Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω κάποιες φορές που έχω χρησιμοποιήσει την Bixby έχει γίνει καλή δουλειά απλά λείπουν τα ελληνικά μέχρι στιγμής δυστυχώς...

Κάτι που με ενοχλεί στο s8 plus και περιμένω αναβάθμιση είναι ότι στο s7 edge δουλεύε τέλεια όταν έλεγα Σουτ στην κάμερα κ έβγαζε φώτο και τώρα το πιάνει με το ζόρι

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες, ερώτηση. Εκανα το update στο Oreo οταν πρωτοβγήκε (με τον οδηγο απο εδω) και εχω το firmware με κατάληξη CRAP. Βλέπω ομως πως απο τότε που το ξαναέβγαλε ανεβηκε στο Sammobile firmware με κατάληξη CRB7. Τι διαφορές έχει; Να το βάλω; Και αν ναι πως; Απλά κατεβαζω το αρχειο και το κανω flash με το Odin ή εχει καποια αλλη διαδικασια;
Έχει βγει νέα oreo με κατάληξη crb7. Βέβαια η έκδοση μένει η ίδια, δηλαδή η crap. Η crb7 είναι άριστη σε όλα, πολύ καλύτερη από την αρχική oreo. 188b0f6d714ff6b3e660d73aa5c70cea.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by magiktigra

Σε ολλανδικό τηλέφωνο, ήρθε η αναβάθμιση την Παρασκευή. Δύο μέρες τώρα απόλυτα ευχαριστημένος.

Μου φαίνεται πιο γρήγορο και σίγουρα η ανάγνωση προσώπου ταχύτερη. Πριν, 1 στις 5 φορές δεν αναγνώριζε το πρόσωπό μου.

Ρε παιδια Απορώ με το τόσο κράξιμο που έχει πέσει για την bixby, μιλάμε ότι μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα μακράν περισσότερα από το Google Assistant

Την ενεργοποίησα τις προάλλες αλλά νομίζω πως έτρωγε μπαταρία λίγο παραπάνω και το ξανααπενεργοποιησα!δεν ξέρω αν το έχει παρατηρησει και κάποιος άλλος!

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό μην το περιμένεις να συμβεί. Δεν νομίζω ότι θα προσθέσουν τπτ. Και σίγουρα δεν νομίζω το portrait mode. Δεν είναι και τυχαίο ότι σε πολλές συσκευές και όχι μόνο στην δική μας γίνεται port το η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Τώρα για την ποιότητα σε κανονικές, αν δεις στο XDA από ποσταρισματα μπορείς να κάνεις σύγκριση. Εγώ τις βλέπω ίδιες.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Το ξέρω ότι δεν θα το προσθέσουν,απλά είπα πως αν το βάζανε θα είναι κομμένο και ραμμένο για καλύτερη εξέλιξη της κάμερας!τώρα με το apk βελτιώνει και δινει πορτρέτο αλλά στα υπόλοιπα είναι ίδιο ή και κατώτερο σε σημεία!αλλά οκ δοκιμάζοντας βλέπει ο καθένας τι του κάθεται καλύτερα ;)

Πάντως και η επιλογή της κάμερας "επιλεκτική εστίαση" κάνει καλή δουλίτσα. Πολύ κοντά στο portrait mode.

Εννοείται κάνει καλή δουλειά απλώς δεν συγκρίνεται το portrait mode. Όπως είπα και παραπάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει αντίπαλος.

Google Pixel 9 Pro XL

Η Bixby κάνει πολύ καλή δουλειά αν σε ενδιαφέρουν λειτουργίες της συσκευής, πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το google assistant στο κινητό.

Κλείσε aod, βάλε την τάδε φώτο στον secure folder κλπ κλπ.

Αν κάποιος θέλει assistant για πληροφορίες και ενημέρωση, σίγουρα το google assistant είναι πολύ καλύτερο. Όχι όμως για συγκεκριμένα καλούδια που έχουμε στην συσκευή μας και δεν συμπεριλαμβάνονται στο vanilla android!

Σε ολλανδικό τηλέφωνο, ήρθε η αναβάθμιση την Παρασκευή. Δύο μέρες τώρα απόλυτα ευχαριστημένος.

Μου φαίνεται πιο γρήγορο και σίγουρα η ανάγνωση προσώπου ταχύτερη. Πριν, 1 στις 5 φορές δεν αναγνώριζε το πρόσωπό μου.

Αναγνώριση προσώπου η ίριδας φίλε μου?

Καλημερα παιδιά ευτυχής κάτοχος και γω από Παρασκευή.

Παρόλο ότι το κλείνω από το κουμπί αυτό παραμένει με την ώρα στην οθόνη .Από που το απενεργοποιώ ?

Ρυθμίσεις / οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια / always on display κανε το off και είσαι οκ!

* καλορίζικο κιόλας!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Όσοι το έχετε αγοράσει από Cosmote - Γερμανό, έχετε πάρει τις ίδιες αναβαθμισεις που πήραν τα unbranded;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το πολύ δούλεψα σαν καλύτερο ξεκλείδωμα τι προτείνετε αναγνώριση προσώπου η ίριδας?

Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να βρω το csc code και σε ποια χώρα ανήκει η συσκευή; Η εφαρμογή sammobile δείχνει αυτές τις πληροφορίες αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.54802cb2771a3d87f1f742ce8bb96144.jpg

@vfragos

Με την εφαρμογή phone info από το play store θα βρεις ακριβώς αυτά που ζητάς

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το πολύ δούλεψα σαν καλύτερο ξεκλείδωμα τι προτείνετε αναγνώριση προσώπου η ίριδας?

Εύκολα ιριδα ξεκλειδώνει κ σε τέρμα σκοτάδι με αυτόματη φωτεινότητα.

Κ δαχτυλικο αποτύπωμα για την ώρα που είσαι σε ήλιο γιατί δυσκολεύεται η ιριδα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

@vfragos

Με την εφαρμογή phone info από το play store θα βρεις ακριβώς αυτά που ζητάς

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μετά από αρκετό ψάξιμο, εκεί κατέληξα. Σε ευχαριστώ. Τελικα η συσκευή είναι πορτογαλική, MEO. Υπάρχει λόγος να αλλάξω csc περνώντας αλλο firmware, όπως πιο γρήγορα updates;

Καλημέρα, τελευταία έχω παρατηρήσει πως σε άσχετα σημεία και ώρες χάνω κλήσεις, σίγουρα δεν έχει να κάνει με το σήμα ούτε κάρτα sim (έχω αλλάξει κάρτα και έχω πάντα φουλ σήμα εκεί που χάνω τις κλήσεις) , μετά από επίσκεψη σε service της Samsung μου επιβεβαίωσαν πως έχω δίκιο και μου είπαν πώς ίσως είναι λογισμό η πλακέτα αλλά ήθελαν περίπου 3 μέρες κι έτσι προτίμησα να το κρατήσω μέχρι την Oreo, βλέπω όμως πως καθυστερεί υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Και πάλι καλημέρα...

Καλημέρα, τελευταία έχω παρατηρήσει πως σε άσχετα σημεία και ώρες χάνω κλήσεις, σίγουρα δεν έχει να κάνει με το σήμα ούτε κάρτα sim (έχω αλλάξει κάρτα και έχω πάντα φουλ σήμα εκεί που χάνω τις κλήσεις) , μετά από επίσκεψη σε service της Samsung μου επιβεβαίωσαν πως έχω δίκιο και μου είπαν πώς ίσως είναι λογισμό η πλακέτα αλλά ήθελαν περίπου 3 μέρες κι έτσι προτίμησα να το κρατήσω μέχρι την Oreo, βλέπω όμως πως καθυστερεί υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Και πάλι καλημέρα...

Έχεις κοσμοτέ; Αν ναι, να ξέρεις παθαίνω το ίδιο και εγώ με S8 αλλά και η γυναίκα μου με iPhone. Μου έχουν πει ότι τους βγάζει ότι χτυπάει κανονικά αλλά εμένα δε μου εμφανίζει τίποτα. Ούτε μήνυμα.

Όχι φίλε μου Vodafone έχω κι εμένα όταν με καλούν φαίνεται σαν να είναι κλειστό και μου έρχονται μετά τα μηνύματα με τις χαμένες κλήσεις

Παίδες θελω help. Επειδή είχα προλάβει να κάνω το update με τον οδηγό του XDA και πριν το μαζέψει η Samsung, παρατηρώ τώρα οτι το νεο update ειναι CRB7 οχι CRAP. Κατέβασα την Nordic απο το Sammobile. Βαζω στην τελευταία εκδοση του Odin αλλά μένει στο setup connection. Καμιά ιδέα; Γιατι μου7 φαινεται οτι τρωει περισσοτερη μπαταρια απο οτι με nougat (μπορει βεβαια να ειναι και ψυχολογικο).

συζητηση με επισημη samsung ελλαδος για το ποτε θα βγει η oreo σε unbranded ελληνικες συσκευες , η απαντηση τους ηταν η εξης : την αναμένουμε περίπου τέλη του μήνα με αρχές του επόμενου για συσκευές με ελληνικό σειριακο αριθμό. οι αναβαθμίσεις, προτού κυκλοφορήσουν, περνάν από εκτεταμένες δοκιμές και ελέγχους, έως ότου πιστοποιηθούν και κριθούν κατάλληλες για τη κάθε χώρα.

Ιστορίες για αγρίους.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρουν μαζί όλα τα ευρωπαϊκά unbranded την αναβάθμιση.

Λες και υπάρχει διαφορά..

Ωραία, πάω για odin και όποτε αποφασίσουν να τη βγάλουν και στα μερη μας βλέπουμε....αστεία πράγματα, να υπάρχει διαφορά ενος μηνα για το ίδιο firmware....

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)