tsiv Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 evris2013 said: Ναι σωστά. Δεν αφορά εφαρμογές. Αλλά δεν ξέρω που μπορεί να μπει αυτό!... Ας βοηθήσουν οι mods να μεταφερθεί ή να διαγραφεί... Μα ούτε το παρών νήμα αφορά εφαρμογές!!! Συζήτηση γύρω από το Android αφορά... Λέω εγώ τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Όπως και να έχει πρέπει να διαγραφεί ή να μεταφερθεί. Αλλά που να μεταφερθει;;;... Εσύ καλά λες... Edited January 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 evris2013 said: Όπως και να έχει πρέπει να διαγραφεί ή να μεταφερθεί. Αλλά που να μεταφερθει;;;... Εσύ καλά λες... Ούτε θυμάσαι τι είναι αυτό που έβαλες ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 bill33 said: Ούτε θυμάσαι τι είναι αυτό που έβαλες ε; Από αυτές τις ιστοσελίδες σταματάνε να κατεβάζουν ταινίες. Δεν έχω και Alzheimer! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ωραιος. Για καποιον που θελει να παρει τα μεγιστα απο το κινητο του , να καστομαρει κτλ αυτη η ορολογια ειναι η αρχη. Οι υπολοιποι απλα προσπεραστε, δεν σας αναγκασε κανεις να τα διαβασετε/μαθετε. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 vastegial_74 said: Από τις ρυθμίσεις εφαρμογές και μετά μέσα απ τις ειδοποιήσεις της εκάστοτε εφαρμογής ξεχωριστά Δεν ισχύει! Έχει είτε πλήρη απενεργοποίηση είτε το αντίστροφο! Απομόνωση ηχητική σε επιλεγμένες εφαρμογές ...δεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 gousias said: Δεν ισχύει! Έχει είτε πλήρη απενεργοποίηση είτε το αντίστροφο! Απομόνωση ηχητική σε επιλεγμένες εφαρμογές ...δεν!Από «Ρυθμίσεις» -> «Ειδοποιήσεις» δεν σου βγαίνει λίστα με όλες τις ειδοποιήσεις (ίσως χρειαστεί να πατήσεις «εμφάνιση όλων» στις «πρόσφατες») για να επιλέξεις όποια θέλεις και να την ρυθμίσεις για ήχο, αθόρυβη κ.ο.κ.; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Ευχαριστούμε για τον κόπο που σίγουρα δεν ήταν λίγος. Ακόμα κι αν είναι γνωστά κάποια ως ορολογία, ήταν χρήσιμη η συνοπτική ανάλυσή τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Με απλά λόγια....εξαιρετικός και μπράβο. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Καλησπερα στην κοινοτητα............ Εχω ενα MLS IQD700 και θα ηθελα να το αλλαξω firmware καποιο link????????/και επισης και οδηγους για windows 10 64 bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 ψαχνοντας να απελευθερωσω λιγο χωρο στο κινητο εντοπισα στις εφαρμογες το "package installer" να εχει 941mb cache. θα υπαρχει θεμα αν την καθαρισω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Παιδιά στο κινητό μου αντροιντ δεν μπορώ να κατεβάσω μέσω Firefox μου βγάζει σφάλμα για κάποιο λόγο μήπως κάποιος εχει καμια ιδέα; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Dpan9 said: Παιδιά στο κινητό μου αντροιντ δεν μπορώ να κατεβάσω μέσω Firefox μου βγάζει σφάλμα για κάποιο λόγο μήπως κάποιος εχει καμια ιδέα;Του έχεις δώσει όλες τις άδειες; Θέλει άδεια πρόσβασης στον αποθηκευτικό χώρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Ναι φίλε έχω δώσει τις άδειες μόνο μικρόφωνο δεν έχω δώσει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την ακρίβεια αυτό το μήνυμα μου βγαίνει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 (edited) Σας ευχάριστο θέλω να προσθέσω και αλλα πράγματα και να κάνω update το topic μου. Αλλα δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση :cry: Ηθελα να προσθέσω για το LineageOS το CyanogenMod και το Xposed :cry: Και ήθελα να κάνω και μια λίστα με apps τα οποια βοηθάνε για καλύτερη λειτουργία του κινητού αλλα και apps τα οποια δεν τα γνωρίζει το ευρύ κοινό και είναι για όσους δεν είναι root, αλλα και για όσους είναι root. Και είναι πολύ καλύτερα από αυτά που βάζουν pre install στα κινητά οι εταιριες. Edited February 1, 2020 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 asdfaster said: Σας ευχάριστο θέλω να προσθέσω και αλλα πράγματα και να κάνω update το topic μου. Αλλα δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση :cry: Ηθελα να προσθέσω για το LineageOS το CyanogenMod και το Xposed :cry: Και ήθελα να κάνω και μια λίστα με apps τα οποια βοηθάνε για καλύτερη λειτουργία του κινητού αλλα και apps τα οποια δεν τα γνωρίζει το ευρύ κοινό και είναι για όσους δεν είναι root, αλλα και για όσους είναι root. Και είναι πολύ καλύτερα από αυτά που βάζουν pre install στα κινητά οι εταιριες. Πέρασαν πολλές μέρες από τότε που το έγραψες, ίσως γι αυτό δεν υπάρχει το κουμπί "τροποποίηση". