tsiglas Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ρε παιδια το κινητο σας φορτιζει σωστα?Εγω πρεπει να σπρωξω το φορτιστη με παραπολυ δυναμη για να μπει σε ταχεια φορτιση και δεν πετυχαινει παντα Εγώ απλά βάζω την USB έτσι απλά όπως την έβαζα σε όλα μου τα τηλέφωνα χωρίς περισσότερη προσπάθεια και φορτίζει στην ταχεία κανονικά και πάντα... Θα έλεγα να επιστρέψεις την συσκευη σου χωρίς πολλά πολλά και να πάρεις μια καινούργια που να λειτουργεί τέλια... Ένα σκασμό λεφτά έδωσες στο φινάλε... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα ακουστικα σε ποια υποδοχη μπαινουν? Κατω και αριστερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα ακουστικα σε ποια υποδοχη μπαινουν? Κατω και αριστερα? Ακριβώς όπως το είπες... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ακριβώς όπως το είπες... Τα εχεις δοκιμασει? Ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τα εχεις δοκιμασει? Ειναι καλα? Το τηλέφωνο σε όλα τα σημεία είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ και ας είχα αρκετά... Ναι ο ήχος για εμένα (14 χρόνια dj) είναι πολύ καλός (όχι όμως σαν ΤΟΥ LG V20) στα επίπεδα του Mate 9... Όπως και η μπαταρία θα τολμούσα να πω ότι είναι στα επίπεδα του Mate 9 (πάντα με την δική μου χρήση) και αρκετά καλύτερη του S7 edge duos που είχα αλλά με 2 σιμ ενεργές.. Το μεγάλο φάουλ της Samsung είναι το εξωτερικό ηχείο το οποίο θεωρώ ότι είναι 5 χρόνια πίσω και γενικός απλά απαράδεκτο ιδιαίτερα μετα το Mate 9 που ο ήχος του ήταν για μένα ότι καλύτερο είχα ποτέ με τη λειτουργία stereo που ακουγόταν από το επάνω ακουστικό... Θεωρώ ότι είναι χειρότερη και πιο χαμηλή σε ένταση και από το LG V20 και από το S7 edge και από το Mate 8.... Η απλά εγώ έχω αρχίσει να γερνάω! Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 παιδιά καλησπέρα θέλω να δω NOVA Go η ΟΤΕ GO σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω; και άλλη μια ερώτηση όταν ανοίγω την κάμερα θέλω να βλέπω το θέμα που θα τραβήξω φωτογραφία σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 έχει τσεκάρει κανείς πιο φορμα έχει αποθήκευσης? ufs 2.0. η 2.1 . Διάβασα ένα άρθρο και έλεγε πως δεν έχει σε όλα τα τηλ ufs 2.1 ? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 έχει τσεκάρει κανείς πιο φορμα έχει αποθήκευσης? ufs 2.0. η 2.1 . Διάβασα ένα άρθρο και έλεγε πως δεν έχει σε όλα τα τηλ ufs 2.1 ? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω αυτό που λες, δεν επηρέασε το s8+, αλλά μόνο το s8. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλημέρα καλός τα δέχτηκα.. upload pngcertificity.com"]upload pngcertificity.com[/url] Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αχχ πρωί-πρωι τι με βάζεις και κάνω.:D Κατεβαίνει ήδη. Πάλι θα αργήσω στην δουλειά... :p Καλημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Μόλις μου ήρθε και εμένα...την εγκατέστησα αν και δεν έχω θέμα με ροζ απόχρωση! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 To άνοιξα εχθές και αμέσως μου ήρθε και η ενημέρωση. Η οθόνη απλά καταπληκτική, δίπλα δίπλα με το S7 edge και είναι ποιο φωτεινή και το λευκό απλά ... λευκότερο :D. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Να δούμε πότε θα πάρει αναβάθμιση το Android... Όχι ότι έχει θέμα το κινητό Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Κι εμένα μου ήρθε πρωί πρωί.αν και δεν είχα πρόβλημα το έβαλα στο ψυχρό και είδα μια διαφορά μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδιά ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείτε η ειδοποίηση για τα wifi networks..μου σπάει τα νεύρα συνέχεια μπιπ μπιπ!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδια ειχε κανενας προβλημα με τον ηχο ; να χανεται και να επανερχεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 To άνοιξα εχθές και αμέσως μου ήρθε και η ενημέρωση. Η οθόνη απλά καταπληκτική, δίπλα δίπλα με το S7 edge και είναι ποιο φωτεινή και το λευκό απλά ... λευκότερο :D. Αν βαλεις 10 διαφορετικα s8+ και αλλα τοσα s7 edge θα παθεις εμπλοκη. Θα δεις, κοκκινα, κιτρινα, πρασινα, μπλε και δε συμμαζευεται. Το καθε κομματι ειναι ξεχωριστο. Φυσικα αυτο δεν ισχυει μονο για αυτα τα 2 κινητα ... Επισης ειναι δεδομενο και μη διαπραγματευσιμο, οτι μιλαμε για την καλυτερη οθονη της αγορας (με μονο αντιπαλο το s7 edge)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Όταν ακούω μουσική και με παίρνουν τηλέφωνο κανονικά σταματάει η μουσική και παίζει το τραγούδι της κλήσεις που έχω επιλέξει. Αν όμως με πάρουν τηλέφωνο στο Messenger ενώ ακούω μουσική για ήχος κλήσεις συνεχίζει να παίζει η μουσική που ακούω απλά αλλάζει το πως ακούγεται.. Ωραίο αυτό αν σε παίρνουν και δεν θες να το σηκώσεις αλλά να συνεχίζεις να απολαμβάνεις την μουσική που ακούς.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδια ειχε κανενας προβλημα με τον ηχο ; να χανεται και να επανερχεται ; Αν μιλας κατα τη διαρκεια συνομιλιας...Ειχα εγω θεμα και στο s8+ και στο a5 2017 της γυναικας μου .κυριως στην περιοχη του σπιτιου μου.πηρα την cosmote και μου ειπε πως εχουν θεμα με το 4G και οτι επρεπε να το βαλω μονο σε 3g τουλαχιστον στην περιοχη που εχω αντιληφθει προβλημα.λυθηκε απο τοτε μηπως συμβαινει το ιδιο?εχουν και αλλοι θεμα στην περιοχη μου με αλλες συσκευες,γι'αυτο το αναφερω.περιοχη:Λαμια Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Κανά καλό σκούρο ή μαύρο θεματάκι έχουμε βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αν μιλας κατα τη διαρκεια συνομιλιας...Ειχα εγω θεμα και στο s8+ και στο a5 2017 της γυναικας μου .κυριως στην περιοχη του σπιτιου μου.πηρα την cosmote και μου ειπε πως εχουν θεμα με το 4G και οτι επρεπε να το βαλω μονο σε 3g τουλαχιστον στην περιοχη που εχω αντιληφθει προβλημα.λυθηκε απο τοτε μηπως συμβαινει το ιδιο?εχουν και αλλοι θεμα στην περιοχη μου με αλλες συσκευες,γι'αυτο το αναφερω.περιοχη:Λαμια Οχι μιλάω να παρακολουθείς βίντεο στο youtube και να χάνεται ο ήχος διάβασα σε ξένα forum ότι συμβαίνει και σε άλλους και δεν έχουν βρει λύση, με βλέπω για service και μολις που είχα ξαναγυρίσει σε samsung απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Κανά καλό σκούρο ή μαύρο θεματάκι έχουμε βρει; Baby_redblack...πολυ καλο θέμα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Τα έσκασα και εγώ για μια συσκευή, που διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο δεν έχει. Αστειεύομαι με κάποια σχόλια που διάβαζα από την παρουσίαση έως σήμερα. Λοιπόν απίστευτη συσκευή. Καμία σχέση με το s7 edge τουλάχιστον εμφανισιακά, τεράστια οθόνη 6.2 και η καλύτερη αυτή τη στιγμή της αγοράς θεωρώ. Το μακρόστενο της υπόθεσης δεν είναι τόσο χάλια που νόμιζα. Με το που το άνοιξα, update κατευθείαν, επαναφορά και στήσιμο. Δεν παρατηρώ κάπου κόκκινη απόχρωση. Θα γράψω λίγο τι μου άρεσε μόνο γιατί αρνητικό δεν βρίσκω πέραν ότι θα το ήθελα φλατ. Μ άρεσε που έφυγε το κανονικό home button. Μ άρεσε που ξεκλειδώνει με δακτυλικο αποτύπωμα χωρίς να ανοίξεις οθόνη. Μ άρεσε η αναγνώριση προσώπου. Η μεγάλη και καταπληκτική οθόνη. Μεγάλη οθόνη το ξανά γράφω γιατί ήθελα κάτι τέλειο με μεγαλύτερη οθόνη του s7 edge. Για την μπαταρία θα έχω άποψη σε λίγες ημέρες με πρώτη γνώμη από αύριο. Και φέτος νομίζω θα είναι γενικά η καλύτερη συσκευή όπως πέρσι το s7 edge. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλημέρα καλός τα δέχτηκα.. upload pngcertificity.com"]upload pngcertificity.com[/url] Ειδες καποια διαφορα με πριν? Κατι που σου αρεσε ή κατι που δεν σου αρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλησπέρα, μόλις πέρασα την τελευταία rom (G955FXXU1AQDG) που μου έβγαλε σήμερα για το πρόβλημα τις ροζ αποχρώσεις, βελτιώθηκε αρκετά αλλά όχι ότι εξαφανίστηκε εντελώς, φυσικά για να γίνει αυτό τα έχω όλα στο ψυχρό και το red κάτω από την μέση. Δεν ξέρω αν αξίζει να το πάω για αντικατάσταση, μην το αλλάξω και έχω τίποτα χειρότερα. Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts