Jump to content

DjFo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DjFo

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 12

DjFo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Σαν να χειροτερεψαν οι φώτο με night mode μετά την αναβάθμιση.
  2. DjFo

    Huawei P40 Pro

    Ολοι το κάνουν αυτό με τις φώτο marketing είναι, το P40 pro είναι το καλύτερο καμερο τηλέφωνο και με διαφορά απο τον Δεύτερο
  3. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Το EMUI 10.1 θα το πάρουμε πολύ αργά, ακόμα beta δινουν σε Ασία, εχω και το mate 20X που μ ηρθε ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου κ είναι παλιότερο μοντέλο και το καινούργιο της μοντέλο το εχει αφησει με Δεκεμβρίου 2019, κάπου τα χουν χάσει και αυτοί με το ban, δεν είχαν ποτέ τέτοια καθυστέρηση τα update από το Mate 7 που την ακολουθώ πίστα την εταιρεία, ας ελπισουμε να μας εκπλήξει με το emui 10.1 να έρθει γρηγορότερα.
  4. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Ναι την έλαβα και γω. Στο mate ειμαστε 2 μήνες και.. χωρις αναβάθμιση. Έχει ρίξει όλο το βάρος της στο P40 pro και στα μοντέλα της Ασίας 5G, το ευρωπαϊκό mate επειδη δεν κυκλοφόρησε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το εχει παραμελήσει τελευταίο.
  5. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Ρε παιδια γιατί εχουμε μείνει με κώδικα ασφαλείας Δεκεμβρίου 2019 ακόμα , μίλησα με Huawei λέει δεν βλέπει νεα ενημέρωση προς το παρών, μιλάω για το ευρωπαϊκό που εχει ακόμα την 10.0.0.193, πως τα ξέχασε έτσι τα ευρωπαϊκά μοντέλα η Huawei
  6. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Απο προστασία τι έχετε βάλει? Το tempered glass η κυρτοτητα το πετάει.
  7. DjFo

    Huawei Mate 30 Pro

    Πάντως με τις χειρονομίες απο απόσταση το στιγμιότυπο το πιανει αμέσως, το ρολαρισμα με το χερι προς τα κάτω 1 στις 5 προσπάθειες και αν δεν ξερω δεν πετυχαίνει.
×
×
  • Create New...