Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,,τελευταια μερικες φορες βλεπω πως η οταν βαζω το καλωδιο για φορτιση η επαφη δεν ειναι καλη και κανει διακοπες στην φορτιση μεχρι να βολευτει εκει που το στηριζω! εκτος απροοπτου ειναι το καλωδιο,,στο σερβις στο αλλαζουν,και αν το παω εκει και δεν το κανει σε αυτους? ειναι 2μιση μηνων η συσκευη!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα,,τελευταια μερικες φορες βλεπω πως η οταν βαζω το καλωδιο για φορτιση η επαφη δεν ειναι καλη και κανει διακοπες στην φορτιση μεχρι να βολευτει εκει που το στηριζω! εκτος απροοπτου ειναι το καλωδιο,,στο σερβις στο αλλαζουν,και αν το παω εκει και δεν το κανει σε αυτους? ειναι 2μιση μηνων η συσκευη!

Δοκίμασε με αλλο καλώδιο ή βαλε το ανταπτορακι σε ένα micro usb να δούμε.

Όχι, βρείτε μου μια διαφορά από τα pixel... :p

37359242575_0d574f20a4_o.pngscreener_1505963305564 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν "τσιμπουσε" στην κατανάλωση???

Λιγες ώρες μόνο το δούλεψα πριν πάρει πόδι,άρα δεν μπορώ να κρίνω.

Όχι, βρείτε μου μια διαφορά από τα pixel... :p

Καμία αν και το Pixel UI το βρίσκω υπερβολικά απλό και βαρετό και ουδέποτε θα το έβαζα :p

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δοκιμαστε και αυτό για την aod.... Ειδικα τους καρχαρίες..... Θα με θυμηθείτε...

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4278531&d=1505968755

Δοκιμαστε και αυτό για την aod.... Ειδικα τους καρχαρίες..... Θα με θυμηθείτε...

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4278531&d=1505968755

Γιατί τα δείχνει πολύ σκοτεινά μετά? στην προεπισκόπηση φαίνονται οκ μετά όμως δεν φαίνεται πολύ!

Ας αρχίσουμε το ακόνισμα μαχαιριών.:p

Samsung preparing a Galaxy S8 Oreo beta test program

http://www.gsmarena.com/beta_test_samsung_galaxy_s8_oreo-news-27386.php

Γιατί τα δείχνει πολύ σκοτεινά μετά? στην προεπισκόπηση φαίνονται οκ μετά όμως δεν φαίνεται πολύ!

Κανονικά τα δείχνει αφού τα βάλεις σε νορμαλ λειτουργία στην AOD οθόνη.

Το ειδα απο χτες για την beta το θέμα είναι πως θα μπούμε φέτος αφού αν βάλουμε BTU θα μας γυρίσει πίσω σε EUR παλι.

Πέρυσι είχα Nougat απο Νοέμβριο.

Το ειδα απο χτες για την beta το θέμα είναι πως θα μπούμε φέτος αφού αν βάλουμε BTU θα μας γυρίσει πίσω σε EUR παλι.

Κάτι θα βρεθεί στην πορεία

Τι εννοείς σε νορμάλ φίλε μου?

Τι εννοείς σε νορμάλ φίλε μου?

Αφού το βάλες σε κανονική λειτουργία.

Αφού βγεις δηλαδή από ρυθμίσεις AOD και κλείσεις οθόνη θα το βλέπεις όπως σε προεπισκόπηση χωρίς καμία μείωση φωτεινότητας.

Και με τα 2 mod με καρχαρία και τίγρη-λιοντάρι-πάνθηρα δεν είδα καμία μείωση φωτεινότητας της φωτός σε AOD.

Αν δεν δεχτούμε το reset που ζητάει?

Ίσως μείνει σε btu και με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθει η ειδοποίηση που ζητάει reset..

kountouraN

Αν δεν δεχτούμε το reset που ζητάει?

Ίσως μείνει σε btu και με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθει η ειδοποίηση που ζητάει reset..

Δεν θυμάμαι αν μπορείς να παραβλέψεις την ειδοποίηση.

Ίσως με το Package disabler pro να γίνεται θα δούμε στην πορεία ελπίζω.

Αφού βγεις δηλαδή από ρυθμίσεις AOD και κλείσεις οθόνη θα το βλέπεις όπως σε προεπισκόπηση χωρίς καμία μείωση φωτεινότητας.

Και με τα 2 mod με καρχαρία και τίγρη-λιοντάρι-πάνθηρα δεν είδα καμία μείωση φωτεινότητας της φωτός σε AOD.

ποιά έκδοση Aod εχεις ?

Δουλεύουν πάντως και με την τελευταία μια χαρά...

Υπάρχει δηλαδή κάποια εκδοση ΑΟD που δεν χαμηλώνει η φωτεινότητα στην εικόνα? Με ενδιαφέρει...

ποιά έκδοση Aod εχεις ?

Έχω του Μαΐου 2.6.75

Υπάρχει δηλαδή κάποια εκδοση ΑΟD που δεν χαμηλώνει η φωτεινότητα στην εικόνα? Με ενδιαφέρει...

Μα δεν χαμηλώνει.

Αυτό έλεγα πάνω.

Συμπεριφέρεται όπως πάντα οτιδήποτε φόντο να βάλουμε.

Σε λίγο η μέτριο φωτισμό χαμηλώνει αυτόματα σε αρκετό φως ημέρας αυξάνεται η φωτεινότητα.

Edited by alextrela

Πέρα από το battery drain που έγραψα στο άλλο θέμα, μετά το restart που έκανα άλλαξαν τα εξής:

Το πληκτρολόγιο είχε ήχο και δόνηση

Μου έβγαλε prompt να διαλέξω πάλι αν θα φαίνονται οι ειδοποιήσεις στην lock screen

Μου άλλαξε τα κουμπιά στο ηλίθιο recent/home/back

Και φαντάζομαι και άλλα, αλλά δεν έχω όρεξη να ψάχνω τώρα.

Έχει γίνει ξανά σε κάποιον άλλο;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Έχω του Μαΐου 2.6.75

Μα δεν χαμηλώνει.

Αυτό έλεγα πάνω.

Συμπεριφέρεται όπως πάντα οτιδήποτε φόντο να βάλουμε.

Σε λίγο η μέτριο φωτισμό χαμηλώνει αυτόματα σε αρκετό φως ημέρας αυξάνεται η φωτεινότητα.

2.6.77 2.6.73 έχει..

Απλα χαμηλώνει υπερβολικά σε χαμηλό φωτισμό και δε φαίνεται καλά το background... Σε δυνατό φως μεγαλώνει η φωτεινότητα ναι. Αλλά σε χαμηλό φως ειναι υπερβολικά χαμηλό.

Καλησπέρα, έδωσα το s7 edge και ετοιμάζομαι για τη μετάβαση στο s8+! (το note δεν το θέλω γιατί δεν βρίσκω χρήσιμο το πενάκι).

Ερώτηση: έχουν θέμα red tint και οι καινούριες παρτίδες ή έχει λυθεί; απότι έχω διαβάσει το "πρόβλημα" λύνεται με software που έδωσε η samsung. Αν όμως υπάρχει αποτελεί λόγο για επιστροφή-DOA στο κατάστημα αγοράς;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Καλησπέρα, έδωσα το s7 edge και ετοιμάζομαι για τη μετάβαση στο s8+! (το note δεν το θέλω γιατί δεν βρίσκω χρήσιμο το πενάκι).

Ερώτηση: έχουν θέμα red tint και οι καινούριες παρτίδες ή έχει λυθεί; απότι έχω διαβάσει το "πρόβλημα" λύνεται με software που έδωσε η samsung. Αν όμως υπάρχει αποτελεί λόγο για επιστροφή-DOA στο κατάστημα αγοράς;

τωρα τελευταια δεν ακουστηκε κατι απο την αλλη δεν ειναι και τοσο συχνο το φαινομενο οσο παρουσιαζεται,χωρια που με τα update που εδωσε η samsung διορθωνονται το 99% αν υπαρχει θεμα,για το doa πρεπει να ειναι τελειως χαλια η οθονη να μην φτιαχνεται κατι σπανιο οποτε μη φοβασαι προχωρα η συσκευη ειναι τελεια

Φίλε με το καλό στο Club! Θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα με κόκκινες οθόνες. Ενδεχομένως να πέσεις σε νέα παρτίδα πλέον μιας και η συσκευή είναι μισό χρόνο στην αγορά σχεδόν!

2.6.77 2.6.73 έχει..

Απλα χαμηλώνει υπερβολικά σε χαμηλό φωτισμό και δε φαίνεται καλά το background... Σε δυνατό φως μεγαλώνει η φωτεινότητα ναι. Αλλά σε χαμηλό φως ειναι υπερβολικά χαμηλό.

Κοιτα όπου βρω μια σταθερότητα και αξιοπιστία μένω εκεί.

Δεν πειραματίζομαι καθόλου να δοκιμάζω επιπλέον εκδόσεις.

Είπαμε οι αναβαθμίσεις είναι πολλές φορές δίκοπο μαχαίρι είτε αφορά Samsung firmware είτε εφαρμογές-υπηρεσίες (Google,Samsung και τρίτων)

παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το γυαλί Whitestone Dome,σε συνδυασμό με την spigen liquid air???

Πόσο καλά κάθετε η θήκη στις γωνίες και στις πλευρές???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)