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 ^_NikitaS_^ said: Το οποίο SyncDocs σου κάνει και παρουσίαση των φωτογραφιών που έχεις μέσα σε χρονολογική σειρά; Δε ρωτάω για το drive, ρωτάω για alternative Google photo.Δεν είναι σαν το Google photos, έχεις δίκιο. Αλλά κάνει συγχρονισμό μεταξύ του Google Drive και οποίου drive εσύ θέλεις, είτε εξωτερικό δίσκο είτε στο Laptop. Πάνω σε αυτό το είπα Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) evris2013 said: Πέρασαν πολλές μέρες από τότε που το έγραψες, ίσως γι αυτό δεν υπάρχει το κουμπί "τροποποίηση". Το κουμπί τις τροποποίησης χάνεται νομίζω μετά από 15-20 μέρες. Πίστευα πως στο section Android δεν θα υπάρχει αυτό το περιοριστικό μετρο. Διότι είναι ένα ειδικό section για το android. Και σηκώνει tutorials και τροποποίησης για να μην ανοίγονται 100 threads και γεμίζει ανούσια. Νομιζα θα μπορουσα να κάνω ένα μεγάλο με πολλά πράγματα μέσα τακτοποιημένα και να μπορώ να τα διαχειρίζομαι προσθέτοντας extra πράγματα μέσα στο thread είτε tips είτε tutorials είτε πληροφορίες σχετικά με το android :cry: :baby: ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- alx255 said: Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα. Ευχάριστο αλλα δεν μπορώ να προσθέσω και αλλα πράγματα είχα ετοιμάσει το LineageOS το CyanogenMod το Xposed και σκεφτόμουν να βάλω και ένα πλήρη οδηγό για set up του kernel για οποιους θέλουν να πειραματιστούν με παλιά κινητά χωρίς εγγίσει αλλα και για να υπάρχει ενα tutorial για τον kernel :lol: :ninja: Edited February 2, 2020 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Κανονικα ο OP θα επρεπε να ειχε πληρη δικαιωματα καθως και να σβηνει posts. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλημερα .....καμια λυση για σβησιμο του frp google?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 kostaskavala said: Καλημερα .....καμια λυση για σβησιμο του frp google?????????????????? Το frp είναι ένα σύστημα προστασίας από την google για κλεμμένα κινητά. Είναι πολύ απλό να το παρακαμψης, πρέπει απλα να βάλεις το email και τον κωδικό που ειχε το κινητο πριν κλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 PapaDarxon said: Κανονικα ο OP θα επρεπε να ειχε πληρη δικαιωματα καθως και να σβηνει posts. Το δικαίωμα να τροποιήσεις το main post σου είναι μια χαρά. Η έστω όταν ανοίγεις thread να υπάρχει επιλογή αν θες να κανεις ένα thread τροποποιήσιμο η απλά ένα thread για μια φορα χωρίς τροποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskavala Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 αυτο ακριβως με το εδωσε φιλος και δεν το θυμαται για αυτο ρωταω αλλιως ειναι αχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 kostaskavala said: αυτο ακριβως με το εδωσε φιλος και δεν το θυμαται για αυτο ρωταω αλλιως ειναι αχρηστο οτι μπορεί μπορεί να γίνει (σχεδόν σε όλα τα κινητά από κινιτο σε κινιτο από εκδοσή σε έκδοση διαφέρει πολυπλοκότητα κλπ) αλλά δεν είναι εδώ μέρος γεια να μιλάτε για κάτι τέτοιο + οτι είναι τέρμα παράνομο (σαν να λέμε πως μπορείς να μπεις στο ξένο σπίτι) ο σωστός τρόπος είναι να βρεις χαρτιά κλπ για να αποδείξετε οτι το κινιτο είναι δικό σας και μετα μέσα παο την εταιρεία της συσκευής (samsung κλπ) θα στο κανουν απο δέσμευση ο αλλος τρόπος ειναι να βρεις κάποιον γνώστη να ασχοληθεί αυτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts