ) Κοίτα, όλα σχετικά είναι. Ήχο πχ δεν ακούω από κινητό, ειδικά αν μιλάμε για ηχείο προσωπικά το βρίσκω αστείο να βάζω κριτήριο στα κινητά, στα ακουστικά οκ αλλά δεν ακούω μουσική. Δαχτυλικο επίσης δε δουλεύω, το βρίσκω περιττό και τσάμπα κόπος. Πατάω κέντρο και ανοίγει, τι ωραία! Τώρα για το στοκ, όταν σου έχει ελλείψεις σε ρυθμίσεις, ή επιλογές. Πχ στην κουρτίνα ή σε μικρορυθμισεις στο μενού, τότε προτιμώ το φορτωμένο. Εξάλλου οκ είναι λίγο πιο ακαριαιο αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνεις στην καθημερινή χρήση. Κατά τα άλλα, κάμερα θα δούμε. Αν δεν δεις διαφορά τι να το κάνεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Κοίτα, όλα σχετικά είναι. Ήχο πχ δεν ακούω από κινητό, ειδικά αν μιλάμε για ηχείο προσωπικά το βρίσκω αστείο να βάζω κριτήριο στα κινητά, στα ακουστικά οκ αλλά δεν ακούω μουσική. Δαχτυλικο επίσης δε δουλεύω, το βρίσκω περιττό και τσάμπα κόπος. Πατάω κέντρο και ανοίγει, τι ωραία! Τώρα για το στοκ, όταν σου έχει ελλείψεις σε ρυθμίσεις, ή επιλογές. Πχ στην κουρτίνα ή σε μικρορυθμισεις στο μενού, τότε προτιμώ το φορτωμένο. Εξάλλου οκ είναι λίγο πιο ακαριαιο αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνεις στην καθημερινή χρήση. Κατά τα άλλα, κάμερα θα δούμε. Αν δεν δεις διαφορά τι να το κάνεις. Οκ Νίκο , προφανώς όλα τα ανωτέρω δεν είναι τα ζητούμενα που θέλεις απο ένα κινητό. Ο ήχος είναι πάντως πραγματικά κορυφαίος και απο τα ακουστικά.. Anyway , ( για να μην βγαίνω εκτός θέματος ) , Δώσε του λίγο χρόνο .. Είναι καλή συσκευή και το αξίζει ,θεωρώ ... Edited October 21, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Γιατί έδωσες το τηλέφωνο κ πήγες σε xiaomi?κ εγώ black 4 teh win Όσον αφορά το port της Google camera Ίσως το βελτιώσουν αν κ λόγω διαφορων στο chipset δεν πιστεύω να μπορεί να γίνει βελτίωση Νταξει δεν έφυγα από s8 plus για να πάω σε Xiaomi. Απλα το έδωσα στην σύζυγο και μέχρι να διαλέξω κάτι άλλο έμεινα με το xiaomi. Σαν χρώμα δεν με χαλάει το orchid gray. Με χαλάει το ασημί περιμετρικά. Τέλος πάντων παρόλο που είμαι του μαύρου χρώματος, αυτό δεν είναι αιτία να δώσω ούτε καν να ανταλλάξω το orchid gray. Έτυχε αυτό το χρώμα, το πήρα, και δεν το μετανιώνω. Μόνο αν είχα επιλογή ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα πάλι μαύρο. Και γιατί δεν κράτησα το πρώτο και δεν έδωσα το νέο στην σύζυγο? Για έχει μια αραχνια που με προβολέα την βλέπεις. Τέλος πάντων. Νομίζω η κατάσταση για μένα τουλάχιστον, ότι είναι κάπως σαν το 2016. Έδωσα πήρα επί πολλές φορές και στο τέλος κατέληγα σε s7 edge. Μόνο που φέτος έχουμε και ένα note στη μέση! :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Πλαστικίζει Νίκο , έτσι θεωρώ και εγώ αλλά για όποιον είναι λάτρης του μαύρου ( όπως εγώ ) είναι μονόδρομος.. Εμένα με χαλάει το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη , τίποτε άλλο.. Όσο για το u 11 που έχεις , θεωρώ ότι έχεις δίκιο , είναι το sense πλέον σχεδόν stock android.. Αυτό το συνηθίζεις θεωρώ ( ή το παραβλέπεις ) δεδομένου ότι η συσκευή σου έχει και πολλά πλεονεκτήματα ( όπως ήχος , camera , ακαριαία απόκριση, άψογο αισθητήρα αποτυπωμάτων κτλ) Το δαχτυλικο στην πλάτη πραγματικά είναι μαρτύριο. Τουλάχιστον για μένα που είχα το S7e πάνω στο γραφείο μου και έκανα πολλά πράγματα χωρίς να το σηκώσω καν. Μόνο ακουμπώντας το. Τελος πάντων, κάνουμε και καμιά υποχώρηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά. Όπως επίσης δεν υπάρχει το εξαιρετικό Samsung pay. Νομίζω ότι θα έπρεπε να το στείλουμε ως αίτημα στην Samsung μπας και συνεργαστούν με τις συστημικές τράπεζες τουλάχιστον για το pay.Δεν ξέρω σε τι ωφελεί να παίρνουν το κινητό σου και να το σαβουριαζουν ατσαλα πάνω στις επιφάνειες για να περάσει το nfc... Το βλέπω στα εισιτήρια και φρικαρω Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Το δαχτυλικο στην πλάτη πραγματικά είναι μαρτύριο. Τουλάχιστον για μένα που είχα το S7e πάνω στο γραφείο μου και έκανα πολλά πράγματα χωρίς να το σηκώσω καν. Μόνο ακουμπώντας το. Τελος πάντων, κάνουμε και καμιά υποχώρηση. Κώστα ( συνονόματε @ montoya) συμφωνώ απόλυτα.. Δεν βρίσκω λειτουργικό το δαχτυλικό στην πλάτη , πόσο μάλλον σε samsung που έχει θέματα ακομη με την αναγνώριση - απόκρισή του σε όλα τα μοντέλα της. ( Ακόμη και στο edge , τα ίδια ισχύουν ..απλά είναι μπροστά και είναι πιο βολικό.) Το θέμα είναι ότι όλοι οι κατασκευαστες προς εκεί (στη πλάτη) πηγαίνουν ,( προφανώς δικαιολογημένα προκειμένου να μεγαλώσουν την οθόνη.. ) δες παράδειγμα το πρόσφατο ανακεινωθέν μοντέλο mate 10 pro της huawei.. Το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη είναι ένας απο τους λόγους που καθυστερώ την αγορά του s8 +. Δεν ξέρω αν θα με βολεψει με τον αισθητήρα στην πλάτη , βέβαια δεν ξέρω αν είναι πιο χρήσιμη & αποτελεσματική η σάρωση ίριδας.. Αν ( όπως ακούγεται ) στο s9 καταφέρουν να έχουν κάτω απο το γυαλί το δαχτυλικό αποτύπωμα , σε συνδυασμό με κορυφαίο ήχο που επίσης γράφεται ..θεωρώ ότι σαφέστατα θα είναι κορυφαία επιλογή:) Επειδή όμως το s9 θα έρθει ουσιαστικά σε 6 μήνες (σχεδόν ) ,μάλλον με βλέπω να τιμάω το s8 ή s8 +, έτσι για την αλλαγή , γνωρίζοντας πως (όπως λες και εσύ), ότι θα κάνω κάποια υποχώρηση.. Edited October 21, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Κώστα ( συνονόματε @ montoya) συμφωνώ απόλυτα.. Δεν βρίσκω λειτουργικό το δαχτυλικό στην πλάτη , πόσο μάλλον σε samsung που έχει θέματα ακομη με την αναγνώριση - απόκρισή του σε όλα τα μοντέλα της. ( Ακόμη και στο edge , τα ίδια ισχύουν ..απλά είναι μπροστά και είναι πιο βολικό.) Το θέμα είναι ότι όλοι οι κατασκευαστες προς εκεί (στη πλάτη) πηγαίνουν ,( προφανώς δικαιολογημένα προκειμένου να μεγαλώσουν την οθόνη.. ) δες παράδειγμα το πρόσφατο ανακεινωθέν μοντέλο mate 10 pro της huawei.. Το δαχτυλικό αποτύπωμα στην πλάτη είναι ένας απο τους λόγους που καθυστερώ την αγορά του s8 +. Δεν ξέρω αν θα με βολεψει με τον αισθητήρα στην πλάτη , βέβαια δεν ξέρω αν είναι πιο χρήσιμη & αποτελεσματική η σάρωση ίριδας.. Αν ( όπως ακούγεται ) στο s9 καταφέρουν να έχουν κάτω απο το γυαλί το δαχτυλικό αποτύπωμα , σε συνδυασμό με κορυφαίο ήχο που επίσης γράφεται ..θεωρώ ότι σαφέστατα θα είναι κορυφαία επιλογή:) Επειδή όμως το s9 θα έρθει ουσιαστικά σε 6 μήνες (σχεδόν ) ,μάλλον με βλέπω να τιμάω το s8 ή s8 +, έτσι για την αλλαγή , γνωρίζοντας πως (όπως λες και εσύ), ότι θα κάνω κάποια υποχώρηση.. Συμφωνώ σε όλα. Βέβαια για ίριδα ή πρόσωπο πάλι πρέπει να σηκώσεις την συσκευή οπότε δεν κερδίζεις κάτι. Το s9 όταν έρθει θα είναι σε "προνομιακή" τιμή οπότε σε κανέναν χρόνο από σήμερα θα εντός ορίων αγοράς....... Άρα πάρε το s8+ και προσπέρασε τα όποια μείον. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Να προσθέσω πως, η ίριδα είναι ένα φέσι στην καθημερινότητα, καθώς δεν αρκεί να σηκώσεις το τηλέφωνο "γενικά" προς το πρόσωπο σου. Πρέπει να το ευθυγραμμίσεις στην σωστή γωνία, έτσι ώστε η σάρωση να διαβάσει όλο το πρόσωπο σου, αλλιώς σαρώνει το μέτωπο και δεν ξεκλειδώνει. Το καλύτερο ήταν στο S7 που είχα πριν, με το δαχτυλικό στην πρόσοψη, μπορούσα να το ξεκλειδώσω επάνω στο τραπέζι χωρίς να το σηκώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Συμφωνώ σε όλα. Βέβαια για ίριδα ή πρόσωπο πάλι πρέπει να σηκώσεις την συσκευή οπότε δεν κερδίζεις κάτι. Το s9 όταν έρθει θα είναι σε "προνομιακή" τιμή οπότε σε κανέναν χρόνο από σήμερα θα εντός ορίων αγοράς....... Άρα πάρε το s8+ και προσπέρασε τα όποια μείον. Καλημέρα , Κάπως έτσι το σκέφτομαι σχετικά με το S9 και την ''προνομιακή '' πιθανόν τιμή και λέω να τιμήσω το S8 +..:) Η ίριδα θεωρώ ότι θα είναι χρήσιμη γενικά (πχ όταν κρατας στο χέρι σου την συσκευή ) δεδομένου ότι έχει καλύτερη απόκριση απο το δαχτυλικό. Σωστά το σκέφτομαι ?? Ισχύει ? Σχετικά με την μπαταρία , το S8 + σε σχέση με S7 edge πως είναι ?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να προσθέσω πως, η ίριδα είναι ένα φέσι στην καθημερινότητα, καθώς δεν αρκεί να σηκώσεις το τηλέφωνο "γενικά" προς το πρόσωπο σου. Πρέπει να το ευθυγραμμίσεις στην σωστή γωνία, έτσι ώστε η σάρωση να διαβάσει όλο το πρόσωπο σου, αλλιώς σαρώνει το μέτωπο και δεν ξεκλειδώνει. Το καλύτερο ήταν στο S7 που είχα πριν, με το δαχτυλικό στην πρόσοψη, μπορούσα να το ξεκλειδώσω επάνω στο τραπέζι χωρίς να το σηκώσω. Άσχημο αυτο που περιγράφεις .. Δεν το γνώριζα.. θεωρούσα ότι θα ανοίγει με την ίριδα ακαριαία..:( Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Το s9 όταν έρθει θα είναι σε "προνομιακή" τιμή οπότε σε κανέναν χρόνο από σήμερα θα εντός ορίων αγοράς....... Άρα πάρε το s8+ και προσπέρασε τα όποια μείον. Καλημέρα , Κάπως έτσι το σκέφτομαι σχετικά με το S9 και την ''προνομιακή '' πιθανόν τιμή και λέω να τιμήσω το S8 +..:)( Παιδιά όταν λέτε ότι το S9 θα έρθει σε "προνομιακή" τιμή τι εννοείτε"? Παίζει κάποια προωθητική ενέργεια για όσους πήραν S8/S8+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Υπάρχει ένα πρόγραμμα το notification shade.υπαρχει κάποιος τρόπος στο nova launcher να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων με gesture χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το δάχτυλο τέρμα πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Παιδιά όταν λέτε ότι το S9 θα έρθει σε "προνομιακή" τιμή τι εννοείτε"? Παίζει κάποια προωθητική ενέργεια για όσους πήραν S8/S8+? Όχι φίλε , εννούμε ότι το πιο πιθανό είναι να είναι πιο ακριβό , ειδικά αν έχει όλα τα καλούδια που αναφέραμε παραπάνω.. Με τον όρο ´´προνομιακή τιμή´´ εννούσαμε πολύ ακριβό για αγορά day one .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Υπάρχει ένα πρόγραμμα το notification shade.υπαρχει κάποιος τρόπος στο nova launcher να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων με gesture χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το δάχτυλο τέρμα πάνω? Nova >Gestures >swipe down >ανάπτυξη ειδοποιήσεων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Nova >Gestures >swipe down >ανάπτυξη ειδοποιήσεων Μα δεν ανοίγει το notification shade....ανοίγει έτσι το μαμισιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μα δεν ανοίγει το notification shade....ανοίγει έτσι το μαμισιο.... Παράξενο, δεν έχει κάποιο shortcut για το notification shade? Πριν δύο βδομάδες που είχα βάλει την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είχα θέμα με τα gesture του nova. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από ένα δακτυλικό σενσορα μπροστά ο οποιος μεγαλωνει κ τα bezels...ειδικά αυτός του s7 που είναι εντελώς παρωχημένος αισθητικά κ λειτουργικά.ευχης έργον να ενσωματωθεί στο touch η να πάμε σε λύσεις όπως του iPhone X(in depth camera)γιατί το iris scanner απλά κουράζει. Κ όλα αυτά τα λέω εγώ πέρασαν από τα χέρια μου s6 & s7 edge κ τώρα s8+ Btw ποιο app είναι το notification shade? Edited October 22, 2017 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Παράξενο, δεν έχει κάποιο shortcut για το notification shade? Πριν δύο βδομάδες που είχα βάλει την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είχα θέμα με τα gesture του nova. Τελικά έπρεπε να πάω στο συντομεύσεις και εκεί έχει την εφαρμογή να επιλέξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από ένα δακτυλικό σενσορα μπροστά ο οποιος μεγαλωνει κ τα bezels...ειδικά αυτός του s7 που είναι εντελώς παρωχημένος αισθητικά κ λειτουργικά.ευχης έργον να ενσωματωθεί στο touch η να πάμε σε λύσεις όπως του iPhone X(in depth camera)γιατί το iris scanner απλά κουράζει. Κ όλα αυτά τα λέω εγώ πέρασαν από τα χέρια μου s6 & s7 edge κ τώρα s8+ Btw ποιο app είναι το notification shade? Μιλάμε να είναι κάτω από το γυαλί, να μη φαίνεται. Όχι σαν του s7. Όπως έχεις το s8 αλλά να βάζεις το δάχτυλο στο κάτω σημείο της οθόνης. Βρίσκω την επιλογή της πλάτης οπισθοδρομικη και καθόλου μα καθόλου λειτουργική. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μιλάμε να είναι κάτω από το γυαλί, να μη φαίνεται. Όχι σαν του s7. Όπως έχεις το s8 αλλά να βάζεις το δάχτυλο στο κάτω σημείο της οθόνης. Βρίσκω την επιλογή της πλάτης οπισθοδρομικη και καθόλου μα καθόλου λειτουργική. Σωστά είτε αυτό είτε η λύση της Apple είναι οι μοναδικές επιλογές που πρέπει να υιοθετηθούν από τις εταιρίες Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μιλάμε να είναι κάτω από το γυαλί, να μη φαίνεται. Όχι σαν του s7. Όπως έχεις το s8 αλλά να βάζεις το δάχτυλο στο κάτω σημείο της οθόνης. Βρίσκω την επιλογή της πλάτης οπισθοδρομικη και καθόλου μα καθόλου λειτουργική. +1 Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα . Αν καταφέρει και δώσει αυτό ( κάτω απο το γυαλί) στο s9 , θα είναι το απόλυτο.:) Και εγώ βρίσκω μη λειτουργική την επιλογή του δαχτυλικού στην πλάτη ... Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μιλάμε να είναι κάτω από το γυαλί, να μη φαίνεται. Όχι σαν του s7. Όπως έχεις το s8 αλλά να βάζεις το δάχτυλο στο κάτω σημείο της οθόνης. Βρίσκω την επιλογή της πλάτης οπισθοδρομικη και καθόλου μα καθόλου λειτουργική.η αυτο που λες η μια πολυ καλη επιλογη ακομα θα ηταν στο πλαινο σασι της συσκευης ,πολυ ποιο λειτουργικη θεση απο την θεση της πλατης πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts