Titarasaudi Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 επειδή το PlayIntegrityFix βγάζει συχνά updates, τσεκάρετε οι "ρουταρισμένοι" το παρακάτω λινκ για να μην ξεμείνετε ξαφνικά από google wallet 🙂 https://github.com/chiteroman/PlayIntegrityFix/releasesΔεν ξέρω αν φταίει το "αρχαίο" μου OnePlus 5T αλλά από χθες έχω βάλει την v 14.0 (την τελευταία) αλλά το Google wallet συνεχίζει να μην λειτουργεί.Τις προηγούμενες versions μόλις τις φλάσαρα δούλευε το wallet, τώρα πλέον όχι!Περιμένω νεώτερη έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 έχει 2 εκδόσεις...δοκίμασες και την PlayIntegrityFix_v14.0-resetprop.zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 έχει 2 εκδόσεις...δοκίμασες και την PlayIntegrityFix_v14.0-resetprop.zip ? Ναι, δοκίμασα και τις 2.Πρώτα δοκίμασα την "απλή" αλλά έφαγα άκυρο στο βενζινάδικο όταν πήγα να πληρώσω και μετά δοκίμασα την resetprop αλλά μου έκανε τα ίδια με την 13.4. Άνοιγε το κινητό αλλά μαύρη οθόνη.Πάλι μέσω custom recovery πέρασα την 14.0 για να δουλέψει το τηλέφωνο και τώρα είμαι στην αναμονή για νεώτερη.Δοκίμασα πολλά βάλε βγάλε την 14.0 με clear cache σε services, wallet κτλ, πήγα να δοκιμάσω στο ΑΤΜ αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 όταν επιστρέφω στην αρχική οθόνη που βρίσκεται το widget του aquamail αυτό τρεμοπαίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει.κανένα άλλο widget δεν το κάνει. το κάνει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 4 ώρες πριν, Titarasaudi said: Ναι, δοκίμασα και τις 2. Πρώτα δοκίμασα την "απλή" αλλά έφαγα άκυρο στο βενζινάδικο όταν πήγα να πληρώσω και μετά δοκίμασα την resetprop αλλά μου έκανε τα ίδια με την 13.4. Άνοιγε το κινητό αλλά μαύρη οθόνη. Πάλι μέσω custom recovery πέρασα την 14.0 για να δουλέψει το τηλέφωνο και τώρα είμαι στην αναμονή για νεώτερη. Δοκίμασα πολλά βάλε βγάλε την 14.0 με clear cache σε services, wallet κτλ, πήγα να δοκιμάσω στο ΑΤΜ αλλά τίποτα! έχει αλλάξει η google τα "πράγματα" πάλι...γίνεται πολλή δουλειά για να βρούνε (οι χρήστες) άκρη...λίγο υπομονή Δες εδώ --> https://xdaforums.com/t/module-play-integrity-fix-safetynet-fix.4607985/post-89195376 και τα πιο κάτω... το παρακολουθώ...αν βγει κάτι ενημερώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2023 έχει αλλάξει η google τα "πράγματα" πάλι...γίνεται πολλή δουλειά για να βρούνε (οι χρήστες) άκρη...λίγο υπομονή Δες εδώ --> https://xdaforums.com/t/module-play-integrity-fix-safetynet-fix.4607985/post-89195376 και τα πιο κάτω... το παρακολουθώ...αν βγει κάτι ενημερώνω...Είσαι ωραίος, ευχαριστούμε!! Περιμένω νέα, αν μάθεις κάποια εξέλιξη γιατί τα δικά μου αγγλικά δε βοηθάνε και πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 η εφαρμογή της ευδαπ έχει χαθεί πλέον από το play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2023 42 minutes ago, ilka71 said: η εφαρμογή της ευδαπ έχει χαθεί πλέον από το play store; Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Για τους ρουταρισμένους που μας παιδεύει η Google με το wallet χθες βγήκε το PlayIntegrityFix v. 14.1 το οποίο προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει!Εδώ και 4 μέρες στις Ρυθμίσεις του Play store μου έγραφε "Η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε" και εννοείται δε δούλευε το wallet!Χθες το βράδυ που φλάσαρα την 14.1 μου γράφει "Η συσκευή πιστοποιήθηκε" και σε δοκιμή το πρωί για ανάληψη μετρητών σε ΑΤΜ δούλεψε και το wallet. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinalgr1990 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Πως να ανοιγουν σε λινκς και οχι σε εφαρμογες Found a solution for Android 12 (MIUI 13): In settings search for: "Media management apps" (ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΩΝ) Select: - Personal - Then search for Youtube app Then select: "Open by default" - Add all supported links there Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2024 Καλησπέρα Έχω ένα google pixel 7 pro το οποίο είναι rooted, αλλά επειδή το κυνητητό με την google δεν φαίνεται να κερδίζεται, σκέφτομαι να το κάνω unroot και να κλειδώσω το bootloader. Όμως επειδή κατά το κλείδωμα είναι σαν να κάνει factory reset, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για backup όλων των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους, και επαναφορά τους αυτούσιες μετά, όταν η συσκευή δεν είναι rooted. Όταν η συσκευή είναι rooted, το backup και το restore γίνονται εύκολα με το titanium backup. Χωρίς ροοτ, υπάρχει τρόπος ? Tο gooble backup σώζει αρκετά πράγματα, αλλά πολλές από τις εφαρμογές μετά θέλουν ξανά σετάρισμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2024 Tablet Lenovo M10 3gen WiFi, δεν παίρνει sim. Μπορώ με κάποιον τρόπο να το κάνω κύρια συσκευή για ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς WhatsApp και Telegram; Είναι για άνθρωπο που έχει dumbphone. Τώρα οι λογαριασμοί λειτουργούν είναι σε άλλο τάμπλετ το οποίο παίρνει sim, την είχαμε βάλει μία φορά για να συγχρονίσουμε τις εφαρμογές και δουλεύει χρόνια χωρίς πρόβλημα και χωρίς να ξαναβάλουμε τη sim. Τώρα θέλουμε να αλλάξουμε τάμπλετ και το καινούργιο δεν παίρνει sim. Πώς θα το κάνουμε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. January 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2024 Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το google contacts με το google calendar?Δηλαδή να περνάω αμεσα μια επαφή σε g calendar event? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2024 On 20/1/2024 at 8:11 ΜΜ, Nikos2k5 said: Καλησπέρα Έχω ένα google pixel 7 pro το οποίο είναι rooted, αλλά επειδή το κυνητητό με την google δεν φαίνεται να κερδίζεται, σκέφτομαι να το κάνω unroot και να κλειδώσω το bootloader. Όμως επειδή κατά το κλείδωμα είναι σαν να κάνει factory reset, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για backup όλων των εφαρμογών μαζί με τις ρυθμίσεις τους, και επαναφορά τους αυτούσιες μετά, όταν η συσκευή δεν είναι rooted. Όταν η συσκευή είναι rooted, το backup και το restore γίνονται εύκολα με το titanium backup. Χωρίς ροοτ, υπάρχει τρόπος ? Tο gooble backup σώζει αρκετά πράγματα, αλλά πολλές από τις εφαρμογές μετά θέλουν ξανά σετάρισμα ... Έχω εκατοντάδες εφαρμογές και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που θέλει σετάρισμα. Όσες έχουν login, κρατάνε τις ρυθμίσεις στο account. Άλλες έχουν σύνδεση με google και επίσης δε θέλουν τίποτα. Θες να αναφέρεις κάποιες εσύ που έχεις τέτοιο μεγάλο θέμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2024 On 28/1/2024 at 5:48 ΠΜ, junglist said: Έχω εκατοντάδες εφαρμογές και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που θέλει σετάρισμα. Όσες έχουν login, κρατάνε τις ρυθμίσεις στο account. Άλλες έχουν σύνδεση με google και επίσης δε θέλουν τίποτα. Θες να αναφέρεις κάποιες εσύ που έχεις τέτοιο μεγάλο θέμα; Μερικά παραδείγματα αν κάνεις factory reset και σετάρισμα από την αρχή είναι ότι πρέπει να περάσεις χειροκίνητα ξανά όλους τους λογαριασμούς google account, microsoft account, κλπ που έχεις (που αν έχεις ενεργοποιήσει 2FA παίρνει περισσότερη ώρα), να κάνεις όλη την διαδικασία authorization της συσκευής σε τραπεζικές και χρηματιστηριακές εφαρμογές, να περάσεις όλες τις κάρτες ξανά στο google wallet, να κατεβάσεις εκ νέου τα δελτία στο gov.gr wallet, κλπ. Αντίθετα, με το titanium backup επαναφέρεις όλους τους λογαριασμούς, όλες τις εφαρμογές, και όλες τις ρυθμίσεις του κινητού ακριβώς όπως ήταν, με μια κίνηση. Anyway, μου έφαγε κάμποση ώρα, αλλά το έκανα και ησύχασα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2024 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να αντικαταστήσω την default lock screen που θέλει δακτυλικά του samsung s22+ με κάποια 3rd παρτυ εφαρμογή που να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στο ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα; Επειδή έχω δει σε εφαρμογές ότι δουλεύει μια χαρά το ξεκλείδωμα, συνεπώς είναι καθαρά θέμα κακού προγραμματισμού των developers της samsung και όχι θέμα hardware, έλεγα μήπως υπάρχει κάποια εναλακτική για την lock screen. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. February 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2024 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα με τις 2 sim στο κινητό. Σε όλες τις επαφές, όταν παίρνω τηλέφωνο με ρωτάει με ποια sim θα γίνει η κλήση και έχει ένα κουτάκι για να αποθηκευτεί η επιλογή. Σε ΜΙΑ μόνο επαφή, δεν μου εμφανίζει αυτό το κουτάκι, έτσι πρέπει κάθε φορά να διαλέγω sim. Τί μπορεί να φταίει? Δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο σε αυτή την επαφή για να μην εμφανίζεται η επιλογή να αποθηκευτεί η sim κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 Για ποιό λόγο mp4 βίντεο, που έχω τραβήξει με το κουνιτό, παίζουν μόνο ως αρχεία ήχου στο pc? Δοκίμασα pot player και vlc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2024 1 ώρα πριν, BASSstarlet said: Για ποιό λόγο mp4 βίντεο, που έχω τραβήξει με το κουνιτό, παίζουν μόνο ως αρχεία ήχου στο pc? Δοκίμασα pot player και vlc. Χωρίς να είμαι σίγουρος, θα πω τι συνέβη σε μένα πριν ένα χρόνο που πήρα νέο υπολογιστή: Δεν έπαιζε τα βίντεο παρά μόνο σε ήχο, δοκίμαζα πολλούς τρόπους και (ίσως τυχαία, δεν ξέρω) όταν κατέβασα την εφαρμογή των windows "Ταινίες και τηλεόραση" τότε έπαιζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2024 Ίσως να φταίνε τα 7άρια...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 Ξέρει κανείς αν στο Android 14 η Google διόρθωσε τη λειτουργία DND που χάλασε στο 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2024 Ξέρει κανείς αν λειτουργεί σωστά αυτή η εφαρμογή στο Android 14; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chatbot.ai.aichat.openaibot.chat Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2024 Δεν μπορώ να έχω στο κινητό μου Hotspot & ίντερνετ δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2024 Μία βοήθεια για κάποιον που γνωρίζει ,δεν μπορω να επιλέξω τον βοηθό google ως τον προεπιλεγμένο βοηθό σε συσκευή sasmung, δεν μου δίνει πρόσβαση στο κουμπί δεξιά της φώτο. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2024 On 22/3/2024 at 3:00 ΜΜ, phanispal said: Ξέρει κανείς αν στο Android 14 η Google διόρθωσε τη λειτουργία DND που χάλασε στο 13; για πες τι χαλάσανε;γιατί εγώ με την 14 χάλασαν ότι δεν μπορώ με ενεργό dnd να απαντήσω σε κλήση μέσω Bluetooth .πρέπει να κατεβάσω κουρτίνα να ανοίξω την εφαρμογή κλήσης και να απαντήσω από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts