adais Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) Υπάρχει τρόπος(Ίσως μέσω κάποιου app) να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση σε usb flash disk ntfs σε κινητό που δεν είναι ρουτ? Βρήκα στο Google play αυτό το app αλλά πρέπει να κατεβάσεις και άλλο app και να το αγοράσεις και ιστορίες για αγρίους δηλαδή. Κάτι σε ποιο απλό δηλαδή να κατεβάσεις ένα app και να κάνεις την δουλειά σου δεν παίζει? Edit: Βρήκα app το es-explorer που υπάρχει και στο Samsung store υποστηρίζει κανονικά ntfs χωρίς κάποιο έξτρα add-on. Edited April 27, 2021 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Στο κινητό μου κάνω χρήση ενός sip account (πχ sip.sipgate.de) που έχω, πάνω στο embedded client του dialer. η κλήση έρχεται κανονικά και δεν έχω πρόβλημα, το ίδιο κ όταν κανω εξερχόμενη. Αν δεχθώ ή κάνω μια κλήση από το SIP λογαριασμό γίνεται resolve το domain και εμφανίζει στην οθόνη στην αρχή 210123456789@sip.sipgate.net & μετά από λίγα δευτερόλεπτα 210123456789@31.47.68.79 ή όποια αλλη ΙΡ γίνει resolve. Το πρόβλημα είναι όταν πάω να κάνω redial μια κλήση που έχει έρθει από SIP account, δεν βγαίνει ποτέ. Ενώ αν την πληκτρολογήσω, βγαίνει πάντα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 (edited) ρε παιδιά πως βγάζουμε αυτόν τον διάολο edit:έκανα ένα reset στα flags και έφυγε στο διαλα να πάει ..χαχα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 27, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 ρε παιδιά πως βγάζουμε αυτόν τον διάολο edit:έκανα ένα reset στα flags και έφυγε στο διαλα να πάει ..χαχα Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΔεν σου άρεσαν τα group tabs; Είναι νομίζω ό,τι καλύτερο έχει δώσει τα τελευταία χρόνια σε update η Google στον Chrome !! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Από την εφαρμογή Google mesaages μεταφέρονται τα αρχειοθετημένα SMS σε νέα συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό goolgle; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Από την εφαρμογή Google mesaages μεταφέρονται τα αρχειοθετημένα SMS σε νέα συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό goolgle; Ίσως με sms backup πρόγραμμα? Πάντως σε εμένα δεν έχουν μεταφερθεί (αλήθεια υπάρχει άλλος τρόπος?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Παίδες μάλλον ζω σε λιθαργο.... Έχω ένα 5ετιας S7. Από την πρώτη στιγμή κατέβασα το es manager. Την θεωρώ την αγαπημένη μου εφαρμογή. Για εναλλαγές σε φακέλους διαφορά αρχεία αντιγραφές κτλ, για να δημιουργώ φακέλους και να στέλνω τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας, γιά μουσική καθώς έχει δικό του του player στον οποίο μπορώ να βάζω οποίο τραγούδι θέλω άπο ξεχωριστούς φακέλους. Και άλλες πολλές λειτουργίες. Μου θυμίζει γενικά πολύ η λειτουργία του όπως περιβάλλον στα Windows. Ανακάλυψα ότι εδώ και καιρό έχει βγει από το playstore καθώς άπο ό,τι διάβασα έστελνε από κάτω διαφημίσεις η κάτι τέτοιο δεν ξέρω δεν το πολύ έψαξα. Εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά ακόμα σε οτιδήποτε δεν έχω προσέξει τπτ. Ειναι ασφαλής για να το βάλω και σε ένα νέο κινητό?? Έχει τις κλασικές πηγές εκτός playstore. (δοκίμασα πειραματικά άλλες ανάλογες εφαρμογές αλλά μου φάνηκαν κατώτερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kekegenkai Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 (edited) Καλημέρα έχω ένα θέμα. Αγόρασα το Samsung s9. Είχα το iphone 6.μολις έβαλα την Sim μέσα στο Samsung έκανα μεταφορά όλων των επαφών και προγραμμάτων μέσω καλωδίου usb. Μέχρι εδώ καλά. Πάω να ενεργοποιήσω το viber. Βάζω το νούμερο του κινητού και μου λέει θα σου στείλω ένα SMS για ενεργοποίηση το οποίο δεν έρχεται ποτέ. Έχει και μια επιλογή να σε πάρουν τηλ το κάνω και αυτό αλλά δεν περνει τηλ..ξερει κανένας τι γίνεται;. Στο iPhone έχω κάνει απεγκατασταση το viber https://showbox.bio/ https://tutuapp.uno/. Edited May 8, 2021 by Kekegenkai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 (edited) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά αλλά δεν ξέρω και που να το βάλω... Έχω πρόβλημα με το messenger στο κινητο μου(Μi Note 10) , καποιες φορές έρχονται μηνύματα και εμφανίζει ειδοποίηση, άλλες φορές εμφανιζεται το συννεφάκι της συνομιλίας και κολλάει,δεν μπορώ να το ανοίξω,ή όταν ανοιγει,δεν ανοιγει ολοκληρο στην οθονη,ή οταν πατάω για απαντήσω,εμφανίζεται το πληκτρολόγιο και σκεπάζει το πεδίο στο οποίο γράφεις την απάντηση,με αποτέλεσμα να μην βλέπω τι γράφω. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα,είχα διαβάσει παλιότερα για προβλήματα της εφαρμογής, μπορεί να βοηθήσει κάποιος,γιατι έιναι πολυ ενοχλητικο το προβλημα! Edited May 10, 2021 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Παρακαλώ μιας βοήθεια... Ψάχνω και δεν βρίσκω τη ρύθμιση στην εφαρμογή του Facebook, να επιλέξω εγώ έναν browser για το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων. Νομίζω παλαιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα πού την έκρυψαν? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Παρακαλώ μιας βοήθεια... Ψάχνω και δεν βρίσκω τη ρύθμιση στην εφαρμογή του Facebook, να επιλέξω εγώ έναν browser για το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων. Νομίζω παλαιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα πού την έκρυψαν? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα του είχες πε την πρωτη φορα, να ανοίγει τα λινκς μεσα απο την εφαρμογη. Θα πας, ρυθμισεις-εφαρμογες-fb και στις αδειες θα διαγραψεις το ανοιγμα εξωτερικών λινκ. Μετα οταν πατησεις λινκ από το φβ, θα σε ρωτήσει, πως να το ανοίξει ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 (edited) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά αλλά δεν ξέρω και που να το βάλω... Έχω πρόβλημα με το messenger στο κινητο μου(Μi Note 10) , καποιες φορές έρχονται μηνύματα και εμφανίζει ειδοποίηση, άλλες φορές εμφανιζεται το συννεφάκι της συνομιλίας και κολλάει,δεν μπορώ να το ανοίξω,ή όταν ανοιγει,δεν ανοιγει ολοκληρο στην οθονη,ή οταν πατάω για απαντήσω,εμφανίζεται το πληκτρολόγιο και σκεπάζει το πεδίο στο οποίο γράφεις την απάντηση,με αποτέλεσμα να μην βλέπω τι γράφω. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα,είχα διαβάσει παλιότερα για προβλήματα της εφαρμογής, μπορεί να βοηθήσει κάποιος,γιατι έιναι πολυ ενοχλητικο το προβλημα!ο χειρότερος συνδυασμός για τις ειδοποιήσεις,ακριβώς όπως το λες και σε μένα,εκεί που δείχνει ότι δουλεύουν ...σταματάνε και τις περισοτερες φορές χωρίς ήχο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ μιας βοήθεια... Ψάχνω και δεν βρίσκω τη ρύθμιση στην εφαρμογή του Facebook, να επιλέξω εγώ έναν browser για το άνοιγμα εξωτερικών συνδέσμων. Νομίζω παλαιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα πού την έκρυψαν? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκάπου στις ρυθμίσεις του media storage είναι αρκετό καιρό τώρα αν το άλλαξαν δεν το ξέρω γιατί είμαι με το light edit: δεν υπάρχει πλέον Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 10, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Καλησπέρα . Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος στον αποθηκευτικό χώρο το άλλο τι είναι ; Μου δεσμεύει σχεδόν 10 γιγα και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Όταν έκανα φορμάτ στο τηλέφωνο (redmi note 7) ήταν 2.5 γιγα με το κινητό άδειο. Όσο πιο πολλά έχεις γεμίζει . Αυτό τελικά σβήνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Καλησπέρα . Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος στον αποθηκευτικό χώρο το άλλο τι είναι ; Μου δεσμεύει σχεδόν 10 γιγα και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Όταν έκανα φορμάτ στο τηλέφωνο (redmi note 7) ήταν 2.5 γιγα με το κινητό άδειο. Όσο πιο πολλά έχεις γεμίζει . Αυτό τελικά σβήνει ? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω και γω την απάντηση στην ερώτηση σου!! Στο κινητό της κόρης μου (επίσης redmi note 7 32gb) τo "άλλο" καταλάμβανε 17gb! Το κινητό ήταν σχεδόν άδειο από multimedia υλικό, είχε ελάχιστες εφαρμογές και όμως έβγαζε συνέχεια ειδοποίηση ότι "ο αποθηκευτικός χώρος εξαντλείτε"! Με λίγο ψάξιμο που έκανα δε βρήκα άκρη και κατέληξα στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ξαναέστησα το κινητό όπως ακριβώς ήταν, με τις ίδιες εφαρμογές και παιχνίδια, μετέφερα το multimedia υλικό στην sd και τώρα το κινητό είναι στημένο όπως ήταν πριν με 16gb ελεύθερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Είχα παρόμοιο πρόβλημα στο κινητό της γυναίκας μου. Ενώ είχε ελάχιστα αρχεία στη συσκευή, η μνήμη φαινόταν πλήρης. Έψαξα τις εγκατεστημένες εφαρμογές και βρήκα ότι μια συγκεκριμένη (iBank της Εθνικής Τράπεζας) καταλάμβανε αδικαιολόγητα μεγάλο χώρο. Έκανα διαγραφή των δεδομένων της κι επανεγκατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα . Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος στον αποθηκευτικό χώρο το άλλο τι είναι ; Μου δεσμεύει σχεδόν 10 γιγα και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Όταν έκανα φορμάτ στο τηλέφωνο (redmi note 7) ήταν 2.5 γιγα με το κινητό άδειο. Όσο πιο πολλά έχεις γεμίζει . Αυτό τελικά σβήνει ? Δοκίμαστε παιδιά την εφαρμογή DiskUsage και θα βρείτε τα πάντα Πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Δοκίμαστε παιδιά την εφαρμογή DiskUsage και θα βρείτε τα πάντα Πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Μόλις την έψαξα, αλλά έχει να ενημερωθεί χρόνια… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Μόλις την έψαξα, αλλά έχει να ενημερωθεί χρόνια… Λολ, εδω εχει ως πρωτο screenshot στο google play το Android Froyo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Και πιο το πρόβλημα αφού δουλεύει μέχρι και σήμερα;;; Εγώ πάντως δεν την αποχωρίζομαι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gwgw123 Δημ. May 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2021 Καλησπέρα σας, θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, προκειμένου να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο έρευνας στα πλαίσια μεταπτυχιακής μου εργασίας από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με θέμα: "Μέτρηση Ικανοποίησης εργαζομένων από την τηλεργασία". Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 5 λεπτά. Οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://docs.google.com/forms/d/1bRwllOLNdbVU_PjCUqTFRuomidu32YVqApD5rqXABZk/edit#responses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Υπάρχει ένα Samsung J5 (2017) του οποίου δεν λειτουργεί η οθόνη αλλά όταν συνδεθεί στον υπολογιστή φαίνονται φάκελοι και αρχεία. Γίνεται με κάποιο τρόπο (προφανώς μέσω pc) να εντοπιστούν και να ανακτηθούν ως κείμενο τα SMS; Είχε Android 7.0 και δεν θυμάται η κόρη μου αν έχει αναβαθμίσει σε επόμενη έκδοση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Αν ήταν κλειδωμένο δλδ είχε κάποιο κωδικό η pattern όχι., θα πρέπει να βρεις μια οθόνη αν δεν ήταν κλειδωμένο με Samsung smart switch μπορεί Ίσος να γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κλειδωμένο δεν ήταν. Προφανώς με καινούργια οθόνη λύνεται το πρόβλημα αλλά επειδή ήδη αγοράστηκε καινούργιο κινητό, δεν θέλουμε να κάνουμε επιπλέον έξοδα, αν μποούμε να βρούμε τα SMS με άλλο τρόπο. Δοκίμασα με το Smart Switch αλλά πρέπει να ενεργοποιήσω την μεταφορά αρχείων μέσω USB στο κινητό, κάτι που είναι αδύνατον χωρίς οθόνη. Πάλι στο σημείο μηδέν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κλειδωμένο δεν ήταν. Προφανώς με καινούργια οθόνη λύνεται το πρόβλημα αλλά επειδή ήδη αγοράστηκε καινούργιο κινητό, δεν θέλουμε να κάνουμε επιπλέον έξοδα, αν μποούμε να βρούμε τα SMS με άλλο τρόπο. Δοκίμασα με το Smart Switch αλλά πρέπει να ενεργοποιήσω την μεταφορά αρχείων μέσω USB στο κινητό, κάτι που είναι αδύνατον χωρίς οθόνη. Πάλι στο σημείο μηδέν... λυση ειναι μια πας σε καποιο service όπου έχουν οθονη την κουμπώνουν στον αέρα , παίρνουν τα αρχεία που ζητάς τους δίνεις κάνα 20 με 30 ευρω και ολοι ειναι ευχαριστημένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 λυση ειναι μια πας σε καποιο service όπου έχουν οθονη την κουμπώνουν στον αέρα , παίρνουν τα αρχεία που ζητάς τους δίνεις κάνα 20 με 30 ευρω και ολοι ειναι ευχαριστημένοι Είναι μια λύση αλλά αν είναι να δώσω 30 ευρώ, βάζω ακόμη 20 και παίρνω καινούργια οθόνη οπότε και η ανάκτηση θα γίνει και θα μου μείνει ένα εφεδρικό κινητό. Θα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts